Steam Account Disable

وضعیت
گفتگو بسته شده و امکان ارسال پاسخ وجود ندارد.
با سلام خدمت همه دوستان عزیز

خوشبختانه بلاخره پیگیری ها جواب داد و اکانت بچه ها بر گردونده شد از تمام دوستانیکه همکاری کردن تشکر میکنم.

به امید سالی خوب و پر بار برای همه عزیزان و خانواده محترمشان .

این قسمت مربوط به اون شخصی هست که به استیم ریپورت داده بود و این همه مشکل برای بچه ها درست کرده بود زمستان رفت و رو سیاهی به زغال موند (دوست عزیز از نظر من شما با وطن فروش فرقی نداری و باید از طرف گیمر ها تحریم بشی)

چند تا توصیخ برای دوستان حتما رعایت کنن

-لطفا اکانت استیم رو شر نکنین
-در یک روز با چند با ای پی متفاوت لاگین نشین

با انجام همین دو مورد بهانه ای دست همچین افرادی ندین تا مجددا از ایندست مشکلات بوجود بیارن

--------------------------------------

‎تا امروز نزدیک ‍‍۲۵۰۰۰ سی دی کی COD BO روسی در کل کشور ها فروخته شده منبع امار نماینده فروش در مسکو هست که من امروز به تاریخ ۲۷/۱۲/۱۳۸۹ با ایشون صحبت کردم .

‎جالبترین قسمت قضیه این هست که این موج دسیبل شدن اکانتها فقط و فقط گریبان گیر ایرانی ها شده . وقتی من این مسله رو مطرح کردم که استیم این بازی رو در اروپا داره به قیمت ۶۰ دلار میفروشه و این ضرر خیلی بزرگی برای استیم هست که بازیکنان اروپایی با ۲۵ دلار این بازی رو تهیه میکنن و باید اول اکانت اورپایی ها و امریکایی ها رو دیسیبل کنن ایشون جواب دادن : همچین چیزی در طی این مدت که با استیم همکاری میکنن تا الان وجود نداشته و استیم سعی میکنه تعداد پیلیر هاشو زیاد کنه و این سیاست استیم هست که از بازی های پرفروش تعدادی مازاد بر نیاز کشور روسیه رو در روسیه بفروش می رسونه و مشکلی با این قضیه نداره و اما چرا در طی مدت ۱ هفته شروع به دیسبل کردن اکانت ایرانی ها کرده (از اینجا به بعد با توجه به سواد روسی که دارم متوجه شدم ) به قول معروف خودتون به خودتون رحم نمیکنید ما چرا به شما رحم کنیم !!

‎نمونه بارز هم شخصی هست که برای پس گرفتن اکانتش اولین راپورت رو داده و اونها هم به عنوان هدیه بازی رو پاک کردن و اکانت رو بر گردوندن (این اولین نمونه) و حتی اون شخص از ارایه متن ایمیلی که به استیم زده خوداری کرده .

‎دوستان دلیل اینکه من این تاپیک رو ایجاد کردم این بود که حالا این همه اکانت دیسیبل شده حداقل تلاش کنیم تا این مشکل بر طرف بشه و مطمنا با صحبت استیم و مطرح کردن مشکلات و بررسی گفته های ما سعی در پسگرفتن اکانتها کنیم و هم دیگه همچنین مشکلاتی برای بازیکنان ایرانی در اینده بوجود نیاد پس لطفا همکاری کنین و از تکروی جلوگیری کنین و سعی نکنین با تقلب کردن و دستکاری کردن اسکن سر استیم کلاه بزارین. یک دست صدا نداره

آخرین ویرایش:
  • Like
Reactions: BURNOUT
دوستان عزیز لطفا به عکسی که آپ کردم توجه کنید این عکس از سایت علی گیم گرفته شده آدرسه اون صفحه رو هم میزارم

httpwww.aligame.irshopping32-steam-store132-buy-modern-warfare-2-orginal.html

لطفا به قسمتهای مشخص شده دقت کنید!!
اول میگه که سی دی کی اورجینال بازی modern ware fare 2!
بعدش میگه که این سی دی کی ها مرگ نداره اگه فلان و فلان و رعایت کنین!!! به نظرتون این یعنی چی؟

