توی سفینه هم باشه جوابه نیازی نیست تو جیبت بذاری بمونهسلام.
وقتی که میخوام تجهیزات و سلاح ها رو ارتقاء بدم میگه به یک سری منابع برای اینکار احتیاج داری. اون منابع حتما باید همراهم باشن تا بتونم ارتقاء رو انجام بدم؟
بنظرم بحث این نیست که دوس نداشته باشه و بزور بخواد بازی کنه.چطور یه نفر میتونه بازی ای که دوست نداره رو ۱۰۰۰ ساعت بازی کنه؟
Labor of love هم دادن به RDR2 که از آخرین کانتنت آپدیتش نزدیک ۲ سال میگذره.
نمیدونم کدوم فکشن کوئستارو رفتی اما تو فکشن کوئست Freestar Ranger یک شیپ خفن میده تهش که تا آخر گیم جوابه.سلام. دوستان توی کدوم ماموریت میشه یک سفینه واقعا خوب بدست آورد؟؟
lvl چندی ؟به lvlبستگی داره و اینکه skillهای مربوط بهش رو باید بگیریسلام.
چجوری میشه یه ارتقاء درست و حسابی سفینه داشته بشم؟؟ این فروشنده ها هر چی لوازم میفروشن بدرد نخور و ناقص هستن. هیچ فروشنده ای رو ندیدم که چیز خوبی داشته باشه.
خیلی ممنون.
خیلی ممنون.lvl چندی ؟به lvlبستگی داره و اینکه skillهای مربوط بهش رو باید بگیری
View attachment 324414
همه ارتقاها تو lvl 60 باز میشن
-------------------------------------------------------
اینجا لیست کامل و اینکه از کجا میتونید بخرید و lvl چند باز میشن رو داره
Ship modules | Starfield | INARA
بچه ها تخصصی توضیح میدن و کاملا راه میوفتی ولی به نظر من به بازی وقت بده و چند ساعت دیگه هم واسه فکشنها وقت بزار.درود.
من بازیو ۲ روزی هست شروع کردم و تا الان حدود ۸ ساعت از بازی رو جلو رفتم که شامل ۵-۶ تا از quest های اصلی بازی میشه تا اینجا و الان هم کوئست Into the Unknown رو تموم کردم و قدرت Anti gravity رو گرفتم. من تجربه زیادی از بازی های rpg بتسدا مثل fallout و اینا ندارم و حقیقتش ارتباط هم نگرفته بودم باهاشون ولی از این بازی بخاطر تم فضایی و نجومی که داره خیلی خوشم اومده. اما سوالی که دارم تا اینجا که از بازیو اومدم هنوز هیچ اتفاق خاصی نیفتاده. به عنوان مثال سفینم رو میخوام ارتقا بدم یا inventory پر شده و هرچقدر sell میکنم یا توی cargo ship قرار میدم باز کافی نیست و کاراکترم به اندازه ۲۰ ثانیه میدوهه سریع خسته میشه و باید دائما وایسم . خلاصه اینکه توی تریلر های این بازی همانند rpg های قبلی بتسدا کلی چیز میز رو میشه دستکاری کرد و ارتقا داد و خیلی چیزای دیگه ولی تا اینجا که هنوز هیج چ امکانات خاصی دستم نیومده . از دوستان یه راهنمایی میخواستم که استارت روند پیشرفت توی بازی به همین شکل کند میره جلو ؟ و آیا همینطوری فعلا باید main quest ها رو برم و یا از الان باید برم دنبال quest های فرعی و پول جمع کردنو یا مثلا گشت و گزار سیارات دیگه و ... این چیزا باشم ؟
ممنون.