Steam Account Disable

وضعیت
گفتگو بسته شده و امکان ارسال پاسخ وجود ندارد.
با سلام خدمت همه دوستان عزیز

خوشبختانه بلاخره پیگیری ها جواب داد و اکانت بچه ها بر گردونده شد از تمام دوستانیکه همکاری کردن تشکر میکنم.

به امید سالی خوب و پر بار برای همه عزیزان و خانواده محترمشان .

این قسمت مربوط به اون شخصی هست که به استیم ریپورت داده بود و این همه مشکل برای بچه ها درست کرده بود زمستان رفت و رو سیاهی به زغال موند (دوست عزیز از نظر من شما با وطن فروش فرقی نداری و باید از طرف گیمر ها تحریم بشی)

چند تا توصیخ برای دوستان حتما رعایت کنن

-لطفا اکانت استیم رو شر نکنین
-در یک روز با چند با ای پی متفاوت لاگین نشین

با انجام همین دو مورد بهانه ای دست همچین افرادی ندین تا مجددا از ایندست مشکلات بوجود بیارن

--------------------------------------

‎تا امروز نزدیک ‍‍۲۵۰۰۰ سی دی کی COD BO روسی در کل کشور ها فروخته شده منبع امار نماینده فروش در مسکو هست که من امروز به تاریخ ۲۷/۱۲/۱۳۸۹ با ایشون صحبت کردم .

‎جالبترین قسمت قضیه این هست که این موج دسیبل شدن اکانتها فقط و فقط گریبان گیر ایرانی ها شده . وقتی من این مسله رو مطرح کردم که استیم این بازی رو در اروپا داره به قیمت ۶۰ دلار میفروشه و این ضرر خیلی بزرگی برای استیم هست که بازیکنان اروپایی با ۲۵ دلار این بازی رو تهیه میکنن و باید اول اکانت اورپایی ها و امریکایی ها رو دیسیبل کنن ایشون جواب دادن : همچین چیزی در طی این مدت که با استیم همکاری میکنن تا الان وجود نداشته و استیم سعی میکنه تعداد پیلیر هاشو زیاد کنه و این سیاست استیم هست که از بازی های پرفروش تعدادی مازاد بر نیاز کشور روسیه رو در روسیه بفروش می رسونه و مشکلی با این قضیه نداره و اما چرا در طی مدت ۱ هفته شروع به دیسبل کردن اکانت ایرانی ها کرده (از اینجا به بعد با توجه به سواد روسی که دارم متوجه شدم ) به قول معروف خودتون به خودتون رحم نمیکنید ما چرا به شما رحم کنیم !!

‎نمونه بارز هم شخصی هست که برای پس گرفتن اکانتش اولین راپورت رو داده و اونها هم به عنوان هدیه بازی رو پاک کردن و اکانت رو بر گردوندن (این اولین نمونه) و حتی اون شخص از ارایه متن ایمیلی که به استیم زده خوداری کرده .

‎دوستان دلیل اینکه من این تاپیک رو ایجاد کردم این بود که حالا این همه اکانت دیسیبل شده حداقل تلاش کنیم تا این مشکل بر طرف بشه و مطمنا با صحبت استیم و مطرح کردن مشکلات و بررسی گفته های ما سعی در پسگرفتن اکانتها کنیم و هم دیگه همچنین مشکلاتی برای بازیکنان ایرانی در اینده بوجود نیاد پس لطفا همکاری کنین و از تکروی جلوگیری کنین و سعی نکنین با تقلب کردن و دستکاری کردن اسکن سر استیم کلاه بزارین. یک دست صدا نداره

آخرین ویرایش:
  • Like
Reactions: BURNOUT
بله اگه عکس ها موجود باشه مشکلمون حل میشه!
من عکس پکیجم رو از game-ir گرفتم و مشکلم رو هم براشون فرستادم!
هنوز استیم جواب نداده!اگر درست شد که آموزشش رو می گم.(البته تقریبا همه بلدن)

بلک آپس من هنوز پابرجاست :d!
ولی مال دوستم پاک شده و
تاکید می کنم که از game - ir نخریده بود!

