Steam Account Disable

وضعیت
گفتگو بسته شده و امکان ارسال پاسخ وجود ندارد.
با سلام خدمت همه دوستان عزیز

خوشبختانه بلاخره پیگیری ها جواب داد و اکانت بچه ها بر گردونده شد از تمام دوستانیکه همکاری کردن تشکر میکنم.

به امید سالی خوب و پر بار برای همه عزیزان و خانواده محترمشان .

این قسمت مربوط به اون شخصی هست که به استیم ریپورت داده بود و این همه مشکل برای بچه ها درست کرده بود زمستان رفت و رو سیاهی به زغال موند (دوست عزیز از نظر من شما با وطن فروش فرقی نداری و باید از طرف گیمر ها تحریم بشی)

چند تا توصیخ برای دوستان حتما رعایت کنن

-لطفا اکانت استیم رو شر نکنین
-در یک روز با چند با ای پی متفاوت لاگین نشین

با انجام همین دو مورد بهانه ای دست همچین افرادی ندین تا مجددا از ایندست مشکلات بوجود بیارن

--------------------------------------

‎تا امروز نزدیک ‍‍۲۵۰۰۰ سی دی کی COD BO روسی در کل کشور ها فروخته شده منبع امار نماینده فروش در مسکو هست که من امروز به تاریخ ۲۷/۱۲/۱۳۸۹ با ایشون صحبت کردم .

‎جالبترین قسمت قضیه این هست که این موج دسیبل شدن اکانتها فقط و فقط گریبان گیر ایرانی ها شده . وقتی من این مسله رو مطرح کردم که استیم این بازی رو در اروپا داره به قیمت ۶۰ دلار میفروشه و این ضرر خیلی بزرگی برای استیم هست که بازیکنان اروپایی با ۲۵ دلار این بازی رو تهیه میکنن و باید اول اکانت اورپایی ها و امریکایی ها رو دیسیبل کنن ایشون جواب دادن : همچین چیزی در طی این مدت که با استیم همکاری میکنن تا الان وجود نداشته و استیم سعی میکنه تعداد پیلیر هاشو زیاد کنه و این سیاست استیم هست که از بازی های پرفروش تعدادی مازاد بر نیاز کشور روسیه رو در روسیه بفروش می رسونه و مشکلی با این قضیه نداره و اما چرا در طی مدت ۱ هفته شروع به دیسبل کردن اکانت ایرانی ها کرده (از اینجا به بعد با توجه به سواد روسی که دارم متوجه شدم ) به قول معروف خودتون به خودتون رحم نمیکنید ما چرا به شما رحم کنیم !!

‎نمونه بارز هم شخصی هست که برای پس گرفتن اکانتش اولین راپورت رو داده و اونها هم به عنوان هدیه بازی رو پاک کردن و اکانت رو بر گردوندن (این اولین نمونه) و حتی اون شخص از ارایه متن ایمیلی که به استیم زده خوداری کرده .

‎دوستان دلیل اینکه من این تاپیک رو ایجاد کردم این بود که حالا این همه اکانت دیسیبل شده حداقل تلاش کنیم تا این مشکل بر طرف بشه و مطمنا با صحبت استیم و مطرح کردن مشکلات و بررسی گفته های ما سعی در پسگرفتن اکانتها کنیم و هم دیگه همچنین مشکلاتی برای بازیکنان ایرانی در اینده بوجود نیاد پس لطفا همکاری کنین و از تکروی جلوگیری کنین و سعی نکنین با تقلب کردن و دستکاری کردن اسکن سر استیم کلاه بزارین. یک دست صدا نداره

آخرین ویرایش:
  • Like
Reactions: BURNOUT
با سلام خدمت همه استیمی های عزیز

دوستان محترم من هم مثل شما دو بازی بلک اوپس و هوم فرونت من پاک شده!!! اون هم بخاطر سی دی کی های تقلبی که از سایت کلاهبردار game.ir خریداری کردم!! دوستان استیم هیچ مشکلی با کشور عزیزمون ایران نداره خیلی از دوستان من هستن که بازی اورجینال از استیم خریدن وتا الان هیچ مشکلی نداشتن و فقط مشکل برای امثال ما که بازی روسی خریداری کردیم
بوجود اومده!
مشکل نه از وی پی ان هست نه از چند ای پی و اشتراک گذاشتن اگه اینطور که اقا میگه بخاطر مشترک بودن اکانتهاست چرا استیم کل اکانت رو نبست و فقط بازی بلک اوپس رو پاک کرد!!!
خودتونم میدونین که کشور روسیه بخاطر هکرهای فراوون و سابقه بد در این زمینه خیلی زیر نظر هستش و ما چون سی دی کی های روسی دزدیده شده رو استفاد کردیم این بلا اومده سرمون
دوستان کمی فکر کنید واقعا مشکل از ماست!!!

جالب اینجاست که وقتی به آقای شهریار جلیلیان میگویم که خسارت ما چی میشه می گن من بازی رو فروختم به من ربطی نداره!! اسم این رو چی میزارین دوستان!
من بهش می گم کلاه برداری
من هم باهات کاملا موافقم با این حرفا فقط می خواد مارو بپیچونه ولی خودش می دونه مشکل از چیه

از دوستان عزیز خواهشمندم که دیگه از game.ir خرید نکنن تا دیگه دچار این قبیل مشکلات نشن از مسئولین سایت بازی سنتر هم تقاضا دارم که دیگه این سایت کلاهبردار رو تبلیغ نکنن

اگه سریال تقلبی بوده چرا استیم اونو قبول کرده و بازی فعال شده بوده؟
من احتمال میدم اون رابط روسی که سریال هارو به ادمین سایت game-ir فروخته نارو زده و سریال هارو به یکی دیگه هم داده! و به علت درخواست چندین باره سریال از چند آی پی مختلف استیم سریال رو لو رفته در نظر گرفته و بن کرده!

دوستان بعضی ها که از سایت های دیگه خریدن هم این مشکل رو دارن.
فکر نکنم game-ir اینطوری بخواد سابقه اش رو خراب کنه!

با سلام خدمت همه استیمی های عزیز

دوستان محترم من هم مثل شما دو بازی بلک اوپس و هوم فرونت من پاک شده!!! اون هم بخاطر سی دی کی های تقلبی که از سایت کلاهبردار game.ir خریداری کردم!! دوستان استیم هیچ مشکلی با کشور عزیزمون ایران نداره خیلی از دوستان من هستن که بازی اورجینال از استیم خریدن وتا الان هیچ مشکلی نداشتن و فقط مشکل برای امثال ما که بازی روسی خریداری کردیم
بوجود اومده!
مشکل نه از وی پی ان هست نه از چند ای پی و اشتراک گذاشتن اگه اینطور که اقا میگه بخاطر مشترک بودن اکانتهاست چرا استیم کل اکانت رو نبست و فقط بازی بلک اوپس رو پاک کرد!!!
خودتونم میدونین که کشور روسیه بخاطر هکرهای فراوون و سابقه بد در این زمینه خیلی زیر نظر هستش و ما چون سی دی کی های روسی دزدیده شده رو استفاد کردیم این بلا اومده سرمون
دوستان کمی فکر کنید واقعا مشکل از ماست!!!

جالب اینجاست که وقتی به آقای شهریار جلیلیان میگویم که خسارت ما چی میشه می گن من بازی رو فروختم به من ربطی نداره!! اسم این رو چی میزارین دوستان!
من بهش می گم کلاه برداری
ببین دوست عزیز امکان وجود سریال تقلبی نیست، چون امکان نداشت ما بتونیم بازی کنیم! اونا که الکی حرف یه نفرو قبول نمی کنن، مگر مدرکی باشه که اونا رو به این نتیجه رسونده که ما خلاف کردیم! اما بحث IP و اینجور چیزا نیست! آخه کسانی که فقط از یک pc و با یک ip بازی کردن هم بازیشون پاک شده!

آخرین ویرایش:
اگه سریال تقلبی بوده چرا استیم اونو قبول کرده و بازی فعال شده بوده؟
من احتمال میدم اون رابط روسی که سریال هارو به ادمین سایت game-ir فروخته نارو زده و سریال هارو به یکی دیگه هم داده! و به علت درخواست چندین باره سریال از چند آی پی مختلف استیم سریال رو لو رفته در نظر گرفته و بن کرده!

ببینین دوست عزیز استیم چند مدتیه که داشت روی برنامه steam guard کار می کرد و اینکه استیم در یک زمان همه رو دیسیبل می کنه بصورت رسمی! عزیزم سریالها از پایه مشکل داره ربطی به چندین بار باز شدن نداره

دوستان بعضی ها که از سایت های دیگه خریدن هم این مشکل رو دارن.
فکر نکنم game-ir اینطوری بخواد سابقه اش رو خراب کنه!

