اگه فست ترول کنی به همون سیاره ای که تو مدارش هستی چطور؟دوستان سلام سال نو مبارک
اقا رسیده بودم لول 20 و داشتم توی فضا گشت و گذار میکردم که رفتم یه کشتی فضایی بلند کنم حالا که رفتم داخل دیگه درب خروج باز نمیشه
تمام خدمه و افرداد داخل کشتی رو کشتم ولی نمیتونم خارج بشم
با لباس های مهتلف عم تست کردم باز نشد
خوده کشتی هم نمیتونم حرکت بدم میگه اسکیل های ضروری برای pilot رو اپگرید کن
از اون طرف فست تراول هم نمیزنه سیو قبلی هم ندارم همه سیو ها از داخل کشتی هست
الان چکار کنم بتونم خارج بشم؟
باید دوباره از اول برم یا راهی داره درب خروج رو باز کنم؟
فست تراول فعال نمیشه و میگه خیلی سنگین هستی و نمیتونی فست تراول کنیاگه فست ترول کنی به همون سیاره ای که تو مدارش هستی چطور؟
یا یک ایستگاه دیگه تو همون سیاره.
سعی کردی لوتهات رو خالی کنی تو همین کشتی که ببینی که فست ترول فعال میشه یا نه؟
یعنی 0 کیلو هم باز میگه سنگینی؟فست تراول فعال نمیشه و میگه خیلی سنگین هستی و نمیتونی فست تراول کنی
جالبه تمام لوت هام رو خالی میکنم بازم فعال نمیشه
فکر کنم باگ زده لامصب
بازی اگه با همین امکانات پارسال منتشر میشد، یا همین امسال ولی همراه با این امکانات و بهبود ها، خیلی میتونست از نظر بازخورد ها بهتر ظاهر بشه،
امیدوار کننده ترین بخش ماجرا به نظرم اهمیتی هست که بی جی اس به بازی و بازخورد های گیمر ها میده، فریم ریت مینی مپ وسیله نقلیه حتی کاستومایز دیفیکالتی دقیقا چیز هایی بود که پلیر ها میخواستن و شدنی هم بود...
با این روند، به شخصه به شدت به اینده بی جی اس امیدوارم، استارفیلد بهترین تجربه ای بود که میتونست مسیر درست رو برای بی جی اس روشن کنه و کرد...
الان راحت میشه تصور کرد الدر 6 و فال اوت 5، تبدیل به بهترین بازی های بی جی اس از زمان اسکایریم بشند...