SPOILER: The MGS V TPP Spoiler Thread

• Thread starter Thread starter Behrooz
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز
وضعیت
گفتگو بسته شده و امکان ارسال پاسخ وجود ندارد.
:d

این تاپیک واقعا نیازه؛ یعنی واسه هر بازی ای واقعا نیازه که یه تاپیک باشه در مورد داستان یک بازی بحث بشه بدون اینکه تو تاپیک اصلی چیز بزرگی اسپویل بشه.

نکات:

1- اسم تاپیک مشخصه؛ همه چی در مورد داستان بازی و بحث در موردش، حتی نکات غیر داستانی مثلا یه سری از ویژگی های گیم پلی و امکانات که شاید کسی نخواد بدونه و خودش میخواد کشفش کنه، این جا بحث میشه کلا.

2- از تگ اسپویلر لازم نیست استفاده کنید.

این آخرین هشدار بود. اگه هنوز بازی رو تموم نکردید این جا وارد نشید.

نه منظورش فلش بک نبوده گفته به کوبا بر میگردیم. حتی آگه منظورشم فلش بک باشه من چیزی از آون اردوگاه تو کوبا ندیدیم تو کات سینه

سلام آبتین :d
بابا من اینجا فقط گفتم نا امید شدم و الا هر شب دارم خواب tpp می بینم. :d
تو ردیت حرف های رفیقت تو pc gamer را نوشتم (البته اسمی از pc gamer نیاوردم یه وقت برا دوستت دردسر نشه)، ملت فحش کشم کردند.
ولی مهم نیست. فقط امیدوارم این رفیقت راست گفته باشه. ازش یه بار دیگر بپرس ببین اطلاعات داره یا نه؟
راستی تعداد نوک ها خیلی زیاد شده دوباره. رو فور از 200 شد 600!
آبتین عزیز خواهشا از این دوستت دوباره بپرس خبری میشه یا نه؟
ممنون :d

سوال ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟

چرا من نمیتونم گرند زیرو تو PS4 دانلود کنم خودش تو منوهای بازی دانلودش گذاشته چرا نمیشه ؟
ممنون

سلام آبتین :d
بابا من اینجا فقط گفتم نا امید شدم و الا هر شب دارم خواب tpp می بینم. :d
تو ردیت حرف های رفیقت تو pc gamer را نوشتم (البته اسمی از pc gamer نیاوردم یه وقت برا دوستت دردسر نشه)، ملت فحش کشم کردند.
ولی مهم نیست. فقط امیدوارم این رفیقت راست گفته باشه. ازش یه بار دیگر بپرس ببین اطلاعات داره یا نه؟
راستی تعداد نوک ها خیلی زیاد شده دوباره. رو فور از 200 شد 600!
آبتین عزیز خواهشا از این دوستت دوباره بپرس خبری میشه یا نه؟
ممنون :d

سلام داداش.دوباره ازش پرسیدم این سری اعصابش کلا خورد شد بعد یه ربع شروع کرد فش دادن بعد گفت دیوونه قبلا جوابت رو دادم این همه دلیل و مدرک ...کردی منو تو:d راستی قبلا گفته بودم طرف ایرانیه؟
این رفیقاتم تو ردیت چرا یهو جا زدن دیگه چیزی نمونده بود نیوکلیر دیس آرم رو ببینیم

سلام داداش.دوباره ازش پرسیدم این سری اعصابش کلا خورد شد بعد یه ربع شروع کرد فش دادن بعد گفت دیوونه قبلا جوابت رو دادم این همه دلیل و مدرک ...کردی منو تو:d راستی قبلا گفته بودم طرف ایرانیه؟
این رفیقاتم تو ردیت چرا یهو جا زدن دیگه چیزی نمونده بود نیوکلیر دیس آرم رو ببینیم

