Steam Account Disable

وضعیت
گفتگو بسته شده و امکان ارسال پاسخ وجود ندارد.
با سلام خدمت همه دوستان عزیز

خوشبختانه بلاخره پیگیری ها جواب داد و اکانت بچه ها بر گردونده شد از تمام دوستانیکه همکاری کردن تشکر میکنم.

به امید سالی خوب و پر بار برای همه عزیزان و خانواده محترمشان .

این قسمت مربوط به اون شخصی هست که به استیم ریپورت داده بود و این همه مشکل برای بچه ها درست کرده بود زمستان رفت و رو سیاهی به زغال موند (دوست عزیز از نظر من شما با وطن فروش فرقی نداری و باید از طرف گیمر ها تحریم بشی)

چند تا توصیخ برای دوستان حتما رعایت کنن

-لطفا اکانت استیم رو شر نکنین
-در یک روز با چند با ای پی متفاوت لاگین نشین

با انجام همین دو مورد بهانه ای دست همچین افرادی ندین تا مجددا از ایندست مشکلات بوجود بیارن

--------------------------------------

‎تا امروز نزدیک ‍‍۲۵۰۰۰ سی دی کی COD BO روسی در کل کشور ها فروخته شده منبع امار نماینده فروش در مسکو هست که من امروز به تاریخ ۲۷/۱۲/۱۳۸۹ با ایشون صحبت کردم .

‎جالبترین قسمت قضیه این هست که این موج دسیبل شدن اکانتها فقط و فقط گریبان گیر ایرانی ها شده . وقتی من این مسله رو مطرح کردم که استیم این بازی رو در اروپا داره به قیمت ۶۰ دلار میفروشه و این ضرر خیلی بزرگی برای استیم هست که بازیکنان اروپایی با ۲۵ دلار این بازی رو تهیه میکنن و باید اول اکانت اورپایی ها و امریکایی ها رو دیسیبل کنن ایشون جواب دادن : همچین چیزی در طی این مدت که با استیم همکاری میکنن تا الان وجود نداشته و استیم سعی میکنه تعداد پیلیر هاشو زیاد کنه و این سیاست استیم هست که از بازی های پرفروش تعدادی مازاد بر نیاز کشور روسیه رو در روسیه بفروش می رسونه و مشکلی با این قضیه نداره و اما چرا در طی مدت ۱ هفته شروع به دیسبل کردن اکانت ایرانی ها کرده (از اینجا به بعد با توجه به سواد روسی که دارم متوجه شدم ) به قول معروف خودتون به خودتون رحم نمیکنید ما چرا به شما رحم کنیم !!

‎نمونه بارز هم شخصی هست که برای پس گرفتن اکانتش اولین راپورت رو داده و اونها هم به عنوان هدیه بازی رو پاک کردن و اکانت رو بر گردوندن (این اولین نمونه) و حتی اون شخص از ارایه متن ایمیلی که به استیم زده خوداری کرده .

‎دوستان دلیل اینکه من این تاپیک رو ایجاد کردم این بود که حالا این همه اکانت دیسیبل شده حداقل تلاش کنیم تا این مشکل بر طرف بشه و مطمنا با صحبت استیم و مطرح کردن مشکلات و بررسی گفته های ما سعی در پسگرفتن اکانتها کنیم و هم دیگه همچنین مشکلاتی برای بازیکنان ایرانی در اینده بوجود نیاد پس لطفا همکاری کنین و از تکروی جلوگیری کنین و سعی نکنین با تقلب کردن و دستکاری کردن اسکن سر استیم کلاه بزارین. یک دست صدا نداره

