SPOILER: The MGS V TPP Spoiler Thread

• Thread starter Thread starter Behrooz
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز
وضعیت
گفتگو بسته شده و امکان ارسال پاسخ وجود ندارد.
:d

این تاپیک واقعا نیازه؛ یعنی واسه هر بازی ای واقعا نیازه که یه تاپیک باشه در مورد داستان یک بازی بحث بشه بدون اینکه تو تاپیک اصلی چیز بزرگی اسپویل بشه.

نکات:

1- اسم تاپیک مشخصه؛ همه چی در مورد داستان بازی و بحث در موردش، حتی نکات غیر داستانی مثلا یه سری از ویژگی های گیم پلی و امکانات که شاید کسی نخواد بدونه و خودش میخواد کشفش کنه، این جا بحث میشه کلا.

2- از تگ اسپویلر لازم نیست استفاده کنید.

این آخرین هشدار بود. اگه هنوز بازی رو تموم نکردید این جا وارد نشید.

Truth comes after peace. That's what Konami said. That's why we are waiting.
Nuclear disarmament...
Not yet. It's not over yet.
Truth is there. Waiting for us to achieve it.
Never Be Game Over

دوست عزیز واقعا بنظرم این نظریه ها همه Fan Made هست و پایان بازی دقیقا همونی بود که هممون دیدیم و واقعا پایان واضحی بود، قبول دارم یه چیزایی توش مطح میشد که درک و باورشون سخت بود اما توی همه نسخه های MGS از اینجور چیزا وجود داره و همینه که بازی رو انقدر متمایز و جالب کرده. تازه بر اساس این عکسا بخوایم قضاوت کنیم، چجوریه که یه خراش ساده تا سالها توی صورت Big Boss مونده اما جای زخم اون Fragment ی که توی سرش بوده اصلا نیست؟ قبول دارم اون بازی داستانش قبل از این بوده اما کوجیما یجورایی نمیخواسته لینک بین بازیهاش رو خراب کنه.

در کل بنظر من پایان بازی خوب بود اما از نظر حماسی بودن از تمام بازی های سری(حتی Metal Gear 1 و دو) ضعیف تر بود. اگه از این نظر بهش نگاه نکنیم میشه راحت باهاش کنار اومد.

خب ببین اون ترکش توی سرش میتونه با جراحی های جدید تر توی سال های آینده (قرن 21) بر طرف شده باشه اما طبق گفته خود سازنده ها ترکش و دست مصنوعی بیگ باس با آینده بازی در تضاد بوده و حالا معلوم نیست چطوری توی MGS 4 خبری ازشون نیست ( شاید دلیلش بهبود بدن بیگ باس با بدن سالیداس بوده باشه) در ضمن تا اونجایی که یادم میاد همیشه کوجیما میگفت فانتوم پین دلیل اینکه بیگ باس از یه قهرمان به یه ضد قهرمان میشه رو تعریف میکنه در صورتیکه با این حرف شما اصلا بیگ باس در بازی حضور نداره.
یا یکی از مهم ترین سوالات اگه قبول کنیم مدیک بیگ باس باشه ، پس خود نیکد اسنیک واقعا شخصیت بدجنس و بسیار مضخرفی داره ( یادمون نره این همون کسی هست که کل سری متال گیر روی اون ساخته شده) دلیل این حرفم هم این هست که جواب از خود گذشتگی مدیک رو با گرفتن هویت و تبدیل اون به ونوم جبران میکنه که واقعا جای تعجب داره!
دلیل این هم که شما رو از بیمارستان نجات میده تنها به دلیل همین هست که به یه عروسک و مترسک نیاز داره.
اما اینجا میمونه سایفر کسی که دشمن اصلی توی سری MGS بوده اگه بتونه یه پزشک رو به بیگ باس تبدیل کنه چرا بیشتر این کار رو انجام نده.

در هر صورت این بازی و داستانش کاملا گره خورده هست و کوجیما برای خودش راه فرار باز گذاشته و این گره رو تنها خودش میتونه باز کنه.

20160215201739.jpg

آخرین ویرایش:
دوستان نمیدونم میدونید یا نه اما بویی یه البوم داره به نام Diamond Dogs که خب اسم ارتش ونوم هم همینه (علاوه بر The Man Who Sold The World که اونم از بویی بود )

تا قبل از MGS3 دقیقا همین بود.