کلا همه دیوونه شدن انگار. تا کی باید منتظر دیس ارمامنت باشیم نمیدونم. تعداد نوک ها یه شبه رو فور 3 برابر و رو بقیه پلتفرم ها 1.5 برابر شد.
ولی منطقی هست کاملا. هدف اصلی کوجیما از متال گیر، مقابله با گسترش سلاح های هسته ای هست. اگه دیس ارمامنت فعال نشه به هدفش نمیرسه. چپتر 3 هم به عنوان جایزه تلاش ما برای دیس آرم کردن هست.
راستی pc gamer هم متال را گوتی کرد.
و یه چیز جالب :احتمالا وقایع بازی خاطرات یا بازگویی اتفاقات هست. چون سکانس اول تو اوتر هون هست و سکانس آخر هم تو اوتر هون هست تو همون مکان.

وقتی که ونوم از کما اومد بیرون مرد آتشین هم بیدار شد بخاطر حس انتقام از بیگ باس
اسماعیل دقیقا صورتش همون مدیک گرند زیروئه صداش هم همونه، صدای مدیک و بیگ باس شبیه هم بود
کسایی که تحت تاثیر ذهن مانتیس قرار میگیرن میتونن اونو ببینن ظاهرا و تو بیمارستان ونوم حضور مانتیس رو حس کرد ولی اسماعیل اصلا نمیبینه انگار مانتیس رو
بعد فرار از بیمارستان حتی تو ذهن ونوم هم میاد و بهش کمک هم میکنه و اونجا که از پل پرت میشن پایین مانتیس مرد آتشین رو ول میکنه و سمت ونوم میاد و دوربین از زاویه دید مانتیس صحنه هارو پخش میکنه
انگار همه اینا نقشه و بازیه، و نقش اول رو هم آسلات داره بازی میکنه
ونوم همون بیگ باسه و تمام اینا نقشه های سایفره، بیگ باس یه بار دیگه بازیچه شد
یعنی جوری نقشه چیدن که بگن بیگ باس تو بیگ باس نبودی ولی الان هستی و طوری کار کنن روش که همون بیگ باسی بشه که زیرو میخواد

دوستان به چیزهایی جالب تو مرحله 46 برخوردند که نشون میده احتمالا دروغ است.
تو پاسپورت مدیک تاریخ ها و شرایط پاسپورت با هم نمیخونه. اگه شد فردا میذارم که چیاست.
راستی میدونستید موتورسیکلت باس تو مرحله 46 همون موتورسیکلت ایوا تو MGS 4 هست.
از شماره روی موتور مشخص شده.

دوستان به چیزهایی جالب تو مرحله 46 برخوردند که نشون میده احتمالا دروغ است.
تو پاسپورت مدیک تاریخ ها و شرایط پاسپورت با هم نمیخونه. اگه شد فردا میذارم که چیاست.
راستی میدونستید موتورسیکلت باس تو مرحله 46 همون موتورسیکلت ایوا تو MGS 4 هست.
از شماره روی موتور مشخص شده.
چی شد پس ؟ هیچی نمیزاری

- - -ویرایش - - -

داشتم تو اینترنت می گشتم این عکس رو یدا کردم گفتم اینجا هم بزارم. حالا نمی دونم ساختگی یا نه : http://8pic.ir/images/vn9oxti7x3zmyzt2tpu2.jpg
راستی توی مرحله ی 1 یا 46 به چشم های اسماعیل توجه کردید. بعد از اونجایی که اولین بار با مرد آتشی رو به رو میشیم و بهمون تیر می خوره و صحنه آهسته میشه رو چشما و قیافه ی اسماعیل زوم کنید. من که دیدم چشماش سالمه یعنی هر دو چشمش سالمه ولی اگر بیگ باس باشه نباید اینطوری بشه.

