روی ایکس باکس مشکل ندارمدوستان کسی امروز تونسته بازی کنه؟
من این چند روز راحت بازی میکردم ولی امروز راحت وصل میشه ولی مثلا تو هاب پشت یه دستگاه میشینم تو بازی نمیره و ارور میده
نمیدونم از نت منه یا سرور مشکل داره
روی پلی استیشن مشکل ندارمدوستان برای من Casual match و Ranked match پیدا نمیکنه ولی وقتی پشت دستگاه ها میشینم پیدا میکنه، حتا با اکسپرس هم درست نشد. کسی مشکلی نداره؟
همون بتل هاب پینگت چطوره؟دوستان برای من Casual match و Ranked match پیدا نمیکنه ولی وقتی پشت دستگاه ها میشینم پیدا میکنه، حتا با اکسپرس هم درست نشد. کسی مشکلی نداره؟
البته این چند روز مشکلاتی هم بوده مثلا من چند روزی بازی میکردم خیلی هم خوب بود،بدون لگ بازی میکردم ولی دو روز پیش از صبح تا شب کلا بازی پیدا نکرد تو هاب هم نمیشد جوین بشی به کسی و بعد چند دقیقه ارور میداد با یکی از بچه های ایرانی هم تست کردیم نتونستیم بازی کنیمهمون بتل هاب پینگت چطوره؟
فرق این دو حالت اینه که بتل هاب یه روم عمومی هست و هرکی اونجا باشه میتونه بات بازی کنه
ولی مچ میکینگ میگرده هر کی کانکشن بهتری داشته باشه تو اون سطح مهارتی رو پیدا میکنه
حالا اگه بتل هاب پینگت خوبه باید مچ میکینگ هم پیدا کنه قاعدتا، ولی اگه اونجا ام هیچوقت خوب نیست ینی که اینترنت نمیکشه یا یه مشکلی با این بازی داره
با فرند های ایرانی ام امتحان کن معمولا نتیجه بهتری میده
250-260همون بتل هاب پینگت چطوره؟
فرق این دو حالت اینه که بتل هاب یه روم عمومی هست و هرکی اونجا باشه میتونه بات بازی کنه
ولی مچ میکینگ میگرده هر کی کانکشن بهتری داشته باشه تو اون سطح مهارتی رو پیدا میکنه
حالا اگه بتل هاب پینگت خوبه باید مچ میکینگ هم پیدا کنه قاعدتا، ولی اگه اونجا ام هیچوقت خوب نیست ینی که اینترنت نمیکشه یا یه مشکلی با این بازی داره
با فرند های ایرانی ام امتحان کن معمولا نتیجه بهتری میده
خوب نیست این پینگ، حتما برا همین مچ پیدا نمیکنه. (البته بنظرم اگه خیلی صبر کنی بالاخره پیدا میشه)250-260
ولی خب وقتی تو همون هاب بازی میکنم مشکلی ندارم، روونه، لگ واین ها خبری نیست
یبار پس بازی کنیم ببینیم پینگ چطوره.ولی دیروز و امروز مشکلی نداشتم هم دو دست رنک زدم (ده تا بازیم تموم شد افتادم تو برنز ) هم کلی تو هاب بازی کردم
من با خارجی ها اکثرا 140 اینا هستمخوب نیست این پینگ، حتما برا همین مچ پیدا نمیکنه. (البته بنظرم اگه خیلی صبر کنی بالاخره پیدا میشه)
روون بودنش هم بخاطر اینکه تکنولوژیش جدیده رول بک و اینها
یبار پس بازی کنیم ببینیم پینگ چطوره.
من با همون خارجی ها معمولا حدودای ۱۰۰ هست خیلی خوبه حتی کمترم میشه.
فقط یاد بگیر انگشتت رو سریع از پایین به جلو یا عقب بکشی به جای این که انگشتت رو از دکمه پایین برداری بعد دکمه جلو رو بزنی. به عبارتی انگشت شست رو مستقیم بذار وسط dpad بعد هی بچرخونسلام به همه دوستان چه کانال های یوتیوبی واسه گاید بازی و کارکترا و کمبو ها خوبه؟
بعد من از مورتال کمبت 11 میام تو پیاده کردنو واسه اسپشیالا خیلی مشکل دارم(با dpad بازی میکنم) نکته خاصی احینا به جز تمرین نداره؟
توتوریال های بازی خیلی خوبه بنظرم کامل تر از ویدیو های یوتوب هست.سلام به همه دوستان چه کانال های یوتیوبی واسه گاید بازی و کارکترا و کمبو ها خوبه؟
بعد من از مورتال کمبت 11 میام تو پیاده کردنو واسه اسپشیالا خیلی مشکل دارم(با dpad بازی میکنم) نکته خاصی احینا به جز تمرین نداره؟
دانکی تو گیلتی گیر هم Celestial شده بود بازی فایتینگ خوب بلده فقط صداشو در نمیارهمعمولا کسایی که رنک های بالا قرار میگیرن فقط فایتینگ بازی میکنن. اینکه دانکی پلات شده یه چیز خیلی ایمپرسیو و عجیبه: