Steam Account Disable

وضعیت
گفتگو بسته شده و امکان ارسال پاسخ وجود ندارد.
با سلام خدمت همه دوستان عزیز

خوشبختانه بلاخره پیگیری ها جواب داد و اکانت بچه ها بر گردونده شد از تمام دوستانیکه همکاری کردن تشکر میکنم.

به امید سالی خوب و پر بار برای همه عزیزان و خانواده محترمشان .

این قسمت مربوط به اون شخصی هست که به استیم ریپورت داده بود و این همه مشکل برای بچه ها درست کرده بود زمستان رفت و رو سیاهی به زغال موند (دوست عزیز از نظر من شما با وطن فروش فرقی نداری و باید از طرف گیمر ها تحریم بشی)

چند تا توصیخ برای دوستان حتما رعایت کنن

-لطفا اکانت استیم رو شر نکنین
-در یک روز با چند با ای پی متفاوت لاگین نشین

با انجام همین دو مورد بهانه ای دست همچین افرادی ندین تا مجددا از ایندست مشکلات بوجود بیارن

--------------------------------------

‎تا امروز نزدیک ‍‍۲۵۰۰۰ سی دی کی COD BO روسی در کل کشور ها فروخته شده منبع امار نماینده فروش در مسکو هست که من امروز به تاریخ ۲۷/۱۲/۱۳۸۹ با ایشون صحبت کردم .

‎جالبترین قسمت قضیه این هست که این موج دسیبل شدن اکانتها فقط و فقط گریبان گیر ایرانی ها شده . وقتی من این مسله رو مطرح کردم که استیم این بازی رو در اروپا داره به قیمت ۶۰ دلار میفروشه و این ضرر خیلی بزرگی برای استیم هست که بازیکنان اروپایی با ۲۵ دلار این بازی رو تهیه میکنن و باید اول اکانت اورپایی ها و امریکایی ها رو دیسیبل کنن ایشون جواب دادن : همچین چیزی در طی این مدت که با استیم همکاری میکنن تا الان وجود نداشته و استیم سعی میکنه تعداد پیلیر هاشو زیاد کنه و این سیاست استیم هست که از بازی های پرفروش تعدادی مازاد بر نیاز کشور روسیه رو در روسیه بفروش می رسونه و مشکلی با این قضیه نداره و اما چرا در طی مدت ۱ هفته شروع به دیسبل کردن اکانت ایرانی ها کرده (از اینجا به بعد با توجه به سواد روسی که دارم متوجه شدم ) به قول معروف خودتون به خودتون رحم نمیکنید ما چرا به شما رحم کنیم !!

‎نمونه بارز هم شخصی هست که برای پس گرفتن اکانتش اولین راپورت رو داده و اونها هم به عنوان هدیه بازی رو پاک کردن و اکانت رو بر گردوندن (این اولین نمونه) و حتی اون شخص از ارایه متن ایمیلی که به استیم زده خوداری کرده .

‎دوستان دلیل اینکه من این تاپیک رو ایجاد کردم این بود که حالا این همه اکانت دیسیبل شده حداقل تلاش کنیم تا این مشکل بر طرف بشه و مطمنا با صحبت استیم و مطرح کردن مشکلات و بررسی گفته های ما سعی در پسگرفتن اکانتها کنیم و هم دیگه همچنین مشکلاتی برای بازیکنان ایرانی در اینده بوجود نیاد پس لطفا همکاری کنین و از تکروی جلوگیری کنین و سعی نکنین با تقلب کردن و دستکاری کردن اسکن سر استیم کلاه بزارین. یک دست صدا نداره

آخرین ویرایش:
  • Like
Reactions: BURNOUT
بله دقیقا بازیکنهای اروپایی و امریکایی هم از سی دی کی ۲۰ دلاری روسی برای بازی استفاده میکنن که البته تو سایتهای خارجی بین ۲۶ دلار تا ۲۹ دلار فروخته میشه و من دقیقا موقع صحبت با نماینده کل فروش در روسیه و هم در ایمیل هام به استیم رو این نکته تاکید کردم که اونها بازی رو باید ۶۰ دلار بخرن و هم میتونن با کردیت کارت خرید کنن و هم با پی پال ولی بازیکنان ایرانی حتی امکان خرید از استور رو هم ندارن ,نه کردیت کارت دارن نه پی پال و اینکه بازی های دیگه هم تو اکانتشون دارن تکلیف اونها چی میشه بعضی ها گیفت هست بعضی ها هم خریداری شده و استیم حق نداره کل پول پرداختی رو بلاکه کنه و .....(گفتنش جایز نیست و وارد جزئیات نمیشم )۰

