Steam Account Disable

وضعیت
گفتگو بسته شده و امکان ارسال پاسخ وجود ندارد.
با سلام خدمت همه دوستان عزیز

خوشبختانه بلاخره پیگیری ها جواب داد و اکانت بچه ها بر گردونده شد از تمام دوستانیکه همکاری کردن تشکر میکنم.

به امید سالی خوب و پر بار برای همه عزیزان و خانواده محترمشان .

این قسمت مربوط به اون شخصی هست که به استیم ریپورت داده بود و این همه مشکل برای بچه ها درست کرده بود زمستان رفت و رو سیاهی به زغال موند (دوست عزیز از نظر من شما با وطن فروش فرقی نداری و باید از طرف گیمر ها تحریم بشی)

چند تا توصیخ برای دوستان حتما رعایت کنن

-لطفا اکانت استیم رو شر نکنین
-در یک روز با چند با ای پی متفاوت لاگین نشین

با انجام همین دو مورد بهانه ای دست همچین افرادی ندین تا مجددا از ایندست مشکلات بوجود بیارن

--------------------------------------

‎تا امروز نزدیک ‍‍۲۵۰۰۰ سی دی کی COD BO روسی در کل کشور ها فروخته شده منبع امار نماینده فروش در مسکو هست که من امروز به تاریخ ۲۷/۱۲/۱۳۸۹ با ایشون صحبت کردم .

‎جالبترین قسمت قضیه این هست که این موج دسیبل شدن اکانتها فقط و فقط گریبان گیر ایرانی ها شده . وقتی من این مسله رو مطرح کردم که استیم این بازی رو در اروپا داره به قیمت ۶۰ دلار میفروشه و این ضرر خیلی بزرگی برای استیم هست که بازیکنان اروپایی با ۲۵ دلار این بازی رو تهیه میکنن و باید اول اکانت اورپایی ها و امریکایی ها رو دیسیبل کنن ایشون جواب دادن : همچین چیزی در طی این مدت که با استیم همکاری میکنن تا الان وجود نداشته و استیم سعی میکنه تعداد پیلیر هاشو زیاد کنه و این سیاست استیم هست که از بازی های پرفروش تعدادی مازاد بر نیاز کشور روسیه رو در روسیه بفروش می رسونه و مشکلی با این قضیه نداره و اما چرا در طی مدت ۱ هفته شروع به دیسبل کردن اکانت ایرانی ها کرده (از اینجا به بعد با توجه به سواد روسی که دارم متوجه شدم ) به قول معروف خودتون به خودتون رحم نمیکنید ما چرا به شما رحم کنیم !!

‎نمونه بارز هم شخصی هست که برای پس گرفتن اکانتش اولین راپورت رو داده و اونها هم به عنوان هدیه بازی رو پاک کردن و اکانت رو بر گردوندن (این اولین نمونه) و حتی اون شخص از ارایه متن ایمیلی که به استیم زده خوداری کرده .

‎دوستان دلیل اینکه من این تاپیک رو ایجاد کردم این بود که حالا این همه اکانت دیسیبل شده حداقل تلاش کنیم تا این مشکل بر طرف بشه و مطمنا با صحبت استیم و مطرح کردن مشکلات و بررسی گفته های ما سعی در پسگرفتن اکانتها کنیم و هم دیگه همچنین مشکلاتی برای بازیکنان ایرانی در اینده بوجود نیاد پس لطفا همکاری کنین و از تکروی جلوگیری کنین و سعی نکنین با تقلب کردن و دستکاری کردن اسکن سر استیم کلاه بزارین. یک دست صدا نداره

