آمریکایی ها عاشقققققق فضانحاجی آمریکا چه خبر اونجا ری اکشن نسبت به بازی چطوره؟

اره واقعا خنده دار fallout 4 صدا گذاری برای هر دو جنسیت داشت ولی اینجا نداره به قول دوستان به ریشه ها برگشته full next genتاریخ عضویت امروز.
بعد صاف هم اومده توی تاپیک استارفیلد که دیشب نمایش داشته می گه کارکتر صدا نداره چقدر کار ضعیف و بدی
طرف نه به عمرش TES بازی کرده نه Fallout وگرنه خودش به همین حرف خودش می خندید.
کلا این ایام حالا چه Showcase اه مایکروسافت باشه چه سونی باید یک چند روز قبل و بعدش ساخت کاربر جدید رو ببندن از این پدیده ها ظهور نکنن.
اتفاقا دقیقا برعکس فک میکنن اکثر RPG بازا.بالاخره اين ويس اكتينگ ارتباط بيشتري رو بين پلير و گيم ايجاد ميكنه ....
اتفاقا دقیقا برعکس فک میکنن اکثر RPG بازا.
یک نظرسنجی گذاشته بودن پارسال در مورد اینکه دوس دارید استارفیلد شخصیت اصلی صدا داشته باشه یا نه حدود 80 درصد تاجایی که یادمه زده بودن بدون صدا بهتره، زیرشم کامنتا میخوندم اکثرا میگفتن صدا Immersion رو بهم میزنه.
ربطی به نسل هم نداره Outer Worlds و Disco Elysium ـم مال همین چند سال پیشن صدا ندارن، اینا هم کلی لاین ضبط کردن واسه کرکترای فرعی اگه میخواستن واسه اصلی هم رکورد میکردن ولی با توجه به اینکه گفتن برگشتن به هاردکور RPG این قضیه هم چیز خیلی نرمال هست واسه RPG ـا.
انتطار خاصی نداشتیم که بیاد پایین اصلا.جداً گرافیک بازی چرا اینقدر پایینه!؟
یعنی انتظاراتتون رو تا این حد پایین آوردید؟
در مورد فریم ریت هم حرفی نمیزنم چون احتمال زیاد میدم یه مشکل فنی هست وگرنه اصلا شوخیشم زشته همچین فریم ریتی.
توجیح گرافیک پایین به خاطر وسعت بازی و خاص بودن طرفداراش اصلا قابل توجیح نیست،چون اگه به اینا بود اصلا چه لزومی داشت ملت کنسول نسل ۹ بگیرن.این گرافیک خیلی راحت رو نسل ۸ هم اجرا میشد
مشکل بیشتر سر فالوت 4 عه که ملت دوست ندارن تو استارفیلد ببیننش.نمي دونم اينكه وقتي ديالوگ رو انتخاب ميكني شخصيت حرف نزنه و به عبارتي تكرار نكنه اون جملرو ايا لذت بخشه؟
حالا ارتباطش با ايمرژن رو خيلي درك نمي كنم
يعني صدا نباشه ايمرسيو تره؟
خودت رو بهتر جاي كركتر حس ميكني؟
از اونور هم داريم rpg هايي با وويس اكتر
ويچر سايبرپانك و غيره
واقعا برا خودم لذت بخشه. انگار خودم تو ذهنم دارم اون جملرو میگم بعد طرف مثلا تو فال اوت ۴ یا سایبرپانک با یه حالتی که اصلا به خودم نمیخوره جملرو میگه. ویچر کلا وضعیتش فرق داره چون شخصیت ثابت داره و از اون طرفم داستان بازی بخاطر همین تمرکز روش بیشتره. ولی بازی ای مثل فال اوت ۳ یا نیووگاس اصل روی اینه که هرکاری بخوای میتونی بکنی که به یه شخصیت خاص نمیخوره. میتونی یه شهرو با بمب اتم به هوا ببری و یا به کلانتر شهر اطلاع بدی یا اسکایریم خون اشام بشی دزد شی بری رئیس برادرهود قاتلا شی یا همشونو بکشی. تو نیووگاس به گروهی که به برده داری اعتقاد دارن ملحق شی. اینجا شخصیتت تو بازی رو خودت شکل میدی و به عبارتی خودتی و سخته واقعه که یه صدایی باشه که راضیت کنه.نمي دونم اينكه وقتي ديالوگ رو انتخاب ميكني شخصيت حرف نزنه و به عبارتي تكرار نكنه اون جملرو ايا لذت بخشه؟
ويچر سايبرپانك و غيره
انتطار خاصی نداشتیم که بیاد پایین اصلا.
