به نظر من هم تصمیم درستی گرفتند ، ربطی به بودجه و وقت و ناتوانی و این ها نداره . چرا باید برای کرکتر بازی که خود ما باشیم ، صدا براش بذارن؟اینکه چرا کاراکتر بازی صدا نداره، این که این نمیتونه اصلا ایراد باشه. فقط میتونه سلیقه باشه همین. یاد گوردون فریمن بخیر واقعا![]()
علاقه به فضا تو آمریکا دو منشا داره تا اونجایی که من فهمیدمپس میتونیم یه نتیجه بگیریم که یه دراگی هست که تو سطح کشور داره دست به دست میشه که انقدر عشق فضان.)
الله اکبر
کاری ندارم که چقدر یک شهر بزرگه.مصاحبه IGN با تاد هاوارد و اطلاعات جدید:
- Elder Scrolls VI در مرحله پیش تولیده. بعد از اون هم به سراغ Fallout 5 خواهند رفت.
- ماموریت های اصلی بازی بین ۳۰ تا ۴۰ ساعت زمان خواهد داشت که حدود ۲۰ درصد بیشتر از بازیهای قبلی بتزدا هست.
- مثل بازیهای گذشته، صحنه های آغازین بازی طوری است که از همان ابتدا پلیر عظمت دنیای بازی رو متوجه بشه.
- بازی ۴ شهر اصلی دارد. New Atlantis بزرگترین شهری است که بتزدا تا بحال طراحی کرده.
- شما به طور یکپارچه و بدون کات با سفینه وارد یا خارج از سیاره ها نمیشید. ولی با سفینه بین سیارات میشه سفر کرد.
- مبارزات فضایی بازی منحصر به فرده ولی میشه تا حدودی با FTL یا Mechwarrior مقایسه کرد. حتی میشه کنار سفینه های دیگه dock کنید و وارد اونها بشید و حتی بدزدیدشون!
- در مورد ۱۰۰۰ سیاره گفت که بعدا با ویدیو بطور دقیقتر نشون میدن چطوری کار میکنه ولی تایید کرد که مثل بازیهای گذشته بتزدا، در استارفیلد هم از Procedural generation استفاده شده. هاوارد توضیح داد کارهایی که به صورت دستی و بدون procedural generation در این بازی انجام دادن از تمام بازیهای قبلی بتزدا بیشتره. بازی بیش از ۲۰۰ هزار خط دیالوگ داره.
همچنین گفت اگر میخواهید فقط ماموریت های اصلی و فرعی و خط های داستانی رو دنبال کنید، مثل بازیهای گذشته میتونید اینکار رو بکنید. از طرفی ممکنه اون وسط دوست داشته باشید که آزادانه به سیاره های دیگه برید و با چیزای رندوم روبرو بشید (منابع، موجودات و ...)، گشت و گذار کنید، outpost بسازید و اصلا اگر از منظره اونجا خوشتون اومد بشینید غروب آفتاب رو ببینید ()، بعد به سراغ ادامه ماموریت ها برید، این آزادی عمل ها وجود داره و در هر صورت میتونید به سبکی که میخوایید بازی کنید.
۴ تا شهر بیشتر داره. ۴ تاش اصلیه فقط.کاری ندارم که چقدر یک شهر بزرگه.
ولی ۴ تا شهر واقعا کمه!
4 تا شهر اصلی به نظرم کمه. مقداری بین اسکایریم و فالوت ۴ عه. تعداد شهرای اصلی تنوع ایجاد میکرد تو بازیای قبلی، مخصوصا در نژاد های مختلف. البته حدسی که میزنم اینه که شهراش دیستریکت های مختلف داره که خب این قضیه رو حل میکنه. امیدوارم فقط همه شهرا مختص ادما نباشن,مصاحبه IGN با تاد هاوارد و اطلاعات جدید:
- Elder Scrolls VI در مرحله پیش تولیده. بعد از اون هم به سراغ Fallout 5 خواهند رفت.
- ماموریت های اصلی بازی بین ۳۰ تا ۴۰ ساعت زمان خواهد داشت که حدود ۲۰ درصد بیشتر از بازیهای قبلی بتزدا هست.
- مثل بازیهای گذشته، صحنه های آغازین بازی طوری است که از همان ابتدا پلیر عظمت دنیای بازی رو متوجه بشه.
- بازی ۴ شهر اصلی دارد. New Atlantis بزرگترین شهری است که بتزدا تا بحال طراحی کرده.
- شما به طور یکپارچه و بدون کات با سفینه وارد یا خارج از سیاره ها نمیشید. ولی با سفینه بین سیارات میشه سفر کرد.
- مبارزات فضایی بازی منحصر به فرده ولی میشه تا حدودی با FTL یا Mechwarrior مقایسه کرد. حتی میشه کنار سفینه های دیگه dock کنید و وارد اونها بشید و حتی بدزدیدشون!