آخرین ویرایش:
  • Like
Reactions: BURNOUT
اولا توهین نکن من مولتی نیستم اگه بودم چرا اون دوستمونم online
دوما این همه فرق قیمت رو بازی مگه میشه
cdkey که هک باشه و دزدی فکر پکشم می کنن الان دوستم عکس پک شو فرستاده ولی خود همین game-ir می گه فایده نداره. پک یعنی کشک
آقا مودب باشین!! من نیازی به تایید کردن حرف خودم رو ندارم! شما خودت به قول خودت 15 16 تا مشتری واسه گیم ای آر جور کردین مثل اینکه واسه شما سود داره گیم ای آر نه ما!!!!
حرفای من حقیقته و اراجیف رو شما می بافین که حرفاتون بی پایه و اساسه!! ربطی به آی پی نداره!!! تفاوت قیمت تا این حد که بازی بلک اوپس تو امریکا 59.99 $ و تو روسیه اگه سودش رو کم کنیم میوفته هر سی دی کی بلک اوپس واسه گیم آی آر 10 11 $ اب می خوره!!! پس روسیه کشور جهان سومم نه جهان هشتمه!!!!
چطور شما که حرف های گیم ای ار را تایید میکنید مشکوک نیستید ولی من که حرف های این دوستمون را تایید میکنم مشکوک شدم؟

بازم تکرار میکنم اراجیف بافی نکنید!
آنلاین شدن با 2 تا اکانت به راحتی امکان پذیره! اونم با 2 تا مرورگر مختلف! تمام! با بچه 5 ساله حرف نمیزنید!
منم برای سایت game-ir مشتری بردم چون بهشون اعتماد کردم!
شما یادتون نمیاد وقتی بازی تازه اومده بود دهها نفر همینجا بهم پی ام میدادن که بازی رو از کجا تهیه کنیم!؟ منم بهشون آدرس یه جای قابل اعتماد رو دادم! بدون هیچگونه چشم داشتی! حتی 100 تا تک تومنی برای خرید سریال هام از گیم آی آر تخفیف نگرفتم! ادمینش خودش اینجا هست میتونید بپرسید!
.........
سریال استیم هک نمیشه! کشک نیست! سازنده بازی یعنی کمپانی تریارچ برای فعال شدن بازی سریال هارو با استیم هماهنگ میکنه و فقط سریال هایی مورد قبول واقع میشن که در دیتابیس استیم موجود باشه! یعنی نمیشه من درآوردی بهش شانسی سریال داد تا ببینن درسته یا نه!
هک هم نمیشه کردش چون کسی نمیدونه دیتابیس چیه و کجاست و چه جوری بهش میشه وصل شد و...
چون اگه این اطلاعات ساده رو ندونی نفر اول هک دنیا هم باشی نمیتونی چیزی رو که نمیدونی و نمیبینی هک کنی!
بجای زدن حرف های بچه گانه به فکر یه راه حل باشین! هرچند که من خودم از بن شدنم ناراضی نیستم! چون حقمه!

برای درک بهتر حرف های دکسون رو یه دور دیگه بخونید و امیدوارم دستگیرتون بشه!:

دوستان این حرفا چیه میزنید ! سی دی کی ها دزدی نیست چون مگه میشه اصلا سی دی کی دزدید! و اصلا اگر بر فرض محال دزدی بود شما خیلی زود بن میشید نه بعد چند ماه بازی کردن ...
سی دی کی تقلبی یعنی چی مگه پفک! اگر تقلبی بود اصلا نمی تونستید باش بازی کنید و بازی براتون تو اکانت باز نمیشه .... زیاد روی قوه تخیل خودتون فشار نیارید نتیجه عکس میده!
فقط دو تا گذینه وجود داره یکی اینکه خریدار سی دی کی به یکی دیگه فروخته و اون از طریق استیم اقدام کرده که خیلی بعید هست چون من تاحالا چند تا بازی از این سایت خریدم چرا برای تعدای Bo باید این اتفاق بیوفته کلا خیلی بعید ...
گذینه دوم با توجه به غیر قانونی بودن استفاده نسخه روسی در دیگر کشورها و با اومدن steam guard که توجه استیم روی ip کاربرانش بیشتر میکنه vac به مرور نسخه های روسی که با Ip غیر روسی برای مدت زیادی بازی می کنن شناسایی می کنه و بن می کنه و احتمال ربط داشتن به استفاده از چیز پی ان کم هست چون بعضی ها بدون استفاده از چیز پی ان بن شدن در مورد اون کسایی که تا حالا بن نشدن هم باید گفت احتمال بن شدنشون زیاد هست استیم وقت زیاد داره!شیوه بن کردن استیم این طوری نیست که سریع بن کنه شما می رید تو لیست سیاه و به مرور بن میشید شاید خیلی ها تو لیست باشن و طی 1 تا 2 ماه نوبتشون میشه مثل چیترا!steam guard برای محافظت از اکانت اعضا نیست بلکه ضمانت اجرایی استیم برای جلوگیری از فروش نسخه های محلی در دگیر نقاط هست در مورد علت بن نشدن بازی های قدیمی هنوز نمیشه مطمئن صحبت کرد شاید اون ها هم به مرور بن بشن طی چند ماه اینده vac خیلی با ارامش بن میکنه اصلا عجله نداره! یا اینکه بازی های قدیمی تو لیست steam guard برای حفاظت قرار داده نشده ...
امکان لو دادن اشخاص به استیم هم خیلی کم هست با توحه به مرور بن شدن افراد کلا vac این طوری عمل نمیکنه نمی تونه اسن همه پلیر این طوری کنترل کنه که مثلا یکی بره لو بده چند نفر اپراتور بن کنه ... یه سری پروتوکل برای vac مشخص می کنه و سیستم خودش به طور خودکار افراد بن میکنه حتی کسایی که به vac برای چیت توسط یکی دیگه گزارش میشن توسط اپراتور چک نمیشن بلکه یاونارو یک بار دیگه دقیق تر چک میکنه اگر تو خود سایت استیک هم برید قسمت قوانین تاکید کرده ین شدن کار خود کار انجا میشه ....

