میدونم چی میگی ولی خب فکر کنم اکثر سیاره ها فقط برای جمع کردن Material باشن کلا. یا فقط از نظر ظاهری قشنگ باشن.این درسته و تو منظومه ما هم حیات یافت شده فقط رو زمین بوده و بقیه تایید نشده.
ولی هر شبیه سازی که تازه استارفیلد شبیه ساز نیست، نمیاد یه شبیه سازی کامل ارائه بده. شبیه ساز مطلق حوصله سر بر میشه و جامعه این دست بازیها کم هست ولی این یه rpg هست و نباید از تم یه شبیه ساز مطلق پیروی کنه.
اگه قرار باشه یه گاز بدیم سیاره بعدی باشیم که مزخرفه، اگه هم قرار باشه تایم زیاد تو سفر باشیم ایضا.
و نکته بعدی هم کاربرد 990 ساره هست اگه میخواد برهوت باشن بدون استفاده ای، چرا اصلا باید بوجود میومدن.
خب بزار ریپلای کنم که قایم موشک بازی نکرده باشیمفضا هست و شهر نیست و خود فاصله سیاره ها هم کم نیست و براحتی تو اون مسیر میشه کلی چالش ایجاد کرد و بر عکس افزایش جزییات منطقی تره تا افزایش وسعت و هیلو که محصول 343 هست کلا رو یه سیاره انجام میشه.
مگه اینکه بخوای وسعت سیارات رو در سطح محله و فاصله سیارات رو در حد کوچه در نظر بگیرید که نیاز به چند ده منظومه پیدا میکنید و اونموقع نیاز نیست به سفینه و میشه با پرش از سیاره ای به سیاره دیگه رفت.
این مدلی ساخت gta تو یه شهر منطقی نیست، ساخت یه شهر برا یه استودیو کوچیک مناسبه، gta باید تو یه قاره انجام بشه.
و دقیقا تو ریج 2 که سپرد به استودیو شهیر اوالانچ، ما وسعت دیدیم ولی یه وسعت مزخرف و بدون جزییات .
چیزی که میفرمایید امکان پذیر نیست، یه منظومه نمیتونه ۱۰ تا سیاره قابل سکونت همزمان داشته باشه. همشون سیاره های گازی دارن، سیاره های زیادی نزدیک به ستاره دارن، سیاره های دور و سرد دارن و هزاران بحث دیگه.ترس بزرگ 1000 تا سیاره هست. اگه نشستن طراحی کردن که به عقلشون باید شک کرد، المانهای مهمتری تو بازی بودن مثل همین شوتینگ و حتی گرافیک که میشد روشون وقت گذاشت.
اگه نشستن و کپی پیست زدن که دیگه واقعا نوفهمن
اگه یکسری سیارک برا منابع زدن که جدا حماقت کردن، که از x برو y ماده فلانو گیر بیار و با grind به بازی گند زده باشن که دیگه هیچی.
باید منتظر موند و نمایشهای دیگه و سطح پیشرفت و وضعیت سیاره ها رو دید.
هر چقدر همه به هیلو میتوپیدن و میگفتم بازی خوبی در میاد، از این میترسم، یا شاهد یه شاهکار خواهید بود یا سلامی باید کرد به یه فاجعه.
یه رمان داره بلودر به نام great gamble,at what price
باید از تاد هاوارد پرسید چرا دست به یه همچین قماری زدی، نه کسی اینو میخواست و نه بتسدا نیاز به اثبات تواناییاش داشت.هزینه چنین قماری بسیار بالاست.
لطف کن عکس ها رو با وضوح 4k بزار تا با جزئیات بیشتری در مورد عکس ها قضاوت کنیم
الان اینا هیچ پیشرفتی نداشته ؟؟ برای بازی سندباکس با این ابعاد ؟؟ انتظار گرافیک کاد mw دارید که کل دنیاش اندازه یک ستلممنت فالوت 4 نیست ؟دقیقا creation engine 2 تو این تریلر ها نشون داد که پیشرفتی خاصی نداشته و من نگران آینده و دیگر عناوین بتسدا هم هستم مثل The Elder Scrolls VI که قرار با این انجین ساخته بشن
بعد از ترجبه عناوین مثل ویچر 3 شما نمیتونی دیگه برگردی به کمبت اسکایریم بعد از تجربه شوتر دستینی نمیتونی شوتر استارفیلد(حداقل اون چیزی که در تریلر دیدیم) را تحمل کرد
خب. بیا گرگم به هوا بازی کنیم، حالا.خب بزار ریپلای کنم که قایم موشک بازی نکرده باشیم
صحبت از GTA یا Halo چه ارتباطی با این بازی داره؟
اهداف ساخت بازی مشخص هست ، سفرهای فضایی ، اکتشاف ، شخصی سازی سفینه ، نژادهای مختلف و...
وسعت بازی از اول بزرگ در نظر گرفته شده ، خودشون یکی 2سال پیش هم گفتن که Procedural Generation در بازیهای آینده ما نقش بزرگی داره (حداقل در مورد TES VI دقیق یادم هست).
اصلا وقتی صحبت از این اعداد میشه نمیشه به طراحی دستی مناطق فکر کرد.
چیز جدیدی نیست که بخوایم در موردش نگران باشیم ، سالهاست تو این صنعت استفاده میشه و در مورد بتسدا برمیگرده به ریشه بازیهای گذشته استودیو و Daggerfall
مهم اون مناطقی هست که جمعیت داره و ماموریت ها درش اتفاق میفته.