یه سوال!!!؟
چرا MW2 ها پاک نشدن پس؟

ولی مال دوستم پاک شده و

یه سوال!!!؟
چرا MW2 ها پاک نشدن پس؟
دوست عزیز تنها کسانی که از game-ir خریدن پاک شده.اونایی که از جای دیگه خریدن براشون سالمه.

دوست عزیز تنها کسانی که از game-ir خریدن پاک شده.اونایی که از جای دیگه خریدن براشون سالمه.
حالت خوبه شما؟؟
میگم برای دوستم و پسر داییم که از game - ir نخریده بودن، هم اینطوری شده!

چی میگی؟:d

احساس میکنم یه مشکلی از دید Steam اکانتای ما داشته که گیم ها رو پاک کرده و ما ازاین مشکل بی خبر بودیم.شاید خرید این اکانتها خلاف قانون تو چارچوب استیم بوده.همونطور که دوستان دیگه هم گفتن تو کشورهای اروپایی و... از همین CD KEY ها استفاده میشه.فقط باید آتیشش دامن مارو بگیره؟!! یعنی حتما یکی باید ریپورت بده و استیم قادر به کنترل اوضاع و اکانت و CD KEY ها نیست؟من فکر میکنم داستان چیز دیگه ای فراتر از اینا باشه.

ولی مال دوستم پاک شده و

یه سوال!!!؟
چرا MW2 ها پاک نشدن پس؟

دوست عزیز لطفا اجازه بده کسانی که مشکل دارن و میخوان با سر زدن به این تاپیک مشکلشونو حل کنن سوالاشونو مطرح کنن.الان این پست شما دردی و دوا نمیکنه.امیدوارم دلخور نشده باشی.ممنون

ضمن تشکر ویژه از game-ir.com که این قدر پشتیبانی از جامعه ی online gamerها براش مهمه>:d<، نمی خوام منفی بافی کنما ولی من فکر می کنم که اینا کلا براشون اهمیتی نداره که اینجا کسی از سرویسشون استفاده بکنه یا نه که حداقل دو دلیلشم میتونه تعداد کم بازیکنای steam و اون یکی رعایت نکردن قانون copyright در کشور باشه(:|، حتی اگه این بار مشکل حل بشه چه تضمینی هست که فردا دوباره یه بساط دیگه درست نکنن و نگن مثلا این دفعه دیگه چون سرویس steam هم شامل موارد تحریم شده کلا بای بای برید پی کارتون ؟؟ در نتیجه ... :-?

Hello Piruz, Thank you for contacting Steam Support. The Call of Duty: Black Ops CD Key registered to the account has been removed. The sale and/or distribution of CD Keys for Steam products without the remainder of the retail packaged product (including all software, the media, the accompanying printed materials, and the license agreement) is not authorized by Valve. Any additional questions you might have should be directed to the seller.
این از کجا میدونه که ما سریال خالی استفاده می کنیم!!!!! یعنی الان مشکل ما فقط همینه که پکیج رو نداریم؟

samotras عزیز اون عکس هایی رو که گرفته بودی هنوزم داری؟

در حدود ۳۵ تا ۳۶ تاشو دارم اون هم تو سطل اشغال اود که خالی نکرده بودم

فکر کنم بشه با اون عکس ها یه کارایی کرد!!!!:crying:

Hello Piruz, Thank you for contacting Steam Support. The Call of Duty: Black Ops CD Key registered to the account has been removed. The sale and/or distribution of CD Keys for Steam products without the remainder of the retail packaged product (including all software, the media, the accompanying printed materials, and the license agreement) is not authorized by Valve. Any additional questions you might have should be directed to the seller.
این از کجا میدونه که ما سریال خالی استفاده می کنیم!!!!! یعنی الان مشکل ما فقط همینه که پکیج رو نداریم؟