خب دوست عزیز در دوران جوانی خودش یه قهرمان به تمام معنا بوده اما بنا به اتفاقاتی که قرار بود توی فانتوم پین گفته بشه به شخصیت بد تبدیل میشه و ایدلوژی بیگ باس از یه قهرمان به یه ضد قهرمان با جمله You With Me Or Against me تغییر میکنه
در واقع میشه گفت بخاطر خیانت های زیاد و بازیچه دست دولت شدن توی یه سری اتفاقات و یه کلید گمشده مهم ( که هنوز گفته نشده) به اون شخصیت شیطانی متال گیر نبدیل میشه

بنظرم mgs v هم زد طرفدارها رو بد جور ناراحت کرد هم اعتبار کوجیما رفت زیر سوال و اکثر فنها ازش دلخور شدن هم زد خراب کرد نام متال گیر سالید رو.

اخه من به عنوان کسی که با متال گیر بزرگ شدم از متال گیر سالید ps1 تا حالا اصلا هیچطوره نمیتونم نسخه 5 رو قبول کنم.

واقعا به معنای واقعی گند زد کوجیما.خیلی خلاصه گفتم و گفتنیها رو قبلا دوستان گفتن.

دوستان نمیدونم میدونید یا نه اما بویی یه البوم داره به نام Diamond Dogs که خب اسم ارتش ونوم هم همینه (علاوه بر The Man Who Sold The World که اونم از بویی بود )

به علاوه ی اینا،
ترک 9 همین آلبوم هم اسمش "1984" هست! که سال تاسیس Diamond Dogs هست....
.
شاید کوجیما از روی علاقه ای که به David Bowie و این آلبوم داشته این چیزا رو این طوری ردیف کرده....

بنظرم mgs v هم زد طرفدارها رو بد جور ناراحت کرد هم اعتبار کوجیما رفت زیر سوال و اکثر فنها ازش دلخور شدن هم زد خراب کرد نام متال گیر سالید رو.

اخه من به عنوان کسی که با متال گیر بزرگ شدم از متال گیر سالید ps1 تا حالا اصلا هیچطوره نمیتونم نسخه 5 رو قبول کنم.

واقعا به معنای واقعی گند زد کوجیما.خیلی خلاصه گفتم و گفتنیها رو قبلا دوستان گفتن.

تمام این ها بخاطر وجود دو بیگ باس در بازی هست ، در تایید حرف شما باید گفت ما بازی یا فیلم و یا سریال رو دنبال می کنیم بخاطر علاقه ما به شخصیت اصلی مثل این میمونه که گرالت در ویچر 3 در پایان بازی مشخص بشه کسی که ما باهاش بازی کردیم گرالت نباشه و یه فرد بدون گذشته قبلی در بازی باشه.
یقینا این موضوع طرفدار هارو اذیت میکنه و حتم دارم هیدئو کوجیما به این فکر کرده و هدفش کاملا مشخص هست : داغ بودن جریانات و حواشی بازی خودش حتی پس از گذشت تقریبا 5-6 ماه که فکر کنم خودش نوعی رکورد باشه!
اما بالاخره حقایق مشخص میشن چه با اومدن چپتر 3 بازی چه با صحبت های کوجیما تا اون موقع طرفدار ها باید امیدشونو زنده نگه دارن دقیقا مثل جمله پشت ژاکت لیکویید Never Game over
و جمله فردریش نیچه فیلسوف آلمانی (که در بازی هم گفته میشه) این تفاسیر هستند که حقیقت ها رو شکل میدهند.

=))
دمتون گرم کوجیما رفت استودیو جدید زد هنوز منتظرین بیاد چپتر 3 بده؟!
وقتی یه بازی و درست و کامل بازی نمیکنین و هول هولی میرین از این بیشتر توقعی نمیره...لا اقل اخبار واقعی رو دنبال کنین...کونامی داره نیرو جذب میکنه واسه MGS بعدی...این نسخه پیچید رفت.

دوستان این که خود Snake توی بازی حضور نداره دلیل نمیشه که بگیم شخصیت مضخرفی داشته! وقتی که گروه های زیادی به دنبال کشتنش هستن و میخوان از روی زمین محوش کنن خب باید یه چاره ای بیاندیشه. وقتی که از یه مرگ حتمی(صانحه هلیکوپتر) نجات پیدا میکنه دیگه نمیتونه که دوباره زندگیش رو توی خطر قرار بده و مطمئنا اگه اسنیک بمیره دیگه کسی مثل اون پیدا نمیشه که بتونه هدف The Boss رو بدرستی اجرا کنه و دنیا رو نجات بده و متحدش کنه. بنابراین Ocelot بهمراه Zero نقشه جالبی میچینن و اسنیک این دفعه با هوشیاری ازش استقبال میکنه و اینبار Snake هست که میره پشت صحنه و شخصیت خطرناکی مثل Skull Face رو راحت گول میزنه و از طریق Venom نابودش میکنه.

