یه مطلب را بگم :
در این که دلایل بیشماری بر یکسان بودن ونوم اسنیک و بیگ باس وجود داره، شکی نیست. بهترینش هم همون قضیه جراحی هست که خودم گفتم: :d
مدیک را طراحیش به عهده خود ما بود و میتونستیم یه سیاه پوست طراحیش کنیم و با عمل جراحی شبیه باس شده بود. خب جراحی صورت درست ولی اون جناب دکتر چطور رنگ پوست ونوم را از سیاه پوست کرده سفید پوست؟ چطوری قد این دو تا را یکی کرده؟ بر فرض هم که رنگ پوستش را با جراحی تغییر داده باشه (که حتی با منطق دنیای متال گیر هم غیر ممکنه) چطور وقتی یه صورت را تغییر داده چند تا زخم بزرگ به جا گذاشته ولی بدن ونوم را بدون زخم تغییر داده؟
و یه سوال بزرگ :
اگر ما واقعا مدیک هستیم چرا تو گراند زیروز، مدیک یه چهره مشخص داره و چرا نیومدن مثل مراحل پاز چهره اش را با یه ماسک بپوشانند؟
این نکته وقتی قابل توجه می شود که بدونیم داستان فنتوم پین حداقل یک سال قبل تر از عرضه گراند زیروز کامل شده بوده (یعنی کل پلات مشخص بوده چیه.)
و یه چیز دیگه :
تو اندینگ گراند زیروز، مدیک هوشیار هست و به کما نرفته. ولی باس تو کماست.
از طرفی اول tpp, اسماعیل به باس میگه من نه سال مراقبت بودم. به شدت منطقی هست که مدیک نه سال مراقب لیدرش باشه.
و یه نکته درباره شرایط ذهنی ونوم اسنیک و این که چرا صد در صد یه چیز هایی تو بازی صرفا توهم ونوم هست :
اولاً دارویی که ونوم مصرف می کند (همون کپسول سفید و آبی)
زیپراسیدون هست. داروی زیپراسیدون متعلق به گروه داروهای ضد جنون است و بیشتر در درمان بیماری شیزوفرنی یا جنون جوانی کاربرد دارد. اما دوز پایینتر این دارو در درمان اختلال شخصیت دو قطبی، وسواس فکری، حملهٔ هراس، اختلال مرزی، اختلال تمرکز، و ترس به کار میرود. یکی از شایعترین عوارض این دارو افزایش وزن است. اما سایر عوارض شامل بیقراری، بی احساسی، تپش نامنظم قلب، ممکن است در ابتدا نمایان شود. در صورت داشتن مشکل قلبی پزشک را در جریان قرار دهید. این دارو برای اثر مفید به ۴ تا ۶ هفته زمان نیاز دارد.
http://images.ddccdn.com/images/pills/nlm/000493990.jpg
و در نتیجه ونوم شیزوفرنی داره. روانگسیختگی یا اسکیزوفرنی یا شیزوفرنی(به انگلیسی: Schizophrenia) یک اختلال روانی است که مشخصهٔ آن ازکارافتادگی فرایندهای فکری و پاسخگویی عاطفی ضعیف است.[۱] این بیماری در بین همهٔ بیماریهای عمدهٔ روانشناختی از همه وخیمتر میباشد و معمولاً خود را به صورت توهم شنیداری، توهمهای جنون آمیز یا عجیب و غریب، یا تکلم و تفکر آشفته نشان میدهد، و با اختلال در عملکرد اجتماعی یا شغلی قابل توجهی همراه است. فرد مبتلا به اسکیزوفرنی ممکن است دچار توهمهایی شود (که اغلب به صورت شنیدن صداها گزارش شده است)، خیالات (اغلب عجیب و غریب یا سرکوب گرانه در طبیعت) و آشفتگی فکری و کلامی میباشند.
از طرفی یه شبه هم دچار شیزوفرنی نشده. از وقتی از کما اومده بیرون همینطور بوده.
و این موضوع /فکت باعث ظنین شدن ما به خیلی چیز ها میشه.
مثلاً :مادر بیس MSF وقتی سقوط کرد، همه سرباز ها افتادن تو اقیانوس و کسی هم نبود که بخواهد نجاتشون بده. خود باس را هم شانس باهاش یار بود که ایوا نجاتش داد. پس چطوری تو فنتوم پین بر میگردند پیش باس؟ اصلاً این نه سال مگه غاز می چروندن که یهو خبر برگشتن باس را بشنوند و برگردند پیشش؟!
و یه چیز دیگه :این موضوع که هر کس میتواند بیگ باس باشه و بیگ باس فقط یه لقبه یه حرف پوچه. اگه واقعا هر کس میتونه جای باس باشه، سربازای MSF به جای اینکه وایسن و کشته بشن، هر کدوم با چارتا تیر مثل باس یه هلیکوپتر سایفر را مینداختن و پایگاه را نجات می دادن.
به نظر من باس نمیخواد زیر بار مشکلاتی که داره بره و بیماریش هم با قرار دادنش در قالب مدیک داره به این موضوع کمک می کنه.
در هر حال امیدوارم کونامی ماله نکشه رو این همه فکت و تناقض.
من بازم میگم باس واقعی ایشون هست: :d