سرهم بندی کردن اخر داستان بازی و عجله ای جمع و جورش کردن...سوتی...نمیتونم بپذیرم کلیت داستان هم که 1 بیگ باس داریم چون بازی متال گیر سالید ونوم هست اصلا! اولش که شروع میشه میگه V hase to come.ولی اینجوری جمع کردن داستان بازی سر هم بندی بوده از چپتر 2 هم معلومه دیگه...
اينقدر جو نده.پوستمون را كندي بس كه گفتي ناقصه بازي :d
اون چيزي را هم كه به نظر شما پارادوكس مياد خيلي وقته توجيه شده.
گفته ميشه اسلات ابتدا باس را اورده بيرون و فرستادتش تا لباس و تجهزات بپوشه.در اين حين رفته سراغ ونوم و با هم از دست ولگين فرار كردند.بعد كه ونوم را رسوند به لنگر گاه(من بازيم كرش ميكرد.اين تيكه را نديدم) ،برميگرده پيش باس برا دادن پاسپورت و ساير چيز ها و زدن حرف هاي اخر .برا همين وقتي ساعت 6 اسلات كنار باس هست پل خراب شده.
به نوكلير ديس ارمامنت هم زياد دل نبنديد.تعداد بمب هاي اتم دوباره زياد شده.
اون عكس هم كه گفتم گذاشته همون عكسي هست كه ردمپشن گذاشت.من خودم هم نا اميد شده بودم ولي كوجيما درد نداره كه بياد هي درباره چپتر 3 چيز هاي مختلف توييت كنه.صد در صد چپتر 3 را نشون خواهد داد.در ضمن تو رديت چند وقت پيش يكي از كاربرا به نكته خيلي جالبي اشاره كرد.تو ارت ورك هاي اوليه بازي كه دي دي كنار ونوم هست(ولي قيافه دي دي شبيه سگ هاي دابر من هست)،ونوم هر دو دستش سالمه.اگه هم يادتون باشه تو اولين عكس هايي كه از فاكس انجين منتشر شد يه چند تا چهره بود.از جمله چهره ي ولگين.همچنين يه سري عكس از ورن اوليه فنتوم پين بود كه هر دو تا دستش سالم بود.اون عكس ها كاملا اين گيم بودند.
در ضمن تو مصاحبه اي كه گيم اينفورمر با كوجيما خيلي وقت پيش كرد ،ازش پرسيدن باس چند بار به كما رفته و اون گفت فقطيه بار و ميدونيم كه اون يه بار زمان پروه فرزندان وحشتناك بود.ولي اخر گراند زيرو پزشك ها ميگن كه باس به كما رفته.كوجيما در جواب گفت كه اخر فنتوم پين گره داستاني مربوط به اين قضيه معلوم ميشه.
به علاوه بر فرض كه كوجيما اين توييت هاش الكي باشه.اون وقت كه چي؟مريضه ؟درد داره؟كوجيمايي كه گفته براي من ارزشمند ترين افراد فن هام هستند.اگه توييت هاش الكي باشه كه فقط به شدت خودش را بي اعتبار مي كنه.و ارزش خودش را مياره پايين در نگاه بقيه.به نظر من و در راستاي اون مقاله اي كه ترجمه كردم،؛كوجيما قسمت اصلي و خوشمزه كار را گذاشته براي اخر كار.
پ.ن1:فرض كنيد كه كوجيما شرط انتشار چپتر 3 را گذاشته باشه اتفاق افتادن نوكلير ديس ارمامنت.با اين وضعي كه ملت دارن نوك ديس ارم ميكنند،تا صد سال ديگه هم بقيه بازي را نمي بينيم. :d
پ.ن 2:كاربر عزيز rip،شما تو اين مدت بيش از بقيه دوستان ما را به سخره گرفتي و مسخرمون كردي.دلم ميخواد اون موقعي كه چپتر 3 مياد قيافه ات را ببينم.دلم ميخواد ببينم اون شكلك هايي كه موقعي كه با اريا بحث ميكردم ميذاشتي ،را بازم روت ميشه بذاري يا نه.ببخشيد اگه لحنم زيادي تنده ولي واقعيت را گفتم.شما بيش از حد عناد ورزيدي اين مدت و يه جوري رفتار كردي كه انگار ما يه مشت احمقيم كه افسارمون دست كوجيماست و فقط داريم خودمون را مسخره ميكنيم.
روزي كه چپتر 3 بياد خيلي دلم ميخواد ببينم ري اكشنت چيه.البته اگه اون موقع نرفته باشي تا تو افق محو شي.