Multi Platform Street Fighter 6

سازنده
Capcom
تاریخ انتشار
2023
ناشر
Capcom
پلتفرم‌ها
  1. PC
  2. PlayStation 4
  3. PlayStation 5
  4. Xbox Series X|S
الکس!! :D چند وقت پیش جاستین وانگ توی پاریس یه سوالی از پرو پلیرهای بازی پرسید که کدوم کرکترارو نمیخواید توی بازی ببینید. الکس خیلی اسمش اومد و الان واقعا دوس دارم واکنش کامیونیتی رو ببینم :D ساگات که عشقه. وایپر و دوست جدیدمون هم باید ببینیم چطور طراحی کردن. معرفی توسط کنی اومگای کبیر هم خیلی جالب بود.
این کاپکام می مرد یک روز جلوتر این پک معرفی می کرد اونوقت پولم به جای النا خرج بانو وایپر و این جدیده می کردم:Cheesygrin:

• Smile
Reactions: NaViiDii
لباس چهارم جوری امروز اضافه شد ولی متاسفانه کاپکام 50 توکن قیمتش نسبت به لباس های سوم افزایش داده یعنی شده 350 تا.احتمالا کارکترهای جدید هم افزایش قیمت بخورند و از 350 به 400 توکن برسند

آخرین ویرایش:
درود برای این بازی کاراکتر DLC دیگه نمیاد؟ نسخه فیزیکی Years 1-2 Fighters کاملترین نسخه هستش؟ اگه کاملترین نسخه هستش میخوام فیزیکیش رو برای آرشیو بخرم.

درود برای این بازی کاراکتر DLC دیگه نمیاد؟ نسخه فیزیکی Years 1-2 Fighters کاملترین نسخه هستش؟ اگه کاملترین نسخه هستش میخوام فیزیکیش رو برای آرشیو بخرم.
چرا یه سیزن دیگه واسش تایید شده و احتمالا به ۴ یا ۵ سیزن میرسه، اگر برای کلکسیون میخوای چند سال باید صبر کنی. گرچه همین نسخه هم احتمالا فقط به خاطر سوییچ ۲ عرضه شده و احتمالا دیگه نسخه فیزیکی از این کامل تر نیاد.

سر SFV هم همین حرف ها بود که قرار نیست نسخه فیزیکی جدیدی بیاد ازش اما 2 تا بعدش اومد :دی اینم به نظرم همینه ٬ Arcade edition و Champions edition
اینم قطعن میاد اما زمان میبره دیگه

• Like
Reactions: Dante _Sparda
سر SFV هم همین حرف ها بود که قرار نیست نسخه فیزیکی جدیدی بیاد ازش اما 2 تا بعدش اومد :دی اینم به نظرم همینه ٬ Arcade edition و Champions edition
اینم قطعن میاد اما زمان میبره دیگه
نسخه های فیزیکی همون Vanilla SFV بودن با یه کد واسه دانلود DLC ها.
SF6 حداقل تا ۳-۴ سال دیگه ساپورت میشه و قطعا نسخه های کامل تر ازش میاد اما اینکه همه چی روی دیسک هست یا نه معلوم نیست.

• Like
نسخه های فیزیکی همون Vanilla SFV بودن با یه کد واسه دانلود DLC ها.
SF6 حداقل تا ۳-۴ سال دیگه ساپورت میشه و قطعا نسخه های کامل تر ازش میاد اما اینکه همه چی روی دیسک هست یا نه معلوم نیست.
بله ٬ خب همون کد ها هم در قالب پک های جدید فیزیکی میومدن در کنار دیجیتال ٬ منظورم اینه
حالا اینکه محتوا روی دیسک باشه یا نه بستگی به سازنده داره

• Like
عرض ادب و روز خوش..
بفرمایین که برای خرید کاراکتر پس سال سوم از چه طریقی میشه اقدام کرد؟
ورژن آلتیمیت ۴۸ دلار و معمولیش ۳۰ دلار هست..
فروشگاه معتبر و منصفی سراغ دارین؟

عرض ادب و صبح بخیر
دیشب یه مشکلی داشتم با بازی و اونم اینکه وقتی اجراش میکردم پیام میداد نمیتونم فایلهای سیو بازی رو لود کنم چون بازیت آپدیت نیست ، یا آپدیت کن یا خودت برو بطور دستی سیو بازی رو پاک کن ...
که در هر صورت نشد وارد بشم..بررسی کردم آپدیتی هم براش نبود که بخوام نصبش کنم..
فکر میکنین دلیلش چی میتونه باشه..؟؟

عرض ادب و صبح بخیر
دیشب یه مشکلی داشتم با بازی و اونم اینکه وقتی اجراش میکردم پیام میداد نمیتونم فایلهای سیو بازی رو لود کنم چون بازیت آپدیت نیست ، یا آپدیت کن یا خودت برو بطور دستی سیو بازی رو پاک کن ...
که در هر صورت نشد وارد بشم..بررسی کردم آپدیتی هم براش نبود که بخوام نصبش کنم..
فکر میکنین دلیلش چی میتونه باشه..؟؟
در مورد کنسول نمیدونم ولی اگه روی استیم بازی میری یکدور بزن فیلهای بازی چک بکنه تا اگه فایلی مشکل داشت درست بشه

• Like
Reactions: Homay00n

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or