آخرین ویرایش:
  • Like
Reactions: BURNOUT
قبول کنید همه مقصر بودیم! حتی شما دوست عزیز!
آخه بعضیا مثل من اصلا از این موضوع اطلاع نداشتن!
game-ir خیلی اعتبار داشت همه هم از اونجا خریدن بازیرو اونوقت چطور نیومدن بگن همچین مشکلی هست؟
موقعی تقصیر ما هست که از این موضوع اطلاع داشته باشیم من که نمی دونستم تکلیفم چیه؟

game-ir خیلی اعتبار داشت همه هم از اونجا خریدن بازیرو اونوقت چطور نیومدن بگن همچین مشکلی هست؟
موقعی تقصیر ما هست که از این موضوع اطلاع داشته باشیم من که نمی دونستم تکلیفم چیه؟
حرف شما درست! اما ارزون بودن CD-KEY ها ما رو گول زد! پس ما هم تقصیر کار هستیم! همه ما میدونستیم بازی ها اینقدر ارزون نیستن! game-ir هم بی تقصیر نبود! اما حساب اینجاشو نکرده بود!

حالا شما 17 تومن دادی! من برای 2 تا 55 تومن دادم!
اما درس عبرتی برام باشه دیگه سی دی کی نخرم! هرچند بار اولم بود که سی دی کی میخریدم! بار اول و آخر!
همیشه یا از استیم خرید کردم یا پک گرفتم که هیچ مشکلی نداشتم!

در واقع همش تقصیر استیم هست! اگر از همون اول بن کردن شروع می کرد ملت این قدر نمی رفتن بگیرن گذاشت وقتی خیلیا گرفتن بعد دست همه گذاشت تو پوست گردو...
هه هه بابا ولش از یه HSD بیشتر از این انتظار نمیره
lol!

ببینین اگه game-ir نمیدونسته الان باید ساپورت کنه اگه می دونسته که اصل کلاهبرداریه
ماها چه تقصیری داریم وقتی میگن cdkey مشکل نداره نامحدوده!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

با سلام به همه فقط چون همتون را دوست دارم پست میدم
میتونید حرفهای منو باور کنید یا نه فقط به خودتون و دیدتون نسبت به مسائل بستگی داره هر چی که همه میگن خوبه دلیل نمیشه خوب باشه
آقای ادمین سایت Game-ir ایران تشریف دارند و تمام بازیهایی که تا حالا واسه همه خریدن از سایت
http://plati.ru/asp/list_pin.asp?id_f=7682
خریداری شده (از Google Translate استفاده کنید En to ru )
این سایت یه سایت روسی که واسطه بین فروشنده ها و خریداران .معتبرترین سایت توروسیه واسه خرید بازی میتونید از روسهایی که تواستیم هستن راجع بهش بپرسید.فقط محصولات دیجیتال میفروشه.
ایشون میتونن منکر این قضیه بشن اما با کمی تیزهوشی و مقایسه ایتم های سایت ایشون با Plati به حرف من میرسید برای نمونه این دوتا ایتم wow را با هم مقایسه کنید
http://game-ir.com/product/125
http://plati.ru/asp/pay.asp?id_d=1027221&searchstr=Grunty Marine Murloc&agent=0

اما می رسیم به اصل ماجرا
بازی Homefront
وقتی به این لینک میرید http://plati.ru/asp/pay.asp?id_d=1085683
یه قسمت نوشته :
This is the official version of Akella - it has a territorial limit (suitable only for Russia and CIS countries)!
•یعنی این cd-key ها فقط تو روسیه میشه استفاده کرد جاهای دیگه هیچ ضمانتی ندارن .
ایشون بااینکه میدونستن اقدام به فروش cd-key کردن و هیچ توضیحی دراین مورد ندادن پس کاملا مقصر هستن در این زمینه و باید جوابگو باشن.
من با یکی از فروشنده های اونجا الان صحبت کردم و بهم گفت که جریان بازی چیه و پیشنهاد کرد خرید نکنم.