چی شد پس ؟ هیچی نمیزاری

- - -ویرایش - - -

داشتم تو اینترنت می گشتم این عکس رو یدا کردم گفتم اینجا هم بزارم. حالا نمی دونم ساختگی یا نه : http://8pic.ir/images/vn9oxti7x3zmyzt2tpu2.jpg
راستی توی مرحله ی 1 یا 46 به چشم های اسماعیل توجه کردید. بعد از اونجایی که اولین بار با مرد آتشی رو به رو میشیم و بهمون تیر می خوره و صحنه آهسته میشه رو چشما و قیافه ی اسماعیل زوم کنید. من که دیدم چشماش سالمه یعنی هر دو چشمش سالمه ولی اگر بیگ باس باشه نباید اینطوری بشه.

چیز چندان دندان گیری نبود.
این چند وقته یه چند تا چیز جالب گذاشتن که زیادی طولانی حال ندارم بنویسم. ولی دو تا از مهماش ایناست :
تگ های extreme, replay, reunion و... همه کنار اسم مراحل اومده ولی تگ truth تو خود اسم مرحله 46 اومده.
2.یه چیز خیلی جالب که میدونم هیچ کدومتون نمیدونید و تو صنعت گیم هم اولین بار هست که دیده میشه، البته تا اونجایی که من می‌دانم، اینه که کسایی که بازی را بی وقفه دارن انجام میدن شاهد این بودند که گیاه های داخل بازی رشد کردند. جمله ای که یکیشان گفت و بقیه هم تایید کردن :

Afghanistan is more green now. Different berries turned from brown to green.
افغانستان الان سبز تر شده. گیاه (توت) های مختلف رشد کردند و از شاخه های قهوه ای تبدیل به بوته های سبز رنگ شدن :d (درود بر این ترجمه :d)
یعنی این کوجیما عجب بازیی ساخته. هر روز یه چیز جدید کشف میشه توش!
رسما اولین بازی با محیط زیست واقعی هست!

- - -ویرایش - - -

به علاوه تو نسخه های قبلی هم رنگ چشم باس بعضی وقتها آبی نبوده. تو باکس آرت بازی و پوستر ها چشمهای ونوم ابیه.

دقیقا فرمول گرفتن این quiet چه جوری هست؟من بعد اون مرحله آوردمش تو کمپ خودمون ولی همش تو زندان هستش و دراز کشیده آهنگ گوش میده!
اون مرحله دیدار با quiet هم برام نمیاد.
سگه و رباته رو گرفتم فقط این مونده.
این quiet رو میشه به عنوان کارکتر برداشت یا فقط همراه هستش؟

چیز چندان دندان گیری نبود.
این چند وقته یه چند تا چیز جالب گذاشتن که زیادی طولانی حال ندارم بنویسم. ولی دو تا از مهماش ایناست :
تگ های extreme, replay, reunion و... همه کنار اسم مراحل اومده ولی تگ truth تو خود اسم مرحله 46 اومده.
2.یه چیز خیلی جالب که میدونم هیچ کدومتون نمیدونید و تو صنعت گیم هم اولین بار هست که دیده میشه، البته تا اونجایی که من می‌دانم، اینه که کسایی که بازی را بی وقفه دارن انجام میدن شاهد این بودند که گیاه های داخل بازی رشد کردند. جمله ای که یکیشان گفت و بقیه هم تایید کردن :

Afghanistan is more green now. Different berries turned from brown to green.
افغانستان الان سبز تر شده. گیاه (توت) های مختلف رشد کردند و از شاخه های قهوه ای تبدیل به بوته های سبز رنگ شدن :d (درود بر این ترجمه :d)
یعنی این کوجیما عجب بازیی ساخته. هر روز یه چیز جدید کشف میشه توش!
رسما اولین بازی با محیط زیست واقعی هست!

- - -ویرایش - - -

به علاوه تو نسخه های قبلی هم رنگ چشم باس بعضی وقتها آبی نبوده. تو باکس آرت بازی و پوستر ها چشمهای ونوم ابیه.

