این عکسا رو دیدم از اپدیت جدید بازی که فقط برای پی سی اونم تو فاز بتا منتشر شده. واقعا اگه اینطوری باشه که خیلی تغییر خوبیه
عکسهارو که دیدم تو نگاه اول میخواستم بگم مثل اینکه در حد ماد LUT که داریم هستن ولی واقعا نورپردازیها بطور دستی کامل تغییر کردن.
واقعا خیلی بهتر شده.
میخوام بگم خیلی به سمت اتمسفر سایبرپانک رفته.
============
من تازه سایبرپانک رو شروع کردم، وقتی رسیدم به فانتوم لیبرتی اصلا بازی تو کیفیت کوئست ها و روایت داستان یه چیز دیگه است. کیفیت خیلی بالاتر و سینمایی تری از بازی اصلی داره و خیلی زود بازیکن رو درگیر خودش میکنه.
امیدوارم که DLC استارفیلد هم بتونه مثل فانتوم لیبرتی کیفیت بالایی داشته.
واقعا منم امیدوارم.
مخصوصا با توجه به کیفیت آخرین DLC که بتسدا برای F4 داده (Far Harbor) باید خیلی امیدوار بود.
فقط احتمال داره shattered space اون حد از کیفیت رو نداشته باشه.
یا شروع کننده یک مسیر باشه که به DLC دوم یا سوم ختم بشه و ما اوج بازی رو اونجا ببینیم.
این میگم چون Far Harbor آخرین DLC برای F4 بود ، البته که قبلش DLC های خوب هم داشتیم.
لزوما نباید انتظار همون مسیر رو از استارفیلد هم داشته باشیم ولی خب توجه به این مورد روی سطح انتظارمون میتونه تاثیر بزاره.
در مورد سایبرپانک هم فانتوم لیبرتی هم بعد 3-2 سال منتشر شد و آخرین اکسپنشن بازی بعد تمام آپدیتها و بهبودها بود.
ولی با توجه به بازی اصلی (استارفیلد) و کمبودهایی که داره این بنده خدا (SS) مسئولیت زیادی رو دوششه.
هرکدوم از ما هم یک چیزی ازش میخواد.
یکی سری عمق دادن به فکشن ها.
یک سری هم یکی دو تا سیاره پر جزئیات که بشه درشون با سطح نورد (Rover ) گشت و گذار کرد یا حتی پرواز و...
یک سری هم ماموریتهای پدر مادر دار با جزئیات داستانی و شخصیتهای خفن.
یکی هم مثل من همه اینها رو با هم میخواد
ولی خب منطقیش اینه که باید به بازی و تیم زمان کافی رو داد.
مطمئنا با DLC اول نمیشه همه اینها رو با هم داشت.