به نظر من این یعنی این که این سی دی کی ها از اول مشکل دارن!!!! علی گیم این سی دی کی ها رو از گیم آی آر میخره و به ما میفروشه و همچنین بازی بلک اوپس که خیلی از عزیزان بازیشون پاک شده لطفا چشماتون رو باز کنین دوستان و از این کلاه بردارها خرید نکنین
لینک عکس رو ختما ببینینن:

http://s29.aks98.com/files/30878519503627061722.jpg
خب که چی؟!!
این الان چی رو ثابت میکنه.؟؟..شما سی دی کی روسی خریدی و باید یه سری نکات رو رعایت میکردی...
من 70 پول پک فیزیکی رو دادم واسه ی PC و خیلی قیمتش با سی دی کی فرق داره،به هر حال شما داری CD کی میخری و یه سری نکات رو باید رعایت کنی...
خیلی ناراحت هستید میتونید یه مستر کارتی چیزی فراهم کنید مستقیم از STEAM خرید کنی و هیچ مشکلی هم پیش نمیاد...شما هم خدا رو میخواید هم خرما!!؟؟!

جالبه خودت جواب خودت رو می دی!! اقای گیم آی آر به همه ما گفت که بازیها رو با پکش می خره!! پس سواد داره روش رو بخونه که نوشته این بازی باید فقط در روسه استفاده بشه اونوقت به ما فروخته!!!! شما اسم این کارو چی میزاری؟ محبت!!؟؟ در ضمن اقای گیم آی ار تو روسیه زندگی میکنه اونطور که من شنیدم! پس روسی هم بلده بخونه!!! پس می دونسته و بما فروخته حالام استیم فهمیده این یعنی کلاه برداری تو روز روشن!! بعدشم حالا که بهش می گیم پک بازیهامون رو عکسش رو بده بدیم به استیم دبه کرده!!! پس یه ریگی تو کفشش هست!!
در ضمن شما الان بازیهای کرک رو یکی دو هفته یا گاهی وقتا یک ماه زودتر از زمان ریلیز شدن بازی.تو خونه بازی می کنی اونوقت لو رفتن سریال یا پیدا کردن اگوریتم شماره سریالها واسه هکرهای روسی و ساختن سی دی کی تقلبی تو استیم براشون کاری داره؟!!! فکر کن به اراجیفی که می گی!
عزیزم ایشون گفتن که یکسری رو عکس گرفتن بعد یک مدت که دیدن مشکلی نیست دیگه عکس نگرفتن.به نظر هم الان در تلاشن که عکسای همرو تهیه کنن.
من الان عکس پکیجم رو دارم و منتظر جواب استیم هستم.الکی به مردم دزد دزد نگین!:|
اگه این مشکل حل شه فقط آبرو خودتون رو بردید با این تهمتاتون.
پ.ن:دوستان شما 17 تومن دادید ، ما جوگیر شدیم روز اول 27.500 دادیم :p

خب که چی؟!!
این الان چی رو ثابت میکنه.؟؟..شما سی دی کی روسی خریدی و باید یه سری نکات رو رعایت میکردی...
من 70 پول پک فیزیکی رو دادم واسه ی PC و خیلی قیمتش با سی دی کی فرق داره،به هر حال شما داری CD کی میخری و یه سری نکات رو باید رعایت کنی...
خیلی ناراحت هستید میتونید یه مستر کارتی چیزی فراهم کنید مستقیم از STEAM خرید کنی و هیچ مشکلی هم پیش نمیاد...شما هم خدا رو میخواید هم خرما!!؟؟!

مطمعن باش اکه من و همه اونایی که سی دی کیشون سوخته میدونستن عمرا نمی خریدن.هیچ چیز ارزون بی حکمت نیست!

عزیزم ایشون گفتن که یکسری رو عکس گرفتن بعد یک مدت که دیدن مشکلی نیست دیگه عکس نگرفتن.به نظر هم الان در تلاشن که عکسای همرو تهیه کنن.
من الان عکس پکیجم رو دارم و منتظر جواب استیم هستم.الکی به مردم دزد دزد نگین!:|
اگه این مشکل حل شه فقط آبرو خودتون رو بردید با این تهمتاتون.
پ.ن:دوستان شما 17 تومن دادید ، ما جوگیر شدیم روز اول 27.500 دادیم :p

شما کارت راه افتاده خوشحالی! الان یک هفتست که پکیج من و خیلی دیگه از دوستام که سی دی کیشون سوخته پیدا نشده! حتما داره پکیج میسازه!!! مشکل حل نمیشه خیالت راحت

مطمعن باش اکه من و همه اونایی که سی دی کیشون سوخته میدونستن عمرا نمی خریدن.هیچ چیز ارزون بی حکمت نیست!