که بلاخره راضی شدن اکانت ها رو از دیسیبلی در بیارن و گرنه تا امروز هر چی اکانت حتی یک دفعه با ای پی ایران لاگین شده بوده به استیم همه رو دیسیبل کرده بودن.

من همچنان سعی میکنم بازی ها رو برگردونم همونجور که گفتم یا باز یها رو بر میگردونم یا اکانت من رو تو استیم بن میکنن.

این کار ها نه به خاطر اینکه من سی دی کی رو فروختم .

سایت Game-ir توسط یک گیمر برای گیمر ها راه اندازی شده و من بعنوان عوضوی از جامعه گیمرهای ایران وظیفه خودم میدونم کمکی که از دستم بر میاد انجام بدم .

الان هم تمام سعی خودمو میکنم بازی ها رو برگردونم .

ولی ریپورتی که داده شده کاملا از روی زیرکی بوده و همونطور که گفتم اشاره به اشتراکی بودن اکانتها کرده و یه چیزه جالبتر بهتون بگم استیم به این قسمت هم اکتفا نکرده و چتهای استیم رو برای یه مدت زیر نظر گرفته و در ۱۰۰۱۰۰ همون وطن فروش براشون ترجمه کرده و ۴ تا هم خودش اضافه گذاشته روش.

در هر صورت امیداورم این قضیه به خوبی تموم بشه و خیلی از این نارحت هستم که میدونم خیلی ها برای این شب عید برنامه ریزی کرده بودن.

من اویل فروش از پک عکس میگرفتم و نگه میداشتم ولی بعد که مشکلی پیش نیومد بعد از حدود چند ماه دیگه عکس نگرفتم :(

Uploaded with ImageShack.us

سال خوبی رو برای همه عزیزان اروز میکنم و امیددارم سال خوبی برای همه باشه

آخرین ویرایش:
من برای سایت game-ir حدود 16 نفر مشتری رو فرستادم و الان همه توی استیم یقه منو چسپیدن! بابا ماله منم پاک شده!
الان کسی میدونه باید چیکار کرد؟

بله دقیقا بازیکنهای اروپایی و امریکایی هم از سی دی کی ۲۰ دلاری روسی برای بازی استفاده میکنن که البته تو سایتهای خارجی بین ۲۶ دلار تا ۲۹ دلار فروخته میشه و من دقیقا موقع صحبت با نماینده کل فروش در روسیه و هم در ایمیل هام به استیم رو این نکته تاکید کردم که اونها بازی رو باید ۶۰ دلار بخرن و هم میتونن با کردیت کارت خرید کنن و هم با پی پال ولی بازیکنان ایرانی حتی امکان خرید از استور رو هم ندارن ,نه کردیت کارت دارن نه پی پال و اینکه بازی های دیگه هم تو اکانتشون دارن تکلیف اونها چی میشه بعضی ها گیفت هست بعضی ها هم خریداری شده و استیم حق نداره کل پول پرداختی رو بلاکه کنه و .....(گفتنش جایز نیست و وارد جزئیات نمیشم )۰

که بلاخره راضی شدن اکانت ها رو از دیسیبلی در بیارن و گرنه تا امروز هر چی اکانت حتی یک دفعه با ای پی ایران لاگین شده بوده به استیم همه رو دیسیبل کرده بودن.

من همچنان سعی میکنم بازی ها رو برگردونم همونجور که گفتم یا باز یها رو بر میگردونم یا اکانت من رو تو استیم بن میکنن.

این کار ها نه به خاطر اینکه من سی دی کی رو فروختم .