ای بابا خب بقیش رو هم بزار دیگه من هرشب دارم خواب بیگ باس رو میبینم:d

دقیقا فرمول گرفتن این quiet چه جوری هست؟من بعد اون مرحله آوردمش تو کمپ خودمون ولی همش تو زندان هستش و دراز کشیده آهنگ گوش میده!
اون مرحله دیدار با quiet هم برام نمیاد.
سگه و رباته رو گرفتم فقط این مونده.
این quiet رو میشه به عنوان کارکتر برداشت یا فقط همراه هستش؟

بعد مرحله چهارده اصلی تو ماموریت های فرعی دیدار میاد طلایی هم هست بعد اون اضافه میشه

خب دوستان من امشب وقت گذاشتم و تاپیک را از اول تا جایی که خودم اولین پست ها را دادم چک کردم.باید بگم یه تنه دم خودم گرم.:d
قبل اومدنمن تو دو ماه 24 ثفحه رفته بود جلو این تاپیک ولی تو دو ماه بعدی شد 60 صفحه.رسما یه تنه تاپیک را دوبرابر پیش بردم .:d حالا می فهمم چرا تو دو ماه تعداد پست هام از 20 تا شد 220 تا.:d
اگه تاپیک سند داشت رسما حد اقل 3 دونگش بلامنازع مال من بود .:d
من وقتی اومدم که 95 %دوستان قید تاپیک را زده بودند و اندکی بعد نیز تقریبا بقیه هم قیدش را زدند.عملا جای fenris wolf عزیز را گرفتم.:d شدم واسط ردیت و اینجا.
باید بگم ولی انصافا منم خسته شدم.یعنی خسته که نه ،رسما ترکیدم.و مسئله مهم اینه که بیشتر ازین هم وقت نمیتونم بذارم.حداقل تا چند ماه اینده نمیتونم.این همه بحث و فلان و بهمان و تئوری و...،ولی لعنتی هیچکدوم را با اطمینان 100% نمیشه بهش تکیه کرد.شاید خبری بشه ،شاید نشه،شاید تو متال گیر بعدی به سوالاتمون پاسخ داده بشه...،واقعا نمیدونم....
تو این مدت خیلی تئوری ها رد شدند با گذر زمان.ولی هنوز انقدر تئوری جدید میشه داد و هنوز انقدر امید هست که بگم هنوز هم میشه ادامه داد.هنوز هم ردیت فعاله.زیادی هم فعاله.
خودم هم به نوکلیر دیس ارمامنت خیلی امید دارم.
همچنین به حرف های دوست عزیز abtin219
که امیدوارم واقعا سر کار نذاشته باشدم(مون).البته به صداقتش شک ندارم ولی خب زمان زیادی گذشته.ابتین امیدوارم اگه خبری هم نشد یه چیزی از زیر زبون اون رفیقت بکشی بیرون.
همچنین یه توثیه دارم:اگه واقعا پیگیر هستید میتونید یه کار بکنید(کاری که اگه میتونستم خیلی وقت پیش خودم کرده بود .ولی به کنسول مطلقا دسترسی ندارم):
اگر ps3 دارید و از قضا کپی خور هم هست،دیتای بازی را بریزید رو کامپیوترتون.تو فایل دیتای بازی یکم که بگردید تو یکی از فولدر ها یه شاخه به اسم video یا movie یا یه همچین چیزی باید باشه که شامل بعضی یا همه کات سین های بازی هست.البته پسوند ویدئو ها با پسوند های روتین و عادی فرق داره و برای اجراش باید پلیر مناسب را از اینتزنت بگیرید که کار چندان سختی نیست.
شاید تو اون ویدئو ها ،کات سینی ،چیزی از چپتر 3 یا محتوای مخفی بازی باشه.
خلاصه اینکه دوستان،این بود اخرین کامنت من تو این پست تا 7-8 ماه دیگه...
اگه خبری شد ،اگه کسی به پروفایلم پیام بده ممنون میشم و به عمر و عزتش دعا می کنم .:x
ممنون وخداحافظ...

وضعیت
گفتگو بسته شده و امکان ارسال پاسخ وجود ندارد.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or