اگر کسی نمیخواد داستان بازی براش اسپویل بشه به هیچ وجه این تاپیک رو دنبال نکنه .
بچه ها پست های قبل گفتنمن الان گیج گیج شدم ، یعنی ما تو بازی کنترل abby و جول و الی همزمان دست میگیرم ؟
دینا که نمرد فقط بیهوش شد ضربه ایم به شکمش نخورد احتمالا جنین هم زندست
این داستان چرخه انتقام کلیشه ترین چیزیه که بازی بخواد تعریف کنه همین داستان بیخیال گذشته شدن بخاطر دینا بهتره
Sent from my SM-N960F using Tapatalk
آقا این چه مقاومتیه که شما نشون میدی؟ بازی ورژن Pre-Alpha هست و از ابتدایی ترین مراحل ساخت ممکن و برای Localization توسط تیم برزیلی فرستاده شده برای کشور و زبان برزیلی. لیک کننده هم جزو همین تیم بوده و یکی از دلایلی که خیلی از استدیوها و ناشرها جلوگیری میکنن از این کار بخاطر همین لیک شدنها است. ظاهراً برزیل خیلی سابقه خرابی تو این موضوع داره.ویدئو 4 اپریل 2020 ضبط شده چطور پری الفاست. من قبلا تستر یه بازی دیگه بودم همیشه به اخرین بیلد بازی دسترسی داشتم درواقع اگر اخرین بیلد رو تست نمیکردم که اصلا تست بیمعنی میشد. اینجا هم بعیده ویدئوی این بازی پری الفا باشه این بازی احتمالا بیشتر از یک سال پیش یا حتی قبل تر مرحله پری الفا رو رد کرده.
بهرحال معتدل نگه داشتن انتظارات بنظرم ضرری نداره اگر هم شاهکار از اب دربیاد لذت بیشتری میبرین.
مثل اینکه ترنس هستنبدنسازه![]()
تو کمپ یا زیر زمینمیگم اینا کی وقت میکنن باشگاه برن؟؟![]()
شرط میبندم این شخصت دو جنسه هترا سکشوالی یه چیزی توهمین مایه ها باشه![]()
جمع LGBT رو کامل میکنهمثل اینکه ترنس هستن![]()
به بهمثل اینکه ترنس هستن![]()
برای تغییر خیلی دیره. باید بازی حتی با باگ یا هرچی سریع تر به فروش برسه. منم مثل خودت سالی 5-6 تا بیشتر وقت ندارم بازی کنم. تحمل دیگه ندارم من.خیلی خیلی خیلی اعصابم خراب شد. دیشب ناخواسته یک عکس رو دیدم ال از شانس مضخرف من باید دقیق جلوی چشام میومد اون عکس لعنتی امیدوار بودم فیک باش ول مثل اینکه با صحبتای دوستان در اینجا درست هست. . به نظرم ناتی داگ همین دو 3 روز اینده بازی رو دیجیتالی بده بیرون تا بیشتر گندش در نیومده. یا تو این دو 3 ماه که میخواد بازی رو بده تغییراتی تو سناریو بده و صحنه های اصلی بازی که لو رفته رو تغییر بده. اینم عاقبت تاخیر پشت تاخیر زدن. اصلا حس خیلی بدی گرفتم. واسه من که وقت ندارم بازی کنم. سالی 4 5 عنوان هم بازی نمیکنم خیلی ضد حال بدی بود . 4 سال منتظر این بازی باید باشم اخرش هم اینجوری ضد حال باید بخورم . خدا لعنت کنه سونی و دراکمن و اون یارو رو که لیک کرد. که تر زد به 4 سال صبر . لعنت بهتون که یکی از برترین بازی های این صنعت اینجوری باید به چوخ بره.
به بههمین یه قلم کمبود که اضافه شد
ولی فکر کنم شایعست ها
![]()