سلام شما اینو از کجا اورده بودی تو هیچکدوم از شبکه های اجتماعی بازی ندیده بودم
از فایل های داخل بازی لیک شده بود.سلام شما اینو از کجا اورده بودی تو هیچکدوم از شبکه های اجتماعی بازی ندیده بودم
روی ایکس باکس ۷۱ گیگ بود...روی استیم برای من 50 گیگ آپدیت داده مگه چی اضافه کرده که این حجم شده البته برای من از 25 درصد سریع رفت ولی بقیه اش شروع کرده به دانلود ولی بازم زیاده
اینو می دونم ولی قبلا هم کارکترهای که اضافه شدن نهایت 4 یا 5 گیگ حجم داشتن نه اینقدر لباسها هم همینطورروی ایکس باکس ۷۱ گیگ بود...
کاراکتر جدید بعلاوه چنتا لباس و استایل جدید برای سه کاراکتر آخری که اضافه شده بود![]()
.پک بانوان کامل دارم حالا اگه کاکتر جدید اضافه نشه روی خرید لباس سوم مای یا چان لی و آکی فکر کنم
. این کاپکام هم برداشته پک جدید داده کل کارکتر های اضافه شده با لباس های جدید + خود بازی 44 دلار ولی جالبه موقع خرید برای کسانی که بازی دارند قیمت بازی کم نمیکنه.شایعه شده بانو C Viper قراره برگرده، پولتو بذار کنار از الاناینو می دونم ولی قبلا هم کارکترهای که اضافه شدن نهایت 4 یا 5 گیگ حجم داشتن نه اینقدر لباسها هم همینطور
النا گرفتم خیلی خوبه ولی قیافش زیاد جالب نیست.مای خیلی خوشگلتره.پک بانوان کامل دارم حالا اگه کاکتر جدید اضافه نشه روی خرید لباس سوم مای یا چان لی و آکی فکر کنم
. این کاپکام هم برداشته پک جدید داده کل کارکتر های اضافه شده با لباس های جدید + خود بازی 44 دلار ولی جالبه موقع خرید برای کسانی که بازی دارند قیمت بازی کم نمیکنه.