بی نظیرهسلام کلا به کسی که این بازیو تا حالا بازی نکرده و فقط قدیم کمبت زده پیشنهاد میدین؟ ولی بازی آنلاین خیلی دوس دارم
کلا همه بازی های فایتینگ قیمت سیزن پس هاشون سر گردنهست انگار
خداییش یکی کامل توضیح بدهسلام کلا به کسی که این بازیو تا حالا بازی نکرده و فقط قدیم کمبت زده پیشنهاد میدین؟ ولی بازی آنلاین خیلی دوس دارم
من تا جایی که بتونم تجربه خودمو میگم اول اینکه من انلاین نمیرم واسه همین پینگ و کیفیت سرورای بازی رو نمیدونم ولی یه مسئله ای که هست اینه که من که از مورتال کمبت 11 اومدم میتونم بگم پیاده کردن کمبو ها تو استریت فایتر خیلی خیلی سختتره و خیلی تمرین بیشتری میخواد به طور کلی هم به نظرم اگه کسی بازی فایتینگ انلاین میخواد بازی کنه باید تمرین زیاد کنه پس یه سوال مهم برای شما این میشه که میخواید تمرین کنید یا نه البته احتمالا همینطوری بدون تمرینم بتونین تو سطحای پایین بازی کنید (مخصوصا از اونجایی که بازی تازه اومده پلیرای جدید مثل خودتون زیاد داره)خداییش یکی کامل توضیح بده
هزاران ساعت گیمپلی تو یوتوب هست و بالاتر از اون دمو مجانی که میتونی بازی کنیخداییش یکی کامل توضیح بده
بازی فایتینگ فقط وقتی ارزش داره که سه چهار تا سیزن پس بده بعدشم یه باندل بدنکلا همه بازی های فایتینگ قیمت سیزن پس هاشون سر گردنهست انگار
صبرم میکنی برای تخفیف خوردنشون، سیزن پس بعدی میاد، هایپ اون یکی میشی
اینا که ماد هست ولی کلا خود استریت فایتر هم این جنبه اش زیاد بوده همیشه.یوتیوب یه سرچ زدم گیم پلی ببینم هرچی از بانو cammy دیدم یا بانوان دیگه لباس شرعی ندارن
بازی واقعا توی این زمونه همچین لباس هایی داره یا اینا mod زدن؟
بازی فایتینگ فقط وقتی ارزش داره که سه چهار تا سیزن پس بده بعدشم یه باندل بدن
هرگز گول هایپ رو هم نباید خورد چون معمولا یه جای مهم کار رو گند میزنن همین SF6 هم چون تازه اومده سرطانش کشف نشده، حالا فعلا ملت دارن با JP و هوندا حال میکنن ببینیم بعدا چه tech وحشتناکی کشف میشه
بازیای فایتینگ به جز مورتال کامبت همه تا 6-7 سال دووم میارن و اگر سیستم رنک درست حسابی هم داشته باشن همیشه پلیر تازه وارد هست، مثلا همین الان تکن 7 با اینکه ریلیز تکن 8 نزدیکه بازم تو رنک پایین پلیر دارهاینا که ماد هست ولی کلا خود استریت فایتر هم این جنبه اش زیاد بوده همیشه.
و اینکه ساختن این ماد ها کار زیادی نداره چون کاراکتر ها تا جایی که میدونم بدن برهنه شون بطور کامل و با جزییات زیر لباس وجود داره اینا فقط لباس رو تغییر میدن.
ینی بعد سه چار سال میخری همیشه؟ بنظرم اصلا جالب نیست اینکار چون دیگه از تب و تاب افتاده و آدم تازه وارد هم کمتر پیدا میشه باهاش بازی کنی. حتی بعد دو سال هم دیگه اون حس رو نداره که همه راجع بش حرف بزنن و...
میدونم اونطوری deal بهتری گیرت میاد ولی من ترجیح میدم سیزن پس (کاراکترای بعدی) رو بیخیال شم ولی اون دوره لانچ رو تجربه کنم.
عصف شش که همه از نت کدش تعریف میکنن جوری هست که با نت داغون ما ام قابل بازیه.از اونجایی که دولوپر ژاپنی از مسائل فنی (به خصوص مولتی پلیر) هیچی بلد نیست ترجیح میدم بمونم تا ببینم باگ ناجوری هست یا نه و اگر هست فیکس بشه
از بالانس هم چیزی نگم بهتره، همین الان من گیم پلی JP رو میبینم هزار بار خدا رو شکر میکنم که بازی رو نخریدم
مشکل Strive اون اروراشه که باید بری جلوی پلیر 60 بار دکمه بزنی تا بتونی باهاش بری تو گیم و با بعضی ها هم اصلا نمیشه بازی کرد، یه سری exploit خیلی ناجور هم داشت مثلا دیدم هکر ها تونستن اسم یه پلیر دیگه رو تغییر بدن و هر وقت دلشون بخواد میتونن لابی رو کرش کننعصف شش که همه از نت کدش تعریف میکنن جوری هست که با نت داغون ما ام قابل بازیه.
جی پی هم اونقدری که بنظر میاد بد نیست بیشتر مساله عدم آشنایی مردم هست (حالا خودمم آشنا نیستم البته!) ولی دیدم کسایی که میدونن چطوری دهنش ر سرویس کنن دهنش ر سرویس میکنن
البته نرف میشه ولی نه زیاد چون همین الانش هم بازی بالانس خوبی داره.
____
راستی گیلتی گیر هم ۹۹٪ مواقع وضعیت آنلاینش خوب بود و طبق معمول مشکل از نت ما بود. نگا نکن این خارجی ها دوبار قطع میشه غر میزنن تو همون اوج بدیش هم من میدیدم با پینگ ۵۰ دارن بازی میکنن.
اینا یه هفته ایران باشن ناشکری نمیکنن دیگه.