نه از بین نمیره من یه ساله یمقدار مونده تو اکانتم.از طریق استیم توی بازی کوین خریدم و مای گرفتم فقط یک سوال داشتم من الان 150 کوین برام باقی مونده این کوین برای همیشه هست توی اکانتم یا بعد از زمانی از بین میره با 150 تا نمیشه چیز با ارزشی خرید مگر اینکه بعدا شارژ بکنم ولی الان پول ندارم
چه اینترنتی داری؟این چند وقت موقع رنک مشکل آنچنانی نداشتم گاها بالای یک ساعت بدون قطعی و لگ بازی میکردم ولی دیروز اونقدر وسط فایتها قطعی داشتم که بازی منو به مدت 24 ساعت از قسمت آنلاین هم رنک و هم هاب بن کرده.(یک نیست بگه آخه وقتی به خاطر قطعی وسط مسابقه به اندازه دو دور باخت توی رنک امتیاز ازم کم میکنی دیگه چرا بنم میکنید نامردا )نمیدونم با شروع ماه رمضان دوباره بلایی سره اینترنت ها آوردن یا برای من مشکل خورده.حالا تا 24 ساعت باید صبر کنم و دوبار چکش بکنم.
اتفاقا روی شاتل هستم و توی رنک مشکل زیادی نداشتم به اون شکل ولی از اول ماه رمضان کلا مشکل پیدا کرده البته امروز دیگه چک نکردم بازیو شاید درست شده باشهچه اینترنتی داری؟
رو شاتل که کلا تعطیله اکثر مواقع مچ پیدا نمیشه
من همراه اول و مبین نت هم دارم.همراه اول مثل شما کاملا مشکل داره.مبین نت هم با دی ان اس وصل نمیشه ولی با فیلتر شکن مثل سیسکو وصل میشه ولی با لگ بالا و کند ولی شاتل با دی ان اس الکترو مشکل زیادی نداره مخصوصا توی رنک بهتره تا باتل هابمن رو همراه اول از حدود چند هفته بعد از ریلیز M Bison تا الان نتونستم اصلا وارد بازی بشم![]()
شاتل سیم کارتش وصل میشه یا ADSL؟من همراه اول و مبین نت هم دارم.همراه اول مثل شما کاملا مشکل داره.مبین نت هم با دی ان اس وصل نمیشه ولی با فیلتر شکن مثل سیسکو وصل میشه ولی با لگ بالا و کند ولی شاتل با دی ان اس الکترو مشکل زیادی نداره مخصوصا توی رنک بهتره تا باتل هاب