دوستان این حرفا چیه میزنید ! سی دی کی ها دزدی نیست چون مگه میشه اصلا سی دی کی دزدید! و اصلا اگر بر فرض محال دزدی بود شما خیلی زود بن میشید نه بعد چند ماه بازی کردن ...
سی دی کی تقلبی یعنی چی مگه پفک! اگر تقلبی بود اصلا نمی تونستید باش بازی کنید و بازی براتون تو اکانت باز نمیشه .... زیاد روی قوه تخیل خودتون فشار نیارید نتیجه عکس میده!
فقط دو تا گذینه وجود داره یکی اینکه خریدار سی دی کی به یکی دیگه فروخته و اون از طریق استیم اقدام کرده که خیلی بعید هست چون من تاحالا چند تا بازی از این سایت خریدم چرا برای تعدای Bo باید این اتفاق بیوفته کلا خیلی بعید ...
گذینه دوم با توجه به غیر قانونی بودن استفاده نسخه روسی در دیگر کشورها و با اومدن steam guard که توجه استیم روی ip کاربرانش بیشتر میکنه vac به مرور نسخه های روسی که با Ip غیر روسی برای مدت زیادی بازی می کنن شناسایی می کنه و بن می کنه و احتمال ربط داشتن به استفاده از چیز پی ان کم هست چون بعضی ها بدون استفاده از چیز پی ان بن شدن در مورد اون کسایی که تا حالا بن نشدن هم باید گفت احتمال بن شدنشون زیاد هست استیم وقت زیاد داره!شیوه بن کردن استیم این طوری نیست که سریع بن کنه شما می رید تو لیست سیاه و به مرور بن میشید شاید خیلی ها تو لیست باشن و طی 1 تا 2 ماه نوبتشون میشه مثل چیترا!steam guard برای محافظت از اکانت اعضا نیست بلکه ضمانت اجرایی استیم برای جلوگیری از فروش نسخه های محلی در دگیر نقاط هست در مورد علت بن نشدن بازی های قدیمی هنوز نمیشه مطمئن صحبت کرد شاید اون ها هم به مرور بن بشن طی چند ماه اینده vac خیلی با ارامش بن میکنه اصلا عجله نداره! یا اینکه بازی های قدیمی تو لیست steam guard برای حفاظت قرار داده نشده ...
امکان لو دادن اشخاص به استیم هم خیلی کم هست با توحه به مرور بن شدن افراد کلا vac این طوری عمل نمیکنه نمی تونه این همه پلیر این طوری کنترل کنه که مثلا یکی بره لو بده چند نفر اپراتور بن کنه ... یه سری پروتوکل برای vac مشخص می کنن و سیستم خودش به طور خودکار افراد بن میکنه حتی کسایی که به vac برای چیت توسط یکی دیگه گزارش میشن توسط اپراتور چک نمیشن بلکه vac یک بار دیگه دقیق تر چک میکنه اگر تو خود سایت استیم هم برید قسمت قوانین تاکید کرده بن شدن کاملا خود کار انجام میشه ....

