بانو cammy با لباس کلاسیک چه شود .کاستوم دوم کارکترها
اصلا اون کاراکتر زیادی فلانهبانو cammy با لباس کلاسیک چه شود .
ما که 3 صفحه ست داریم میگیم هیچ مشکلی ندارهمگه نمیگفتند انلاینش مشکل داره به خاطر کپکام آیدی من الان راحت وصل شدم چند دستم آنلاین زدم کتلت شدم.
با همراه اول به راحتی
من زیاد تو جریان نبودم فقط یادمه میگفتن کپکام چنتا کشور رو تحریم کرده یکیشم ایرانه که خب الان مشکلی نیست و دوشواری نداریمما که 3 صفحه ست داریم میگیم هیچ مشکلی نداره
نمیدونم دوستان چرا هنوز فکر میکنن دوشواری داریم
دوشواری؟ خیلی هم عالی
البته تو بتا بدون DNS وصل نمیشد ولی با DNS خیلی تمیز کار میکرد حالا نمیدونم واسه بازی اصلی هم DNS میخواد یا نه ولی دردش سهلهمن زیاد تو جریان نبودم فقط یادمه میگفتن کپکام چنتا کشور رو تحریم کرده یکیشم ایرانه که خب الان مشکلی نیست و دوشواری نداریم
آره، گذاشتن یه روز قبل عرضه نشونش دادن که داستان نشه. البته به نظر کاستوم جدیدش بهتره!بانو cammy با لباس کلاسیک چه شود .
کاستوم Juri هم زمان SFV داستان شده بود و مجبور شدن سانسورش کنن، اما اینجا سانسور رو حذف کردن. (با کمی تغییر!)
آره Cammy رو قشنگ یادمه به هیچ وجه تو ESPN حق نشون دادنش رو نداشتن!مشکل کاستوم Juri تو SFV این بود که Esports Friendly نبود
کلا کاستوم های شلوغ با هیت باکس های نامفهوم که پلیر رو گیج می کنه یا کاستوم های زیادی سکسی تو مسابقات Esports ممنوعن
یادمه اون کاستوم بامزه بلانکا چان (عروسکه ) هم بن کرده بودن
سر همین زدن یخورده اسلامی ترش کردن فقط یخورده البته
و الان که دیگه کاستوم اصلی اش نیست برگردوندن اش همون جا که بود
Capcom Based as Always
آره خیلی از اسکین ها تو مسابقات قفل بود مثلا یدونه زانجیف قرمز متالیک بود با بال پرواز که خیلی ها گفته بودن گیج میشیم یا مثلا اسکین هایی که خیلی شاخ و برگ داره ممکنه تو محاسبه فاصله حریف تاثیر بذارهمشکل کاستوم Juri تو SFV این بود که Esports Friendly نبود
کلا کاستوم های شلوغ با هیت باکس های نامفهوم که پلیر رو گیج می کنه یا کاستوم های زیادی سکسی تو مسابقات Esports ممنوعن
Capcom Based as Always
لازم شد بازی رو دانلود کنیم بانو Cammy عالی می نوازدبانو cammy با لباس کلاسیک چه شود .
میگن بخش داستانی خوب نیست درسته؟بازی را گرفتید با کاراکترها داستانشو برید تموم کنید آخرش برای هر نفر چنتا آرت باز میکنه به شدت سک سی هستند .به شدتا
Show proofبازی را گرفتید با کاراکترها داستانشو برید تموم کنید آخرش برای هر نفر چنتا آرت باز میکنه به شدت سک سی هستند .به شدتا
این چیزی که از SF VI میبینیم بن کاستوم جواب نمیده، اینا اسپیشال اتک و تانت و کلا خود کاراکتر رو باید بن کنندمشکل کاستوم Juri تو SFV این بود که Esports Friendly نبود
Capcom Based as Always