کامبو ترایال هست تو Fighting Ground ولی همون یوتوب ببینی بهتره چون اونا خیلی هاش کاربردی نیستناحیانا مثل مورتال کمبت لیستی وجود داره که کمبو های هر کاراکتر رو نوشته باشه؟
اتفاقا من یه کرمی دارم تا یکی رو نبرم بی خیال نمیشمدوستان وضعیت پلیرای بازی چطوره؟
خیلی حرفه ای هستن آیا؟
من یه مرضی دارم که توی بازی های انلاین از ترس شتک شدن و لوله شدن، کلا جرات نمیکنم واردش بشم کلا هم توی بازیهای فایتینگ نمیتونم به راحتی کمبو هارو یاد بگیرم. هدچی هم یاد بگیرم تهش مث اسب کل کلیدا رو تق تق میزنم الان وضعیت پلیرا چطوره؟ چطوری ۴ تا نوب پیدا کنم بزنم شتک کنم اعتماد به نفس بگیرم؟
بازیهای فایتینگ راه چیت کردن خیلی زیاده توش. و یه جورایی هم ناعادلانه هست. یادمه سر مورتال کمبت پی اس ۴، یه سری کنترلر های شرکت nacon اومده بود که دکمه هاش قابلیت مپینگ کامل داشت. یعنی شما با اپلیکیشنش توی ویندوز، میگفتی فلان کلید چیکار کنه. مثلا میتونستی بگی دکمه ی اضافه ی پشت کنترلر ترکیبی از دکمه های left + X +O باشه حتی میتونستی تعیین کنی که تایمینگ بین این دکمه ها چند صدم ثانیه باشه تا دقیقا با کومبوی مورد نظرت مچ بشه. نتیجش هم میشد اینکه شما با زدن یه دکمه و اسپم کردنش، مدام فن و کومبوی های دمیج میزدیاتفاقا من یه کرمی دارم تا یکی رو نبرم بی خیال نمیشم
با یکی بازی کردم هی با اختلاف اندکی میبرد بازی اولی و دومی رو برد اونم مثلا تو فاینال راند، دست سومی رو من بردم بعد دوباره بازی کردیم بعد دست شیشم دیگه اعصابم هم خورد بود دیگه حتی نزدیک به هم ،هم نبودیم و حتی پرفکت میشدم 12 دور بازی کردیم همه اش شتک شدم
Cannon Strike بستگی به فاصله میتونه حتی plus باشه و یکی از نقاط قوت Cammy هستشحالا کاری به اونا ندارم ولی شخصیت هایی که اسکیل گرپ دارن خیلی رو اعصابن یکیش مثلا مانون نمیشه کاری کرد هر بارم میزندت زمین کلی دمیج میده
زانجیف که دیگه نگم هر اسکیل نصف جون
کمی(cammy) هم بیش از حد سریعه یعنی من با ریو مثلا کنون استرایکش رو دفاع میکردم پشت بندش مشت میزدم اون قبل از من مشت میزد مثل اینه با ریو تتسوماکی بزنی و لگد آخرش که دفع کرد زود تر از حریف مشت بزنی مگه میشه؟
منم با اسپایرال ارو مشکل داشتمکمی(cammy) هم بیش از حد سریعه یعنی من با ریو مثلا کنون استرایکش رو دفاع میکردم پشت بندش مشت میزدم اون قبل از من مشت میزد مثل اینه با ریو تتسوماکی بزنی و لگد آخرش که دفع کرد زود تر از حریف مشت بزنی مگه میشه؟
ببخشید منظورممنم با اسپایرال ارو مشکل داشتم
هنوز کامل متوجه نشدم ولی ورژن عادی اسپایرال ارو با لایت پانچ فک کنم بشه جواب داد.
البته اگه قبل از برخوردش هم تاتسو بزنی فک کنم برنده میشی ها
اون ورژن های قوی ترش ولی امن نیست راحت میشه پانیش کرد.
کلا کمی خیلی خوبه بنظر میاد
و لامصب تو این رنک های پایین ک من هستم قشنگ پنجاه درصد مردم کمی برداشتن بخاطر مدل موهاش که قشنگه
همونطور که دوستمون گفت لایت پانچ نشسته باید جواب بده، حداقل تو استریت فایتر 5 که اینطوری بود. فقط خودت باید سریع عمل کنی.ببخشید منظورم
منظورم اسپایرال ارو بود واقعا عجیبه بعد از دفاع سریعتر از تو ضربه میزنه
کلا همه حرکت های Shoryuken طور اینجوری هستن، وقتی حریف رو هواست باید کتک کاری رو شروع کنیالان راز این اسپایرال ارو کشف کردم
دلیل سخت بودن پانیش اینه که گول زننده است مث بقیه حرکتا نیست صبر کنی تموم بشه بعد پانیش کنی
همون بعد از بلاک کردن باید پانیش ر شروع کرد
و اینکه همونطور که دوستمون اشاره کرد اسپشال های CAMMY بر اساس رنج ریکاوری های متفاوتی داره
هرچی طرف از راه دور تر بزنه پانیش کردن سخت تر میشه
طبیعتا cammy خوب نمیاد تو صورتت اسپایرال ارو بزنه (چقد من از همین خوردم تو این دو روز چون نمیدونستم کی باید پانیش کرد!)
فک کنم تو 5 ام همین بوده ولی من اونو زیاد بازی نکرده بودم نمیدونستم