خیلی خوش خیالی!!! اگه حرف تو درست باشه و بخاطر آی پی غیر روسیه بن میکه پس چرا استیم به ماها ایمیل زده که بازی بلک اوپستون مشکل دار هست و برای بر طرف شدن مشکل عکسی از پکیج بازی برای ما بفرستین و ثابت کنین که بازی برای شماست!!!!
پس اگه من به روسیه سفر کنم و پک بازی رو بخرم و بیام ایران بازی کنم پولم رو ریختم دور!!! و تو روسیه به مسافرها بازی نمی فروشن!!! خنده داره!! حالا من خیال بافم!! لطفا قبل این همه حرفی که زدین فکر کنین!!

بعدشم نمونه سی دی کی تقلبی نسخه مولتی همین بازی کرایسیس وار هد(کرایسیس وار) که در کریستمس امسال آف خورد و فروخته شد بخاطر اینکه کی جن براش بیرون اومده بود اکثر کسانی که خریده بودن از استیم به صورت اورجینال نتونستن بازی کنن و استیم مجبور شد سی دی کی جدید براشون صادر کنه!!!!!

ما وقتی جنسی رو خریداری می کنیم با ضمانت هست پس گیم آی آر که سی دی کی رو با ضمانت به ما میفروشه باید الان جواب گو باشه! ولی جز اراجیف و رد گم کردن کاری نکرده پس کلاهبرداریه نه چیز دیگه!!!

آخرین ویرایش:
آقا من مولتی ولش
یه نکته: تو سایتهای game-ir و aligame که rus می فروختن و می گفتن مشکل نداره و نامحدوده الان باید جوابگوی این بچه ها باشن که بازیشون پاک شده
در ضمن homefront چندتا از بچه هام پاک شده فقط BO نیست

خیلی خوش خیالی!!! اگه حرف تو درست باشه و بخاطر آی پی غیر روسیه بن میکه پس چرا استیم به ماها ایمیل زده که بازی بلک اوپستون مشکل دار هست و برای بر طرف شدن مشکل عکسی از پکیج بازی برای ما بفرستین و ثابت کنین که بازی برای شماست!!!!
برای من که نفرستاده! و خوشحال میشم عکس اون ایمیل رو از طرف بخش ساپورت استیم ببینم تا ببینم قضیه چیه و باهاشون مکاتبه کنم!

پس اگه من به روسیه سفر کنم و پک بازی رو بخرم و بیام ایزان بازی کنم پولم رو ریختم دور!!! و تو روسیه به مسافرها بازی نمی فروشن!!! خنده داره!! حالا من خیال بافم!! لطفا قبل این همه حرفی که زدین فکر کنین!!
داستان بلک آپس فرق میکنه! بازی های تحت استیم دارای شرایط خاص هستن.
مثلا استیم خودش به خاطر برخی مناسبت ها نرخ بازی هارو تغییر میده درحالی که خود کمپانی نرخ رو تغییر نداده!

بعدشم نمونه سی دی کی تقلبی نسخه مولتی همین بازی کرایسیس وار هد(کرایسیس وار) که در کریستمس امسال آف خورد و فروخته شد بخاطر اینکه کی جن براش بیرون اومده بود اکثر کسانی که خریده بودن از استیم به صورت اورجینال نتونستن بازی کنن و استیم مجبور شد سی دی کی جدید براشون صادر کنه!!!!!
کرایسس چه ربطی از چه نظر به بحث ما داشت اصلا؟!!!
.........
فقط میتونم بگم بجز اون 2 راهی که بنده و دکسون گفتیم راه دیگه به نظر نمیرسه برای بن شدن بازی ما وجود داشته باشه!
...............
البته معذرت بجای دکسون جواب دادم.
جواب ایشون شاید با ماله من فرق کنه.

آخرین ویرایش:
برای من که نفرستاده! و خوشحال میشم عکس اون ایمیل رو از طرف بخش ساپورت استیم ببینم تا ببینم قضیه چیه و باهاشون مکاتبه کنم!