- در مورد ۱۰۰۰ سیاره گفت که بعدا با ویدیو بطور دقیقتر نشون میدن چطوری کار میکنه ولی تایید کرد که مثل بازیهای گذشته بتزدا، در استارفیلد هم از Procedural generation استفاده شده. هاوارد توضیح داد کارهایی که به صورت دستی و بدون procedural generation در این بازی انجام دادن از تمام بازیهای قبلی بتزدا بیشتره. بازی بیش از ۲۰۰ هزار خط دیالوگ داره.
همچنین گفت اگر میخواهید فقط ماموریت های اصلی و فرعی و خط های داستانی رو دنبال کنید، مثل بازیهای گذشته میتونید اینکار رو بکنید. از طرفی ممکنه اون وسط دوست داشته باشید که آزادانه به سیاره های دیگه برید و با چیزای رندوم روبرو بشید (منابع، موجودات و ...)، گشت و گذار کنید، outpost بسازید و اصلا اگر از منظره اونجا خوشتون اومد بشینید غروب آفتاب رو ببینید ()، بعد به سراغ ادامه ماموریت ها برید، این آزادی عمل ها وجود داره و در هر صورت میتونید به سبکی که میخوایید بازی کنید.
با توجه به موسیقی که تا الان ازش شنیدم بنظرم بهترین انتخاب رو داشتند.یکی از فاکتورهایی که برای من به طور شخصی خیلی مهم هست موسیقی متن بازی هست و بنظر من اون موسیقی متن یک هویت خاصی به بازی میده مثلا شما اهنگ Ezio's Family بشنوید کل AC2 و تاریخ سری AC میاد جلو چشمتون، اصلا امضای سری AC همین شاهکار جسپر کید هست که تو بازی های بعدی هم با تم های مختلف ساخته شد و اتفاقا خوب هم دراومد.
موسیقی استارفیلد هم به عهده Inon Zur هست کارنامه سینمایی قوی نداره ولی کارنامه اش تو ویدیو گیم خوبه و پروژه های زیادی رو انجام داده. من که دوست داشتم کار موسیقی استارفیلد رو به جسپر کید، کلینت منسل یا هانس زیمر میسپردند که شک نداشتم تو این مورد بی نظیر میشد. البته بازی های بتسدا تو موسیقی متن هم قوی هستن دیگه اهنگ Harvest Dawn برای Oblivion که معرف حضور همه است.خلاصه دستشون تو موسیقی بازی واقعا باز هست و دوست دارم حتی از ارتیست های موسیقی الکترونیک هم کمک بگیرند مثل جان هاپکینز
![]()
inon zur کارای دراگون ایجش واقعا عالین مین تم دقیقن همین حرفی که زدی مثل امضای بازی میمونه و حیف که از DA:I کار نکرد که برای من یکی از نکات منفی بزرگ بازی بود.یکی از فاکتورهایی که برای من به طور شخصی خیلی مهم هست موسیقی متن بازی هست و بنظر من اون موسیقی متن یک هویت خاصی به بازی میده مثلا شما اهنگ Ezio's Family بشنوید کل AC2 و تاریخ سری AC میاد جلو چشمتون، اصلا امضای سری AC همین شاهکار جسپر کید هست که تو بازی های بعدی هم با تم های مختلف ساخته شد و اتفاقا خوب هم دراومد.
موسیقی استارفیلد هم به عهده Inon Zur هست کارنامه سینمایی قوی نداره ولی کارنامه اش تو ویدیو گیم خوبه و پروژه های زیادی رو انجام داده. من که دوست داشتم کار موسیقی استارفیلد رو به جسپر کید، کلینت منسل یا هانس زیمر میسپردند که شک نداشتم تو این مورد بی نظیر میشد. البته بازی های بتسدا تو موسیقی متن هم قوی هستن دیگه اهنگ Harvest Dawn برای Oblivion که معرف حضور همه است.خلاصه دستشون تو موسیقی بازی واقعا باز هست و دوست دارم حتی از ارتیست های موسیقی الکترونیک هم کمک بگیرند مثل جان هاپکینز
![]()
به نکته قشنگی اشاره کردییکی از فانتزیام درمورد این ژانر این بوده که علاوه بر تمدن های پیشرفته تمدن های بدوی هم وجود داشته باشد مثلا وارد یه سیاره بشی که وضعیتشون شبیه چند هزار سال قبل زمین باشه مثلا بتونی رو زندگیشون تاثیر بذاری و... ، هر چند بعید میدونم همچین چیزی تو استارفیلد ببینم اما تنها امیدم هم همین بازیه ( به قول معروف یا حالا یا هیچ وقت )
مطمئن باش تا چند سال بعد از انتشار بازی قطعا یکی چنین مادی میسازه.یکی از فانتزیام درمورد این ژانر این بوده که علاوه بر تمدن های پیشرفته تمدن های بدوی هم وجود داشته باشد مثلا وارد یه سیاره بشی که وضعیتشون شبیه چند هزار سال قبل زمین باشه مثلا بتونی رو زندگیشون تاثیر بذاری و... ، هر چند بعید میدونم همچین چیزی تو استارفیلد ببینم اما تنها امیدم هم همین بازیه ( به قول معروف یا حالا یا هیچ وقت )