Multi Platform Street Fighter 6

سازنده
Capcom
تاریخ انتشار
2023
ناشر
Capcom
پلتفرم‌ها
  1. PC
  2. PlayStation 4
  3. PlayStation 5
  4. Xbox Series X|S
روی استیم برای من 50 گیگ آپدیت داده مگه چی اضافه کرده که این حجم شده البته برای من از 25 درصد سریع رفت ولی بقیه اش شروع کرده به دانلود ولی بازم زیاده

آخرین ویرایش:
روی استیم برای من 50 گیگ آپدیت داده مگه چی اضافه کرده که این حجم شده البته برای من از 25 درصد سریع رفت ولی بقیه اش شروع کرده به دانلود ولی بازم زیاده
روی ایکس باکس ۷۱ گیگ بود...
کاراکتر جدید بعلاوه چنتا لباس و استایل جدید برای سه کاراکتر آخری که اضافه شده بود 😑

• Like
Reactions: Dante _Sparda
روی ایکس باکس ۷۱ گیگ بود...
کاراکتر جدید بعلاوه چنتا لباس و استایل جدید برای سه کاراکتر آخری که اضافه شده بود 😑
اینو می دونم ولی قبلا هم کارکترهای که اضافه شدن نهایت 4 یا 5 گیگ حجم داشتن نه اینقدر لباسها هم همینطور
النا گرفتم خیلی خوبه ولی قیافش زیاد جالب نیست.مای خیلی خوشگلتره :Cheesygrin:.پک بانوان کامل دارم حالا اگه کاکتر جدید اضافه نشه روی خرید لباس سوم مای یا چان لی و آکی فکر کنم:Whistling:. این کاپکام هم برداشته پک جدید داده کل کارکتر های اضافه شده با لباس های جدید + خود بازی 44 دلار ولی جالبه موقع خرید برای کسانی که بازی دارند قیمت بازی کم نمیکنه.

آخرین ویرایش:
  • Like
Reactions: Homay00n
اینو می دونم ولی قبلا هم کارکترهای که اضافه شدن نهایت 4 یا 5 گیگ حجم داشتن نه اینقدر لباسها هم همینطور
النا گرفتم خیلی خوبه ولی قیافش زیاد جالب نیست.مای خیلی خوشگلتره :Cheesygrin:.پک بانوان کامل دارم حالا اگه کاکتر جدید اضافه نشه روی خرید لباس سوم مای یا چان لی و آکی فکر کنم:Whistling:. این کاپکام هم برداشته پک جدید داده کل کارکتر های اضافه شده با لباس های جدید + خود بازی 44 دلار ولی جالبه موقع خرید برای کسانی که بازی دارند قیمت بازی کم نمیکنه.
شایعه شده بانو C Viper قراره برگرده، پولتو بذار کنار از الان :دی

الکس!! :D چند وقت پیش جاستین وانگ توی پاریس یه سوالی از پرو پلیرهای بازی پرسید که کدوم کرکترارو نمیخواید توی بازی ببینید. الکس خیلی اسمش اومد و الان واقعا دوس دارم واکنش کامیونیتی رو ببینم :D ساگات که عشقه. وایپر و دوست جدیدمون هم باید ببینیم چطور طراحی کردن. معرفی توسط کنی اومگای کبیر هم خیلی جالب بود.

آخرین ویرایش:
  • Like
Reactions: Dante _Sparda

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or