Xbox STARFIELD

سازنده
Bethesda Game Studios
تاریخ انتشار
September 6, 2023
ناشر
Bethesda Softworks
پلتفرم‌ها
  1. PC
  2. Xbox Series X|S
تاپیک مشکلات بازی
برو به تاپیک مشکلات بازی
https___pbs.twimg.com_media_E32OINtXwAAKVMa_format=jpg&name=large.jpg

Genres/[Action RPG]
Platforms/[XBOX X|S PC]
Developer/[Bethesda Game Studios]
Publisher(s)/[Bethesda Softworks]

[اطلاعات بازی]

[اسکرین شات]
keith-beltramini-starfield-teaser-010.jpg
keith-beltramini-starfield-teaser-008.jpg
keith-beltramini-starfield-teaser-009.jpg
keith-beltramini-starfield-teaser-011.jpg
keith-beltramini-starfield-teaser-014.jpg
keith-beltramini-starfield-teaser-007.jpg
keith-beltramini-starfield-teaser-013.jpg
keith-beltramini-starfield-teaser-004.jpg
keith-beltramini-starfield-teaser-012.jpg
keith-beltramini-starfield-teaser-003.jpg
keith-beltramini-starfield-teaser-006.jpg
keith-beltramini-starfield-teaser-005.jpg
keith-beltramini-starfield-teaser-001.jpg
keith-beltramini-starfield-teaser-002.jpg

[کانسپت آرت]

[تیزر رونمایی E3 2018]

[تیزر تریلر E3 2020]

[Official YouTube Playlist]

آخرین ویرایش:
سلام‌. دوستان توی کدوم ماموریت میشه یک سفینه واقعا خوب بدست آورد؟؟ اگه جایی رو هم میشناسید که سفینه های درست حسابی و قابل ارتقاء میفروشه معرفی کنید.
پ.ن: توی ماموریتی که باید ماجرای دزدی سفینه ران هوپ رو بفهمیم. اگه بخوایم سفینه این ماموریت رو بدست بیاریم، باید طرف ران هوپ رو بگیریم یا آخر این ماموریت خودمون سفینه رو بدست میاریم؟؟

سلام.
چجوری میشه یه ارتقاء درست و حسابی سفینه داشته باشم؟؟ این فروشنده ها هر چی لوازم میفروشن بدرد نخور و ناقص هستن. هیچ فروشنده ای رو ندیدم که چیز خوبی داشته باشه.

آخرین ویرایش:
سلام.
چجوری میشه یه ارتقاء درست و حسابی سفینه داشته بشم؟؟ این فروشنده ها هر چی لوازم میفروشن بدرد نخور و ناقص هستن. هیچ فروشنده ای رو ندیدم که چیز خوبی داشته باشه.
lvl چندی ؟به lvlبستگی داره و اینکه skillهای مربوط بهش رو باید بگیری

1704819391078.png
همه ارتقاها تو lvl 60 باز میشن

-------------------------------------------------------
اینجا لیست کامل و اینکه از کجا میتونید بخرید و lvl چند باز میشن رو داره
Ship modules | Starfield | INARA

خیلی ممنون‌.

خواهش میکنم

آخرین ویرایش:
  • Like
Reactions: Natural Killer
درود.
من بازیو ۲ روزی هست شروع کردم و تا الان حدود ۸ ساعت از بازی رو جلو رفتم که شامل ۵-۶ تا از quest های اصلی بازی میشه تا اینجا و الان هم کوئست Into the Unknown رو تموم کردم و قدرت Anti gravity رو گرفتم. من تجربه زیادی از بازی های rpg بتسدا مثل fallout و اینا ندارم و حقیقتش ارتباط هم نگرفته بودم باهاشون ولی از این بازی بخاطر تم فضایی و نجومی که داره خیلی خوشم اومده. اما سوالی که دارم تا اینجا که از بازیو اومدم هنوز هیچ اتفاق خاصی نیفتاده. به عنوان مثال سفینم رو میخوام ارتقا بدم یا inventory پر شده و هرچقدر sell میکنم یا توی cargo ship قرار میدم باز کافی نیست و کاراکترم به اندازه ۲۰ ثانیه میدوهه سریع خسته میشه و باید دائما وایسم . خلاصه اینکه توی تریلر های این بازی همانند rpg های قبلی بتسدا کلی چیز میز رو میشه دستکاری کرد و ارتقا داد و خیلی چیزای دیگه ولی تا اینجا که هنوز هیج چ امکانات خاصی دستم نیومده . از دوستان یه راهنمایی میخواستم که استارت روند پیشرفت توی بازی به همین شکل کند میره جلو ؟ و آیا همینطوری فعلا باید main quest ها رو برم و یا از الان باید برم دنبال quest های فرعی و پول جمع کردنو یا مثلا گشت و گزار سیارات دیگه و ... این چیزا باشم ؟
ممنون.

