یه مد world tour داره که شما کارکتر خودتا میسازی ، مراحلو طی میکنی و قابلیت های جدید باز میکنی. هم حالت انلاین داره هم افلاین. غیر از اون حالت player vs player هم دارهیعنی حالت آفلاین نداره؟ مگه مثل دمو که دادن همون روش سنتی دو تا دسته نمیشه بازی کرد؟
چه نمرات عالی گرفته من همیشه تیکن باز بودم ولی امسال از دموش خیلی خوشم اومد ولی بتاش رو بخاطر سرور نشد حیفه که وصل نشه
آره اینو میدونم بغیر از این مد سوال من همین آفلاین معمولی لوکال دو تا دسته بغل هم میشنن کارکترا رو انتخاب میکنن بازی میکنن هستش اینو که دیگه داره؟ کمترین خواستمونهیه مد world tour داره که شما کارکتر خودتا میسازی ، مراحلو طی میکنی و قابلیت های جدید باز میکنی. هم حالت انلاین داره هم افلاین.
اره دارهآره اینو میدونم بغیر از این مد سوال من همین آفلاین معمولی لوکال دو تا دسته بغل هم میشنن کارکترا رو انتخاب میکنن بازی میکنن هستش اینو که دیگه داره؟ کمترین خواستمونه
با این وضعیت نت آنلاینش اعصاب خوردیه اونم همچین بازی سریعی
من که تو یه شهر کوچیک دور افتاده تو هرمزگان بازی میکنم با این نت داغونمون تونستم آنلاین بزنم شما که شهر های ببزرگی مثل تهران شیراز اصفهان هستید به راحتی میتونید بازی کنید با DNS شکن واسم پینگ 145 میزد با خارجی هااگه منظورت از بخش افلاین یعنی با برادر یا دوستت هست که متاسفانه هیچ کدوم در دسترس نیست.میمونه بخش انلاین که ارزش بازی اونجا خودشه نشون میده که اونم با این وضع باید وضعیت زرد یا همون 3 چراغ داشته باشی(از 5) زیر این رسما انگار به رقیبت اوانس دادی رسما همه رقمه تو رو بلاک میکنه اگه دنبال رقابت هستی!
تو خوده دمو بدون پینگ اینا یه لحظه ادم کند ریکشن نشون بده کمبو از دست میره چه برسه با خط نارنجی یا قرمز بازی کنی!
بازی واقعا شاهکاره منی که چند ساله به جز یکم تکن7 اینا اصلا سمت بازی فایتینگ نرفتم و صفر صفر بودم عاشق خودش کرد مخصوص کنترل تو حالت مدرن که شدیدا شانس تازه کار هایی مثل منو افزایش داده که سوراخ نشیم البته اینطور نیست که بازی ساده تر شده بلکه راحتر شده واسه یادگیری مصداق کامل easy to learn hard to master + کاراکتر ها شدیدا دوست داشتنی و طراحی های عالیشون از این بازی یه شاهکار درست کرده
خلاصه از دوستان که خریدن تست کنن ببین میشه با ..شک.ن درست حسابی بازی کرد اگه اره فرداش میخرم
اتفاقا اگه آنلاین نزنید هم، آفلاین پر و پیمونی دارهیعنی حالت آفلاین نداره؟ مگه مثل دمو که دادن همون روش سنتی دو تا دسته نمیشه بازی کرد؟
چه نمرات عالی گرفته من همیشه تیکن باز بودم ولی امسال از دموش خیلی خوشم اومد ولی بتاش رو بخاطر سرور نشد حیفه که وصل نشه
نریمان اگر وایسیم برای یک ادیدشن کامل از بازی، ممکنه اپدیت برای World Tour بدن و بهترش کنند؟یه مد world tour داره که شما کارکتر خودتا میسازی ، مراحلو طی میکنی و قابلیت های جدید باز میکنی. هم حالت انلاین داره هم افلاین. غیر از اون حالت player vs player هم داره
بلهاین بازی قابلیت آفلاین دو نفری داره؟
منظورم همون ک بشینی توی خونه با دوست و برادرت بزنی؟
نریمان نیستم عزیز ، پویا هستم !نریمان اگر وایسیم برای یک ادیدشن کامل از بازی، ممکنه اپدیت برای World Tour بدن و بهترش کنند؟
چون دیگه نمیخوام اشتباه SF5 رو بکنم، هرموقع کامل شد سراغش میرم.
نریمان اگر وایسیم برای یک ادیدشن کامل از بازی، ممکنه اپدیت برای World Tour بدن و بهترش کنند؟
چون دیگه نمیخوام اشتباه SF5 رو بکنم، هرموقع کامل شد سراغش میرم.
پویا جان پیر شدیم چشما کار نمیکنه.نریمان نیستم عزیز ، پویا هستم !
اگه قصدت فقط وورد تور هست شاید بهتر باشه وایسی .ولی اصلا و به هیچ عنوان بازی را با اون فاجعه 5 مقایسه نکن ،از هر نظر بازی عالی شده.
برا استیم الان باز شدبچه ها دیتای بازی رو کی میشه دانلود کرد؟ همون روز جمعه یا زودتر
این بازی حداقل تا ۵ سال آینده ساپورت میشه و هر سال هم براش سیزن پس میاد. اگه اشتباه نکنم گفتن هر کارکتر جدید که میاد تو بخش WT هم اضافه میشه.پویا جان پیر شدیم چشما کار نمیکنه.
خب همون وایسم تا سیزن پس بیاد.