این کاپکام می مرد یک روز جلوتر این پک معرفی می کرد اونوقت پولم به جای النا خرج بانو وایپر و این جدیده می کردمالکس!!چند وقت پیش جاستین وانگ توی پاریس یه سوالی از پرو پلیرهای بازی پرسید که کدوم کرکترارو نمیخواید توی بازی ببینید. الکس خیلی اسمش اومد و الان واقعا دوس دارم واکنش کامیونیتی رو ببینم
ساگات که عشقه. وایپر و دوست جدیدمون هم باید ببینیم چطور طراحی کردن. معرفی توسط کنی اومگای کبیر هم خیلی جالب بود.

بهت که گفتم C Viper داره میاداین کاپکام می مرد یک روز جلوتر این پک معرفی می کرد اونوقت پولم به جای النا خرج بانو وایپر و این جدیده می کردم![]()

چرا یه سیزن دیگه واسش تایید شده و احتمالا به ۴ یا ۵ سیزن میرسه، اگر برای کلکسیون میخوای چند سال باید صبر کنی. گرچه همین نسخه هم احتمالا فقط به خاطر سوییچ ۲ عرضه شده و احتمالا دیگه نسخه فیزیکی از این کامل تر نیاد.درود برای این بازی کاراکتر DLC دیگه نمیاد؟ نسخه فیزیکی Years 1-2 Fighters کاملترین نسخه هستش؟ اگه کاملترین نسخه هستش میخوام فیزیکیش رو برای آرشیو بخرم.
سر SFV هم همین حرف ها بود که قرار نیست نسخه فیزیکی جدیدی بیاد ازش اما 2 تا بعدش اومددرود برای این بازی کاراکتر DLC دیگه نمیاد؟ نسخه فیزیکی Years 1-2 Fighters کاملترین نسخه هستش؟ اگه کاملترین نسخه هستش میخوام فیزیکیش رو برای آرشیو بخرم.
نسخه های فیزیکی همون Vanilla SFV بودن با یه کد واسه دانلود DLC ها.سر SFV هم همین حرف ها بود که قرار نیست نسخه فیزیکی جدیدی بیاد ازش اما 2 تا بعدش اومداینم به نظرم همینه ٬ Arcade edition و Champions edition
اینم قطعن میاد اما زمان میبره دیگه
بله ٬ خب همون کد ها هم در قالب پک های جدید فیزیکی میومدن در کنار دیجیتال ٬ منظورم اینهنسخه های فیزیکی همون Vanilla SFV بودن با یه کد واسه دانلود DLC ها.
SF6 حداقل تا ۳-۴ سال دیگه ساپورت میشه و قطعا نسخه های کامل تر ازش میاد اما اینکه همه چی روی دیسک هست یا نه معلوم نیست.
در مورد کنسول نمیدونم ولی اگه روی استیم بازی میری یکدور بزن فیلهای بازی چک بکنه تا اگه فایلی مشکل داشت درست بشهعرض ادب و صبح بخیر
دیشب یه مشکلی داشتم با بازی و اونم اینکه وقتی اجراش میکردم پیام میداد نمیتونم فایلهای سیو بازی رو لود کنم چون بازیت آپدیت نیست ، یا آپدیت کن یا خودت برو بطور دستی سیو بازی رو پاک کن ...
که در هر صورت نشد وارد بشم..بررسی کردم آپدیتی هم براش نبود که بخوام نصبش کنم..
فکر میکنین دلیلش چی میتونه باشه..؟؟