داستان بلک آپس فرق میکنه! بازی های تحت استیم دارای شرایط خاص هستن.
مثلا استیم خودش به خاطر برخی مناسبت ها نرخ بازی هارو تغییر میده درحالی که خود کمپانی نرخ رو تغییر نداده!

کرایسس چه ربطی از چه نظر به بحث ما داشت اصلا؟!!!
.........
فقط میتونم بگم بجز اون 2 راهی که بنده و دکسون گفتیم راه دیگه به نظر نمیرسه برای بن شدن بازی ما وجود داشته باشه!

لطفا با دقت مطالعه کنید نمونه ایمیل استیم با لینکهاش
RE: disabled my account - [9951-YUHB-5373] [170db72f]
...
From:Steam Support <email@support.steampowered.com>

========= Please enter your reply ABOVE this line =========

Hello,

A staff member has replied to your question:

Hello, Thank you for contacting Steam Support. In order to investigate this issue, we must verify your ownership of the CD Key for Call of Duty: Black Ops. Please handwrite your Support Ticket Number 9951-YUHB-5373 on the quick reference card or sticker above the CD Key (the number should not be written on a separate piece of paper or inserted with an image editor) and reply with a digital photo or scan of the CD Key in .jpg format. Please ensure that you submit a full-color image, rather than a photocopy. If you have any difficulty locating the CD Key on the packaging, please see the following link: http://support.steampowered.com/kb_article.php?ref=7480-WUSF-3601 Example scans: http://support.steampowered.com/images/faq/2347-QDFN-4366/cdkey1.jpg http://support.steampowered.com/images/faq/2347-QDFN-4366/cdkey2.jpg After verifying your proof of ownership we will gladly assist you with this issue.

Anytime you wish you can view your question online:
https://support.steampowered.com/view.php?ticketref=9951-YUHB-5373

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
This message was sent by the Steam Support helpdesk.

Have a question we can help you with? Visit our knowledgebase for a list of questions and answers:
https://support.steampowered.com/kb.php

Alternatively, ask our staff a question:
https://support.steampowered.com/newticket.php

Steam Support :: https://support.steampowered.com <=== 9951-YUHB-5373 --- 170db72f ===>

جمله دوم شما چه ربطی به حرف من داره من سی دی کی رو روز ریلیز بازی bo خریدم اونم به یک چهارم قیمت تازه گیم آی آر یه سی دی کی مجانی به یکی از دوستان من داده بود بعدشم حرف شما در مورد تخفیف استیم به بازیهای کپک زده اش است نه بازی که تازه اومده!!!

کرایسیس نمونه بازی بود که سی دی کی تقلبیش در اومد که شما بهتر متوجه بشین که هست سی دی کی تقلبی!!!
راه دیگه هم هست که شما نمی خواین قبول کنین اونم کلاه برداری بزگ شهریار جلیلیان گیم آی آر می باشد!!

پس از قرار معلوم برمیگرده به همون حرفم که گفتم یارو دو دره کرده.........
و دیگه کاری از ما ساخته نیست.
موفق باشین.

پس اگه من به روسیه سفر کنم و پک بازی رو بخرم و بیام ایران بازی کنم پولم رو ریختم دور!!! و تو روسیه به مسافرها بازی نمی فروشن!!! خنده داره!! حالا من خیال بافم!! لطفا قبل این همه حرفی که زدین فکر کنین!!

ما وقتی جنسی رو خریداری می کنیم با ضمانت هست پس گیم آی آر که سی دی کی رو با ضمانت به ما میفروشه باید الان جواب گو باشه! ولی جز اراجیف و رد گم کردن کاری نکرده پس کلاهبرداریه نه چیز دیگه!!!
متاسفانه شما مثل اینکه قادر به فهم مطلب نیست ...

