Multi Platform Street Fighter 6

سازنده
Capcom
تاریخ انتشار
2023
ناشر
Capcom
پلتفرم‌ها
  1. PC
  2. PlayStation 4
  3. PlayStation 5
  4. Xbox Series X|S
ای بابا، هنوز هیچی نشده گرفتن Lvl 3 جیمی رو عوض کردن :D

View attachment 295667
تنها سوپر بازی که باهاش مشکل دارم مال همین جیمی هست کاش یجور دیگه بود
یجور تناقض داره چون همه کاراکتر های بازی مثلا Master هستن و برا خودشون چیز خاصین بعد این میاد اسکل نشونشون میده
این ویدیو حقش بود :D

دیشب با یکی از بچه های بازیسنتر آقا سیاوش گل که صفحه قبل آیدیش رو گذاشته بود چند دست بازی کردیم که واقعا لذت بردیم
پینگ با پلیر داخل کشور فوق العاده ست و گفتیم کاش همه بچه ها اکانتشون رو بذارن که حداقل اگه نت کسی با خارجی ها نکشید خودمون پونزده بیست نفر با هم بازی کنیم
من داش امید و سیاوش رو اد دارم بقیه هم فایتر آیدیتون رو بذارید همو اد کنیم
من ایرانی زیاد میشناسم استریت فایتر بزنن چون یه گروه دیسکوردی هست...
مشکل اینه که همشون دایموند و پلات هستن نمیتونم باهاشون بازی کنم وگرنه پینگ عالیه
همین افراد این تاپیک هم فک کنم برام زیادی باشن:D

من ایرانی زیاد میشناسم استریت فایتر بزنن چون یه گروه دیسکوردی هست...
مشکل اینه که همشون دایموند و پلات هستن نمیتونم باهاشون بازی کنم وگرنه پینگ عالیه
همین افراد این تاپیک هم فک کنم برام زیادی باشن:D
من دیشب داشتم بازی میکردم با یه مانون بازی کردم نمیونستم شکستش بدم خودم جر میدادم یه راند میبردم بعد از 12 باخت گفتم خدایا این چرا انقد قویه بعد از بازی رفتم هیستوری رو چک کردم دیدم زده پلات 5 ستاره :D
داداش اگه گروه عمومیه دست ما رو هم بگیر اونجا یه چیزی یاد بگیریم اگه خصوصیه که هیچی

• Like
Reactions: ShahryR
عرض ادب و صبح بخیر...
اساتید یجوری راهنمایی کنین مام بتونیم با یه هزینه معقول بازی رو استارت کنیم..انقدر ازش دارین تعریف میکنین و با آب و تاب تعریف میکنین که دلمو بردین..اگر میشه بازی روی PC بطور نرمال و قانونی بازی کرد که چ بهتر در غیر اینصورت باید رفت سراغ کنسول..؟و کدوم کنسول...؟

• Like
Reactions: SNIPER II
آقا! شما چجوری کانکت میشید راجع به بازی صحبت میکنید؟ کسی هست با شاتل و مبین نت بدون «ش کن» توی تهران بتونه لاگین بشه؟ اگر هست لطفاً دی ان اس اتون رو بنویسید

آقا! شما چجوری کانکت میشید راجع به بازی صحبت میکنید؟ کسی هست با شاتل و مبین نت بدون «ش کن» توی تهران بتونه لاگین بشه؟ اگر هست لطفاً دی ان اس اتون رو بنویسید
فقط با دی ان اس امتحان کن فیلترشکن بحدی پینگ ر خراب میکنه که ارزشش نداره.
اگه دی ان اس نشد پینگ هینت ام یه امتحان بکن
اگه اونم نشد ریفاند کن بره #-o
دی ان اس ام برا من فقط shecan کار میکنه بعضیا میگن رادار هم کار میکنه براشون خودت همه رو چک کن.
در ضمن اگه اکانت کپ کام نداری قبلش از طریق سایتشون بساز و با پلتفرمت لینک کن

• Like
Reactions: Siavash_MH
دیشب با یکی از بچه های بازیسنتر آقا سیاوش گل که صفحه قبل آیدیش رو گذاشته بود چند دست بازی کردیم که واقعا لذت بردیم
پینگ با پلیر داخل کشور فوق العاده ست و گفتیم کاش همه بچه ها اکانتشون رو بذارن که حداقل اگه نت کسی با خارجی ها نکشید خودمون پونزده بیست نفر با هم بازی کنیم
من داش امید و سیاوش رو اد دارم بقیه هم فایتر آیدیتون رو بذارید همو اد کنیم
چاکریم داداش شما لطف دارید واقعا پینگ عالی بود چسبید.
دوستانی که پلی میدن آیدیشون رو بذارن ادد کنیم هر کی آنلاین بود پلی بدیم باهم خیلی بهتره با پلیرهای خارجی پینگ میره بالا خیلی سخت میشه

• Like
چاکریم داداش شما لطف دارید واقعا پینگ عالی بود چسبید.
دوستانی که پلی میدن آیدیشون رو بذارن ادد کنیم هر کی آنلاین بود پلی بدیم باهم خیلی بهتره با پلیرهای خارجی پینگ میره بالا خیلی سخت میشه
داداش مشکل دی ان اس ت حل شد؟

• Like
Reactions: Siavash_MH
داداش مشکل دی ان اس ت حل شد؟
والا دیشب تست کردم یکی دوبار اولش که وارد بازی میشی لاگین نمیشه باید dns اتومات بذاری یه تست بگیری دوباره بزاری رو dns شکن که فرستادی بعدش کانکت میشد الانم تعطیلاته اوضاع نت خرابه

• Like
سلام دوستان
من لینک کردن اکانت رو انجام دادم
ولی با هیچ DNS و هیچ نتی نتونستم بخش آنلاینش رو بازی کنم. مشکل چیه؟ باید چکار کنم؟
View attachment 295916
مشکل از اپراتور شما است یا گیم رو ریفاند کن یا با اپراتور دیگه ای بیا

• Like
Reactions: oldgamer2
دوستان کسی امروز تونسته بازی کنه؟
من این چند روز راحت بازی میکردم ولی امروز راحت وصل میشه ولی مثلا تو هاب پشت یه دستگاه میشینم تو بازی نمیره و ارور میده
نمیدونم از نت منه یا سرور مشکل داره

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or