Multi Platform Street Fighter 6

سازنده
Capcom
تاریخ انتشار
2023
ناشر
Capcom
پلتفرم‌ها
  1. PC
  2. PlayStation 4
  3. PlayStation 5
  4. Xbox Series X|S
بتای عمومی بازی ده روز دیگه منتشر میشه و همون محتویات بتای محدود قبلی (مود بتل هاب + هشت شخصیت) رو داره:

IMG_20230509_020539.jpg

برای بچه هایی که بتای قبلی رو دنبال نکردن، شخصیت ها اینا هستن:

Chun-Li
Guile
Jamie
Juri
Ken
Kimberly
Luke
Ryu

بتای عمومی بازی ده روز دیگه منتشر میشه و همون محتویات بتای محدود قبلی (مود بتل هاب + هشت شخصیت) رو داره:

View attachment 292492

برای بچه هایی که بتای قبلی رو دنبال نکردن، شخصیت ها اینا هستن:

Chun-Li
Guile
Jamie
Juri
Ken
Kimberly
Luke
Ryu
به به امیدوارم آنلاینش واسمون اوکی باشه و خیالمون رو راحت کنه

مهم اخلاقش هست که رو 85 درجه میزانه
در واقع رونش همونه احتمالا، شاید پست قبلی اشتباه بود. (یکی تو ردیت یه عکس ادیت شده ای چیزی گذاشته بود نمیدونم)
تو بتای هفته دیگه میفهمیم. البته زیاد مهم نیست چون movelist اش خیلی جالب درومده کاراکتر پرطرفداری میشه تو ۶ مثل همیشه

پ.ن: منم اول میخواستم یادش بگیرم ولی کامبو هاش چارج داره خیلی سخت بود بنظرم، رفتم کیمبرلی

نظرات درباره مساله ران های چان لی و پستی که در ردیت دیروز اومد و "اتهام" زده بود که رون هاش باریک کردن

پست مذکور رو پیدا نکردم (پاک شده) ولی این پست درباره اون پسته

Reddit - Dive into anything
این که با لحن جدی راجع به رون چان لی حرف زدم تو ذهن خودم خنده دار بود ولی مثکه زیادی جدی شد

آخرین ویرایش:
  • Like
Reactions: SNIPER II
در واقع رونش همونه احتمالا، شاید پست قبلی اشتباه بود. (یکی تو ردیت یه عکس ادیت شده ای چیزی گذاشته بود نمیدونم)
تو بتای هفته دیگه میفهمیم. البته زیاد مهم نیست چون movelist اش خیلی جالب درومده کاراکتر پرطرفداری میشه تو ۶ مثل همیشه

پ.ن: منم اول میخواستم یادش بگیرم ولی کامبو هاش چارج داره خیلی سخت بود بنظرم، رفتم کیمبرلی
من چند روزه دارم بعد ناهار با RYU میرم به جنگ لوک لول8 در حدی که از بس ازش باختم دیگه داره حالم از لوک به هم میخوره :))
ولی این دو روز اخیر خیلی جنگمون نزدیک به هم بوده یعنی باختن که زیاد میبازم ازش ولی مثلا میذارم رو 5 راند دو راند من میبرم سه راند اون

یه چیزی که هست من توجه کردم اگه راند اول ازش بردی به طرز وحشتناکی کامپیوتر وحشی میشه:D یعنی با یه کمبو نصف جونت رو میبره،نیم ساعت تو هوا داری کتک میخوری=)) امروز 6 دست 5 رانده باهاش بازی کردم 2 دست بردم 4 دست باختم ولی خیلی بازیم بهتر شده دو سه روز اول که فقط باخت بود یدونه راند هم نمیبردم

من چند روزه دارم بعد ناهار با RYU میرم به جنگ لوک لول8 در حدی که از بس ازش باختم دیگه داره حالم از لوک به هم میخوره :))
ولی این دو روز اخیر خیلی جنگمون نزدیک به هم بوده یعنی باختن که زیاد میبازم ازش ولی مثلا میذارم رو 5 راند دو راند من میبرم سه راند اون

یه چیزی که هست من توجه کردم اگه راند اول ازش بردی به طرز وحشتناکی کامپیوتر وحشی میشه:D یعنی با یه کمبو نصف جونت رو میبره،نیم ساعت تو هوا داری کتک میخوری=)) امروز 6 دست 5 رانده باهاش بازی کردم 2 دست بردم 4 دست باختم ولی خیلی بازیم بهتر شده دو سه روز اول که فقط باخت بود یدونه راند هم نمیبردم
کلا سی پی یو ها شبیه انسان نیست رفتارشون که اگه ببری بعدا بدرد آنلاین بخوره میشه یجوری بولی کردشون و اینا.

کلا سی پی یو ها شبیه انسان نیست رفتارشون که اگه ببری بعدا بدرد آنلاین بخوره میشه یجوری بولی کردشون و اینا.
از اون نظر بله ولی باعث میشه یه استراتژی واسه خودت بچینی و از موقعیت به دست اومده نهایت استفاده رو بکنی مثلا رو کامپیوتر نمیشه به حریف ضربه زد چون همه رو دفاع میکنه ولی اگه دفاع حریف شکست باید یه کمبو خوب بزنی چون دیگه همچین موقعیتی گیر نمیاد پس اینجوری رو کمبوت کار میکنی و توش استاد میشی
به غیر از اون مثلا الان من واسه وقت هایی که دورم از حریف و وقت هایی که نزدیک هستم استراتژی هایی یاد گرفتم که به درد میخوره
کلا خوبه

• Like
Reactions: Changed_Man 50
دوستان واسه بتا عمومی بازی ثبت نام چیزی که نمیخواد نه؟
بعد فایلش دوباره میاد دانلود میکنیم یا همون نسخه دمو که دانلود کردم آپدیت میشه؟

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or