شما کارت راه افتاده خوشحالی! الان یک هفتست که پکیج من و خیلی دیگه از دوستام که سی دی کیشون سوخته پیدا نشده! حتما داره پکیج میسازه!!! مشکل حل نمیشه خیالت راحت
نه عزیزم ، من کارم راه نیافتاده فقط گفتم عکس پکیجم رو گرفتم که شما هی نگی که دزد هستن!

آخرین ویرایش:
ما که دیگه نا امید شدیم ، یه بار اومدیم درست حسابی(مثه آدم) بازی کنیم اینم از وضعمون ....

لقه استیم :|

آخرین ویرایش:
تقصیر خودمه!
باید این یکی رو هم مثل mw2 فیزیکی میخریدم! که طمع برم داشت و سریالو خریدم فقط!
انشالله mw3 و bf3 رو فیزیکی میخرم.

تقصیر خودمه!
باید این یکی رو هم مثل mw2 فیزیکی میخریدم! که طمع برم داشت و سریالو خریدم فقط!
انشالله mw3 و bf3 رو فیزیکی میخرم.
بابا مشکل فقط از Steam هست من batllefield رو cdkey خریدم هیچ مشکلی پیش نیومد.

تا چند روز دیگه DLC بلک آپس عرضه میشه و به احتمال زیاد به خاطر عرضه DLC, خود بازی هم تخفیف می خوره. اگه قیمتش بیاد زیر 30 دلار از خود استیم میخرم.

تا چند روز دیگه DLC بلک آپس عرضه میشه و به احتمال زیاد به خاطر عرضه DLC, خود بازی هم تخفیف می خوره. اگه قیمتش بیاد زیر 30 دلار از خود استیم میخرم.
مگه مشکل از آیپیمون نیست؟
یعنی از استیم بخریم حله؟

مگه مشکل از آیپیمون نیست؟
یعنی از استیم بخریم حله؟
خیر...مشکل به هیچ وجه از Ip نیست...100 % مطمئن باش...
من یه چند تایی بازی رو استیم دارم و همه پک فیزیکی دارن و از دبی تهیه شدن...ولی کوچیک ترین مشکلی ندارم..بنظرم مشکل اینه که سریال ها مخصوص استفاده در روسیه هستن و وقتی با ip دیگه اون رو بازی کنید اکانت رو بن میکنن...(باید یه سری نکات رعایت میشد که احتمالاً نشده!)
ولی از خود استیم یا پک فیزیکی، همون pc dvd ها که استیم ساپورت رو دارن بخری هیچ مشکلی نداره...

خیر...مشکل به هیچ وجه از Ip نیست...100 % مطمئن باش...
من یه چند تایی بازی رو استیم دارم و همه پک فیزیکی دارن و از دبی تهیه شدن...ولی کوچیک ترین مشکلی ندارم..بنظرم مشکل اینه که سریال ها مخصوص استفاده در روسیه هستن و وقتی با ip دیگه اون رو بازی کنید اکانت رو بن میکنن...(باید یه سری نکات رعایت میشد که احتمالاً نشده!)
ولی از خود استیم یا پک فیزیکی، همون pc dvd ها که استیم ساپورت رو دارن بخری هیچ مشکلی نداره...
اگر سی دی کیمون از استیم باشه مشکلی نیست ، یعنی فرقی با پکیج فیزیکی نداره؟

بابا مشکل فقط از Steam هست من batllefield رو cdkey خریدم هیچ مشکلی پیش نیومد.
تقصیر ما بوده عزیز!
اون سریال ها مخصوص روسیه بوده! اما اگه پک فیزیکی رو بخری بین المللی هست و مشکلی با ip نداره!

اگر سی دی کیمون از استیم باشه مشکلی نیست ، یعنی فرقی با پکیج فیزیکی نداره؟

خیر...اصل استیم به خرید دیجیتالی از خودشونه...ولی خیلی از بازی ها استیم ساپورت دارن(پک فیزیکی)

وضعیت
گفتگو بسته شده و امکان ارسال پاسخ وجود ندارد.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or