خب دوستان من امشب وقت گذاشتم و تاپیک را از اول تا جایی که خودم اولین پست ها را دادم چک کردم.باید بگم یه تنه دم خودم گرم.:d
قبل اومدنمن تو دو ماه 24 ثفحه رفته بود جلو این تاپیک ولی تو دو ماه بعدی شد 60 صفحه.رسما یه تنه تاپیک را دوبرابر پیش بردم .:d حالا می فهمم چرا تو دو ماه تعداد پست هام از 20 تا شد 220 تا.:d
اگه تاپیک سند داشت رسما حد اقل 3 دونگش بلامنازع مال من بود .:d
من وقتی اومدم که 95 %دوستان قید تاپیک را زده بودند و اندکی بعد نیز تقریبا بقیه هم قیدش را زدند.عملا جای fenris wolf عزیز را گرفتم.:d شدم واسط ردیت و اینجا.
باید بگم ولی انصافا منم خسته شدم.یعنی خسته که نه ،رسما ترکیدم.و مسئله مهم اینه که بیشتر ازین هم وقت نمیتونم بذارم.حداقل تا چند ماه اینده نمیتونم.این همه بحث و فلان و بهمان و تئوری و...،ولی لعنتی هیچکدوم را با اطمینان 100% نمیشه بهش تکیه کرد.شاید خبری بشه ،شاید نشه،شاید تو متال گیر بعدی به سوالاتمون پاسخ داده بشه...،واقعا نمیدونم....
تو این مدت خیلی تئوری ها رد شدند با گذر زمان.ولی هنوز انقدر تئوری جدید میشه داد و هنوز انقدر امید هست که بگم هنوز هم میشه ادامه داد.هنوز هم ردیت فعاله.زیادی هم فعاله.
خودم هم به نوکلیر دیس ارمامنت خیلی امید دارم.
همچنین به حرف های دوست عزیز abtin219
که امیدوارم واقعا سر کار نذاشته باشدم(مون).البته به صداقتش شک ندارم ولی خب زمان زیادی گذشته.ابتین امیدوارم اگه خبری هم نشد یه چیزی از زیر زبون اون رفیقت بکشی بیرون.
همچنین یه توثیه دارم:اگه واقعا پیگیر هستید میتونید یه کار بکنید(کاری که اگه میتونستم خیلی وقت پیش خودم کرده بود .ولی به کنسول مطلقا دسترسی ندارم):
اگر ps3 دارید و از قضا کپی خور هم هست،دیتای بازی را بریزید رو کامپیوترتون.تو فایل دیتای بازی یکم که بگردید تو یکی از فولدر ها یه شاخه به اسم video یا movie یا یه همچین چیزی باید باشه که شامل بعضی یا همه کات سین های بازی هست.البته پسوند ویدئو ها با پسوند های روتین و عادی فرق داره و برای اجراش باید پلیر مناسب را از اینتزنت بگیرید که کار چندان سختی نیست.
شاید تو اون ویدئو ها ،کات سینی ،چیزی از چپتر 3 یا محتوای مخفی بازی باشه.
خلاصه اینکه دوستان،این بود اخرین کامنت من تو این پست تا 7-8 ماه دیگه...
اگه خبری شد ،اگه کسی به پروفایلم پیام بده ممنون میشم و به عمر و عزتش دعا می کنم .
ممنون وخداحافظ...