گیمپلی فقط هستهی خوبی داشت.
------------------------------------------------
من بازی رو تموم کردم. اول این که چقدر پایان ناامیدکننده بود. به من گفتن ۲ تا پایان داره, ولی من پایانی رو دیدم که تهش میفهمیم Venom Snake با Naked Snake فرق داره.
اولین نکته اینه که مگه پروژه Les Infant Terribles مگه توی وقتی که Big Boss توی کما بوده اتفاق نمیاوفته؟ در واقع وقتی که توی کما بوده میان ازش کلون میسازن که اونجوری که من میدونم کار ۱ هفته و اینا هم نبوده که بیگباس اصلی وقتی تو تخت بوده یکی دو هفته اوکیش کنن.
دومین نکته اینه که چطور Kaz نتونست تشخیص بده توی بیمارستان کدوم بیگباسه و کدوم نیست.
سومین نکته اینه که چرا بیگباس باید ۹ سال منتظر میموند. چرا ناپدید نشد درست؟ در واقع به نظرم این تیکش واقعاً به هیچی نمیخونه. نه LIT نه داستانی که توی متالگیرهای بعدی میبینیم.
اینجور که من فهمیدم Ocelot در ادامه طرف Liquid رو میگیره و از اونور Kaz هم طرف Solid. نکتهای که هست چرا اصلاً Ocelot انتخاب باید میکرد؟ یعنی من این رو نمیفهمم. Ocelot که انقدر با بیگباس نزدیک بوده, و میبینه که بیگباس انتخاب اصلیش Solid Snake هست چرا اون رو انتخاب نمیکنه. یا اصلاً چرا جلوگیری نمیکنن از رودررو شدن اینا؟
سومین نکته اینه که توی متالگیر ۱ بیگباس اصلی سالید اسنیک رو میفرسته تا ونوم اسنیک رو بکشن. خب آخه چرا؟ آیا ونوم اسنیک جز اطاعت خواسته بیگباس بعد بلند شدن از کما کار دیگهای کرده؟
بعد Quiet قضیش چی شد؟ صرفاً ناپدید شد؟ اون آیا نفهمید بیگباس اصلیه نیست؟ بیگباس اصلی هیچوقت Quiet رو ملاقات نکرد؟
قضیه Emmerich چی شد؟ Emmerich داشت دروغ میگفت آیا واقعاً؟ من خودم شخصاً از میلر خوشم نمیومد و بعضی از حرفای این Emmerich هم به نظرم درست بود.
من اپیزود ۵۰ رو تموم نکردم برای همین نمیدونم سر Eli چه بلایی اومده یا قضیه چیه.
فرهود عزیز چقدر سوال داری! :d
اول از همه گیمپلی:ایراد گیمپلی از نظر شما چی بو.د؟ گیمپلی انقدر غنی بود که اگه از یک پنجم امکانات هم استفاده می کردی بازم بازی را بدون مشکل می شد پیش برد.به شخصه رئال ترین گیمپلی ای بود که تا حالا دیده بودم.سبک مخفی کاری را چند پله ارتقا داد.
سوال هایی که درباره داستان میپرسی جواب کاملش را میتونی تو 60 تا صفحه قبلی پیدا کنی.ولی خب من به طور خلاصه جوابت را میدم:
پایان اصلی بازی همون بود که دیدی و البته ادامش که ونوم به نواری که بیگ باس براش گذاشته گوش میده و باس بهش میگه که ما هر دو بیگ باس هستیم.
پروزه فرزندان وحشتناک 1972 اجرا میشه.بیگ باس تو متال گیر 5 از 1975 تو کما میره و اون قضیه اصلا کاری به فنتوم پین نداره.
کاز تو بیمارستان که بیگ باس را تشخیص میده و میگه:don't you die on me,damn it
اگه تو خود بازی منظورت هست که تو فنتوم پین کاز نابیناست و از طریق پاراسایت داره میبینه و برا همین نمیتونه تشخیص بده که ونوم خود باس نیست.
نه سال خود باس هم تو کما بوده.و کمی قبل تر از ونوم به هوش میاد و در جریان برنامه اسلات و زیرو قرار میگیره.
دلیل انتخاب لیکویید توسط اسلات هم شما اولین نفر هستی که میپرسی.چون این موضوع اصلا تو داستان مطرح نمیشه.
بله ونوم اسنیک بعد از 1984 کم کم یاغی میشه و از اون هدفی که بیبگ باس میخواست بر میگرده و به طور خود مختار عمل میکنه و تبدیل میشه به یه تهدید جهانی.
کوایت هم تنها مواجهش با خود بیگ باس تو بیمارستان بود که باس اتشش زد.و خود کوایت هم دایمند داگز را ترک میکنه ولی زنده میمونه.و هیچ وقت هم نمیفهمه که ونوم خود باس نیست.
امریخ که همه شواهد بر ضدش هست.ولی جدیدا داره گفته میشه که شاید کاز خیانتکار اصلی باشه و امریخ فقط بازیچه دست اون بوده باشه.
ایلای هم ساهالنتروپس را بر میداره و در میره به افریقا ولی بعد ونوم و دوستان میرن ازش پس میگیرن.