Multi Platform Street Fighter 6

سازنده
Capcom
تاریخ انتشار
2023
ناشر
Capcom
پلتفرم‌ها
  1. PC
  2. PlayStation 4
  3. PlayStation 5
  4. Xbox Series X|S
تاپیک تیکن نیست در موردش بحث کنیم ولی به نظر من مشکل اصلی گرافیک داغون تیکن اینه که دارن از تکسچر و asset های قبلی استفاده میکنن و طبیعی هست گرافیک آنچنانی نشه گرفت چون تکنیک های نور پردازی روی طراحی های قدیمی خیلی معجزه خاصی نمیتونه بکنه

وگرنه گرافیک تریلر اول هم آنریل بود و کاملا نسل ۹ ولی بعدش هر چی دادن داغون

اینی که میگی از بیخ اشتباهه

طبق گفته خود سازنده ها همه مدل و تکسچر و Asset ها برخلاف نسخه های قبلی تکن از نو داره برای تکن 8 ساخته میشه

اینو توی بازی میبینی خودت؟ :D :-"

من بر اساس چیزی که میبینم گفتم :D
قیافه ها رو اصلا نگاه کردی؟ کاملا واضحه مدل ها از نو ساخته شدن چون هیچ شباهتی به مدل های 7 و تگ 2 ندارن. فقط انیمیشن ها قدیمین به استثنا چند تا انیمیشن داغون قدیمی مثل hellsweep کازویا که کمرش عین حوله پیچ میخورد که اونا رو از نو ساختن

• Like
Reactions: Z-fan
دمو برای PC و Xbox هم اومده، اگه کسی اصلا تاحالا بازی نکرده توصیه میکنم بگیره، ولی اگه برا بخش فایتینگ میخواید همون کرکد بتا بهتره.

من بخاطر کاراکتر creation میگیرم :D
کاراکتری که اینجا میسازید تو بازی اصلی هم قابل استفاده است.

دمو رو بازی کردم، بخش WT رو تا جایی که اجازه داد انجام دادم، بخش فایتینگ با اینکه استیج اصلیش محدود به Genbuـه، هر بار که واردش میشم بازم حس تازه ای برام داره، به شدت بازی پالیش شده و جزییات خیره کننده ای داره. تغییر انجین به RE بهترین اتفاق برای SFــه. پس از مدت ها, دیدن SF با سطح گرافیک فنی و هنری بالا، هم نوستالژی بود برام هم تاثیرگذار. بیشترین تایمی که به SF اختصاص دادم روی PSP بوده و اولویتم همیشه تــکنه. بعد از انجام بازی نظرم خیلی بهش جلب شده و تجربش بهم واجب شد. بارلود انقدر روی PS5 سریعه که اجازه نمی ده چند تا شکلک با کارکتر در بیاری :D البته این حرکات برای بار اول جذابه و مهم فقط سرعت بارگذاریه. ویژوال ها مجذوب کنندن. اینکه بازی عمق پیدا کرده یا بهتره بگم از این رو به اون رو شده، در گیم پلی هم تجربه و حس بهتری با کارکترها داشتم، بخش extreme battle هم مشخصه خیلی فانه

آخرین ویرایش:
بخش Extreme Battle در عین اینکه فانه خیلی آموزنده است چون رو یه مکانیک های خاص تمرکز میکنه و باعث میشه یاد بگیرید
مثلا اینی که تو دمو بازه درباره Knockdown هست.

خیلی بخش خلاقانه ای هست بقیه فایتینگ ها ام باید همچین چیزایی بذارن

واقعا عجب بازیی شده.
من اولین بار که استریت فایتر بازی کردم برمیگرده به 26 سال پیش و تا حالا همه نسخه ها رو یه ناخونکی زدم ولی از همون موقع کلا نوب بودم تو سبک فایتینگهای هاردکور (و همچنان خواهم ماند :D )

امروز که دموش رو بازی کردم واقعا مغزم سوت کشید که چقدر خفن شده.
فکر کنم یکی از نوب فرندلی ترین بازیهای فایتینگ باشه و خب بالطبع استاد شدن درش هم مثل همیشه سخت.

این بخش World Tour تو تریلرها بنظر جذاب میرسید اما بازی که میکنی انگاری یک چیزی در حد پری آلفای چیزی هست که قرار بود باشه.
حالا شاید برنامه داشته باشن که این بخش رو تو سالهای بعد گسترش بدن و... ولی خیلی نسخه فعلی خیلی معمولیه.

مشخص که نظر تخصصی نمیتونم داشته باشم ولی در کل بازی برای یکی مثل من فوق العادست .

راستش من با این رویکرد تبلیغاتی که سیر تا پیاز بازی رو نشون میدن قبل عرضه خیلی حال نمیکنم
ولی مثکه کلا ژانر فایتینگ اینطوریه مارکتینگش
یعنی تنها چیزی که هنوز ندیدیم بخشای دیگه ورلد تور بوده که اونم حتما تو تریلر لانچی چیزی نشون میدن!

من از روزی که بازی رونمایی شد تا الان محو مدل کارکترا هستم. :D خیلی خیلی خوبن!
اینجا هم ظاهرا بین انتخاب کردن کارکتر و شروع شدن مچ هست که همشون انیمیشن یونیک دارن:

دوستان امروز وقت شد یه چند دستی بعد ناهار بازی کنم
خدایی لول8 خیلی خرکی زور داره :D
تا حالا نتونستم شکستش بدم یه چند دور دیگه بازی کنم قلقش دستم میاد
یه چند تا کلیپ هم گرفتم از بازیم (همه رو مث سگ کتک خوردم ولی الان باید برگردم مغازه شب میذارم اینجا ببینید:)))

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or