این بحث راپورت دادن هم مثل دروغ 1st April میمونه. عزیز من اگه کسی راپورت میداده و چت بچه ها را میداده به استیم اولین کسی که باید اکانتش کلا حذف میشد شما بودی http://steamcommunity.com/profiles/76561198024570365/
تمام صفحه پروفایلت و Group game-ir نوشتی خریدوفروش از استیم پس اولین مقصر این جریان شمایی که با پروفایل ایرانی تو استیم تبلیغ فروش بازی میکنی و همه را تو دردسر انداختی!!!
کی یادش میره تو پروفایل Group game-ir تواستیم نوشته بودی من میخوام نمایندگی استیم را توایران بگیرم ،شما حتی نمیدونی که استیم خودش واسطه فروشه !!!
این بازیهای هم که روسیشون ارزونه یا1C خودش ریجن روسیه میده مثل Activiosn با قیمت کم یا کمپانی Akella اینا را با "پک" توروسیه پخش میکنه که عکس cd-key تو سایت plati به فروش میره.

"Whether you believe it or not, hope still believes in you

آخرین ویرایش:
با سلام خدمت همه استیمی های عزیز

دوستان محترم من هم مثل شما دو بازی بلک اوپس و هوم فرونت من پاک شده!!! اون هم بخاطر سی دی کی های تقلبی که از سایت کلاهبردار game.ir خریداری کردم!! دوستان استیم هیچ مشکلی با کشور عزیزمون ایران نداره خیلی از دوستان من هستن که بازی اورجینال از استیم خریدن وتا الان هیچ مشکلی نداشتن و فقط مشکل برای امثال ما که بازی روسی خریداری کردیم
بوجود اومده!
مشکل نه از وی پی ان هست نه از چند ای پی و اشتراک گذاشتن اگه اینطور که اقا میگه بخاطر مشترک بودن اکانتهاست چرا استیم کل اکانت رو نبست و فقط بازی بلک اوپس رو پاک کرد!!!
خودتونم میدونین که کشور روسیه بخاطر هکرهای فراوون و سابقه بد در این زمینه خیلی زیر نظر هستش و ما چون سی دی کی های روسی دزدیده شده رو استفاد کردیم این بلا اومده سرمون
دوستان کمی فکر کنید واقعا مشکل از ماست!!!

جالب اینجاست که وقتی به آقای شهریار جلیلیان میگویم که خسارت ما چی میشه می گن من بازی رو فروختم به من ربطی نداره!! اسم این رو چی میزارین دوستان!
من بهش می گم کلاه برداری

من هم باهات کاملا موافقم با این حرفا فقط می خواد مارو بپیچونه ولی خودش می دونه مشکل از چیه
منم کاملا" با نظرات شما موافقم و امیدوارم این مشکلات حل بشه و این کلاهبرداری تموم بشه
دوستان من نه سر پیازم و نه ته پیاز
من تا حالا از Game-ir خرید نکردم
ولی دوستانی داشتم که خرید کردن و خیلی هم راضی بودن
فروشنده Game-ir اینجا گفتش که یکی رفته ریپورت داده
فک میکنم همین آقایی که پست هاش رو نقل قول کردم همون طرف هست که با یوزرهای مختلف داره پست میده اونم خیلی تابلو!

میتونید حرفهای منو باور کنید یا نه فقط به خودتون و دیدتون نسبت به مسائل بستگی داره هر چی که همه میگن خوبه دلیل نمیشه خوب باشه
آقای ادمین سایت Game-ir ایران تشریف دارند و تمام بازیهایی که تا حالا واسه همه خریدن از سایت
این سایت یه سایت روسی که واسطه بین فروشنده ها و خریداران .معتبرترین سایت توروسیه واسه خرید بازی میتونید از روسهایی که تواستیم هستن راجع بهش بپرسید.فقط محصولات دیجیتال میفروشه.
ایشون میتونن منکر این قضیه بشن اما با کمی تیزهوشی و مقایسه ایتم های سایت ایشون با Plati به حرف من میرسید برای نمونه این دوتا ایتم wow را با هم مقایسه کنید
http://plati.ru/asp/pay.asp?id_d=1027221&searchstr=Grunty%20Marine%20Murloc&agent=0

اما می رسیم به اصل ماجرا
بازی Homefront
یه قسمت نوشته :
ایشون بااینکه میدونستن اقدام به فروش cd-key کردن و هیچ توضیحی دراین مورد ندادن پس کاملا مقصر هستن در این زمینه و باید جوابگو باشن.
من با یکی از فروشنده های اونجا الان صحبت کردم و بهم گفت که جریان بازی چیه و پیشنهاد کرد خرید نکنم.

