اگر کسی نمیخواد داستان بازی براش اسپویل بشه به هیچ وجه این تاپیک رو دنبال نکنه .
اره
البته epilogue ای هم هست، بعد این ماجراها اتفاق میوفته
این چیزایی که من از داستان بازی خوندم ، رسما محشره !!چجوری ی سریاتون میگین دراکمن رو اتیش بزنیم و این چیزا ؟ حتما باید کلیشه تحویل بدن ؟
![]()
زن ایده آل از دید دراکمن
الی کشته نمیشه. اون لیک فیک بودمهم پلاته دیگه. یعنی چی مهم نیست؟با این چیزیایی که من خوندم، تنها دلیل ساخت این شماره cash in کردن رو اسم بازی بوده که ۲۰ میلیون فروخته. وگرنه وقتی ۴ سال دراکمن گفت تلو ۲ بدون جول و الی ممکن نبود ذهنیت من یه داستان ساده و در عین حال پر معنا مثل شماره اول بود. نه اینکه بیای به بدترین شکل ممکن این ۲ تارو بکشی و تازه آخر بازی هم تیز کنی رفیقای الی میان انتقام میگیرن شماره سوم. لول فقط. داریم در مورد جول و الی حرف میزنیم دیگه. شهر هرت که نیست همینجوری بیای جفتشو بکشی بعد بگی با قاتل طرف ارتباط گرفتیم پس اوکی
![]()
یه چیزی ذهنمو درگیر کرده .توی اون کاتسینی که نشون میده قراره جول کشته بشه . با توجه به لباس الی که مخصوص فصل زمستونه و یخزدگی شیشه و اینکه شروع داستان با توجه به چیزایی که دیدیم توی زمستونه و همچنین یه ویدیو که لیک شده و نشون میده آلی و جول توی فصل بهار دارن با هم همکاری میکنن میشه نتیجه گرفت که جول توی اون صحنه کشته نمیشه و این لیکای داستانی بولشی بیش نیست .
Sent from my Redmi Note 8 Pro using Tapatalk