مساله ای که مبهمه اینه که اتفاقات بین TPP و Metal Gear 2 دقیقا معلوم نیست و نمیشه به داستان Metal Gear 1 زیاد بها داد چون برای 29 سال پیش هست ولی با این همه خیلی جالبه که دقیقا استوری لاین هاشون رو اگه بزاری کنار هم Plot Hole بزرگی توی سری ایجاد نمیکنه و داستانش کاملا منطقیه. در ضمن Venom یه عروسک نیست و شخصیت خودش رو داره و در آخر Big Boss بهش میگه که این لقب به تنهایی و با حضور من نمیتونه وجود داشته باشه و ما هر دومون با کمک هم این لقب بزرگ رو زنده نگه داشتیم(اینجا منظور از Venom یه جورایی خود شخصیه که داره بازی رو انجام میده و با گفتن این حرفا میخواد بگه که نصف ارزش بیگ باس بخاطر پلیری هست که همیشه در کنارش بوده و بازی این قابلیت رو میده که خودمون چهره و مشخصات این فرد رو انتخاب کنیم که اینم خودش دلیل واضحیه)

دوستان این که خود Snake توی بازی حضور نداره دلیل نمیشه که بگیم شخصیت مضخرفی داشته! وقتی که گروه های زیادی به دنبال کشتنش هستن و میخوان از روی زمین محوش کنن خب باید یه چاره ای بیاندیشه. وقتی که از یه مرگ حتمی(صانحه هلیکوپتر) نجات پیدا میکنه دیگه نمیتونه که دوباره زندگیش رو توی خطر قرار بده و مطمئنا اگه اسنیک بمیره دیگه کسی مثل اون پیدا نمیشه که بتونه هدف The Boss رو بدرستی اجرا کنه و دنیا رو نجات بده و متحدش کنه. بنابراین Ocelot بهمراه Zero نقشه جالبی میچینن و اسنیک این دفعه با هوشیاری ازش استقبال میکنه و اینبار Snake هست که میره پشت صحنه و شخصیت خطرناکی مثل Skull Face رو راحت گول میزنه و از طریق Venom نابودش میکنه.

مساله ای که مبهمه اینه که اتفاقات بین TPP و Metal Gear 2 دقیقا معلوم نیست و نمیشه به داستان Metal Gear 1 زیاد بها داد چون برای 29 سال پیش هست ولی با این همه خیلی جالبه که دقیقا استوری لاین هاشون رو اگه بزاری کنار هم Plot Hole بزرگی توی سری ایجاد نمیکنه و داستانش کاملا منطقیه. در ضمن Venom یه عروسک نیست و شخصیت خودش رو داره و در آخر Big Boss بهش میگه که این لقب به تنهایی و با حضور من نمیتونه وجود داشته باشه و ما هر دومون با کمک هم این لقب بزرگ رو زنده نگه داشتیم(اینجا منظور از Venom یه جورایی خود شخصیه که داره بازی رو انجام میده و با گفتن این حرفا میخواد بگه که نصف ارزش بیگ باس بخاطر پلیری هست که همیشه در کنارش بوده و بازی این قابلیت رو میده که خودمون چهره و مشخصات این فرد رو انتخاب کنیم که اینم خودش دلیل واضحیه)

بیگ باس به هرچی که میشناسه پشت میکنه بهترین سربازش،بهترین دوستش و خلاصه هرچی که داره! اصلا برای من حداقل قابل توجیه نیست این رفتار عجیب و غریبش.
بعد چطور میشه ونوم تمام مهارت های بیگ باس رو داشته باشه(بیگ باسی که بهترین سرباز قرن 20 باشه) بعد جالبه هدف باس تاسیس OH بود؟ بهشت بیرونی اون چیزی بود که باس میخواست؟ اما جایی که ما دیدیم یه پایگاه بزرگ با سلاح های هسته ای توی آفریقا با بیگ باس شیطانی بود!
این وسط چی باعث بد شدن ونوم یا بیگ باس میشه؟ چرا آسلات انفدر مهربونه توی این نسخه؟
اگه بیگ باس اصلی OH یا همون رویای باس رو میسازه چرا لوگو اون جمجمه شاخ دار ونوم هست؟
چرا میلر کاملا متفاوته و فقط به فکر کشتن و انتقامه؟
چرا بعد از آزمایش DNA لیکویید ونوم رو پدر صدا میزنه؟
اگه هدف تشکر از پلیر بود پس کوجیما کاملا اشتباه کرد! چون الان اکثر فن هاش از بازی بسیار ناراضی هستن.
اتفاقا ونوم تنها وسیله برای محافظت از بیگ باس هست نه اسم داره نه هویت تنها یه پوسته خالی برای گول زدن دشمنه
ببینید نتیجه گیری ها مختلفه شما هرچی رو که باعث میشه از بازی لذت ببرید رو میتونید انتخاب کنید

