تنها سوپر بازی که باهاش مشکل دارم مال همین جیمی هست کاش یجور دیگه بود
من ایرانی زیاد میشناسم استریت فایتر بزنن چون یه گروه دیسکوردی هست...دیشب با یکی از بچه های بازیسنتر آقا سیاوش گل که صفحه قبل آیدیش رو گذاشته بود چند دست بازی کردیم که واقعا لذت بردیم
پینگ با پلیر داخل کشور فوق العاده ست و گفتیم کاش همه بچه ها اکانتشون رو بذارن که حداقل اگه نت کسی با خارجی ها نکشید خودمون پونزده بیست نفر با هم بازی کنیم
من داش امید و سیاوش رو اد دارم بقیه هم فایتر آیدیتون رو بذارید همو اد کنیم
من دیشب داشتم بازی میکردم با یه مانون بازی کردم نمیونستم شکستش بدم خودم جر میدادم یه راند میبردم بعد از 12 باخت گفتم خدایا این چرا انقد قویه بعد از بازی رفتم هیستوری رو چک کردم دیدم زده پلات 5 ستارهمن ایرانی زیاد میشناسم استریت فایتر بزنن چون یه گروه دیسکوردی هست...
مشکل اینه که همشون دایموند و پلات هستن نمیتونم باهاشون بازی کنم وگرنه پینگ عالیه
همین افراد این تاپیک هم فک کنم برام زیادی باشن![]()
هرکدوم باحال تر میزنه چون یه صد ساعتی باید باهاش باشیکدوم کارکتر بهتره اول برم سراغ یاد گرفتنش
فقط با دی ان اس امتحان کن فیلترشکن بحدی پینگ ر خراب میکنه که ارزشش نداره.آقا! شما چجوری کانکت میشید راجع به بازی صحبت میکنید؟ کسی هست با شاتل و مبین نت بدون «ش کن» توی تهران بتونه لاگین بشه؟ اگر هست لطفاً دی ان اس اتون رو بنویسید
چاکریم داداش شما لطف دارید واقعا پینگ عالی بود چسبید.دیشب با یکی از بچه های بازیسنتر آقا سیاوش گل که صفحه قبل آیدیش رو گذاشته بود چند دست بازی کردیم که واقعا لذت بردیم
پینگ با پلیر داخل کشور فوق العاده ست و گفتیم کاش همه بچه ها اکانتشون رو بذارن که حداقل اگه نت کسی با خارجی ها نکشید خودمون پونزده بیست نفر با هم بازی کنیم
من داش امید و سیاوش رو اد دارم بقیه هم فایتر آیدیتون رو بذارید همو اد کنیم
داداش مشکل دی ان اس ت حل شد؟چاکریم داداش شما لطف دارید واقعا پینگ عالی بود چسبید.
دوستانی که پلی میدن آیدیشون رو بذارن ادد کنیم هر کی آنلاین بود پلی بدیم باهم خیلی بهتره با پلیرهای خارجی پینگ میره بالا خیلی سخت میشه
والا دیشب تست کردم یکی دوبار اولش که وارد بازی میشی لاگین نمیشه باید dns اتومات بذاری یه تست بگیری دوباره بزاری رو dns شکن که فرستادی بعدش کانکت میشد الانم تعطیلاته اوضاع نت خرابهداداش مشکل دی ان اس ت حل شد؟
مشکل از اپراتور شما است یا گیم رو ریفاند کن یا با اپراتور دیگه ای بیاسلام دوستان
من لینک کردن اکانت رو انجام دادم
ولی با هیچ DNS و هیچ نتی نتونستم بخش آنلاینش رو بازی کنم. مشکل چیه؟ باید چکار کنم؟
View attachment 295916
https://shecan.ir/با نت مخابرات و همراه اول تست کردم نشد
حالا با ایرانسل هم تست میکنم
بهترین DNS روی ps5 کدومه؟