آخرین ویرایش:
  • Like
Reactions: sopranus
درود.
من بازیو ۲ روزی هست شروع کردم و تا الان حدود ۸ ساعت از بازی رو جلو رفتم که شامل ۵-۶ تا از quest های اصلی بازی میشه تا اینجا و الان هم کوئست Into the Unknown رو تموم کردم و قدرت Anti gravity رو گرفتم. من تجربه زیادی از بازی های rpg بتسدا مثل fallout و اینا ندارم و حقیقتش ارتباط هم نگرفته بودم باهاشون ولی از این بازی بخاطر تم فضایی و نجومی که داره خیلی خوشم اومده. اما سوالی که دارم تا اینجا که از بازیو اومدم هنوز هیچ اتفاق خاصی نیفتاده. به عنوان مثال سفینم رو میخوام ارتقا بدم یا inventory پر شده و هرچقدر sell میکنم یا توی cargo ship قرار میدم باز کافی نیست و کاراکترم به اندازه ۲۰ ثانیه میدوهه سریع خسته میشه و باید دائما وایسم . خلاصه اینکه توی تریلر های این بازی همانند rpg های قبلی بتسدا کلی چیز میز رو میشه دستکاری کرد و ارتقا داد و خیلی چیزای دیگه ولی تا اینجا که هنوز هیج چ امکانات خاصی دستم نیومده . از دوستان یه راهنمایی میخواستم که استارت روند پیشرفت توی بازی به همین شکل کند میره جلو ؟ و آیا همینطوری فعلا باید main quest ها رو برم و یا از الان باید برم دنبال quest های فرعی و پول جمع کردنو یا مثلا گشت و گزار سیارات دیگه و ... این چیزا باشم ؟
ممنون.
بچه ها تخصصی توضیح میدن و کاملا راه میوفتی ولی به نظر من به بازی وقت بده و چند ساعت دیگه هم واسه فکشنها وقت بزار.

واسه وزن و جت پک و دویدن هم پرکهای مخصوص دارن که باید آپگرید کنی

از یه جایی به بعد لذت بازی مثل مواد میشه واست
هرچی بیشتر بازی کنی کنار گذاشتنش سخت تر میشه.

سلام.
توصیه میکنم این متن رو بخونید تا بهتر تصمیم بگیرید.
توی این مرحله هر انتخابی که داشته باشید باعث مرگ یکی از صمیمی ترین دوستاتون میشه. پس اگه میخواید شخص خاصی رو از دست ندید اون رو همراه خودتون نکنید و توی ماموریت ها با شخص دیگه ای باشید. اینجوری شخص مورد علاقه شما زنده میمونه و ناراحت هم نمیشید.
من وقتی با این قضیه مواجه شدم خیلی اعصابم بهم ریخت و از شدت ناراحتی بازی رو بستم. و بعد از تلاش های بسیار تونستم درستش کنم. پس دقت کنید تا مثل من نشید.

آخرین ویرایش:
بچه ها تخصصی توضیح میدن و کاملا راه میوفتی ولی به نظر من به بازی وقت بده و چند ساعت دیگه هم واسه فکشنها وقت بزار.