این بحث راپورت دادن هم مثل دروغ 1st April میمونه. عزیز من اگه کسی راپورت میداده و چت بچه ها را میداده به استیم اولین کسی که باید اکانتش کلا حذف میشد شما بودی http://steamcommunity.com/profiles/76561198024570365/
تمام صفحه پروفایلت و Group game-ir نوشتی خریدوفروش از استیم پس اولین مقصر این جریان شمایی که با پروفایل ایرانی تو استیم تبلیغ فروش بازی میکنی و همه را تو دردسر انداختی!!!
کی یادش میره تو پروفایل Group game-ir تواستیم نوشته بودی من میخوام نمایندگی استیم را توایران بگیرم ،شما حتی نمیدونی که استیم خودش واسطه فروشه !!!
این بازیهای هم که روسیشون ارزونه یا1C خودش ریجن روسیه میده مثل Activiosn با قیمت کم یا کمپانی Akella اینا را با "پک" توروسیه پخش میکنه که عکس cd-key تو سایت plati به فروش میره.

وقتی territorial limit داره چجوری تا قبل Disable شدن اکانت درست بوده؟
اگه لیمیت داشته باشه از همون اول به آی پی شما گیر میده!
نه بعد از یه مدت
شما هم خیلی تابلو هستی
باز یه اکانت دیگه ساختی؟کاربرای BC اینقدر Fool نیستن آقای محترم

وقتی territorial limit داره چجوری تا قبل Disable شدن اکانت درست بوده؟
اگه لیمیت داشته باشه از همون اول به آی پی شما گیر میده!
اگر فقط ip زمان وارد کردن سی دی کی چک میشید که دور زدنش مثل اب خوردن بود! با یه چیز پی ان روسی یا کاری که اکثرا اینجا کردن یعنی دادن پس اکانت و وارد کردن سی دی کی توسط خود فروشنده خارجی! به راحتی میشد پیچوندش! مشکل از اینجا شروع میشه که بنظر میاد از بعد steam gurd دیگه ip پلیر مدام در طول بازی چک میشه و اگر ip پلیر با ip بازی نخونه استیم اقدام به بن می کنه ! کلا در محدودیت داشتن نسخه روسی شک نکنید !
قضیه لو دادن هم جکی بیشتر نیست! چون اصلا vac این طوری عمل نمی کنه یکی از دوستان لینکی قرار داده که برای خارجی هام این مشکل پیش اومد اونا حتما بد خواه داشتن کسی لو داده؟!!

من از همون اول می دونستن نسخه روسی محدودیت داره ولی اون زمان خبری از بن نبود فکر کردم استیم کلا بیخیال شده یا مثلا ip هایی که شامل محدودیت نمی شد افزایش داده مثلا ایرانم اضافه کرده گفته اینا از اونا بدبخترن!...ولی مثل اینکه اخیرا نظرش عوض شده!

اگر از همون اول سایت های فروشنده می نوشتن مسئولیت و ریسک بن شدن به عهده خود کاربر است بهتر می بود...

http://plati.ru/asp/pay.asp?id_d=1027221&searchstr=Grunty%20Marine%20Murloc&agent=0

اما می رسیم به اصل ماجرا
بازی Homefront
یه قسمت نوشته :

قربون دهنت برم عزیز حرفت کاملا درسته.مشکل سادگیما بود بی اطلاعی که گول کلاهبردارهایی امثال گیم آی آر رو خوردیم البته چاپلوساشم کم نیستن که اراجیفی میگن که اطلاعاتی در حده الف با هم در موردش ندارن مثل aliatlas

