Multi Platform Street Fighter 6

سازنده
Capcom
تاریخ انتشار
2023
ناشر
Capcom
پلتفرم‌ها
  1. PC
  2. PlayStation 4
  3. PlayStation 5
  4. Xbox Series X|S
احیانا مثل مورتال کمبت لیستی وجود داره که کمبو های هر کاراکتر رو نوشته باشه؟
کامبو ترایال هست تو Fighting Ground ولی همون یوتوب ببینی بهتره چون اونا خیلی هاش کاربردی نیستن
پینگ هم حالا من کیفیت اینترنت شما رو نمیدونم لن هستی یا وایفای ولی خب با افراد مختلف بری هرکس یجوره
من با اکثر مردم حدودای 100 هست پینگم که کاملا روونه

اینم فایتر آیدی من هست اگه خواسی اد کن تمرین کنیم
Omid_Dhm

• Like
Reactions: The Pale King
دوستان وضعیت پلیرای بازی چطوره؟:D
خیلی حرفه ای هستن آیا؟ :D
من یه مرضی دارم که توی بازی های انلاین از ترس شتک شدن و لوله شدن، کلا جرات نمیکنم واردش بشم :D کلا هم توی بازیهای فایتینگ نمیتونم به راحتی کمبو هارو یاد بگیرم. هدچی هم یاد بگیرم تهش مث اسب کل کلیدا رو تق تق میزنم :D الان وضعیت پلیرا چطوره؟ چطوری ۴ تا نوب پیدا کنم بزنم شتک کنم اعتماد به نفس بگیرم؟ :D
اتفاقا من یه کرمی دارم تا یکی رو نبرم بی خیال نمیشم
با یکی بازی کردم هی با اختلاف اندکی میبرد بازی اولی و دومی رو برد اونم مثلا تو فاینال راند، دست سومی رو من بردم بعد دوباره بازی کردیم بعد دست شیشم دیگه اعصابم هم خورد بود دیگه حتی نزدیک به هم ،هم نبودیم و حتی پرفکت میشدم 12 دور بازی کردیم همه اش شتک شدم :)) =))

اتفاقا من یه کرمی دارم تا یکی رو نبرم بی خیال نمیشم
با یکی بازی کردم هی با اختلاف اندکی میبرد بازی اولی و دومی رو برد اونم مثلا تو فاینال راند، دست سومی رو من بردم بعد دوباره بازی کردیم بعد دست شیشم دیگه اعصابم هم خورد بود دیگه حتی نزدیک به هم ،هم نبودیم و حتی پرفکت میشدم 12 دور بازی کردیم همه اش شتک شدم :)) =))
بازیهای فایتینگ راه چیت کردن خیلی زیاده توش. و یه جورایی هم ناعادلانه هست. یادمه سر مورتال کمبت پی اس ۴، یه سری کنترلر های شرکت nacon اومده بود که دکمه هاش قابلیت مپینگ کامل داشت. یعنی شما با اپلیکیشنش توی ویندوز، میگفتی فلان کلید چیکار کنه. مثلا میتونستی بگی دکمه ی اضافه ی پشت کنترلر ترکیبی از دکمه های left + X +O باشه :دی حتی میتونستی تعیین کنی که تایمینگ بین این دکمه ها چند صدم ثانیه باشه تا دقیقا با کومبوی مورد نظرت مچ بشه. نتیجش هم میشد اینکه شما با زدن یه دکمه و اسپم کردنش، مدام فن و کومبوی های دمیج میزدی :D
همین الانشم اکثر کسایی که بازیهای فایتینگ بازی میکنن، دسته های hori و... دارن که واقعا یه شرایط ناعادلانه ای رو ایجاد میکنه :دی من سر مورتال کمبت خیلی زخم خوردم. یه ایرانی گیرم افتاد که ۸ دور پیاپی منو برد اونم با فلالس ویکتوری. همینجوری کومبو های اسکورپیون رو اسپم میکرد. من نمیت نستم حتی حرکت کنم. از اونجا دیگه از انلاین زده شدم :))
حالا بریم ببینیم این بازی چطوریاس اوضاعش :دی

حالا کاری به اونا ندارم ولی شخصیت هایی که اسکیل گرپ دارن خیلی رو اعصابن یکیش مثلا مانون نمیشه کاری کرد هر بارم میزندت زمین کلی دمیج میده
زانجیف که دیگه نگم هر اسکیل نصف جون :))
کمی(cammy) هم بیش از حد سریعه یعنی من با ریو مثلا کنون استرایکش رو دفاع میکردم پشت بندش مشت میزدم اون قبل از من مشت میزد:| مثل اینه با ریو تتسوماکی بزنی و لگد آخرش که دفع کرد زود تر از حریف مشت بزنی مگه میشه؟

آخرین ویرایش:
حالا کاری به اونا ندارم ولی شخصیت هایی که اسکیل گرپ دارن خیلی رو اعصابن یکیش مثلا مانون نمیشه کاری کرد هر بارم میزندت زمین کلی دمیج میده
زانجیف که دیگه نگم هر اسکیل نصف جون :))
کمی(cammy) هم بیش از حد سریعه یعنی من با ریو مثلا کنون استرایکش رو دفاع میکردم پشت بندش مشت میزدم اون قبل از من مشت میزد:| مثل اینه با ریو تتسوماکی بزنی و لگد آخرش که دفع کرد زود تر از حریف مشت بزنی مگه میشه؟
Cannon Strike بستگی به فاصله میتونه حتی plus باشه و یکی از نقاط قوت Cammy هستش :دی

