آقا من برای اولین بار بازی پری اوردر کردم در کل بازی دیجیتال نرخیده بودم
چرا 5 دلار مالیات گرفت ازم![]()
خدا کنه واسه پلاس پول بمونه واسم
ژانر فایتینگ کلا ۶۰ فریم هست.رویپلی استیشن پرو ۶۰ فریم اجرا میشه یا کلا نسل ۸ با نسل ۹ تفاوت داره؟
من منتظر دار و دسته اشرارم vega.bison.balrog
بایسون نمیاد البته (خدارشکر بدم میومد ازش مریتیکه آلویز پازیتیودوستانی که پیش خرید کردن الان میتونن دانلود کنن
من منتظر دار و دسته اشرارم vega.bison.balrog![]()
هیچ سری نبوده که اینا نباشن البته استریت فایتر 1 رو نمیدونم ولی تو بقیه بودن و میشه گفت جز شخصیت های اصلی بازی هستنبایسون نمیاد البته (خدارشکر بدم میومد ازش مریتیکه آلویز پازیتیو)
اون دوتا معلوم نیس.
بنظرم احتمال اینکه دادلی بیاد بیشتر از بالراگ هست چون خیلی درخواست کامیونیتی بوده، شایدم جفتشون رو بیارن.
فقط بایسون رو میگم امید نداشته باش. اون دوتا احتمالش هست کاملا.هیچ سری نبوده که اینا نباشن البته استریت فایتر 1 رو نمیدونم ولی تو بقیه بودن و میشه گفت جز شخصیت های اصلی بازی هستن
درسته حتی من بایسون کرکتر مورد علاقه منم نیست ولی بهش عادت کردیم دیگه مثل اینه تو بازی سونیک دکتر اگمن نباشهفقط بایسون رو میگم امید نداشته باش. اون دوتا احتمالش هست کاملا.
بایسون چون تو داستان مرد و بعد مثلا Ed که ویلین هست خیلی شبیهشه از نظر گیمپلی(پسر بایسون هست)، و Jp هم که ویلین هست...
بعدم مثلا 3rd Strike هیچکدوم ازین سه تا رو نداشت
بلهپریلود روی پلی استیشن شروع شده؟
من فکر میکردم نکنه بزنه به سرشون اینارو به عنوان DLC بفروشن که خدارو شکر اینجوری نیست.کاستوم دوم کارکترها