بنظر میاد آنلاین خیلی برات مهم نیس پ میتونی شش ماه صبر کنی تخفیف بخورهدوستان 5 روز دیگه عرضه بازیه
دیروز 60 دلار ریختم که بازی رو بخرم
به نظرتون پیش خریدش کنم یا صبر کنم تو تخفیفی چیزی بخرم؟ اصلا چیزهایی که تو پیش خرید میده ارزشش رو داره؟ چندتا اسکین بود فکر کنم
آنلاینش اگه نت یاری کنه اتفاقا خیلی هم خوبه ولی وضعیت اما اگری هستبنظر میاد آنلاین خیلی برات مهم نیس پ میتونی شش ماه صبر کنی تخفیف بخوره
ولی اگه آنلاین مهمه طبیعتا D1 خیلی خوبه که نوب زیاده!
نه پیش خرید هم چیزی نداره چندتا رنگ بود فکر میکنم
چه یک بازیکن هاردکور ژانر فایتینگ باشید و چه یک طرفدار معمولی Street Fighter که در یکی دو نسل گذشته به سمت این سری نرفته، Street Fighter 6 چیزی برای ارائه دادن به شما دارد. به علاوه این بازی دلایل کافی برای هر دو سوی این سکه را دارد تا سمت دیگر را هم امتحان کنند. این پکیج قدرتمندی است، شاید قویترین پکیجی که در یک بازی فایتینگ دیدهایم. با این حال بدون یک سیستم فایتینگ با کیفیت این پکیج هیچ ارزشی نداشت. Street Fighter 6 نقطهای عالی برای شروع یا ادامه دادن است. زمانی بینظیر برای آنهایی که به دنبال تجربه کردن بازی برای ۳۰ یا ۳۰۰۰ ساعت هستند.
توصیه Street Fighter 6 به طرفداران سرسخت ژانر فایتینگ ضروری نیست، شما از قبل میدانید که این بازی چقدر شگفتانگیز است. اما آیا این بازی را به بازیکنان عادیتر هم توصیه میکنم؟ Street Fighter 6 برای تمام بازیکنان جدید و قدیمی چیزی برای ارائه کردن دارد. این بازی به شما حقههای جدید یاد میدهد و همچنین برای آنهایی که به دنبال کمی سرگرمی هستند هم مناسب است. Street Fighter 6 واقعا یک بازی فایتینگ برای همه است.
از تجربه کردن Street Fighter 6 خسته نمیشوم. این بازی اولین چیز به هنگام بیدار شدن و آخرین چیز به هنگام خوابیدن است که به آن فکر میکنم. بازی یک سیستم فایتینگ بسیار خوشساخت دارد، اما همچنان شامل حالتهایی میشود که آن را بسیار جدی میگیرند. مشکلات کوچکی در زمینه عملکرد فنی بازی در World Tour وجود دارند، اما هیچ کدام از این مشکلات آن قدر جدی نیستند که به تجربه نهایی ضربه بزنند. با توجه به عرضه بازیهای جدید Tekken و Mortal Kombat، به نظر میرسد که وارد عصر طلایی جدیدی برای ژانر فایتینگ شدهایم. Street Fighter 6 هم با فرم بسیار خوبی وارد میدان شده است.
بازیهای Street Fighter همیشه بنچمارکی برای ژانر فایتینگ دو-بعدی بودهاند، اما Street Fighter 6 حتی حس و حال ویژهتری دارد. سیستم Drive Gauge یک افزودنی جدید عالی به مکانیکهای فایتینگ است که تصمیمات و گزینههای زیادی را در آغاز هر دور در اختیار شما قرار میدهد. گروه مبارزان اولیه بازی بهترین در تاریخ سری Street Fighter هستند و نتکد بازی هم در طول سه دور تست بتا فوقالعاده بوده است. این بازی آن قدر خوب است که داستان ضعیف و پیشرفت بسیار کند در بخش تکنفره World Tour تنها کمی از نوار سلامت استعاری آن کم میکنند. چه یک تازهوارد در بازیهای فایتینگ هستید و چه یک مبارز کارکشته، تجربه Street Fighter 6 ضروری است.
Street Fighter 6 یک دنباله شاهکار است. Capcom سیستم مبارزهای را خلق کرده که عمق تاکتیکی لازم برای بازیکنان حرفهای را دارد، اما ورود بازیکنان جدید به آن هم بسیار آسان است. به علاوه شاهد معرفی راههای هوشمندانهای برای ورود بازیکنان جدید از جمله یک نوع سیستم کنترل آسان و طیف وسیعی از آموزشها هستیم. مجموعهای قدرتمند از شخصیتهای آغازین، نتکد تقریبا بینقص و محتوای ظاهرا بیپایان باعث شده تا شاهد یک اثر تحسین برانگیز دیگر از سوی این ناشر ژاپنی غیر قابل توقف باشیم.
مگه فقط بخش انلاینش مشکل نداره؟ افلاینم میشه بازی کرد دیگه؟واقعا ادم حرص اش میگیره بازی به این خوبی ولی نت ایران بهت اجازه نده تجربه کنی
من شدیدا عاشق دمو و...شدم و میخواستم پیش خرید کنم ولی وقتی دیدم سرور های بازی فیلتره رسما تو ذوقم خورد الا هم با این نمرات عالی بیشتر....