مطمئنا نه به تجربه بازی ضربه میزنه و نه وقت زیادی از تولید صرف اون شده.
خیلی از مکانیکهای بازی فقط با وجود همین وسعت بزرگ توجیح پیدا میکنه ، چرا که اگه اینطور نبود خیلی از اونها باید از بازی حذف میشد یا اصلا وجودشون منطقی نمی بود.
مثلا وجود سفینه و شخصی سازی اون ، خیلی راحت میشد fast travel کرد.
اونطور خیلی راحت تر هم بود و البته بازی هرچه بیشتر به سمت Fallout میرفت.
ما داریم بازی میکنیم، مگه تا الان حیاتی غیر از انسان پیدا کردیم.این مدلی بخوای نگاه کنی، که خیلی از بازیها نادرست ساخته شدن.چیزی که میفرمایید امکان پذیر نیست، یه منظومه نمیتونه ۱۰ تا سیاره قابل سکونت همزمان داشته باشه. همشون سیاره های گازی دارن، سیاره های زیادی نزدیک به ستاره دارن، سیاره های دور و سرد دارن و هزاران بحث دیگه.
دقیقا منم از همین میترسم که بخاطر یه ماده باید کلی پرواز کنم تا یه ماده ای گیر بیارم. اگه کم باشه میشه تحمل کرد ولی اگه زیاد بشه، گند زده میشه به بازیمیدونم چی میگی ولی خب فکر کنم اکثر سیاره ها فقط برای جمع کردن Material باشن کلا. یا فقط از نظر ظاهری قشنگ باشن.
دلیلشم همون جهان سازیه کلا.
خب بحثم همینه دیگه.خب. بیا گرگم به هوا بازی کنیم، حالا.
اولا بحث ما سیاره هست و فواصلی در این سطح نمیشه دو دقیقه ای رفت و اومد، منطقیه که فاصله سیارات با هم بیش از یک ربع طول بکشه که بدین شکل میشه هر چی مکانیک میخوای توش پیاده کنی
و وقتی مبارزه تو مسیر پیاده کنی زمان سفر از اینم رد میکنه و نیازی به افزودن یه همچین تعدادی نیست
و دث استرنیدینگ اگه خیلیا بهش توپیدن، برا اینه که میگفتن شبیه سازی پیاده رویه و اگه قرار بشه اینم بشه شبیه ساز سفینه نوردی تا بتونن کارهایی که میخواستن رو ، توش انجام بدن، واقعا که
این بازی نکات بسیار مهمتری توش وجود داشت که تو همین تریلر تو ذوق میزد و اگه میخواستن جایی رو درست کنند اونا واجبتر بود تا بقول شما بخوان وسعت بودن تا مکانیک های سفینه هاشون رو زمین نمونه.
، وسعت بازیش کمترین بین صنعت باشه ، حتی در مقایسه با استودیوهای ایندی.هر چند در مورد گرافیک صحبت نکردم و منظورم مکانیک های گیمپلی بیشتر بود و سیستم مبارزات ولی حتی از نظر گرافیکی هم پیشرفت چشم گیری نیست اینکه کیفیت تکسچر ها بعد از 15 سال و وضوح تصویر بالا رفته پیشرفت خاصی نیست در مقابل آنریل انجین 3 تا 5الان اینا هیچ پیشرفتی نداشته ؟؟ برای بازی سندباکس با این ابعاد ؟؟ انتظار گرافیک کاد mw دارید که کل دنیاش اندازه یک ستلممنت فالوت 4 نیست ؟
View attachment 259488View attachment 259489View attachment 259490View attachment 259491View attachment 259492View attachment 259493View attachment 259494View attachment 259495View attachment 259496View attachment 259497View attachment 259498View attachment 259499View attachment 259500View attachment 259501View attachment 259502View attachment 259503View attachment 259504View attachment 259505View attachment 259506View attachment 259507View attachment 259508View attachment 259509View attachment 259510View attachment 259511View attachment 259512
انتظار مگه به وسعته . just cause 4 هست 1024 کیلومترخب بحثم همینه دیگه.
منم نمیگم کیفیت مراحل ، طراحی و... در همه این سیاره ها در حد عالی ارائه خواهد شد ، یا بازی بدون ایرادی معرفی کردن.
تمام صحبت من این هست که بتسدا وقتی همچین تمی برای بازی انتخاب کرد، محکوم شد به ساخت یک بازی با همچین وسعتی.
از بتسدا کسی انتظار نداره که وقتی میرن به فضا با رویکرد اکتشاف در سیارات، وسعت بازیش کمترین بین صنعت باشه ، حتی در مقایسه با استودیوهای ایندی.
اما منم معتقدم که حالا که از این تکنیک استفاده کردن پای لرزش هم بشینن و لااقل این محیط هارو قابل قبول در بیارن.
در مورد گشت و گذار با سفینه و... هم من فکر نمیکنم چیزی مثل استارسیتزن ببینیم ، قطعا محدودیتهایی داره.
شاید حتی فرود و پرواز سفینه در فضای سیاره حالت از پیش رندر شده داشته باشه ، تو نمایش چیزی ندیدیم که خلافش ثابت کنه.
همینطور نمایش خیلی جاهاش کات میشد و نتونستن یک نمایش کامل ارائه بدن.
================
کلا بازی برای من ترکیبی از فالوت + استارسیتزن هست ، با گرایش بیشتر به فالوت.
بد نبود اگه شوتینگ میتونست خیلی بهتر باشه ، فکر نکنم اگه گان پلی بهتری میداشت کسی میمومد میگفت چرا اینکارو کردین؟![]()