Multi Platform Street Fighter 6

سازنده
Capcom
تاریخ انتشار
2023
ناشر
Capcom
پلتفرم‌ها
  1. PC
  2. PlayStation 4
  3. PlayStation 5
  4. Xbox Series X|S
یعنی حالت آفلاین نداره؟ مگه مثل دمو که دادن همون روش سنتی دو تا دسته نمیشه بازی کرد؟

چه نمرات عالی گرفته من همیشه تیکن باز بودم ولی امسال از دموش خیلی خوشم اومد ولی بتاش رو بخاطر سرور نشد حیفه که وصل نشه
یه مد world tour داره که شما کارکتر خودتا میسازی ، مراحلو طی میکنی و قابلیت های جدید باز میکنی. هم حالت انلاین داره هم افلاین. غیر از اون حالت player vs player هم داره

یه مد world tour داره که شما کارکتر خودتا میسازی ، مراحلو طی میکنی و قابلیت های جدید باز میکنی. هم حالت انلاین داره هم افلاین.
آره اینو میدونم بغیر از این مد سوال من همین آفلاین معمولی لوکال دو تا دسته بغل هم میشنن کارکترا رو انتخاب میکنن بازی میکنن هستش اینو که دیگه داره؟ کمترین خواستمونه:D

با این وضعیت نت آنلاینش اعصاب خوردیه اونم همچین بازی سریعی

• Like
Reactions: SNIPER II
آره اینو میدونم بغیر از این مد سوال من همین آفلاین معمولی لوکال دو تا دسته بغل هم میشنن کارکترا رو انتخاب میکنن بازی میکنن هستش اینو که دیگه داره؟ کمترین خواستمونه:D

با این وضعیت نت آنلاینش اعصاب خوردیه اونم همچین بازی سریعی
اره داره

• Like
Reactions: Siavash_MH
اگه منظورت از بخش افلاین یعنی با برادر یا دوستت هست که متاسفانه هیچ کدوم در دسترس نیست.میمونه بخش انلاین که ارزش بازی اونجا خودشه نشون میده که اونم با این وضع باید وضعیت زرد یا همون 3 چراغ داشته باشی(از 5) زیر این رسما انگار به رقیبت اوانس دادی رسما همه رقمه تو رو بلاک میکنه اگه دنبال رقابت هستی!
تو خوده دمو بدون پینگ اینا یه لحظه ادم کند ریکشن نشون بده کمبو از دست میره چه برسه با خط نارنجی یا قرمز بازی کنی!
بازی واقعا شاهکاره منی که چند ساله به جز یکم تکن7 اینا اصلا سمت بازی فایتینگ نرفتم و صفر صفر بودم عاشق خودش کرد مخصوص کنترل تو حالت مدرن که شدیدا شانس تازه کار هایی مثل منو افزایش داده که سوراخ نشیم :D البته اینطور نیست که بازی ساده تر شده بلکه راحتر شده واسه یادگیری مصداق کامل easy to learn hard to master + کاراکتر ها شدیدا دوست داشتنی و طراحی های عالیشون از این بازی یه شاهکار درست کرده

خلاصه از دوستان که خریدن تست کنن ببین میشه با ..شک.ن درست حسابی بازی کرد اگه اره فرداش میخرم:D
من که تو یه شهر کوچیک دور افتاده تو هرمزگان بازی میکنم با این نت داغونمون تونستم آنلاین بزنم شما که شهر های ببزرگی مثل تهران شیراز اصفهان هستید به راحتی میتونید بازی کنید با DNS شکن واسم پینگ 145 میزد با خارجی ها
تازه اگه خراب بشه هم واسه تو خراب نمیشه بازی کلا حرکت آهسته میشه
من دو روز آخر بتا نتم داغون بود پینگ 400 میزد واسه جفتمون حرکت آهسته بود ولی آبروم رو بردن طرف رفت تو لابی نوشت با dantejanahi بازی نکنید که پینگش ضعیفه پاره میشید از لگ :)) =))
یعنی حالت آفلاین نداره؟ مگه مثل دمو که دادن همون روش سنتی دو تا دسته نمیشه بازی کرد؟

چه نمرات عالی گرفته من همیشه تیکن باز بودم ولی امسال از دموش خیلی خوشم اومد ولی بتاش رو بخاطر سرور نشد حیفه که وصل نشه
اتفاقا اگه آنلاین نزنید هم، آفلاین پر و پیمونی داره
به غیر از بخش 2 نفره یا همون دو دسته قدیم
بخش وورد تور هست که کلی خفنه
و بخش های مفرحی داره که مثلا گاو میاد باید جاخالی بدی یا توپ میاد باید به هم بزنی یا هر کی زودتر بتونه حریف رو 5 بار بزنه زمین
استوری مد هم هست فکر کنم که داستان کاراکتر ها رو روایت کنه

یه مد world tour داره که شما کارکتر خودتا میسازی ، مراحلو طی میکنی و قابلیت های جدید باز میکنی. هم حالت انلاین داره هم افلاین. غیر از اون حالت player vs player هم داره
نریمان اگر وایسیم برای یک ادیدشن کامل از بازی، ممکنه اپدیت برای World Tour بدن و بهترش کنند؟

چون دیگه نمیخوام اشتباه SF5 رو بکنم، هرموقع کامل شد سراغش میرم.

• Poker Face
Reactions: GameMasterr
نریمان اگر وایسیم برای یک ادیدشن کامل از بازی، ممکنه اپدیت برای World Tour بدن و بهترش کنند؟

نریمان نیستم عزیز ، پویا هستم ! :D
اگه قصدت فقط وورد تور هست شاید بهتر باشه وایسی .ولی اصلا و به هیچ عنوان بازی را با اون فاجعه 5 مقایسه نکن ،از هر نظر بازی عالی شده.

• Like
Reactions: Arima Kishou
من نسخه فیزیکیشو گرفتم ۲ ۳ ساعت بازی کردم برخلاف ۵ که سینگل پلیر کویر بود اینجا کلی مود مختلف آفلاین داره که سرگرم بشید هم بخش آرکید داره که مثل فایتینگ های کلاسیک هر کاراکتر اپنینگ و اندینگ داره هم یه بخش داستانی مفصل و اپن ورلد که احتمالا تو نسخه دمو بازی کردید .کلا بازیش عجیب حال میده.تازه برای منی که اونجوری فایتینگ باز نیستم برای خوره های این سبک که یه معجونیه

ببین بازی کامله
مشکل World Tour همون مشکلیه که World of Light اسمش براس داشت. کشش نداره برای مخاطب تو اون حجم، داستانش هم اون قدره خفن نیست ولی خب روی هم یه مد متنوع دیگس که بخش سینگل پلیر بازی رو کامل تر و متنوع تر می کنه. فکر نکنم بشه "کامل تر" اش کرد.

نریمان نیستم عزیز ، پویا هستم ! :D
اگه قصدت فقط وورد تور هست شاید بهتر باشه وایسی .ولی اصلا و به هیچ عنوان بازی را با اون فاجعه 5 مقایسه نکن ،از هر نظر بازی عالی شده.
پویا جان پیر شدیم چشما کار نمیکنه.:D

خب همون وایسم تا سیزن پس بیاد.:D

پویا جان پیر شدیم چشما کار نمیکنه.:D

خب همون وایسم تا سیزن پس بیاد.:D
این بازی حداقل تا ۵ سال آینده ساپورت میشه و هر سال هم براش سیزن پس میاد. اگه اشتباه نکنم گفتن هر کارکتر جدید که میاد تو بخش WT هم اضافه میشه.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or