الان تنها راهش اینه همون ورلد تور ر تموم کنی یه بیست ساعتی میشه.من بازی رو کلا آفلاین ریختم رو کنسول پلی استیشن ۴ لباس کارکترها چجوری عوض میشه؟ ورد تور رفتم ولی بعد از چند ساعت روندش تکراری میشه و از حوصله ام خارجه اگر بارکردن لباسها تو این قسمته بیخیال بشم بعدا نسل ۹ قیمتش نرمال شد بخرم
داداش بازی روز عرضه مشخصه چیزی نداره که بخواد به مرور زمان مشخص بشه استریت فایتر 5 از همون روز اول معلوم بود چند مرده حلاجهبازیای فایتینگ به جز مورتال کامبت همه تا 6-7 سال دووم میارن و اگر سیستم رنک درست حسابی هم داشته باشن همیشه پلیر تازه وارد هست، مثلا همین الان تکن 7 با اینکه ریلیز تکن 8 نزدیکه بازم تو رنک پایین پلیر داره
بعدشم احتمال اینکه بازی فایتینگ ریلیز خیلی داغون و بدی داشته باشه به شدت زیاده، یکیش همین استریت فایتر 5 که موقع ریلیز 60 دلار بود ولی هیچی نداشت و نت کدش سال ها داغون بود و تهش یکی یه ماد واسه فیکس ریلیز کرد و کپکام عینا همون رو گذاشت داخل بازی یا King of Fighters 15 که بعد از یک سال هنوز مشکل matchmaking ـش حل نشده یا Guilty Gear Strive که از لانچ تا الان سرور هاش انگار هنوز دارن هفته ای یه بار آتیش میگیرن. از اونجایی که دولوپر ژاپنی از مسائل فنی (به خصوص مولتی پلیر) هیچی بلد نیست ترجیح میدم بمونم تا ببینم باگ ناجوری هست یا نه و اگر هست فیکس بشه
از بالانس هم چیزی نگم بهتره، همین الان من گیم پلی JP رو میبینم هزار بار خدا رو شکر میکنم که بازی رو نخریدم
تازه SF6 اتفاقا خیلی بالانس تحسین برانگیزی داره همین الانم! دیشب داشتم رنکینگ جهانی رو میدیدم (تو بخش CFN بازی) اصلا اینطور نبود که تاپ رنک ها خیلی مثلا JP برداشته باشن، اتفاقا رنک یک الان مستر کریمزون هست که دالسیم استفاده میکنه ینی low tier ترین کاراکتر. همون سانیک فاکس که خیلی با JP خوب بود پانک اومد با Cammy شکستش داد.داداش بازی روز عرضه مشخصه چیزی نداره که بخواد به مرور زمان مشخص بشه استریت فایتر 5 از همون روز اول معلوم بود چند مرده حلاجه
اینم از روز اول معلومه
لپ لپ که نخریدی
به نظر من کسی اگه وسواس داره بازی خوب نباشه نظر خودشه ولی نظر من فقط کافیه پری اوردر نکنه وگرنه یک هفته بعد از لانچ مشخصه بازی خوب بوده یا نه
اینکه لذت لانچ و هایپ چند ماه اول بازی رو از خودت دریغ کنی که حالا چندتا آپدیت بیاد بازی بالانس بشه فلان بشه به نظر من نمیارزه
یکی از جذابیت هایی که تورنومنت های سال اول خواهد داشت حضور سانیک فاکسه. چرا؟حیفم اومد این رو اینجا نزارم.
همشون خوب بودن ولی شماره 4 و 16 تو یه سطح دیگه ای بودن
من برا لب کردن پایه ام ولی مچ جالب نمیشه برنزماگه کسی حال داشت و پایه بود منو اد کنه تو CFN
آیدیم YerAlma هست
دو چیز تو این ویدیو برام خیلی جالب بودحیفم اومد این رو اینجا نزارم.
پشت اون دستگاهها میشینی فقط با کارکترای اصلی میشه بازی کرد که از کجا میتونی با آواتارت با بقیه پلی بدی؟الان فهمیدم جذابیت ورلد تور چیه
آواتار خفن میسازی با اسپشال های مختلف و هلث زیاد میری تو بتل هاب با بقیه آواتار بتل میزنی
خیلی جالبه مثلا طرف سه برابر تو Health داره بعد همش کارای Ken رو انجام میده ولی یه دفعه Manon گربت میکنه
مود فانی هست آواتار بتل بعد با ظاهر زاغارتشون وین پوز نامربوط میرن خنده داره
ولی تو ورلد تور مشکل دارم چون حریفا با اینکه هم لول هستن ولی خیلی هلث و دمیج بیشتری دارن نمیدونم چطوریه