• Like
Reactions: SNIPER II
منم با اسپایرال ارو مشکل داشتم
هنوز کامل متوجه نشدم ولی ورژن عادی اسپایرال ارو با لایت پانچ فک کنم بشه جواب داد.
البته اگه قبل از برخوردش هم تاتسو بزنی فک کنم برنده میشی ها :-?
اون ورژن های قوی ترش ولی امن نیست راحت میشه پانیش کرد.

کلا کمی خیلی خوبه بنظر میاد
و لامصب تو این رنک های پایین ک من هستم قشنگ پنجاه درصد مردم کمی برداشتن بخاطر مدل موهاش که قشنگه

• Like
منم با اسپایرال ارو مشکل داشتم
هنوز کامل متوجه نشدم ولی ورژن عادی اسپایرال ارو با لایت پانچ فک کنم بشه جواب داد.
البته اگه قبل از برخوردش هم تاتسو بزنی فک کنم برنده میشی ها :-?
اون ورژن های قوی ترش ولی امن نیست راحت میشه پانیش کرد.

کلا کمی خیلی خوبه بنظر میاد
و لامصب تو این رنک های پایین ک من هستم قشنگ پنجاه درصد مردم کمی برداشتن بخاطر مدل موهاش که قشنگه
ببخشید منظورم
منظورم اسپایرال ارو بود واقعا عجیبه بعد از دفاع سریعتر از تو ضربه میزنه

آخرین ویرایش:
ببخشید منظورم
منظورم اسپایرال ارو بود واقعا عجیبه بعد از دفاع سریعتر از تو ضربه میزنه
همونطور که دوستمون گفت لایت پانچ نشسته باید جواب بده، حداقل تو استریت فایتر 5 که اینطوری بود. فقط خودت باید سریع عمل کنی.

الان راز این اسپایرال ارو کشف کردم :D
دلیل سخت بودن پانیش اینه که گول زننده است مث بقیه حرکتا نیست صبر کنی تموم بشه بعد پانیش کنی
همون بعد از بلاک کردن باید پانیش ر شروع کرد
و اینکه همونطور که دوستمون اشاره کرد اسپشال های CAMMY بر اساس رنج ریکاوری های متفاوتی داره
هرچی طرف از راه دور تر بزنه پانیش کردن سخت تر میشه
طبیعتا cammy خوب نمیاد تو صورتت اسپایرال ارو بزنه (چقد من از همین خوردم تو این دو روز چون نمیدونستم کی باید پانیش کرد!)
فک کنم تو 5 ام همین بوده ولی من اونو زیاد بازی نکرده بودم نمیدونستم

• Like
اگه نمیدونید چه حرکتی را با چی میتونید پانیش کنید باید فریم دیتا اون حرکت را بخونید . زیاد وقت نکردم ستینگ قسمت پرکتیس و تست کنم ولی دیدم گزینه داره که هر برای هر حرکت فریم دیتاشو می‌نویسه (تشکیل شده از استارت اپ،ریکاوری و ان بلاک) مثلا اگه حرکت حریف روی بلاک ۶- باشه، بعد شما اون حرکت را بلاک کنی ،باید به موقع با نرمالی که استارت اپش ۵ فریم هست شروع و تبدیلش کنید به کمبو

الان راز این اسپایرال ارو کشف کردم :D
دلیل سخت بودن پانیش اینه که گول زننده است مث بقیه حرکتا نیست صبر کنی تموم بشه بعد پانیش کنی
همون بعد از بلاک کردن باید پانیش ر شروع کرد
و اینکه همونطور که دوستمون اشاره کرد اسپشال های CAMMY بر اساس رنج ریکاوری های متفاوتی داره
هرچی طرف از راه دور تر بزنه پانیش کردن سخت تر میشه
طبیعتا cammy خوب نمیاد تو صورتت اسپایرال ارو بزنه (چقد من از همین خوردم تو این دو روز چون نمیدونستم کی باید پانیش کرد!)
فک کنم تو 5 ام همین بوده ولی من اونو زیاد بازی نکرده بودم نمیدونستم
کلا همه حرکت های Shoryuken طور اینجوری هستن، وقتی حریف رو هواست باید کتک کاری رو شروع کنی :D

دیشب با یکی از بچه های بازیسنتر آقا سیاوش گل که صفحه قبل آیدیش رو گذاشته بود چند دست بازی کردیم که واقعا لذت بردیم
پینگ با پلیر داخل کشور فوق العاده ست و گفتیم کاش همه بچه ها اکانتشون رو بذارن که حداقل اگه نت کسی با خارجی ها نکشید خودمون پونزده بیست نفر با هم بازی کنیم
من داش امید و سیاوش رو اد دارم بقیه هم فایتر آیدیتون رو بذارید همو اد کنیم

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or