This demo of Street Fighter 6 allows players to get a glimpse of the first bit of World Tour and some modes in Fighting Ground.
*Battle Hub is not available in this demo.
*World Tour progress is not saved in this demo. Your avatar's appearance will be saved, however, and will be available for use in the full version provided you play on the same platform you used for this demo.
بقیه رو نمیدونم اما من یکی اصلا جذب مود World Tour بازی نشدم، برای همین گفتم چه کاریه وقتی تمرکز دمو روی همین موده بشینم دانلودش کنم.چرا هیشکی از دمو تعریفی نمیکنه!
من دقیقا چون نمیدونم خوب درومده یا نه خیلی کنجکاومبقیه رو نمیدونم اما من یکی اصلا جذب مود World Tour بازی نشدم، برای همین گفتم چه کاریه وقتی تمرکز دمو روی همین موده بشینم دانلودش کنم.
راستش واسه تصمیم ریفاند کردنش خودت باید بازی کنیکسی از وضعیت بتا های قبلی تو ایران خبر نداره؟
خیلی زور داره بخوام ریفاندش کنم بخاطر تحریم.
الان داشتم استریم Aris (استریمر تکن) میدیدم میگفت چقد این استریت فایتر های جدید زشتن همشون، هم 4 هم 5 و 6. همه ام تو چت میگفتن آره خیلی زشته!
برام جالبه چقد بعضی ها استایل استریت فایتر رو درک نمیکنن. خیلی ها ام دیدم میگن موزیک های 6 جالب نیس درحالی که اتفاقا بنظرم عالیه دلیلشو حوصلم نمیشه بگم ولی موزیک های SF6 خیلی خوب کار شده
در کل خیلی بعد هنری استریت فایتر بیشتر از تکن هست و خیلی ها درک نمیکنن
تکن گرافیکش بهتر شده تو ویدیوهای اخیر .فقط گرافیک تیکن واقع گرایانه تر هست وگرنه از نظر فنی و هنری نزدیک sf6 هم نمیتونه بشه تیکن
یه گرافیک داغون همراه با جرقه فراوان
البته اگه تیکن گرافیک تریلر معرفی میداد من همه جوره ازش دفاع میکردم ولی الان گرافیک چشم نواز sf6 نمیشه هیچ جوره زیرسوال برد
گزینه صحیح هر دوولی تیم سازنده تکن کلا یا بلد نیستن با انریل ۵ کار کنن یا انریل ۵ یه مشکلی داره.
فقط گرافیک تیکن واقع گرایانه تر هست وگرنه از نظر فنی و هنری نزدیک sf6 هم نمیتونه بشه تیکن
یه گرافیک داغون همراه با جرقه فراوان
البته اگه تیکن گرافیک تریلر معرفی میداد من همه جوره ازش دفاع میکردم ولی الان گرافیک چشم نواز sf6 نمیشه هیچ جوره زیرسوال برد