واسه وزن و جت پک و دویدن هم پرکهای مخصوص دارن که باید آپگرید کنی

از یه جایی به بعد لذت بازی مثل مواد میشه واست
هرچی بیشتر بازی کنی کنار گذاشتنش سخت تر میشه.
ممنون از راهنماییت. آره واقعا ظاهرا باید براش خیلی وقت گذاشت و بیشتر پرک و این چیزا آزاد کرد. تا اینجای کار که واقعا بدجور درگیرم کرده این ۲ روز ، و خیلی هم لذت بخش میشه هرچی میرم جلوتر مخصوصا که دیشب یه ۲ ساعتی درگیر آپگرید و امکانات جالب ارتقا و ساخت سفینه ها بودم که خیلی باحال و اعتیاد آور بود . ولی باید اطلاعات زیادی بگیرم از این بازی چون واقعا خیلی دنیای گسترده ای داره و خیلی کارا میشه توش انجام داد.

این عکسا رو دیدم از اپدیت جدید بازی که فقط برای پی سی اونم تو فاز بتا منتشر شده. واقعا اگه اینطوری باشه که خیلی تغییر خوبیه
20240124_011158.jpg
20240124_011202.jpg
20240124_011024.jpg
20240124_011027.jpg
20240124_011020.jpg
20240124_011022.jpg
من تازه سایبرپانک رو شروع کردم، وقتی رسیدم به فانتوم لیبرتی اصلا بازی تو کیفیت کوئست ها و روایت داستان یه چیز دیگه است. کیفیت خیلی بالاتر و سینمایی تری از بازی اصلی داره و خیلی زود بازیکن رو درگیر خودش میکنه.
امیدوارم که DLC استارفیلد هم بتونه مثل فانتوم لیبرتی کیفیت بالایی داشته.

این عکسا رو دیدم از اپدیت جدید بازی که فقط برای پی سی اونم تو فاز بتا منتشر شده. واقعا اگه اینطوری باشه که خیلی تغییر خوبیه
عکسهارو که دیدم تو نگاه اول میخواستم بگم مثل اینکه در حد ماد LUT که داریم هستن ولی واقعا نورپردازیها بطور دستی کامل تغییر کردن.
واقعا خیلی بهتر شده.
میخوام بگم خیلی به سمت اتمسفر سایبرپانک رفته.
============
من تازه سایبرپانک رو شروع کردم، وقتی رسیدم به فانتوم لیبرتی اصلا بازی تو کیفیت کوئست ها و روایت داستان یه چیز دیگه است. کیفیت خیلی بالاتر و سینمایی تری از بازی اصلی داره و خیلی زود بازیکن رو درگیر خودش میکنه.
امیدوارم که DLC استارفیلد هم بتونه مثل فانتوم لیبرتی کیفیت بالایی داشته.
واقعا منم امیدوارم.
مخصوصا با توجه به کیفیت آخرین DLC که بتسدا برای F4 داده (Far Harbor) باید خیلی امیدوار بود.
فقط احتمال داره shattered space اون حد از کیفیت رو نداشته باشه.
یا شروع کننده یک مسیر باشه که به DLC دوم یا سوم ختم بشه و ما اوج بازی رو اونجا ببینیم.

این میگم چون Far Harbor آخرین DLC برای F4 بود ، البته که قبلش DLC های خوب هم داشتیم.
لزوما نباید انتظار همون مسیر رو از استارفیلد هم داشته باشیم ولی خب توجه به این مورد روی سطح انتظارمون میتونه تاثیر بزاره.

در مورد سایبرپانک هم فانتوم لیبرتی هم بعد 3-2 سال منتشر شد و آخرین اکسپنشن بازی بعد تمام آپدیتها و بهبودها بود.

ولی با توجه به بازی اصلی (استارفیلد) و کمبودهایی که داره این بنده خدا (SS) مسئولیت زیادی رو دوششه.
هرکدوم از ما هم یک چیزی ازش میخواد.

یکی سری عمق دادن به فکشن ها.
یک سری هم یکی دو تا سیاره پر جزئیات که بشه درشون با سطح نورد (Rover ) گشت و گذار کرد یا حتی پرواز و...
یک سری هم ماموریتهای پدر مادر دار با جزئیات داستانی و شخصیتهای خفن.

یکی هم مثل من همه اینها رو با هم میخواد :D

ولی خب منطقیش اینه که باید به بازی و تیم زمان کافی رو داد.
مطمئنا با DLC اول نمیشه همه اینها رو با هم داشت.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or