معمولا برا فایتینگ اکس باکسو استفاده نمیکنن چون دی پدش پایینه، ولی اینطور نیست که نشه یا خیلی بد باشه هر دسته ای داری با همون برویه سوال این کنترل xbox اصلا خوب نیست برای sf6؟ و فقط حالت مدرن کفاف میده؟
بعد تو حالت مدرن میشه با اونایی که کلاسیک انتخاب کردن بازی کرد یا هر دو جداگونه هست مسابقه پیدا کردنش؟
فایتر آیدیم Omid_Dhm هستدوستان کاش هم دیگه رو اد میکردیم بازی کنیم با هم
من با دسته ایکس باکس سریس بازی میکنم ! و به عنوان کسی که با دسته های مختلف فایتینگ بازی کرده ،دی پدش برام خیلی راحت تره ،حتی از DS4 . ولی خوب این مورد تا حدودی سلیقه ای . اگه میخوای روی حالت مدرن بازی کنی که زیاد مهم نیست ولی اگه رو حالت کلاسیک میخوای بازی کنی و با دسته ایکس باکس حال نمیکنی پیشنهادم همون ds4 هستیه سوال این کنترل xbox اصلا خوب نیست برای sf6؟ و فقط حالت مدرن کفاف میده؟
بعد تو حالت مدرن میشه با اونایی که کلاسیک انتخاب کردن بازی کرد یا هر دو جداگونه هست مسابقه پیدا کردنش؟
با دی ان اس شکن یا رادار مشکلی نداره فعلارو کنسول اوکی هست با نت اینجا؟
ممنونمن با دسته ایکس باکس سریس بازی میکنم ! و به عنوان کسی که با دسته های مختلف فایتینگ بازی کرده ،دی پدش برام خیلی راحت تره ،حتی از DS4 . ولی خوب این مورد تا حدودی سلیقه ای . اگه میخوای روی حالت مدرن بازی کنی که زیاد مهم نیست ولی اگه رو حالت کلاسیک میخوای بازی کنی و با دسته ایکس باکس حال نمیکنی پیشنهادم همون ds4 هست
شکندوستان با چه دی ان اسی اکانت رو تونستین بسازین
من قبلا اکانت کپ کام داشتم و با استیم هم سینک کرده بودم اصن همچین چیزی نخواست دیگه۱۷۸.۲۲.۱۲۲.۱۰۰ زدم رو کنسول
بازم صفحش میاد مجبورم پلی ویت اوت اکانت بزنم ک بزاره رد شم
البته با پارس انلاین
الان با نت همراه تست میکنم
واسه اینه که کپکام World Tour رو دیرتر از بقیه بازی آنلاک کرد، مردم بازی رو باز کردن دیدن نصفش نیست با سر رفتن نقد منفی گذاشتن رو استیماقا پرفورمنس pc خیلی خوبه برا چی ملت نقد منفی گذاشتن اولش
فقط اگه سیستم قوی ندارید اون Ambient Occlusion و SSR رو خاموش کنید ارزشش نداره اصلا
استرایو رو نمیدونم رو اپراتور های مختلف فرق میکردمن دیشب دمو رو دانلود کردم خدا رو شکر بعد از کاهش تمام آپشن های گرافیک با فریم ریت خوب رو سیستم عهد بوقم اجرا شد!
الان تو سیستم dns رو به dns رادار تغییر بدم اوکی میشه؟
من ۶ ماهه GG Strive بازی میکنم با فیلشکن و پینگ های مختلف.بعضی وقتا خوبه بعضی وقتا اذیت میکنه.میخوام ببینم اگه اینم فیل میخواد نرم سمتش
رادار برای Strive هم جواب میده؟