قربون دهنت برم عزیز حرفت کاملا درسته.مشکل سادگیما بود بی اطلاعی که گول کلاهبردارهایی امثال گیم آی آر رو خوردیم البته چاپلوساشم کم نیستن که اراجیفی میگن که اطلاعاتی در حده الف با هم در موردش ندارن مثل aliatlas
اقا game-ir کلاه بردار نیست.مگر نه باید cd key های بازی AC و BATTLEFIELD من هم خراب می شد.فقط واسه cd key هایی هست که ماله Steam هست.شما مشکل داری برو پک اصلی رو بخر.
راستی این جواب رو به من دادن.فکر کنم اگه عکس داشته باشین مشکل حله:
Hello Siavash, The Call of Duty: Black Ops CD Key registered to the account has been removed. The sale and/or distribution of CD Keys for Steam products without the remainder of the retail packaged product (including all software, the media, the accompanying printed materials, and the license agreement) is not authorized by Valve. Any additional questions you might have should be directed to the person who sold you the CD Key.

حالا کاری به کلاهبرداریش و صادق بودنش نداریم.چون آدم نباید تا از چیزی مطمین نیست گناه مردمو بشوره.اگه از اون لینکی که دادین خرید میکنه بنده خدا چقدر با انصافه.چون homefront هم داره 14 تومن میفروشه.بدون بهره.حالا بازم به ایناش کاری نداریم:d سال جدیده بیاید حرفای خوب بزنیم و بدی ها رو لااقل برای 1ماه کنار بذاریم.چیزی که مشخصه اینه که هممون اشتباه کردیم و بازی پاک شده برگشت پذیر نیست.سالی یدونه اگه قراره بازی بگیریم با پک میگیریم که تا آخر عمرمون بازی کنیم.موفق باشید

اما می رسیم به اصل ماجرا
بازی Homefront
یه قسمت نوشته :

دوست عزیز اگر شما از اون تیز هوشی که ادعا میکنین بهرمند هستین حداقل میتونین به بخش ارتباط با ما در سایت من برین و تلفنی که گذاشتم روببینین برای کجاست !!(البته میدونم برای اون هم میخواین یه داستان درست کنین حکایت همون قوم بنی اسراییل هست)

بهتره برای گفتهاتون مدرک داشته باشین و پستهای قبلی من رو با دقت بخونین البته من اینو مطمن هستم که شما و چند نفر دیگه تمام سعی خودتون کردین و دارین میکنین تا اعتبار سایت رو زیر سوال ببرین که من وقتی پستها رو میخوندم دیدم خیلی از دوستان جواب شما و هم دستانتونو رو دادن .

در مورد اون سایت هم یکی از دوستان ۱ ماه پیش به من معرفی کرد سایت خوبی هستش و توصیه میکنم با توجه به قیمتهاش از اونجا خرید کنین.ولی اینکه من بخوام محصولاتم رو از اونجا خریداری کنم :) فکر کنم با توجه به اینکه دارم اینجا زندگی و شناخته خوبی از روسها دارم هیچوقت اینکار رو نمیکنم (میتونین امتحان کنید)

در مورد دادن چت بچه ها باز هم توصیه میکنم مطالب قبلی منو با دقت بخونین

دوستان نوشتهای من رو بخونن و بعد نوشتهای این دوستمون رو کاملا متوجه میشن ایشون فقط یه نگاه گذارا داشته و چیزی که میخواسته بنویسیه از قبل وبدون خوندن نوشته ها اماده داشته .

