بازی که کمبت بهتری 7 سال پیش تو Open-Rpg و هم ژانر خودش ارائه بده سراغ دارید؟اگر اینطور باشه که باید گفت بعد از تجربه شوتینگ دستینی نمیتونی شوتینگ هیچ بازی ای رو تحمل کنی
ولی این ایرادایی که الان میگیرید کاملا بی ربط هستن ها
بگذریم که اون کمبت ویچر 3 که میگی رسما توی دیواره
شما باز میری از بازیهای اپن ورلد دیگه نمونه میاری.انتظار مگه به وسعته . just cause 4 هست 1024 کیلومتر
rdr2 هست 75 زلدا 75 بازی gta v هست 81
چند تا از بازیایی رو نام بردم که محبوبن. کسی میگه ببین اواانچ چقدر ساخته، شما هم باید اینقدر بسازین، راستشو بگو جاست کازو به یکی از اینا ترجیح میدی یا میگی تو این حجم بساز، من میگم ایکاش v کوچکتر میشد.
بعد داگرفال محیطهای الدر چقدر شد، اگه سایز داگرفال رو کسی نمیدونه 161 هزار کیلومتر مربع بود
morrowind شد 24 کیلومتر یا اسکایریم 37 یا oblivion 41
بجاش اومد یه چیز باحال ساخت یه کیفیت داد به بازی تراکم داد به بازی.
__________
اینکه nms اومده 31,7000,000,000,000,000,000,000 کیلومتر مربع ساخته، پس نباید ازش کم بیارم 18 کنتیلیون سیاره ساخته یا 317 سیکستیلیون کیلومتر مربع هست چه افتخاری داره
منظورت از گان پلی بهتر چیه ؟خب بحثم همینه دیگه.
منم نمیگم کیفیت مراحل ، طراحی و... در همه این سیاره ها در حد عالی ارائه خواهد شد ، یا بازی بدون ایرادی معرفی کردن.
تمام صحبت من این هست که بتسدا وقتی همچین تمی برای بازی انتخاب کرد، محکوم شد به ساخت یک بازی با همچین وسعتی.
از بتسدا کسی انتظار نداره که وقتی میرن به فضا با رویکرد اکتشاف در سیارات، وسعت بازیش کمترین بین صنعت باشه ، حتی در مقایسه با استودیوهای ایندی.
اما منم معتقدم که حالا که از این تکنیک استفاده کردن پای لرزش هم بشینن و لااقل این محیط هارو قابل قبول در بیارن.
در مورد گشت و گذار با سفینه و... هم من فکر نمیکنم چیزی مثل استارسیتزن ببینیم ، قطعا محدودیتهایی داره.
شاید حتی فرود و پرواز سفینه در فضای سیاره حالت از پیش رندر شده داشته باشه ، تو نمایش چیزی ندیدیم که خلافش ثابت کنه.
همینطور نمایش خیلی جاهاش کات میشد و نتونستن یک نمایش کامل ارائه بدن.
================
کلا بازی برای من ترکیبی از فالوت + استارسیتزن هست ، با گرایش بیشتر به فالوت.
بد نبود اگه شوتینگ میتونست خیلی بهتر باشه ، فکر نکنم اگه گان پلی بهتری میداشت کسی میمومد میگفت چرا اینکارو کردین؟![]()
من مثال مشابه زدمشما باز میری از بازیهای اپن ورلد دیگه نمونه میاری.
من دارم در مورد بازیهای که تم اکتشافی/علمی تخیلی در فضا دارن صحبت میکنم.
اینکه بعد Daggerfall استودیو روی آورد به طراحی دستی دلیلی نمیشه که این تکنیک دلیل ضعف بازی باشه، میدونیم که یکی از بهترین نسخه های سری هست.
برای من که جزو 3تای برتر هست.
چرا صحبت از RDR/TES میشه؟
چرا با NMS ، Elite , StarCitizen, Eve و... که در حالت کلی تو یک سبک هستن مقایسه نمی کنی؟
این تعدد سیارات تو این سبک یک استاندارد هست ، بتسدا باید همچین کاری میکرد ، نمیگم 1000 تا ولی از یک رقمی به بعد دیگه فرقی نمیکنه.
چون با دست طراحی نمیشه.
حالا شما ماشین حساب بیار جمع و ضرب کن ولی فکر کنم خودم تکرار میکنم اگه بیشتر بنویسم.
فقط این بگم که اگه استارفیلد چیزی غیر این میبود دیگه کاملا باید بهش میگفتیم Fallout.
بنظر من ته این بحث میرسیم به اینکه اصلا چرا باید استارفیلد ساخته میشد ، چرا مثل Outer Worlds همون Fallout رو با این تم نساختن؟
اگه قراره این انتظار باشه، پس باید همین انتظارو از بقیه هم داشت که وقتی اوپن ورلد میسازن برن به اندازه وسعت حداقل جاست کاز بسازن.نمیشه گفت انتظار فقط از همین سبک و فقط هم از بتسداست، چرا از بقیه انتظار ندارید.از بتسدا کسی انتظار نداره که وقتی میرن به فضا با رویکرد اکتشاف در سیارات، وسعت بازیش کمترین بین صنعت باشه ، حتی در مقایسه با استودیوهای ایندی.
یعنی داستان و شخصیت پردازی بهتر.منظورت از گان پلی بهتر چیه ؟
البته جان لینمن موضع خودش رو مشخص کرده:
elden ring ?بازی که کمبت بهتری 7 سال پیش تو Open-Rpg و هم ژانر خودش ارائه بده سراغ دارید؟


کل تعامل با NPC ها چقدر ؟توی همین تریلر هم محیط های متنوعی نشون دادن. همونطور که بچه ها گفتن هم تمام سیاره ها مطمئنا استیشن و خونه و کارخونه غیره با جزییات نمیتونه داشته باشه. احتمالا یک درصدی از اینها فقط فضاهای بزرگ با یک سری منابع قابل کشف و لوت باشن.
در مورد گرافیک هم به نظر من هرچند کمی پالیش و کار لازم داره ولی تو سبکی که ارائه میکنه خوبه. دغدغه اصلی فریم ریت و باگ هست که امیدوارم کم داشته باشه.
در ضمن گرافیک این بازی را با یک سری بازی های خطی یا نمیدونم دمو گرافیکی فلان موتور گرافیکی نمیشه مقایسه کرد. این یک بازی کامل با قابلیت تعامل بسیار بالا به صورت جهان باز با کلی npc و جزییات هست. اینجا میتونی بری داخل فلان سیاره و فلان اتاقت دونه به دونه وسایل داخل اتاق را جابجا کنی فرق میکنه با یک بازی خطی با چندتا محیط کوچیک
