اگر کسی نمیخواد داستان بازی براش اسپویل بشه به هیچ وجه این تاپیک رو دنبال نکنه .
کلیت داستان بازی اصلا جالب نیست به نظرمواقعا الان نمیدونم اون لیکنده رو باید برم بکشم یا نیل دراکمنو
اون صحت نداره
Sent from my SM-N960F using Tapatalk
واقعا الان نمیدونم اون لیکنده رو باید برم بکشم یا نیل دراکمنو
اتفاقا کلیتش بنظر جالب میاد. و خیلی بلندپروازانست ولی از یه جهتی بخش دومش میتونه پاشنه آشیل بازی بشه. با این چیزی که من میبینم بازی یا شاهکار میشه یا گند میزنه بنظرم حد وسط ندارهکلیت داستان بازی اصلا جالب نیست به نظرمفقط به صرف اینکه تاریک باشه یه سری چیزارو گذاشتن بدون دلیل موجه
![]()
خیلی خیلی جرئت میخواد همچین حرکتی:/ با همچین فن بیس آتشینی که بازی داره!اتفاقا کلیتش بنظر جالب میاد. و خیلی بلندپروازانست ولی از یه جهتی بخش دومش میتونه پاشنه آشیل بازی بشه. با این چیزی که من میبینم بازی یا شاهکار میشه یا گند میزنه بنظرم حد وسط نداره
لیک کامل رو خوندی تا اندینگ؟اتفاقا اصلا خبری از بلند پروازی نیست. فقط تئوری های ذهنی یه مریض روانی رو اوردن گذاشتن اینجا. یعنی جوری گند زدن که(مخصوصا با اندینگ) کامل گندمیزنه به میراث شماره اول. من همون موقع که نسخه اول رو تموم کردم گفتم به یکی از بچه ها. این بازی با این کاراکترا ادامه نمیخواد اصلا. قرار باشه نسخه دومی تو کار باشه یا کلا کاراکتر جدید بیارن یا اصلا نسازن. متاسفانه به بدترین شکل ممکن ادامه دادناتفاقا کلیتش بنظر جالب میاد. و خیلی بلندپروازانست ولی از یه جهتی بخش دومش میتونه پاشنه آشیل بازی بشه. با این چیزی که من میبینم بازی یا شاهکار میشه یا گند میزنه بنظرم حد وسط نداره
Abby هست چهار حرفاندینگ بازی :/
فاک فقط:/
میگن نیمه دوم بازی کنترل دختری به اسم Abbie رو داریم، دختر یکی از جراح هایی که جوئل کشته
و اینکه باید الی رو بکشیم و باس اخر هم الی هست :/
البته چیزی که هست ما همون اول و اخر بازی رو میدونیم. این وسط کلی اتفاق و احساسات رد و بدل میشهلیک کامل رو خوندی تا اندینگ؟اتفاقا اصلا خبری از بلند پروازی نیست. فقط تئوری های ذهنی یه مریض روانی رو اوردن گذاشتن اینجا. یعنی جوری گند زدن که(مخصوصا با اندینگ) کامل گندمیزنه به میراث شماره اول. من همون موقع که نسخه اول رو تموم کردم گفتم به یکی از بچه ها. این بازی با این کاراکترا ادامه نمیخواد اصلا. قرار باشه نسخه دومی تو کار باشه یا کلا کاراکتر جدید بیارن یا اصلا نسازن. متاسفانه به بدترین شکل ممکن ادامه دادن
آره خوندم متاسفانه. مهم پلات نیست مهم اینه که چجوری درش بیارن. مثلا ارتباطی که با ابی میگیری یا نمیگیری خیلی مهمه. اگر بتونن در بیارن میتونی باهاش برقرار کنی و گرنه گند میخورهلیک کامل رو خوندی تا اندینگ؟اتفاقا اصلا خبری از بلند پروازی نیست. فقط تئوری های ذهنی یه مریض روانی رو اوردن گذاشتن اینجا. یعنی جوری گند زدن که(مخصوصا با اندینگ) کامل گندمیزنه به میراث شماره اول. من همون موقع که نسخه اول رو تموم کردم گفتم به یکی از بچه ها. این بازی با این کاراکترا ادامه نمیخواد اصلا. قرار باشه نسخه دومی تو کار باشه یا کلا کاراکتر جدید بیارن یا اصلا نسازن. متاسفانه به بدترین شکل ممکن ادامه دادن