- - -ویرایش - - -

=))
دمتون گرم کوجیما رفت استودیو جدید زد هنوز منتظرین بیاد چپتر 3 بده؟!
وقتی یه بازی و درست و کامل بازی نمیکنین و هول هولی میرین از این بیشتر توقعی نمیره...لا اقل اخبار واقعی رو دنبال کنین...کونامی داره نیرو جذب میکنه واسه MGS بعدی...این نسخه پیچید رفت.

اتفاقا شخصی که رو هوا تمام اتفاقات مرحله 46 رو باور کنه یعنی چیزی از بازی رو نفهمیده! در ضمن شما وقتی اطاع از دانسته های شخصی ندارین فکر نکنم جالب باشه اینجوری بهش توهین بکنید

بیگ باس به هرچی که میشناسه پشت میکنه بهترین سربازش،بهترین دوستش و خلاصه هرچی که داره! اصلا برای من حداقل قابل توجیه نیست این رفتار عجیب و غریبش.
بعد چطور میشه ونوم تمام مهارت های بیگ باس رو داشته باشه(بیگ باسی که بهترین سرباز قرن 20 باشه) بعد جالبه هدف باس تاسیس OH بود؟ بهشت بیرونی اون چیزی بود که باس میخواست؟ اما جایی که ما دیدیم یه پایگاه بزرگ با سلاح های هسته ای توی آفریقا با بیگ باس شیطانی بود!
این وسط چی باعث بد شدن ونوم یا بیگ باس میشه؟ چرا آسلات انفدر مهربونه توی این نسخه؟
اگه بیگ باس اصلی OH یا همون رویای باس رو میسازه چرا لوگو اون جمجمه شاخ دار ونوم هست؟
اگه هدف تشکر از پلیر بود پس کوجیما کاملا اشتباه کرد! چون الان اکثر فن هاش از بازی بسیار ناراضی هستن.
اتفاقا ونوم تنها وسیله برای محافظت از بیگ باس هست نه اسم داره نه هویت تنها یه پوسته خالی برای گول زدن دشمنه
ببینید نتیجه گیری ها مختلفه شما هرچی رو که باعث میشه از بازی لذت ببرید رو میتونید انتخاب کنید

دوست عزیز بیگ باس با اینکارش به کسی پشت نمیکنه بلکه یه جورایی از پشت صحنه حمایتشون میکنه، بعدش این مساله بدست آوردن مهارت مشابهش توی بازی های قبلی سری بوده مثل Gene>The Boss یا Raiden<Solid Snake و چیزی نیست که بخوایم در موردش بحث کنیم و جزو شاخصه های داستان بازیه. در ضمن توی بیس آفریقا سلاح هسته ای یا همون Nuke وجود نداشت و این لقب بیگ باس شیطانی رو نمیدونم شما از کجا آوردید چون تا اونجا که میدونم ونوم کار شیطانی انجام نداد! اسلات مهربون نیست فقط از Big Boss میخواد حمایت کنه(ریشه این مساله بر میگرده به Peace Walker و Portable Ops) و توی این راه حاضر هر نقشی رو بازی کنه تا بیگ باس به هدفش برسه. در ضمن توی پیس واکر این میلر بود که پای Paz و اون مامور KGB رو به میون کشید و باعث اون همه اتفاق و ماجرا شد چون میخواست خودشو مطرح کنه در سطح جهانی که در نهایت این کار به ضررشون تموم شد و بیگ باس هم توی پایان بازی از این مساله ناراضی بود. لیکوئید بیگ باس رو پدر صدا میزنه چون جواب آزمایش رو نمیدونه یا اینکه به حرف میلر اعتمادی نداره بجز این دلیل دیگه ای نمیتونه داشته باشه.

