دقیقا! بازی ایراد کم نداره، ولی در مجموع تجربهای ارائه میده که برای خیلیها به شدت اعتیادآور و جذابه و برای کسی مثل من، ایرادات بازی رو تا حد زیادی زیر سایه میبره.
گذشته از اینکه هر وقت سراغش میرم گذر زمان به شکل عجیبی سریع میشه و یهو به خودم میام و میبینم سه ساعت گذشته، حتی وقتی بازی نمیکنم هم دست از سرم برنمیداره و مثلا توی دستشویی(!) یا موقع پیادهروی، مغزم هنوز درگیر بازیه و دارم فکر میکنم دفعه بعد چیکار کنم و به سفینه رسیدگی کنم یا برم فلان سیاره رو اسکن کنم یا یکی از ماموریتها رو ادامه بدم و...
همچین حس و حالی رو خیلی به ندرت توی بازیها دارم، مخصوصا توی سالهای اخیر که تقریبا به صفر رسیده، ولی Starfield دوباره این حس رو برام احیا کرده.![]()
در تکمیل حرفت این رو اضافه کنم که هیچ بازی دیگه ای نمونه استارفیلد نداریم ، به همین راحتی.
بازیهای بتسدا jank همیشه همراهشون هست.
ولی تو مورد استارفیلد شاید کمی بیشتر از قبل باشه.
اگه کسی بخواد بره تو بازی و فقط باگ ، گلیچ ، لودینگ زیاد و مشکلات تکنیکی ببینه میتونه این کار رو بکنه.
اگه هم بیاد بگه بازی یکی از بدترین بازیهای امسالم بود اشتباه نگفته.
من اینو رفتم ولی تهش دیتا هارو دادم به یارو و دیگه اتفاقی نیفتاد. ادامه داره؟ منتظر چیزی باشم؟کوئست لاین درخت توی اتلانتیس که فکر کنم سکنداری هم حتی نیست (Misc) هست ، از کل سری Twilight بهتر بود داستانش
کوئست های جانبی عالی طراحی شدن ! در حد ویچر 3 و گاد رگناروک ، چون به نظرم این دوتا بازی بهترین کوئست های جانبی رو داشتن.تا اینجا که عالی بودن![]()
اگه برا دیسکو الیزیوم مثلا سطح ۱۰ بخوای، برا این شاید ۵ هم کافی باشه. یه چیز معمولی هم جوابهدوستان چه سطحی از انگلیسی برای این بازی خوبه ؟
من اینو رفتم ولی تهش دیتا هارو دادم به یارو و دیگه اتفاقی نیفتاد. ادامه داره؟ منتظر چیزی باشم؟
نه.مگر شاید با ریسرچ و ... فاز صنعتی تری بگیره که باز مطمئن نیستم اپشنش باشه. فریم هارو بار بزن رو کولت اروم اروم برو تا سفینه و ببر تو the well بفروش به trade authority.نه بابا کلی ادامه داره۶-۷ تا کوئسته.
ببینم باسه Outpost ها هیچی نیست بزنیم که بتونیم همونجا بفروشیم ؟ نزدیک ۶۰کا فریم دارم.