شما برو ساپورت ea یا ساپورت بلیزارد برو قسمت اکانت یه ایمیل بزن درباره هرچی دلت می خاد سوال کن(مثلا سختی های زندگی!) اولین ایمیل که برات میاد یه متن فورمالیته هست که بالاش نوشته تایید هویت! ازت یه عکس از سی دی کی می خاد من به ساپورت بیلیزارد قسمت اکانت یه ایمیل زدم می خام نام کاربریم عوض کنم چی کار کنم یعد ایمیل از پیش نوشته شده اومد یه عکس از سی دی کیت بفرست اگر می خای متنش فک کنم دارم می تونم اینجا بزارم!....
فکر میکنی برای چی نسخه روسی ارزون تره ! فکر کردی دیگران مشکل روان دارن برن یک بازی گرون تر بخرن! خب میرن نسخه روسی نصف قیمت می خرن می دونی رو نسخه روسی نوشته باید در کشور روسیه استفاده بشه این جمله که برای قشنگی ننوشتن جناب بد خیال!!!

در مورد کرایسیس اصلا در جریان نیستم عجیب سی دی کی ها لو رفت! ولی به هر حال هر طور بوده استیم خودش مسئله حل کرده و سی دی کی جدید صادر کرده ولی! سی دی کی Bo یا homefront لو نرفته می فهمی؟!

کلاهبرداری در کار نیست مشکل از استیم هست که بن کردن کاربران استفاده کننده از یک محصول با ip متفاوت با رنج ip که برای اون محصول در نظر گرفته شده اجرایی کرده همین!
البته این کار استیم خیلی نامردی بود اگر یک شرکت مثل ea بود به راحتی میشید با یه چت ساده بازی برگردوند کار استیم خیلی نا جوانمردانه بود
برید ایمیل بزنید ما تو ایرانیم وضعمون از روسیه خیلی خراب تره !توان خرید بازی اصلی نداریم لطفا بازی برگردونید ما بدبختیم اگر ساپورت ea بود می دادم جودی خانم با چت همه اکانتا فعال کنه حیف!:d

شما برو ساپورت ea یا ساپورت بلیزارد برو قسمت اکانت یه ایمیل بزن درباره هرچی دلت می خاد سوال کن(مثلا سختی های زندگی!) اولین ایمیل که برات میاد یه متن فورمالیته هست که بالاش نوشته تایید هویت! ازت یه عکس از سی دی کی می خاد من به ساپورت بیلیزارد قسمت اکانت یه ایمیل زدم می خام نام کاربریم عوض کنم چی کار کنم یعد ایمیل از پیش نوشته شده اومد یه عکس از سی دی کیت بفرست اگر می خای متنش فک کنم دارم می تونم اینجا بزارم!....
فکر میکنی برای چی نسخه روسی ارزون تره ! فکر کردی دیگران مشکل روان دارن برن یک بازی گرون تر بخرن! خب میرن نسخه روسی نصف قیمت می خرن می دونی رو نسخه روسی نوشته باید در کشور روسیه استفاده بشه این جمله که برای قشنگی ننوشتن جناب بد خیال!!!
از دست این دکسون چیتر! :)):)):))
من اینو نمیدونستم! :d

..........
راستی توی بتل فیلد ورلد رکورد زدم دیدی؟ :d

پس از قرار معلوم برمیگرده به همون حرفم که گفتم یارو دو دره کرده.........
و دیگه کاری از ما ساخته نیست.
موفق باشین.

گیم آی آر دو دره کرده!!! پول ما رو خورده یه ابم روش!! حالا باید پول ما رو پس بده یا یه سی دی کی سالم به ما بده که دریغ!!!!! گول اعتمادمون رو خوردیم!!!

گیم آی آر دو دره کرده!!! پول ما رو خورده یه ابم روش!! حالا باید پول ما رو پس بده یا یه سی دی کی سالم به ما بده که دریغ!!!!! گول اعتمادمون رو خوردیم!!!
دکسون که جواب داد! مشکل از ماست!

در مورد کرایسیس اصلا در جریان نیستم عجیب سی دی کی ها لو رفت! ولی به هر حال هر طور بوده استیم خودش مسئله حل کرده و سی دی کی جدید صادر کرده ولی! سی دی کی Bo یا homefront لو نرفته می فهمی؟!