دوست عزیز سایتهای دیگه سایت علی گیم هستش که اونم از سایت گیم ای ار میخره و به بچه ها می فروشه البته می ندازه و پول دلالیش رو می گیره
ببین دوست عزیز امکان وجود سریال تقلبی نیست، چون امکان نداشت ما بتونیم بازی کنیم! اونا که الکی حرف یه نفرو قبول نمی کنن، مگر مدرکی باشه که اونا رو به این نتیجه رسونده که ما خلاف کردیم! اما بحث IP و اینجور چیزا نیست! آخه کسانی که فقط از یک pc و با یک ip بازی کردن هم بازیشون پاک شده!

چه مدرکی که نشون بده ما خلاف کردیم اگه بحث استفاده چند نفر از یک اکانت باشه استیم اون رو هک ای دی به حساب میاره و کلا اکانت رو دیسیبل میکنه نه اینکه بیاد فقط بازی بلک اوپس رو پاک کنه!!
آخه کسانی که فقط از یک pc و با یک ip بازی کردن هم بازیشون پاک شده!

شما خودتون جواب خودتون رو میدی! پس مشکل از سریالهاهای تقلبی هستش

آخرین ویرایش:
منم کاملا" با نظرات شما موافقم و امیدوارم این مشکلات حل بشه و این کلاهبرداری تموم بشه

avitus1 و behzad1373 به طرز بسیار ناشیانه ای از مولتی اکانت در این سایت استفاده میکنید!
امیدوارم مدیریت با شما برخورد کنه!
اینجا جای اراجیف بافی نیست.

.........
ببینین دوست عزیز استیم چند مدتیه که داشت روی برنامه steam guard کار می کرد و اینکه استیم در یک زمان همه رو دیسیبل می کنه بصورت رسمی! عزیزم سریالها از پایه مشکل داره ربطی به چندین بار باز شدن نداره
من خودم عکس سریال خودم یعنی سریال های خودم رو روی پکیج فیزیکی بازی دیدم تا اعتماد کردم!
قیمت بازی در کسور های مختلف باهم فرق داره! به اصطلاح در کشور های فقیر تر ارزونتر میفروشن!
و برای اینکه مثلا یه بابایی در انگلیس از سریال ارزونتر یه کشور فقیر استفاده نکنه به آی پی گیر میده تا ببینه واقعا از کجایی!؟
ماهم با آی پی روسیه فعال کردیم بازیو! همین فرشید خودمون براش دردسر درست شد چون با آی پی ایران خواسته بود فعال کنه!
حالا هم که استیم دیده با روسیه فعال شده و بعد با آی پی ایران دارن بازی میکنن زده بن کرده!
امیدوارم متوجه شده باشید.

avitus1 و behzad1373 به طرز بسیار ناشیانه ای از مولتی اکانت در این سایت استفاده میکنید!

.........

من خودم عکس سریال خودم یعنی سریال های خودم رو روی پکیج فیزیکی بازی دیدم تا اعتماد کردم!
قیمت بازی در کسور های مختلف باهم فرق داره! به اصطلاح در کشور های فقیر تر ارزونتر میفروشن!
و برای اینکه مثلا یه بابایی در انگلیس از سریال ارزونتر یه کشور فقیر استفاده نکنه به آی پی گیر میده تا ببینه واقعا از کجایی!؟
ماهم با آی پی روسیه فعال کردیم بازیو! همین فرشید خودمون براش دردسر درست شد چون با آی پی ایران خواسته بود فعال کنه!
حالا هم که استیم دیده با روسیه فعال شده و بعد با آی پی ایران دارن بازی میکنن زده بن کرده!
آخه این همه بازی مردم از خارج می خرن میان ایران بازی می کنن!!!!! حالا مثلا ما خیلی پولداریم!!!!!:no:

شما یه کم تابلو پست میدید! تا جناب ghara پست میده شما هم پشت سرش میاید میگید موافقم!!!!!!!!
عزیزم من online ام می خوای وایستم تا این دوستمون comment بده بعد 1 ساعت جواب بدم توام خودت سریع بعد من جواب میدی

QUOTE=MASOUD_MW2;1342562]avitus1 و behzad1373 به طرز بسیار ناشیانه ای از مولتی اکانت در این سایت استفاده میکنید!
.........

