ممنون از راهنماییت. آره واقعا ظاهرا باید براش خیلی وقت گذاشت و بیشتر پرک و این چیزا آزاد کرد. تا اینجای کار که واقعا بدجور درگیرم کرده این ۲ روز ، و خیلی هم لذت بخش میشه هرچی میرم جلوتر مخصوصا که دیشب یه ۲ ساعتی درگیر آپگرید و امکانات جالب ارتقا و ساخت سفینه ها بودم که خیلی باحال و اعتیاد آور بود . ولی باید اطلاعات زیادی بگیرم از این بازی چون واقعا خیلی دنیای گسترده ای داره و خیلی کارا میشه توش انجام داد.بچه ها تخصصی توضیح میدن و کاملا راه میوفتی ولی به نظر من به بازی وقت بده و چند ساعت دیگه هم واسه فکشنها وقت بزار.
واسه وزن و جت پک و دویدن هم پرکهای مخصوص دارن که باید آپگرید کنی
از یه جایی به بعد لذت بازی مثل مواد میشه واست
هرچی بیشتر بازی کنی کنار گذاشتنش سخت تر میشه.
عکسهارو که دیدم تو نگاه اول میخواستم بگم مثل اینکه در حد ماد LUT که داریم هستن ولی واقعا نورپردازیها بطور دستی کامل تغییر کردن.این عکسا رو دیدم از اپدیت جدید بازی که فقط برای پی سی اونم تو فاز بتا منتشر شده. واقعا اگه اینطوری باشه که خیلی تغییر خوبیه
واقعا منم امیدوارم.من تازه سایبرپانک رو شروع کردم، وقتی رسیدم به فانتوم لیبرتی اصلا بازی تو کیفیت کوئست ها و روایت داستان یه چیز دیگه است. کیفیت خیلی بالاتر و سینمایی تری از بازی اصلی داره و خیلی زود بازیکن رو درگیر خودش میکنه.
امیدوارم که DLC استارفیلد هم بتونه مثل فانتوم لیبرتی کیفیت بالایی داشته.
توضیحات و نکات عالی گفتی ممنونم.عکسهارو که دیدم تو نگاه اول میخواستم بگم مثل اینکه در حد ماد LUT که داریم هستن ولی واقعا نورپردازیها بطور دستی کامل تغییر کردن.
واقعا خیلی بهتر شده.
میخوام بگم خیلی به سمت اتمسفر سایبرپانک رفته.
============
واقعا منم امیدوارم.
مخصوصا با توجه به کیفیت آخرین DLC که بتسدا برای F4 داده (Far Harbor) باید خیلی امیدوار بود.
فقط احتمال داره shattered space اون حد از کیفیت رو نداشته باشه.
یا شروع کننده یک مسیر باشه که به DLC دوم یا سوم ختم بشه و ما اوج بازی رو اونجا ببینیم.
این میگم چون Far Harbor آخرین DLC برای F4 بود ، البته که قبلش DLC های خوب هم داشتیم.
لزوما نباید انتظار همون مسیر رو از استارفیلد هم داشته باشیم ولی خب توجه به این مورد روی سطح انتظارمون میتونه تاثیر بزاره.
در مورد سایبرپانک هم فانتوم لیبرتی هم بعد 3-2 سال منتشر شد و آخرین اکسپنشن بازی بعد تمام آپدیتها و بهبودها بود.
ولی با توجه به بازی اصلی (استارفیلد) و کمبودهایی که داره این بنده خدا (SS) مسئولیت زیادی رو دوششه.
هرکدوم از ما هم یک چیزی ازش میخواد.
یکی سری عمق دادن به فکشن ها.
یک سری هم یکی دو تا سیاره پر جزئیات که بشه درشون با سطح نورد (Rover ) گشت و گذار کرد یا حتی پرواز و...
یک سری هم ماموریتهای پدر مادر دار با جزئیات داستانی و شخصیتهای خفن.
یکی هم مثل من همه اینها رو با هم میخواد
ولی خب منطقیش اینه که باید به بازی و تیم زمان کافی رو داد.
مطمئنا با DLC اول نمیشه همه اینها رو با هم داشت.
درود اره نور پردازی کلا تغییر کرده انگار تم بازی عوض کردن عوضش چن تا باگ تو بعضی قسمتا اضافه کرده سیو اولمم خراب کرده.اینم بگم افت فریم بازی هم بیشتر شده.بالاخره اپدیت جدید اومد.
دوستان اگه تست کردید حتما از تغییرات بگید. میخوام بدونم واقعا نورپردازی مثل تصاویر بالا تغییر کرده یا نه.
Starfield Update 1.9.51.0 Notes – January 30, 2024
سلام.
کسی میتونه فایل ماد Starfield Achievement Enabler رو اینجا قرار بده؟
بازیه خوبیه، مشکل اینه مردم انتظار چیزی در حد اسکایریم داشتن، ولی بازی در اون سطح نیست.آقا ببخشید بابت اسپم، ولی چون خیلی دارم کیف میکنم گفتم بیام بگم،
کوئست اصلی بازی و فکشنها بنظرم خیلی عالیه و من واقعا دارم لذت میبرم از این بازی، بنظرم بازخورد منفی کاربران منطقی نیست، اصلا یجوری شده که دوست ندارم مراحل اصلی و فکشنهارو برم که تموم نشن