اگه منظورت از بخش افلاین یعنی با برادر یا دوستت هست که متاسفانه هیچ کدوم در دسترس نیست.میمونه بخش انلاین که ارزش بازی اونجا خودشه نشون میده که اونم با این وضع باید وضعیت زرد یا همون 3 چراغ داشته باشی(از 5) زیر این رسما انگار به رقیبت اوانس دادی رسما همه رقمه تو رو بلاک میکنه اگه دنبال رقابت هستی!مگه فقط بخش انلاینش مشکل نداره؟ افلاینم میشه بازی کرد دیگه؟
قسمت انلاین بازی با DNS مشکلی نداره (حداقل که تو بتا اینطور بود ). اگه شرایط اینترنت شما خوب باشه ،با اروپایی ها پینگ معمولا بین ۱۲۰ تا ۱۶۰ هست ،با داخلی هم زیر ۱۰۰.تو این رنج کاملا قابل بازیه.اگه منظورت از بخش افلاین یعنی با برادر یا دوستت هست که متاسفانه هیچ کدوم در دسترس نیست.میمونه بخش انلاین که ارزش بازی اونجا خودشه نشون میده که اونم با این وضع باید وضعیت زرد یا همون 3 چراغ داشته باشی(از 5) زیر این رسما انگار به رقیبت اوانس دادی رسما همه رقمه تو رو بلاک میکنه اگه دنبال رقابت هستی!
تو خوده دمو بدون پینگ اینا یه لحظه ادم کند ریکشن نشون بده کمبو از دست میره چه برسه با خط نارنجی یا قرمز بازی کنی!
بازی واقعا شاهکاره منی که چند ساله به جز یکم تکن7 اینا اصلا سمت بازی فایتینگ نرفتم و صفر صفر بودم عاشق خودش کرد مخصوص کنترل تو حالت مدرن که شدیدا شانس تازه کار هایی مثل منو افزایش داده که سوراخ نشیم البته اینطور نیست که بازی ساده تر شده بلکه راحتر شده واسه یادگیری مصداق کامل easy to learn hard to master + کاراکتر ها شدیدا دوست داشتنی و طراحی های عالیشون از این بازی یه شاهکار درست کرده
خلاصه از دوستان که خریدن تست کنن ببین میشه با ..شک.ن درست حسابی بازی کرد اگه اره فرداش میخرم
اگه اینطوری که میگی باشه عالی خوش خبر باشی همیشه چون بازیهای فایتینگ همیشه نت کد بدی دارن بخاطر P2P بودن سرور هاشون!ولی داخل قابل بازیه با این وضع به نظرم.......فعلا 2 هفته ای صبر میکنم و با diablo 4 سر میکنم بعدش همه راضی بودن میرم سراغش و یه دوست دیگه هم دارم اونم مثل من منتظر مشخص شدن وضع بازی هست که میشه انلاین درست حسابی زد یا نه!قسمت انلاین بازی با DNS مشکلی نداره (حداقل که تو بتا اینطور بود ). اگه شرایط اینترنت شما خوب باشه ،با اروپایی ها پینگ معمولا بین ۱۲۰ تا ۱۶۰ هست ،با داخلی هم زیر ۱۰۰.تو این رنج کاملا قابل بازیه.
از وقتی بازی های فایتینگ رفتن سمت سیستم رول بک این قضیه انلاین تا حد زیادی درست شده .طبق تجربه ای که از بتا داشتم نت کد بازی چند پله از شماره ۵ هم بهتره.اگه اینطوری که میگی باشه عالی خوش خبر باشی همیشه چون بازیهای فایتینگ همیشه نت کد بدی دارن بخاطر P2P بودن سرور هاشون!ولی داخل قابل بازیه با این وضع به نظرم.......فعلا 2 هفته ای صبر میکنم و با diablo 4 سر میکنم بعدش همه راضی بودن میرم سراغش و یه دوست دیگه هم دارم اونم مثل من منتظر مشخص شدن وضع بازی هست که میشه انلاین درست حسابی زد یا نه!
یعنی حالت آفلاین نداره؟ مگه مثل دمو که دادن همون روش سنتی دو تا دسته نمیشه بازی کرد؟اگه منظورت از بخش افلاین یعنی با برادر یا دوستت هست که متاسفانه هیچ کدوم در دسترس نیست.میمونه بخش انلاین که ارزش بازی اونجا خودشه نشون میده که اونم با این وضع باید وضعیت زرد یا همون 3 چراغ داشته باشی(از 5) زیر این رسما انگار به رقیبت اوانس دادی رسما همه رقمه تو رو بلاک میکنه اگه دنبال رقابت هستی!
تو خوده دمو بدون پینگ اینا یه لحظه ادم کند ریکشن نشون بده کمبو از دست میره چه برسه با خط نارنجی یا قرمز بازی کنی!
بازی واقعا شاهکاره منی که چند ساله به جز یکم تکن7 اینا اصلا سمت بازی فایتینگ نرفتم و صفر صفر بودم عاشق خودش کرد مخصوص کنترل تو حالت مدرن که شدیدا شانس تازه کار هایی مثل منو افزایش داده که سوراخ نشیم البته اینطور نیست که بازی ساده تر شده بلکه راحتر شده واسه یادگیری مصداق کامل easy to learn hard to master + کاراکتر ها شدیدا دوست داشتنی و طراحی های عالیشون از این بازی یه شاهکار درست کرده
خلاصه از دوستان که خریدن تست کنن ببین میشه با ..شک.ن درست حسابی بازی کرد اگه اره فرداش میخرم