PlayStation *SPOILER ALERT* گفتگو در مورد داستان The Last of Us Part II (پست اول با دقت خوانده شود)

• Thread starter Thread starter Nima
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز
اگر کسی نمیخواد داستان بازی براش اسپویل بشه به هیچ وجه این تاپیک رو دنبال نکنه .

من الان گیج گیج شدم ، یعنی ما تو بازی کنترل abby و جول و الی همزمان دست میگیرم ؟
بچه ها پست های قبل گفتن
نیمه اول بازی با الی
نیمه دوم بازی با ابی
این وسط ممکنه یه سری فلش بک و اینا هم باشه
البته تو تریلرهای لیک شده دیشب اونجایی که درخت نخل داشت قشنگ معلوم بود فلش بکه و کرکتری هم که کنترل میکنیم ابی هست اون پسر شرقیه هم باهاش بود منتها بچه تر بود

• Like
Reactions: only sony
کلا همه چی و همه چی این پلات بستگی به نحوه اجرا و پیاده کردنش داره، یه تیغ دو لبه بسیار نازک و خطرناکه ولی میگم اگه این اتفاقات و پلات پوینت‌ها به بهترین شکل اجرا بشن و روایت بشن چیز خفنی میشه که تا حالا ندیدیم اما درصد فیل شدن خیلی قویتر از موفق شدنه و همین آدم رو نگران میکنه

دینا که نمرد فقط بیهوش شد ضربه ایم به شکمش نخورد احتمالا جنین هم زندست
این داستان چرخه انتقام کلیشه ترین چیزیه که بازی بخواد تعریف کنه همین داستان بیخیال گذشته شدن بخاطر دینا بهتره

Sent from my SM-N960F using Tapatalk

اره میدونم نمرد. در مورد جنین هم یه حدس بود اما خب ضربه ها خیلی محکم بود و احتمالش هست.

شاید ایده کلی داستان کلیشه ای باشه اما محتوا و نحوه روایت داستان هست که تو این زمینه هم دراکمن ثابت کرده رودست نداره. :D

فقط این وسط اگر ابی واقعا دختر یکی از جراح هایی باشه که تو اخر بازی اول میکشیم یکم تو ذوق میزنه که اون هم مطمئنم روی بک استوری و پیشینه داستانی کرکتر خوب کار شده تا مخاطب بتونه در طول بازی باهاش خو بگیره و همزاپنداری کنه.

چی شد که داستان شاد آنچارتد ۲، ناتی‌داگ به اینجا رسید؟ :D
من همین چن روز پیش دوباره اونو تموم کردم، بعد لیک‌های اینو دیدم، ناتی‌داگ خودش یه تحول شخصیتی بزرگ داشته

• Smile
Reactions: only sony
ویدئو 4 اپریل 2020 ضبط شده چطور پری الفاست. من قبلا تستر یه بازی دیگه بودم همیشه به اخرین بیلد بازی دسترسی داشتم درواقع اگر اخرین بیلد رو تست نمیکردم که اصلا تست بیمعنی میشد. اینجا هم بعیده ویدئوی این بازی پری الفا باشه این بازی احتمالا بیشتر از یک سال پیش یا حتی قبل تر مرحله پری الفا رو رد کرده.
بهرحال معتدل نگه داشتن انتظارات بنظرم ضرری نداره اگر هم شاهکار از اب دربیاد لذت بیشتری میبرین.
آقا این چه مقاومتیه که شما نشون میدی؟ بازی ورژن Pre-Alpha هست و از ابتدایی ترین مراحل ساخت ممکن و برای Localization توسط تیم برزیلی فرستاده شده برای کشور و زبان برزیلی. لیک کننده هم جزو همین تیم بوده و یکی از دلایلی که خیلی از استدیوها و ناشرها جلوگیری میکنن از این کار بخاطر همین لیک شدن‌‌ها است. ظاهراً برزیل خیلی سابقه خرابی تو این موضوع داره.
خود لیک کننده تو استریم‌اش گفته که ورژن بازی پولیش نشده و صرفا ابتدایی ترین ورژن ممکنه.

خیلی خیلی خیلی اعصابم خراب شد. دیشب ناخواسته یک عکس رو دیدم ال از شانس مضخرف من باید دقیق جلوی چشام میومد اون عکس لعنتی امیدوار بودم فیک باش ول مثل اینکه با صحبتای دوستان در اینجا درست هست. . به نظرم ناتی داگ همین دو 3 روز اینده بازی رو دیجیتالی بده بیرون تا بیشتر گندش در نیومده. یا تو این دو 3 ماه که میخواد بازی رو بده تغییراتی تو سناریو بده و صحنه های اصلی بازی که لو رفته رو تغییر بده. اینم عاقبت تاخیر پشت تاخیر زدن. اصلا حس خیلی بدی گرفتم. واسه من که وقت ندارم بازی کنم. سالی 4 5 عنوان هم بازی نمیکنم خیلی ضد حال بدی بود . 4 سال منتظر این بازی باید باشم اخرش هم اینجوری ضد حال باید بخورم . خدا لعنت کنه سونی و دراکمن و اون یارو رو که لیک کرد. که تر زد به 4 سال صبر . لعنت بهتون که یکی از برترین بازی های این صنعت اینجوری باید به چوخ بره.

معلوم شد جوئل مرده ولی الی چی؟ کسی میدونه الی زنده میمونه یا نه؟ این ابی دیگه از کجا پیدا شد؟ من یادم نمیاد تو بازی قبلی بوده باشه.
نتونستم تحمل کنم و دیدم لیک هاشو

خیلی خیلی خیلی اعصابم خراب شد. دیشب ناخواسته یک عکس رو دیدم ال از شانس مضخرف من باید دقیق جلوی چشام میومد اون عکس لعنتی امیدوار بودم فیک باش ول مثل اینکه با صحبتای دوستان در اینجا درست هست. . به نظرم ناتی داگ همین دو 3 روز اینده بازی رو دیجیتالی بده بیرون تا بیشتر گندش در نیومده. یا تو این دو 3 ماه که میخواد بازی رو بده تغییراتی تو سناریو بده و صحنه های اصلی بازی که لو رفته رو تغییر بده. اینم عاقبت تاخیر پشت تاخیر زدن. اصلا حس خیلی بدی گرفتم. واسه من که وقت ندارم بازی کنم. سالی 4 5 عنوان هم بازی نمیکنم خیلی ضد حال بدی بود . 4 سال منتظر این بازی باید باشم اخرش هم اینجوری ضد حال باید بخورم . خدا لعنت کنه سونی و دراکمن و اون یارو رو که لیک کرد. که تر زد به 4 سال صبر . لعنت بهتون که یکی از برترین بازی های این صنعت اینجوری باید به چوخ بره.
برای تغییر خیلی دیره. باید بازی حتی با باگ یا هرچی سریع تر به فروش برسه. منم مثل خودت سالی 5-6 تا بیشتر وقت ندارم بازی کنم. تحمل دیگه ندارم من.

یه پاکت سیگار فقط باید بذاریم کنار هر موقع رسیدیم به صحنه جوئل بزنیم بیرون خودمون خالی کنیم برگردیم :( الی رو از وسط جر بدن هم برای من مهم نیست، درد اینه جوئل قراره توسط مشتی تینیجر ریقو و شاشو کشته بشه اونم جلو برادر و دختر ناتنیش... هعی...

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or