خب وضعیت مملکت همینه دیگه با هر اپراتوری ممکنه وضعیت فرق کنه.دوستان چقدر حرف های ضد و نقیض در خصوص وصل شدن به سرور ها هست من توی بتا با وجود لینک بودم اکانتم به پی اس ان نتونستم با هیچ DNS ئی وصل بشم اگر شما با DNS خاصی وصل میشید روی کنسول لطفاً بنویسید قبل همچین هزینه سنگینی از یکی از دوستان که خریده و مشکل کانکت شدن داره بخوام تست کنه ممنون.
اتفاقاً همون شاتل و مبین نت رو میخوام بدونم، بعد فکر نکنم بعد از باز کردن بازی بشه ریفاند کرد رو PSNخب وضعیت مملکت همینه دیگه با هر اپراتوری ممکنه وضعیت فرق کنه.
مثلا من راجع به شاتل میتونم نظر بدم اونم فقط الان! معلوم نیس بعد چی بشه این بی پدرا چه بلای جدیدی سر نت بیارن.
تنها راه اینه یا از کسی که اپراتور مشابه داره بپرسی یا خودت بخری اگه نشد ریفاند کنی.
داداش یکی به اسم Dante ادت کرده اون منماسترایو رو نمیدونم رو اپراتور های مختلف فرق میکرد
ولی این با dns جوابه. من شاتل هستم بطرز عجیبی پینگم خوبه تو این بازی
وضع نت همینه، به حرف کسی گوش نکن مگر اینکه اون فرد توی استان و شهر خودت باشه. من و دوستم جفتمون از یه شرکت نت داریم ولی تو استان های مختلف، اون یه گیمی رو راحت باز میکنه من با VPN هم به زور باز میکنم و یا بالعکسدوستان چقدر حرف های ضد و نقیض در خصوص وصل شدن به سرور ها هست من توی بتا با وجود لینک بودم اکانتم به پی اس ان نتونستم با هیچ DNS ئی وصل بشم اگر شما با DNS خاصی وصل میشید روی کنسول لطفاً بنویسید قبل همچین هزینه سنگینی از یکی از دوستان که خریده و مشکل کانکت شدن داره بخوام تست کنه ممنون.
شما فقط میتونی راجع به شاتل توی استان خودت نظر بدیمثلا من راجع به شاتل میتونم نظر بدم اونم فقط الان!
من با مبین نت اولش وصل نشدم بعد رفتم اکانتمو لینک کردم با dns که این دوستمون لطف کردن الان وصل میشم آنلاینم اوکیهاتفاقاً همون شاتل و مبین نت رو میخوام بدونم، بعد فکر نکنم بعد از باز کردن بازی بشه ریفاند کرد رو PSN
۱۷۸.۲۲.۱۲۲.۱۰۰ زدم رو کنسول
بازم صفحش میاد مجبورم پلی ویت اوت اکانت بزنم ک بزاره رد شم
البته با پارس انلاین
الان با نت همراه تست میکنم
سلام...چند ساله که کانال Paolo from TOKYO رو دنبال میکنم که خب ربطی به گیم نداره و بدرد کسانی که ژاپن رو دوست دارن میخوره ولی اینبار ویدئویی ساخته از یک روز از زندگی یکی از گیم دیزاینرهای Street Fighter 6 که خب ویدئوی خیلی جالبیه و همونطور که میشه حدس زد اکثر زمان ویدئو مربوط به داخل کپکامه و چیزای جالبی رو نشون میده مخصوصا بخش ساخت صدای گیم خیلی خوب بود. در کل توصیه میکنم از دست ندین
مث بقیه پلتفرم ها دیروز.اساتید اطلاع دارین نسخه PC کی قابل تهیه و بازی هست؟
پس با این تفاسیر فعلا باید از فیدبک بقیه دوستان و گیم پلی هایی که هست لذت ببرم تا به وقتش بشه بازی رو از نزدیک تجربه کرد..مث بقیه پلتفرم ها دیروز.
اگرم پایرتی میگی نمیشه دنوو داره
اقا همدردیم واقعا. منم خیلی اذیتم چهل ساعت بازی کردم (با احتساب بتا) هنوز پایین ترین رنکم.دوستان وضعیت پلیرای بازی چطوره؟
خیلی حرفه ای هستن آیا؟
من یه مرضی دارم که توی بازی های انلاین از ترس شتک شدن و لوله شدن، کلا جرات نمیکنم واردش بشم کلا هم توی بازیهای فایتینگ نمیتونم به راحتی کمبو هارو یاد بگیرم. هدچی هم یاد بگیرم تهش مث اسب کل کلیدا رو تق تق میزنم الان وضعیت پلیرا چطوره؟ چطوری ۴ تا نوب پیدا کنم بزنم شتک کنم اعتماد به نفس بگیرم؟
الان ۳ دور با یکی بازی کردم و ۲ بار باختم و یه دور بردم. به نظر میاد انجام کمبو و کلا انجام بازی نسبت به مورتال کمبت خیلی اسون تره.اقا همدردیم واقعا. منم خیلی اذیتم چهل ساعت بازی کردم (با احتساب بتا) هنوز پایین ترین رنکم.
ولی خب همین درس زندگی هست دیگه یاد میگیری به برد و باخت اهمیت ندی زیاد.
اگه کاملا صفر صفر هستی خب زیاد میبازی
ولی اگه مث من یکمی تمرین داری تو همون رنک های پایین میمونی هر ازگاهی میبری مثلا چهل پنجاه درصد مواقع.
پ.ن: یه مشکلی ام که دارم کلا با ژانر فایتینگ بخاطر تورنومنت ها و پلیر های حرفه ای آشنا شدم که خب اونا یطور دیگه بازی میکنن و منم تو ذهنم با اونا مقایسه میکنم میگم لامصب یه آنتی ایر ساده رو نمیتونی بکنی
من خودم هنوز بازی رو نگرفتم ولی مثل اینکه با این کنترلر های مدرن، گیمپلی بازی مثل آب خوردن شده و بعد Smash Bros کپکام Casual-Friendly ترین بازیه فایتینگ رو درست کرده.الان ۳ دور با یکی بازی کردم و ۲ بار باختم و یه دور بردم. به نظر میاد انجام کمبو و کلا انجام بازی نسبت به مورتال کمبت خیلی اسون تره.
تا اینجایی که من فهمیدم کلید مبارزه ی خوب توی parry کردن و انتی پانیشر زدن هست. اینکه r1 رو توی زمان مناسبی بزنی، خیلی موثر هست توی برد.
احیانا مثل مورتال کمبت لیستی وجود داره که کمبو های هر کاراکتر رو نوشته باشه؟
و اینکه این فایت ای که من داشتم، خیلی پینگ داغون بود. هم برا من هم حریفم. خیلی حرکات با تاخیر رد و بدل میشد