Multi Platform Street Fighter 6

سازنده
Capcom
تاریخ انتشار
2023
ناشر
Capcom
پلتفرم‌ها
  1. PC
  2. PlayStation 4
  3. PlayStation 5
  4. Xbox Series X|S
capcom-cup-11-2025-feb-14-01.jpg

گروه‌بندی کپکام کاپ امسال. مسابقات از پنجم تا نهم مارچ خواهد بود در توکیوی جاپون. جایزه نفر اول همون یک میلیون دلاره مثل پارسال. بعضی گروها واقعا ترسناکن ولی خب در نهایت نمیشه پیشبینی کرد. یادمون نرفته پارسال یکی به اسم UMA اومد و اول شد و پولشو گرفت و رفت همه رو خرج Vtuber محبوبش کرد و دیگم شرکت نکرد تو هیچ تورنومنتی :D امسال قطعا جذاب‌تر از پارسال خواهد بود. پلیرا بهتر و بیشتر جا افتادن تو بازی.

از طریق استیم توی بازی کوین خریدم و مای گرفتم فقط یک سوال داشتم من الان 150 کوین برام باقی مونده این کوین برای همیشه هست توی اکانتم یا بعد از زمانی از بین میره با 150 تا نمیشه چیز با ارزشی خرید مگر اینکه بعدا شارژ بکنم ولی الان پول ندارم

از طریق استیم توی بازی کوین خریدم و مای گرفتم فقط یک سوال داشتم من الان 150 کوین برام باقی مونده این کوین برای همیشه هست توی اکانتم یا بعد از زمانی از بین میره با 150 تا نمیشه چیز با ارزشی خرید مگر اینکه بعدا شارژ بکنم ولی الان پول ندارم
نه از بین نمیره من یه ساله یمقدار مونده تو اکانتم.

• Like
Reactions: Dante _Sparda
این چند وقت موقع رنک مشکل آنچنانی نداشتم گاها بالای یک ساعت بدون قطعی و لگ بازی میکردم ولی دیروز اونقدر وسط فایتها قطعی داشتم که بازی منو به مدت 24 ساعت از قسمت آنلاین هم رنک و هم هاب بن کرده.(یک نیست بگه آخه وقتی به خاطر قطعی وسط مسابقه به اندازه دو دور باخت توی رنک امتیاز ازم کم میکنی دیگه چرا بنم میکنید نامردا )نمیدونم با شروع ماه رمضان دوباره بلایی سره اینترنت ها آوردن یا برای من مشکل خورده.حالا تا 24 ساعت باید صبر کنم و دوبار چکش بکنم.

• Like
Reactions: NaViiDii
این چند وقت موقع رنک مشکل آنچنانی نداشتم گاها بالای یک ساعت بدون قطعی و لگ بازی میکردم ولی دیروز اونقدر وسط فایتها قطعی داشتم که بازی منو به مدت 24 ساعت از قسمت آنلاین هم رنک و هم هاب بن کرده.(یک نیست بگه آخه وقتی به خاطر قطعی وسط مسابقه به اندازه دو دور باخت توی رنک امتیاز ازم کم میکنی دیگه چرا بنم میکنید نامردا )نمیدونم با شروع ماه رمضان دوباره بلایی سره اینترنت ها آوردن یا برای من مشکل خورده.حالا تا 24 ساعت باید صبر کنم و دوبار چکش بکنم.
چه اینترنتی داری؟
رو شاتل که کلا تعطیله اکثر مواقع مچ پیدا نمیشه

چه اینترنتی داری؟
رو شاتل که کلا تعطیله اکثر مواقع مچ پیدا نمیشه
اتفاقا روی شاتل هستم و توی رنک مشکل زیادی نداشتم به اون شکل ولی از اول ماه رمضان کلا مشکل پیدا کرده البته امروز دیگه چک نکردم بازیو شاید درست شده باشه

من رو همراه اول از حدود چند هفته بعد از ریلیز M Bison تا الان نتونستم اصلا وارد بازی بشم :))
من همراه اول و مبین نت هم دارم.همراه اول مثل شما کاملا مشکل داره.مبین نت هم با دی ان اس وصل نمیشه ولی با فیلتر شکن مثل سیسکو وصل میشه ولی با لگ بالا و کند ولی شاتل با دی ان اس الکترو مشکل زیادی نداره مخصوصا توی رنک بهتره تا باتل هاب

من همراه اول و مبین نت هم دارم.همراه اول مثل شما کاملا مشکل داره.مبین نت هم با دی ان اس وصل نمیشه ولی با فیلتر شکن مثل سیسکو وصل میشه ولی با لگ بالا و کند ولی شاتل با دی ان اس الکترو مشکل زیادی نداره مخصوصا توی رنک بهتره تا باتل هاب
شاتل سیم کارتش وصل میشه یا ADSL؟

عجب کپکام کاپی بود. خیلی سطح بازیا بالا بود. کاکرو بعد از Gamers8 دو سال پیش که با همین JP همه رو نابود کرد و اول شد، یه مدتی کمرنگ شد اما امسال دوباره برگشت و یک میلیون دلار رو مال خودش کرد. صحنه‌های عجیب غریب زیاد داشتیم اما شاید عجیب‌ترینشون جایی بود که Jabhim تو مرحله گروهی جلوی همین کاکرو وقتی فکر کرد بازی تموم شده دسته رو ول کرد و نگاهشم از مانیتور برگردوند در صورتی که کاکرو کمبوشو دراپ کرده بود! ولی خب کاکرو از فرصت استفاده کرد و کار تموم شد. Jabhim میتونس با عنوان نفر دوم صعود کنه. توکیدو هم داستان عجیبی داشت. شروع بدی داشت اما بهتر شد ولی کسی که باعث صعودش شد قطعا Zangief_Bolado برزیلی بود. دوتا رقیب توکیدو رو شکست داد و باعث صعودش شد. توکیدو توی تا ۱۶ هم نمایش خوبی داشت. پانک خیلی ضعیف بود. کلا آمریکای جنوبی خیلی خوب خودشو کشیده بالا ولی خب پدیده‌ی امسال بدون شک Blaz از شیلی بود. عجب بازی میکرد این بچه. تاپ ۱۶ رو با کن شروع کرد ولی وقتی از کاکرو باخت برگشت به ریو و همه رو نابود کرد اما در نهایت بازم از کاکرو باخت. یعنی شاید کاکرویی نبود، بلاز میتونست اول بشه. در کل خیلی لذت بردیم. واقعا دم کامیونیتی SF و کپکام گرم برای برگزاری همچین مسابقاتی. امسال تورنومنت‌های آفلاین بیشتری خواهیم داشت. الان دیگه باید منتظر فینال SF League باشیم.
نکته‌ی جالب در مورد SF6 اینه که اینقدر سطح بازیا نزدیکه که اصلا نمیشه پیشبینی کرد چی میشه خصوصا وقتی به کپکام کاپ میرسیم. انتظار برای EVO خیلی سخته.

• Like
Reactions: Dante _Sparda

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or