در ضمن هویت و اسم و شخصیت ونوم رو ما که بازیکن هستیم تایین میکنیم و این خودش ارزش کاراکترشو خیلی بالاتر از یه شخصیت معمولی میبره. در هر صورت من که کاملا از پایان بازی راضی بودم ولی با این حال بازم میگم که این نسخه از نظر داستانی اصلا به پای نسخه های قبلی نمیرسید و یجورایی اضافی بود.

دوست عزیز بیگ باس با اینکارش به کسی پشت نمیکنه بلکه یه جورایی از پشت صحنه حمایتشون میکنه، بعدش این مساله بدست آوردن مهارت مشابهش توی بازی های قبلی سری بوده مثل Gene>The Boss یا Raiden<Solid Snake و چیزی نیست که بخوایم در موردش بحث کنیم و جزو شاخصه های داستان بازیه. در ضمن توی بیس آفریقا سلاح هسته ای یا همون Nuke وجود نداشت و این لقب بیگ باس شیطانی رو نمیدونم شما از کجا آوردید چون تا اونجا که میدونم ونوم کار شیطانی انجام نداد! اسلات مهربون نیست فقط از Big Boss میخواد حمایت کنه(ریشه این مساله بر میگرده به Peace Walker و Portable Ops) و توی این راه حاضر هر نقشی رو بازی کنه تا بیگ باس به هدفش برسه. در ضمن توی پیس واکر این میلر بود که پای Paz و اون مامور KGB رو به میون کشید و باعث اون همه اتفاق و ماجرا شد چون میخواست خودشو مطرح کنه در سطح جهانی که در نهایت این کار به ضررشون تموم شد و بیگ باس هم توی پایان بازی از این مساله ناراضی بود. لیکوئید بیگ باس رو پدر صدا میزنه چون جواب آزمایش رو نمیدونه یا اینکه به حرف میلر اعتمادی نداره بجز این دلیل دیگه ای نمیتونه داشته باشه.

در ضمن هویت و اسم و شخصیت ونوم رو ما که بازیکن هستیم تایین میکنیم و این خودش ارزش کاراکترشو خیلی بالاتر از یه شخصیت معمولی میبره. در هر صورت من که کاملا از پایان بازی راضی بودم ولی با این حال بازم میگم که این نسخه از نظر داستانی اصلا به پای نسخه های قبلی نمیرسید و یجورایی اضافی بود.

با تشکر از توضیحات شما دوست عزیز ولی هنو.ز هم سوالات زیادی میمونه که براشون پاسخی واقعا نیست و راضی بودن از پایان بازی اکثریت جمع نداره ، بیشتر طرفدار ها بسیار ناراضی هستند پیشنهاد میکنم مقاله آقای سجاد رضایی در وبسایت دنیای بازی رو مطالعه بفرمایید ، در ضمن شخصیت بیگ باس از GZ به بعد واقعا تغییر میکنه و از یه قهرمان به یه ضد قهرمان واقعی تبدیل میشه این تنها حرف من نیست بلکه تمامی نقد ها و مقالات این رو میگن و اینکه بیگ باس توی MGS 2 شخصیت بد و شیطانی داستان هست که در آخر توسط سالید کشته میشه در صورتیکه ایهب خیلی هم شخص خوبی بود و از خود گذشتگی زیاد انحام داد!
در هر حال ببینید نتیجه گیری قطعی راجب این پایان و داستان میشه گفت به نوعی غیر ممکنه! خیلی مسائل ریز و درشت وجود دارن که پاسخی براشون نیست

- - -ویرایش - - -

اتفاقا شخصی که رو هوا تمام اتفاقات مرحله 46 رو باور کنه یعنی چیزی از بازی رو نفهمیده! در ضمن شما وقتی اطاع از دانسته های شخصی ندارین فکر نکنم جالب باشه اینجوری بهش توهین بکنید

ببخشید رک میگم.به قدری اطلاعاتتون پایینه از بازی که اصلا نمیتونم وارد بحث بشم فقط توصیه میکنم حداقل همین تاپیک رو بخونین تا جواب سوالاتتون رو بگیرید.
ینکه بیگ باس توی MGS 2 شخصیت بد و شیطانی داستان هست که در آخر توسط سالید کشته میشه