امیدوارم متوجه شده باشید.[/QUOTE]
اولا توهین نکن من مولتی نیستم اگه بودم چرا اون دوستمونم online
دوما این همه فرق قیمت رو بازی مگه میشه
cdkey که هک باشه و دزدی فکر پکشم می کنن الان دوستم عکس پک شو فرستاده ولی خود همین game-ir می گه فایده نداره. پک یعنی کشک

.........

آقا مودب باشین!! من نیازی به تایید کردن حرف خودم رو ندارم! شما خودت به قول خودت 15 16 تا مشتری واسه گیم ای آر جور کردین مثل اینکه واسه شما سود داره گیم ای آر نه ما!!!!
حرفای من حقیقته و اراجیف رو شما می بافین که حرفاتون بی پایه و اساسه!! ربطی به آی پی نداره!!! تفاوت قیمت تا این حد که بازی بلک اوپس تو امریکا 59.99 $ و تو روسیه اگه سودش رو کم کنیم میوفته هر سی دی کی بلک اوپس واسه گیم آی آر 10 11 $ اب می خوره!!! پس روسیه کشور جهان سومم نه جهان هشتمه!!!!

آخرین ویرایش:

.........

چطور شما که حرف های گیم ای ار را تایید میکنید مشکوک نیستید ولی من که حرف های این دوستمون را تایید میکنم مشکوک شدم؟

دوستان این حرفا چیه میزنید ! سی دی کی ها دزدی نیست چون مگه میشه اصلا سی دی کی دزدید! و اصلا اگر بر فرض محال دزدی بود شما خیلی زود بن میشید نه بعد چند ماه بازی کردن ...
سی دی کی تقلبی یعنی چی مگه پفک! اگر تقلبی بود اصلا نمی تونستید باش بازی کنید و بازی براتون تو اکانت باز نمیشه .... زیاد روی قوه تخیل خودتون فشار نیارید نتیجه عکس میده!
فقط دو تا گذینه وجود داره یکی اینکه خریدار سی دی کی به یکی دیگه فروخته و اون از طریق استیم اقدام کرده که خیلی بعید هست چون من تاحالا چند تا بازی از این سایت خریدم چرا برای تعدای Bo باید این اتفاق بیوفته کلا خیلی بعید ...
گذینه دوم با توجه به غیر قانونی بودن استفاده نسخه روسی در دیگر کشورها و با اومدن steam guard که توجه استیم روی ip کاربرانش بیشتر میکنه vac به مرور نسخه های روسی که با Ip غیر روسی برای مدت زیادی بازی می کنن شناسایی می کنه و بن می کنه و احتمال ربط داشتن به استفاده از چیز پی ان کم هست چون بعضی ها بدون استفاده از چیز پی ان بن شدن در مورد اون کسایی که تا حالا بن نشدن هم باید گفت احتمال بن شدنشون زیاد هست استیم وقت زیاد داره!شیوه بن کردن استیم این طوری نیست که سریع بن کنه شما می رید تو لیست سیاه و به مرور بن میشید شاید خیلی ها تو لیست باشن و طی 1 تا 2 ماه نوبتشون میشه مثل چیترا!steam guard برای محافظت از اکانت اعضا نیست بلکه ضمانت اجرایی استیم برای جلوگیری از فروش نسخه های محلی در دگیر نقاط هست در مورد علت بن نشدن بازی های قدیمی هنوز نمیشه مطمئن صحبت کرد شاید اون ها هم به مرور بن بشن طی چند ماه اینده vac خیلی با ارامش بن میکنه اصلا عجله نداره! یا اینکه بازی های قدیمی تو لیست steam guard برای حفاظت قرار داده نشده ...
امکان لو دادن اشخاص به استیم هم خیلی کم هست با توحه به مرور بن شدن افراد کلا vac این طوری عمل نمیکنه نمی تونه این همه پلیر این طوری کنترل کنه که مثلا یکی بره لو بده چند نفر اپراتور بن کنه ... یه سری پروتوکل برای vac مشخص می کنن و سیستم خودش به طور خودکار افراد بن میکنه حتی کسایی که به vac برای چیت توسط یکی دیگه گزارش میشن توسط اپراتور چک نمیشن بلکه vac یک بار دیگه دقیق تر چک میکنه اگر تو خود سایت استیم هم برید قسمت قوانین تاکید کرده بن شدن کاملا خود کار انجام میشه ....

آخرین ویرایش:
وضعیت
گفتگو بسته شده و امکان ارسال پاسخ وجود ندارد.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or