جدای اینکه بد هم نیست.
در رابطه با نسل 9 هم میتونم فقط حدس بزنم که به واسطه CPU ضعیف شاید برای این تیم ممکن نبوده.
فالوت 4 هم افت فریم داشت رو نسل 8 این که خیلی بهتر از اونه ظاهرا.
مشکل بیشتر سر فالوت 4 عه که ملت دوست ندارن تو استارفیلد ببیننش.
کلا اون بازی همه چی سیستمم دیالوگش مشکل داشت. بدون ماد خیلی تجربه بدی بود کلا.
تن صدا و خود دیالوگ با انتخابا هم خونی نداشت اصلا و خیلی عجیب بود. از طرفی یه سریم شاکی بودن که رول پلی نمیتونستن بکنن با صحبت کردن کاراکتر اصلی.
من خودم به شخصه حساس نیستم رو این قضیه چون با جفتش اوکی هستم اما Immersion واسه این میگن که وقتی 3-4 تا لاین میاد رو صفحه تو ذهنت اونا رو میخونی با صدای خودت وقتی انتخابشون میکنی شخصیتی که داری باهاش حرف میزنی مستقیم جوابتو میده، نه که دوباره شخصیت خودت اون چیزایی که خوندی رو دوباره با صدای خودش تکرار کنه بعد شخصیت روبرو جواب بده.(حتی یک ماد واسه اسکایریم ساختن همون لاینو تو میکروفون میگی خودش انتخاب میکنه که خیلی ایمرژن رو میبره بالانمي دونم اينكه وقتي ديالوگ رو انتخاب ميكني شخصيت حرف نزنه و به عبارتي تكرار نكنه اون جملرو ايا لذت بخشه؟
ويچر سايبرپانك و غيره
اصلا کاری به خود بازی و کیفیتش ندارم فقط خیلی دوست داشتم تو یه دنیای موازی، زمانی که مایکروسافت بتزدا رو نخریده بود و یه کمپانی دیگه تونسته بود به آرزوش برسه و استارفیلد رو انحصاری کنه، اون موقع نظرت راجع به نمایش بازی رو میدیدم.با جهان باز / دیالوگ / npc / تعامل با محیط و... گرافیک تاریخ مصرف گذشته رو توجیه کرد
مقایسه جهان باز / تعداد دیالوگ / تعامل با npc / تعداد انیمیشن / تعامل با محیط / از فلان اتاقت دونه به دونه وسایل داخل اتاق را جابجا کنی و... استارفیلد با rdr 2 شوخیه![]()
دقیقا باید با خود بازی و کیفیتش کار داشته باشید نه دنیاهای موازی.ما کاربران عادی دیگه بحث vs رو گذاشتیم کنار ولی انگار مدیرها بیشتر علاقه دارناصلا کاری به خود بازی و کیفیتش ندارم فقط خیلی دوست داشتم تو یه دنیای موازی، زمانی که مایکروسافت بتزدا رو نخریده بود و یه کمپانی دیگه تونسته بود به آرزوش برسه و استارفیلد رو انحصاری کنه، اون موقع نظرت راجع به نمایش بازی رو میدیدم.
اتفاقا اکثر مدیرا کاری به VS ندارن ولی اگه کاربرا رو نشناسن که ناظم و مدیر نبودن، کاملا مشخصه یه سری از جمله خود شما بدون توجه به نمایش بازی فقط قصد تخریب و کوبیدن بازی رو دارن فقط چون روی پلتفورمی که دوست دارن نمیاد بازی، پس ظاهر مظلوم نگیرین و سعی کنین روییتون رو تغییر بدین و اگه نقد یا نظر منطقی دارین در مورد بازی بگین!دقیقا باید با خود بازی و کیفیتش کار داشته باشید نه دنیاهای موازی.ما کاربران عادی دیگه بحث vs رو گذاشتیم کنار ولی انگار مدیرها بیشتر علاقه دارن