:d
خیلی خوبه که کاربرای قدیمی هم هنوز به این تاپیک سر می زنند.:d
دوستان مطالبی که در زیر میاد هم تئوری هست و هم فکت که البته دسته بندی کردم :
تئوری ها:
این پرولوگ و میشن تروت با اینکه بخشی از واقعیت را شامل میشود ولی با توجه به جزییاتشون که پر از تناقض است، بیشتر شبیه رویا اند تا واقعیت کامل. به خصوص تروت. خیلی شیک و مجلسی همه چیز را باس میذاره به عهده ونوم و خودش میره رویای boss را عملی کنه.
به نظرتون یکم زیادی رویایی و تخیلی نیست؟
دوم اینکه احتمالا میلر با سایفر همکاری می کند و عامل آلودگی دوم بیس هم در اصل خودش هست و هیویی را بازیچه دست خودش قرار داده.
این با توجه به حرف های کدتاکر هست و با توجه به این فکت که میلر کوره و از طریق پاراسایت ها میبینه.
فکت ها:
اول باید بگم که مدارک مطالب که مینویسم تو ردیت هست. حال دارید برید بگردید چون مربوط به خیلی وقت پیش است.
خب میدونم که احتمالا نمیدونید ولی تمام برنامه های اپدیت های بازی تو فایل های دیتا ماین شده بازی بوده. یعنی حتی تو ردیت اینکه کوایت با سه اپدیت بر میگردد را هم میدونستیم.
تو ردیت سه چند تا دیتا ماینر شاخ بودند که بهترینشون یکی بود به اسم saladin mgs یا به همچین چیزی. طرف انقدر وارد بود که لقب لجندری دیتا ماینر را بهش دادند :d
این دوستمون به سری فایل ها را دیتا ماین کرد که جزییات اپدیت ها را لو می داد و سایر وقایع بعدی بازی را. هر چی هم که گفته درست از آب در آمد. خب این دوستمون تو فایل ها به سری کد پیدا کرد که با توجه به اونا متوجه شدیم که بعد دیس ارمامنت حد اقل به کات سین هست و تو آون کات سین پایان gz به پایان tpp ارتباط داده میشود. (توجه کنید از محل سقوط هلی کوپتر تا قبرس خیلی راه هست و به نفر باید باس و میلر را برده باشه به قبرس. پس آگه یهو مشخص شد که این :
http://www.bagogames.com/wp-content...snake-phantom-pain-motorcycle-screenshot1.jpg
باس هست تعجب نکنید.
این کات سین وجودش 100% هست.
خب تو بین دیتا ماین ها به یه لیست از مراحل بازی برخوردند که نشون میداد که بازی 25 تا مرحله دیگه هم داره و جلو آون مراحل عبارت locked خورده بود. من این لیست را خودم دیدم و تایید می کنم که ده تا مرحلش کاملا غیر تکراری بود و 5 تا هم مراحل tgs و E3 و... بود.
پ.ن:msf 7چیزی هم که شما تو پ.خ گفتید ممکنه درست باشه ولی حد اقل فعلا براش مدرکی نیست.