در مورد مقایسه لینک هم خوب چرا با امازون و Ebay مقایسه نمیکنین :) نکنه اون محصول رو فقط اونجا دارن بفروش میرسون نکته Wallie card وAatari token وUGC ,Garena و Ukash وcashU و ....
اونجا دارن میفروشن !!! خیلی استدلال های جالبی دارین و کلی میشه نکته ازش در اورد

دوست عزیز میدونم از این مسله خیلی ناراحت هستین که چرا این هوش و زکاوت شما ۲ سال پیش که سایت راه اندازی شد فعال نشده میتونستین کلی در امد داشته باشین که ندارین درسته ;) ولی همون موقع که من این کار رو شروع کردم و کلی روش زحمت کشیدم حتی شما جرات وارد شدن به این کارو نداشتی تو جامعه ای که با ۱۰۰۰ تومن میشد بازی خرید بیای سی دی کی اورجینال بفروشی . ولی هدف آشنا کردن بازیکنان ایرانی با بازیهای انلاین بود.

باز هم توصیه میکنم پست اول منو تا اخر بخون سی دی کی ۲۵۰۰۰ تا فروش رفته چرا فقط باید تو ایران اینجوری بشه !!! خیلی جالبه نه .

نمایندگی فروش استیم چیزی هست که من نگفتم دارم تو همون گروه هم اعلام شده دارم سعی میکنم میگیرم و همچنان دارم مکاتبه میکنم (ناراحت نشو)

حرف شما درست! اما ارزون بودن CD-KEY ها ما رو گول زد! پس ما هم تقصیر کار هستیم! همه ما میدونستیم بازی ها اینقدر ارزون نیستن! game-ir هم بی تقصیر نبود! اما حساب اینجاشو نکرده بود!

حساب کجاشو که ۲۵۰ تا اکانت ایرانی که بازی COD BO توش ادد شده ولی با ۲۳۰۰ تا ای پی مختلف کانکت شدن . اره حساب اینجاشو نکرده بودم که اکانتها اجاره داده میشه و ۱ نفرمیخره ۵ نفر استفاده میکنه حق با شماست. و اینجا یه مسله هست که یه روس وقتی یه بازی میخره چه ۶۰دلار چه ۲ ۰ دلار فقط خودش استفاده میکنه و خیلی از ما ها بازی ۶۰ دلاری رو خودمون استفاده میکنم هزار تا چفت و بست هم روش میزاریم ولی بازی ۲۰ تومنی رو میخریم اجاره میدیم و به فکر کسب در امد هستیم (طرف صحبت با همه دوستان نیست با اون دسته ای هست که این کار رو میکنن) اگر فکر اینجاشو میکردم حتما یه متن میذاشتم که با این کار ایرانی رو بد نام میکنین. این موضوعی هست که استیم روش دست گذاشته چون ما بهش ضرر زدیم بازی که ۶۰ دلار باید میخریدیم ۲۵ دلار خریدیم و اون رو هم share کردیم ! .چند تا اکانت ایرانی هست که با همین COD BO ایجاد شده و کلی بچه های از خود استیم تو همون اکانت از استیم بازی خریداری کردن این یعنی بازار یابی فروش و تو پست اول هم گفتم این سیاست استیم هست که بعضا شرکتهای سازنده از این موضوع خوششون نمیاد ولی خوب سود حاصل از فروشگاه استیم برای استیم خیلی کمتر از ضرری بوده ما بهش زدیم . با این سایت ارزان فروشی بعضی از بازی ها با یه تیر دو نشون میزنن ۱- خیلی ها خرید میکنن که فروش بالا همون سود رو برای کمپانی داره ۲- باجی هست که به روس ها میدن برای جلوگیری از قفل شکستن (که حتما گیم باز ها این اخبار رو دنبال میکنن)
یه مثال جالب میزنم الان چند سال سونی کپی خور نشده بود چقدر سعی کردن ولی نتونستن . اگر دنبال دلیلش هستین با همون گوگل ترنزلیت تو شبکه های اجتماعی روسی زبان بگردین . این تاوانی هست که سونی برای افزایش قیمت ۴۰ در صدی PSN کارت روسی پرداخت کرد.