شما واقعا MGS2 رو بازی کردین؟! واقعا باید با شما بحث کرد؟! اون MG 2 هست نه MGS2 ...
یه بار کل سری رو بازی کنین (خوندن به درد نمیخوره) بعدش متوجه میشین که هر چی توی فنتوم پین دیدید همونی بوده که دیدید! و یه افتضاح داستانی واسه ی متال گیر! خود داستان باز بدک نبود اینکه بازی ناقصه و یهویی سر و تهش بسته شده و اون چیزی که به ما قول دادن نبود مسخرس...کوجیما نرسیده بازیو تموم کنه و کونامی بازی رو ریلیز کرده.الانم اصلا منتظر ادامش نباشید کونامی داره MGS بعدی رو میسازه بدون کوجیما و سره این قضیه چقدرم دستش بازه داستان رو جوری که میخواد ببره جلو! انجینم که داره! دیگه چی میخواد.
دوست عزیزم MAK LIGHT خودش اعتراف کرد که بازی رو با چیت و سر سری رفته که سردسته ی شما توی فرضیه دادنه...وقتی میبینم اینجوریه اصلا عصبی میشم که چجور فن MGS هستین شماها دیگه اصلا که ادم بخواد وارد بحث بشه و وقت بسوزونه.

ببخشید رک میگم.به قدری اطلاعاتتون پایینه از بازی که اصلا نمیتونم وارد بحث بشم فقط توصیه میکنم حداقل همین تاپیک رو بخونین تا جواب سوالاتتون رو بگیرید.

شما واقعا MGS2 رو بازی کردین؟! واقعا باید با شما بحث کرد؟! اون MG 2 هست نه MGS2 ...
یه بار کل سری رو بازی کنین (خوندن به درد نمیخوره) بعدش متوجه میشین که هر چی توی فنتوم پین دیدید همونی بوده که دیدید! و یه افتضاح داستانی واسه ی متال گیر! خود داستان باز بدک نبود اینکه بازی ناقصه و یهویی سر و تهش بسته شده و اون چیزی که به ما قول دادن نبود مسخرس...کوجیما نرسیده بازیو تموم کنه و کونامی بازی رو ریلیز کرده.الانم اصلا منتظر ادامش نباشید کونامی داره MGS بعدی رو میسازه بدون کوجیما و سره این قضیه چقدرم دستش بازه داستان رو جوری که میخواد ببره جلو! انجینم که داره! دیگه چی میخواد.
دوست عزیزم MAK LIGHT خودش اعتراف کرد که بازی رو با چیت و سر سری رفته که سردسته ی شما توی فرضیه دادنه...وقتی میبینم اینجوریه اصلا عصبی میشم که چجور فن MGS هستین شماها دیگه اصلا که ادم بخواد وارد بحث بشه و وقت بسوزونه.

اولا قصد دعوا و بحث و جدل ندارم ، شما هرچی رو که دوست دارید از بازی نتیجه بگیرید در ضمن من اصلا جناب Mak Light رو نمیشناسم ، ثانیا شما با این اعتماد به نفستون دارید اینجا حروم میشید ، ثالثا عقیده و فکر هر کس به خود شخص مربوطه و هیچکس حق تحقیر و یا تفسیر اون رو نداره!
در ضمن همچین میگید با چیت رفته انگار که بازی واقعا بسیار سخت بوده که معمولی نمیشده ردش کرد! در ضمن لازمه هر بحثی نگه داشتن احترام شخص مقابله ، پس فقط یک نفر توی دنیا نظر میده و اون هم آقای Mak Light هست؟ این بازی انقدر تعجب برانگیزه که تعداد زیادی مقاله و بحث و گفتگو به چندین زبان مختلف راه انداخته!
اگه شما احترام کوجیما رو نگه می دارید پس لاقل باید بدونین که کونامی هیچ تقصیری در پیشرفت داستان نداشته و نخواهد هم داشت از طرفی اگه کوجیما یه ذره فکر می کرد که این داستان باعث خراب شدن چهره خودش بعد از 26 سال میشه مطمئنا این کار رو انجام نمیداد ! یا لاقل تا الان راجب بازی خودش حرف هایی می زد تا ابهامات رو برطرف بکنه!
اگه بازی همون چیزی بود که دیدم پس واقعا با عقل جور در نمیاد همینجا 62 صفحه بحث بشه!
در آخر هم بگم بنده به هیچ عنوان از شما درخواست نکردم وارد بحث بشید و سر یه غلط املایی شخصیت خودتونو نشون بدید(ببخشید رک میگم!)

وضعیت
گفتگو بسته شده و امکان ارسال پاسخ وجود ندارد.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or