دوست عزیز مشکل ما الان عکس نیست پک نیست باور کنید . حتی با داشتن پک اصل هم نمیشه بازی رو الان بر گردوند ما قانون های استیم رو زیر پا گذاشتیم نه همه ولی اونقدر بوده که استیم به همچین کاری دست زده من یک سایت دیگه هم دارم برون مرزی . بیشتر از ۸۰ تا سی دی کی فقط تو اون سایت فروختم حتی یکیشون هم دچار مشکل نده و همشون هم خودم اکتیو کردم ,حتی به ۲۰ تاشون ایمیل زدم و جوابشون این بود که هیچ مشکلی ندارن . به محض گرفتن خبر از استیم همه رو در جریان قرار میدم

عجب موضوع جالبی شده...
من تازه متوجه شدم...
من اکانت استیم دارم و همه بازی هایی که روش دارم پک فیزیکی هم دارن...مشکلی واسم پیش نیومده...
فکر نکنم به ip ایران ربط داشته باشه...
دقیقاً کدوم قانون استیم زیر پا گذاشته شده؟!

من هم از game-ir خرید کردم و 100 % قبولشون دارم...ولی امید وارم مشکل حل بشه...
خدا لعنت کنه باعث و بانیش رو !!!

در حدود ۳۵ تا ۳۶ تاشو دارم اون هم تو سطل اشغال اود که خالی نکرده بودم
ماله من رو هم داشتین اون موقع.
چون بهم نشونش داده بودین.
سریالو براتون پی ام میکنم و لطفا عکسشو برام پی ام کنید.

ماله من رو هم داشتین اون موقع.
چون بهم نشونش داده بودین.
سریالو براتون پی ام میکنم و لطفا عکسشو برام پی ام کنید.
این دو سه روز داشتم پستای دوستان رو تعقیب می کردم و Steam رو هم مرتب باز می کردم تا ببینم همه چی ردیفه یا نه...

الان چک کردم دیدم دیگه BO ندارم،بیشتر از همه هم صبر کرده بودم توی تعطیلات وقتم آزاد بشه دوباره شروعش کنم، هنوزم یادم نرفته سر خرید و اکتیو کردنش چه دردسری کشیدم. تا حالا اکانتم رو بجز از سیستم خودم هم جای دیگه باز نکردم، بجز موقعی که دادمش به Game-ir تا برام اکتیوش کنه و داستانی که اونموقع داشت.

اگه راه حلی داشت من رو هم در جریان بگذارید.

کلاهبرداری بزرگ سایت game.ir

با سلام خدمت همه استیمی های عزیز

دوستان محترم من هم مثل شما دو بازی بلک اوپس و هوم فرونت من پاک شده!!! اون هم بخاطر سی دی کی های تقلبی که از سایت کلاهبردار game.ir خریداری کردم!! دوستان استیم هیچ مشکلی با کشور عزیزمون ایران نداره خیلی از دوستان من هستن که بازی اورجینال از استیم خریدن وتا الان هیچ مشکلی نداشتن و فقط مشکل برای امثال ما که بازی روسی خریداری کردیم
بوجود اومده!
مشکل نه از وی پی ان هست نه از چند ای پی و اشتراک گذاشتن اگه اینطور که اقا میگه بخاطر مشترک بودن اکانتهاست چرا استیم کل اکانت رو نبست و فقط بازی بلک اوپس رو پاک کرد!!!
خودتونم میدونین که کشور روسیه بخاطر هکرهای فراوون و سابقه بد در این زمینه خیلی زیر نظر هستش و ما چون سی دی کی های روسی دزدیده شده رو استفاد کردیم این بلا اومده سرمون
دوستان کمی فکر کنید واقعا مشکل از ماست!!!

جالب اینجاست که وقتی به آقای شهریار جلیلیان میگویم که خسارت ما چی میشه می گن من بازی رو فروختم به من ربطی نداره!! اسم این رو چی میزارین دوستان!
من بهش می گم کلاه برداری

وضعیت
گفتگو بسته شده و امکان ارسال پاسخ وجود ندارد.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or