متن بالا رو بخونین

هدف از ایجاد این تاپیک هم رسیدگی و جواب گویی به دوستان بوده شما و دوستانتون (که فکر کنم همه داری یک هویت هستین) میتونین با ایجاد یه تاپیک جداگانه اجازه بدین این تاپیک تو مسیر خودش پیش بره

آخرین ویرایش:
دوستان این حرف کلاه برداری هم حرف مفته اگه اینطوری هست کارت های itunes من مشکل ندارن چرا من از ایشون key code کاسپر رو خریدم مشکلی نبود چرا bf2 & vietnam من مشکل نداره چرا بقیه بازی ها مشکل ندارن. هر وقت اینا رو جواب دادی درست و کامل بیا بقیه خرف هاتو بزن.b-)

من فقط استیمم اینجوری شد ولی بازی هایی که روی استیم نداشتم و همشم از game-ir بود و خیلی هم زیاد هستن بازی هام مشکلی نیست پس این حرف های مسخره رو بزارین کنار.

آخرین ویرایش:
علی گیم

سلام دوستان من مدیر وبسایت علی گیم هستم از میان این همه پست به پست من هم خوب دقت کنید شاید ابهامات برطرف شود :

میخاهم کله ماهیت وبسایت علی گیم را برای شما توضیح بدم
من خودم از یکسال پیش کلیه سی دی کی های اورجینال رو از سایت GAME-IR تهیه می کردم که از MW2 شروع شد و با کارمزدی 3000 یا 4000 تومان به بچه ها می فروختم البته بخاطر این کارمزد راهنمایی می نوشتم و پشتیبانی تلفنی هم بود بعضی وقتها تا بیست دقیقه پشت تلفن برای راهنمایی صحبت می کردیم.

تا اینکه از دو ماه پیش مشکلی شخصی بین من و گیم آی آر پیش اومد اشتباه اول رو من کردم و قبول دارم ولی اشتباه شخصی دوم رو گیم آی آر کرد ولی در کل این مشکل شخصی خیلی راحت و ساده قابل حل بود .
مشکل شخصی هم صحبت بر سره قیمتها بود.

این شد که بین من و گیم آی آر فاصله افتاد البته من 2 بار پیش قدم شدم ولی خوب ایشون قبول نکردند.

از این حرفا که بگزریم از دو ماه پیش کلیه سی دی کی های من از سایتی معتبر خریداری میشه و در سایت علی گیم قرار می گیره این سایت معتبر شعار و روند کاره خودشو این قرار داره که اگر بعد از چندین سال هم مشکلی برای سی دی کی پیش بیاد پول رو پس می دهد

بنابراین دوستان عزیز نگران بازی خود نباشند چون حداقل کار پولشون رو پس می گیرند.

حال در مورد مساله راپورت توضیح می دهم اگر چنین چیزی صحت داشته باشد انشاالله خدا هر بلایی هست بر سرش بیاره و اصلا هرچی فحش ناموسیه برای این شخص حواله بشه
اگر هم نباشد امیدوارم بانی این شایعه خدا هدایتش کنه و اینو بدونه که با آلوده کردن محیط به جایی نخواهد رسید.

در مورد اشتراک گزاری اکانت هم طبق قوانین استیم با عمل اشتراک گزاری مشکلی ندارد ولی استیم گفته اگر یک اکانت بیش از حد اشتراک گزاشته شود کله اکانت بسته می شود (نه اینکه یک یا دو بازی حذف شود)

در مورد استیم گارد هم اینکه طبقه گفته خوده استیم امینت بر پایه Hardware ID می باشد نه IP و اصلا کاری به حذف یه بازی یا بن شدن ندارد

بعد اینکه از دوماه پیش هر کسی سی دی کی بخره و مشکلی پیش بیاد تضمین بازگشت پول هست.
این هم شماره همراه منه 09357880851 آمادگی بحث با کلیه عزیزان رو دارم.
در آخر در کنار سایت خودم سایت گیم آی آر این دوست سابق خودم را پیشنهاد می کنم .
امیدوارم دیگه چنین مشکلاتی پیش نیاید

آخرین ویرایش:
وضعیت
گفتگو بسته شده و امکان ارسال پاسخ وجود ندارد.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or