چهار تا پایین لیست
فن مید هست (ماد SF2)این کدوم نسخه بازیه؟
View attachment 292343
به به امیدوارم آنلاینش واسمون اوکی باشه و خیالمون رو راحت کنهبتای عمومی بازی ده روز دیگه منتشر میشه و همون محتویات بتای محدود قبلی (مود بتل هاب + هشت شخصیت) رو داره:
View attachment 292492
برای بچه هایی که بتای قبلی رو دنبال نکردن، شخصیت ها اینا هستن:
Chun-Li
Guile
Jamie
Juri
Ken
Kimberly
Luke
Ryu
مهم اخلاقش هست که رو 85 درجه میزانهچند ماه پیش گفتم رون چان لی زیادی پهنه مسخره کردید. حالا کپ کام باریکش کرد (نه این که لاغر شده باشه ولی الان دیگه استاندارد تره)
در واقع رونش همونه احتمالا، شاید پست قبلی اشتباه بود. (یکی تو ردیت یه عکس ادیت شده ای چیزی گذاشته بود نمیدونم)مهم اخلاقش هست که رو 85 درجه میزانه
من چند روزه دارم بعد ناهار با RYU میرم به جنگ لوک لول8 در حدی که از بس ازش باختم دیگه داره حالم از لوک به هم میخورهدر واقع رونش همونه احتمالا، شاید پست قبلی اشتباه بود. (یکی تو ردیت یه عکس ادیت شده ای چیزی گذاشته بود نمیدونم)
تو بتای هفته دیگه میفهمیم. البته زیاد مهم نیست چون movelist اش خیلی جالب درومده کاراکتر پرطرفداری میشه تو ۶ مثل همیشه
پ.ن: منم اول میخواستم یادش بگیرم ولی کامبو هاش چارج داره خیلی سخت بود بنظرم، رفتم کیمبرلی
کلا سی پی یو ها شبیه انسان نیست رفتارشون که اگه ببری بعدا بدرد آنلاین بخوره میشه یجوری بولی کردشون و اینا.من چند روزه دارم بعد ناهار با RYU میرم به جنگ لوک لول8 در حدی که از بس ازش باختم دیگه داره حالم از لوک به هم میخوره
ولی این دو روز اخیر خیلی جنگمون نزدیک به هم بوده یعنی باختن که زیاد میبازم ازش ولی مثلا میذارم رو 5 راند دو راند من میبرم سه راند اون
یه چیزی که هست من توجه کردم اگه راند اول ازش بردی به طرز وحشتناکی کامپیوتر وحشی میشه یعنی با یه کمبو نصف جونت رو میبره،نیم ساعت تو هوا داری کتک میخوری امروز 6 دست 5 رانده باهاش بازی کردم 2 دست بردم 4 دست باختم ولی خیلی بازیم بهتر شده دو سه روز اول که فقط باخت بود یدونه راند هم نمیبردم
از اون نظر بله ولی باعث میشه یه استراتژی واسه خودت بچینی و از موقعیت به دست اومده نهایت استفاده رو بکنی مثلا رو کامپیوتر نمیشه به حریف ضربه زد چون همه رو دفاع میکنه ولی اگه دفاع حریف شکست باید یه کمبو خوب بزنی چون دیگه همچین موقعیتی گیر نمیاد پس اینجوری رو کمبوت کار میکنی و توش استاد میشیکلا سی پی یو ها شبیه انسان نیست رفتارشون که اگه ببری بعدا بدرد آنلاین بخوره میشه یجوری بولی کردشون و اینا.