کلاهبرداری در کار نیست مشکل از استیم هست که بن کردن کاربران استفاده کننده از یک محصول با ip متفاوت با رنج ip که برای اون محصول در نظر گرفته شده اجرایی کرده همین!
البته این کار استیم خیلی نامردی بود اگر یک شرکت مثل ea بود به راحتی میشید با یه چت ساده بازی برگردوند کار استیم خیلی نا جوانمردانه بود
برید ایمیل بزنید ما تو ایرانیم وضعمون از روسیه خیلی خراب تره !توان خرید بازی اصلی نداریم لطفا بازی برگردونید ما بدبختیم اگر ساپورت ea بود می دادم جودی خانم با چت همه اکانتا فعال کنه حیف!:d

جالبه خودت جواب خودت رو می دی!! اقای گیم آی آر به همه ما گفت که بازیها رو با پکش می خره!! پس سواد داره روش رو بخونه که نوشته این بازی باید فقط در روسه استفاده بشه اونوقت به ما فروخته!!!! شما اسم این کارو چی میزاری؟ محبت!!؟؟ در ضمن اقای گیم آی ار تو روسیه زندگی میکنه اونطور که من شنیدم! پس روسی هم بلده بخونه!!! پس می دونسته و بما فروخته حالام استیم فهمیده این یعنی کلاه برداری تو روز روشن!! بعدشم حالا که بهش می گیم پک بازیهامون رو عکسش رو بده بدیم به استیم دبه کرده!!! پس یه ریگی تو کفشش هست!!
در ضمن شما الان بازیهای کرک رو یکی دو هفته یا گاهی وقتا یک ماه زودتر از زمان ریلیز شدن بازی.تو خونه بازی می کنی اونوقت لو رفتن سریال یا پیدا کردن اگوریتم شماره سریالها واسه هکرهای روسی و ساختن سی دی کی تقلبی تو استیم براشون کاری داره؟!!! فکر کن به اراجیفی که می گی!

آخرین ویرایش:
من از game-ir یا هیچ کس دیگه دفاع نکردم! فقط دلیل اصلی بن شدن دوستان توضیح دادم تا دلیل اصلیش بدونید و تخیلی فکر نکنید همین :) اگر نارحتتون کردم عضر میخام ;)
------------------------------------------------
در ضمن شما الان بازیهای کرک رو یکی دو هفته یا گاهی وقتا یک ماه رودتر از زمان ریلیز شدن بازی.تو خونه بازی می کنی اونوقت لو رفتن سریال یا پیدا کردن اگوریتم شماره سریالها واسه هکرهای روسی کاری داره؟!!! فکر کن به اراجیفی که می گی!
این متن بعدا با ویرایش اضافه کردید من ندیدم! اطلاعات شما درباره این مسائل از سبزه روی سفره هفت سین خونه ما کمتر...

اضافه نکردم بودم. باشه شما همه چیز دان!!! ما همه بی سواد! گیم آی آرم کلاه بردارو همه خوش خیال!!! آفرین به اطلاعاتت آفرین! برو خودت رو به ناسا معرفی کن
عجب!
شما خودت به خواب زدی کسی نمی تونه بیدارت کنه راحت باشه...

آخرین ویرایش:
من از game-ir یا هیچ کس دیگه دفاع نکردم! فقط دلیل اصلی بن شدن دوستان توضیح دادم تا دلیل اصلیش بدونید و تخیلی فکر نکنید همین :) اگر نارحتتون کردم عضر میخام ;)
------------------------------------------------

این متن بعدا با ویرایش اضافه کردید من ندیدم! اطلاعات شما درباره این مسائل از سبزه روی سفره هفت سین خونه ما کمتر...

اضافه نکردم بودم. باشه شما همه چیز دان!!! ما همه بی سواد! گیم آی آرم کلاه بردارو همه خوش خیال!!! آفرین به اطلاعاتت آفرین! برو خودت رو به ناسا معرفی کن ;)

برادرانِ ارزشی کارشناس،مثل اینکه خیلی از بحث کردن خوشتون میاد.
دوستان بجای این بحث ها بیان یه راه حلی چیزی پیدا کنن.

فکر نمیکنم کسی قدر من شاکی باشه چون من حتی یه دست هم بازی نکردم و سی دی کی پوکید:)

17 تومن ارزش حرص خوردن و نداره ول کنید:d@};-

وضعیت
گفتگو بسته شده و امکان ارسال پاسخ وجود ندارد.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or