سایت Game-ir توسط یک گیمر برای گیمر ها راه اندازی شده و من بعنوان عوضوی از جامعه گیمرهای ایران وظیفه خودم میدونم کمکی که از دستم بر میاد انجام بدم .

الان هم تمام سعی خودمو میکنم بازی ها رو برگردونم .

ولی ریپورتی که داده شده کاملا از روی زیرکی بوده و همونطور که گفتم اشاره به اشتراکی بودن اکانتها کرده و یه چیزه جالبتر بهتون بگم استیم به این قسمت هم اکتفا نکرده و چتهای استیم رو برای یه مدت زیر نظر گرفته و در ۱۰۰۱۰۰ همون وطن فروش براشون ترجمه کرده و ۴ تا هم خودش اضافه گذاشته روش.

در هر صورت امیداورم این قضیه به خوبی تموم بشه و خیلی از این نارحت هستم که میدونم خیلی ها برای این شب عید برنامه ریزی کرده بودن.

سال خوبی رو برای همه عزیزان اروز میکنم و امیددارم سال خوبی برای همه باشه
بابا مگه شهر هرته که استیم به خاطر حرف یه عده عوضی بیاد بازی ها رو پاک کنه! خوب بابا مگه الکیه! ما پول دادیم! اصلا چنین حقی رو ندارن!!!! چقدر نفهمه این استیم!

آخرین ویرایش:
بیاید یه کار تاریخی کنیم پس بگیریم بازیامونو!:d یه طومار امضا کنیم بفرستیم واسه استیم!:d:d:d

سرم درد گرفته بخدا! بدترین روز زندگیم بوده شب سال نو! همش خبر های بد! اتفاق های بد! لعنتی!

دوستان من اولین نفری بودم که این مشکل تو ایران برای من پیش امد و به همین دلیل هم استیم account من رو ترکوند یعنی disable هم نکرد و remove کردش( بی شرف تر از این استیم ندیدم من که از الان تحریمش میکنم)

و کسانی که از سایت game-ir خریدن این مشکل پیش امده چون من بقیه cd key هام ماله جای دیگه بود و bo که از اینجا خریدم این مشکل رو برام به وجود اورد البته من این سایت رو قبول دارم و باز هم ازش cd key میخرم ولی مشکل اینجاست که تنها مشتری های این سایت اینجوری شدن و این عادی نیست چون بقیه دارن با cd key روسی بازی میکنن و این مشکلا رو ندارن من تنها در خواستی که دارم اینه که این سایت رسیدگی کنه ببینه چرا فقط مشتری game-ir اینجوری شدن و این که ایا کسی ار رقیب ها شما این کا رو کرده یا نه.:x

دوستان من باز هم تکرار میکنم game-ir رو من کاملا قبول دارم و الکی بهشون تهمت نزنین.;)

فکر میکنم چون بقیه از روش گیفت استفاده کردن;)

من تصمیم گرفتم هکر شم :| برم عمه ی این استیم رو ... :|
عزیز استیم مقصر اصلی نیست مقصر اصلی اون وطن فروشه که چشم دیدن پیشرفت بعضیها رو نداره;)
بعد میگه هر چی بر ماست*از ماست(درست گفتم؟:d)
خلاصه وای بر ما که..... حقمونه هر چی هم سرمون بیاد حقمونه....:)

ای ریدم تو این کشور بی صاحاب ، خ*و*ا*هر مادر این .. گه توش ، shit shit

من تصمیم گرفتم هکر شم :| برم عمه ی این استیم رو ... :|
وتقعا واست متاسفم این همه زحمت بکشی بری هکر شی عمه استیم رو بوق .بابا لا اقل میگفتی ابجی یا دختر عموش .واقعا نهایت بدشانسی واسه ماهاست :(

وتقعا واست متاسفم این همه زحمت بکشی بری هکر شی عمه استیم رو بوق .بابا لا اقل میگفتی ابجی یا دختر عموش .واقعا نهایت بدشانسی واسه ماهاست :(
از فرصتی که واسه پست دادن بهم دادن سوء استفاده نکردم ! :دی بعدشم ، عمه طرف جوونه ! :|

وضعیت
گفتگو بسته شده و امکان ارسال پاسخ وجود ندارد.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or