Multi Platform Street Fighter 6

سازنده
Capcom
تاریخ انتشار
2023
ناشر
Capcom
پلتفرم‌ها
  1. PC
  2. PlayStation 4
  3. PlayStation 5
  4. Xbox Series X|S
خب دموی بازی از همین الان روی PS4 و PS5 در دسترسه. روی استیم و Xbox Series X/S هم پنج روز دیگه منتشر میشه.

در خصوص محتویات دمو:
This demo of Street Fighter 6 allows players to get a glimpse of the first bit of World Tour and some modes in Fighting Ground.

*Battle Hub is not available in this demo.
*World Tour progress is not saved in this demo. Your avatar's appearance will be saved, however, and will be available for use in the full version provided you play on the same platform you used for this demo.

و اینکه اولین نگاه به شخصیت های دی ال سی یک سال اول:

20230421_020842.jpg

آخرین ویرایش:
بقیه رو نمیدونم اما من یکی اصلا جذب مود World Tour بازی نشدم، برای همین گفتم چه کاریه وقتی تمرکز دمو روی همین موده بشینم دانلودش کنم. :D
من دقیقا چون نمیدونم خوب درومده یا نه خیلی کنجکاوم
بخش فایتینگ که میدونیم خوبه ولی اونو اگه خوب دراورده باشن (ینی واقعا فان باشه) شاهکار کردن

کسی از وضعیت بتا های قبلی تو ایران خبر نداره؟
خیلی زور داره بخوام ریفاندش کنم بخاطر تحریم.
راستش واسه تصمیم ریفاند کردنش خودت باید بازی کنی
به نظر بقیه نمیشه تصمیم گرفت
من دمو رو دانلود کردم حقیقتا من بازی رو میخرم آنلاینش کار بکنه که بهتر نکنه هم بخش VS با دوستان واسم کافیه امروز هم فقط چند دست بخش versus رو با بروبچ بازی کردیم که همون چیزی بود که میخواستم
ولی اگه آنلاین بشه زد که دیگه نور علی نوره

خب من محتویات دمو رو کامل نگاه کردم از کانال مکسیمیلیان، همون جایی که World tour میخواس جذاب تر بشه دمو تموم میشه.
ولی چیزی که مشخصه ایده سینگل پلیر این بازی، این که به نقاط مختلف دنیا میری و پیش Master های مختلف لول آپ میکنی بشدت جذاب تر از مدل سنتی بخش داستانی بازی فایتینگ است
مدل سنتی ینی همون مثل مورتال کامبت: کاتسین-فایت-کاتسین-فایت اصلا انسجامی وجود نداره، ولی این اگه فقط تونسته باشن حس پیشرفت کاراکتر رو منتقل کنن ینی شاهکار کردن تو این بخش.
دیگه اون دوپارگی همیشگی هم اینجا وجود نداره چون وقتی یه آدم رندوم رو تو خیابون چلنج میکنی پس زمینه ات همون قسمت خیابون میشه نه یه استیج پیش ساخته.

بخش world tour یه مقداری عجیب غریبه البته به مرور به نظرم پیش ببریم بهتر میشه
ولی بخش اصلی رو ما کار داریم:دی فایتینگ بازی حرف نداره چند دست زدم واقعا با کیفیت گرافیک عالی این افکت رنگ و خیلی دوست داشتم ‌به نظرم قطعا ارزش تجربه کردن داره

الان داشتم استریم Aris (استریمر تکن) میدیدم میگفت چقد این استریت فایتر های جدید زشتن همشون، هم 4 هم 5 و 6. همه ام تو چت میگفتن آره خیلی زشته!
برام جالبه چقد بعضی ها استایل استریت فایتر رو درک نمیکنن. خیلی ها ام دیدم میگن موزیک های 6 جالب نیس درحالی که اتفاقا بنظرم عالیه دلیلشو حوصلم نمیشه بگم ولی موزیک های SF6 خیلی خوب کار شده
در کل خیلی بعد هنری استریت فایتر بیشتر از تکن هست و خیلی ها درک نمیکنن

الان داشتم استریم Aris (استریمر تکن) میدیدم میگفت چقد این استریت فایتر های جدید زشتن همشون، هم 4 هم 5 و 6. همه ام تو چت میگفتن آره خیلی زشته!
برام جالبه چقد بعضی ها استایل استریت فایتر رو درک نمیکنن. خیلی ها ام دیدم میگن موزیک های 6 جالب نیس درحالی که اتفاقا بنظرم عالیه دلیلشو حوصلم نمیشه بگم ولی موزیک های SF6 خیلی خوب کار شده
در کل خیلی بعد هنری استریت فایتر بیشتر از تکن هست و خیلی ها درک نمیکنن

فقط گرافیک تیکن واقع گرایانه تر هست وگرنه از نظر فنی و هنری نزدیک sf6 هم نمیتونه بشه تیکن

یه گرافیک داغون همراه با جرقه فراوان :D

البته اگه تیکن گرافیک تریلر معرفی میداد من همه جوره ازش دفاع میکردم ولی الان گرافیک چشم نواز sf6 نمیشه هیچ جوره زیرسوال برد

فقط گرافیک تیکن واقع گرایانه تر هست وگرنه از نظر فنی و هنری نزدیک sf6 هم نمیتونه بشه تیکن

البته اگه تیکن گرافیک تریلر معرفی میداد من همه جوره ازش دفاع میکردم ولی الان گرافیک چشم نواز sf6 نمیشه هیچ جوره زیرسوال برد
تکن گرافیکش بهتر شده تو ویدیوهای اخیر ‌‌.
ولی تیم سازنده تکن کلا یا بلد نیستن با انریل ۵ کار کنن یا انریل ۵ یه مشکلی داره.
بنظرم اگه کسی دنبال گرافیک واقع گرایانه تو فایتینگ‌ ها هست صبر کنه چون مورتال ۱۲ یه تیمی پشتشه که مورتال ۱۱ را با انریل ۳ اون گرافیکو ساخته بودند. دیگه حالا که شایعش هست نسخه جدید داره با انریل ۵ ساخته میشه

تاپیک تیکن نیست در موردش بحث کنیم ولی به نظر من مشکل اصلی گرافیک داغون تیکن اینه که دارن از تکسچر و asset های قبلی استفاده میکنن و طبیعی هست گرافیک آنچنانی نشه گرفت چون تکنیک های نور پردازی روی طراحی های قدیمی خیلی معجزه خاصی نمیتونه بکنه

وگرنه گرافیک تریلر اول هم آنریل بود و کاملا نسل ۹ ولی بعدش هر چی دادن داغون

• Like
Reactions: blak

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or