اگر کسی نمیخواد داستان بازی براش اسپویل بشه به هیچ وجه این تاپیک رو دنبال نکنه .
شما پست رو خوندی؟؟؟ تستر چیه؟ تیم ترجمه و لوکالایزیشن هستند. برای زیرنویس و ترجمه منوها و بخشهای آموزشی و این دست مسائل.مگه مرض دارن آخه نسخه قدیمی بدن دست تستر؟ مگه هدف این نیست که باگ های بازی رو پیدا کنن؟
درست میگی اشتباه شد، پاک کردم پست رو قبل از اینکه جواب رو بدینشما پست رو خوندی؟؟؟ تستر چیه؟ تیم ترجمه و لوکالایزیشن هستند. برای زیرنویس و ترجمه منوها و بخشهای آموزشی و این دست مسائل.
اقا نمیتونن این کسی که لیک کرده پیدا کنن ؟ پرتش کنن تو زندانی جایی ؟آقا این چه مقاومتیه که شما نشون میدی؟ بازی ورژن Pre-Alpha هست و از ابتدایی ترین مراحل ساخت ممکن و برای Localization توسط تیم برزیلی فرستاده شده برای کشور و زبان برزیلی. لیک کننده هم جزو همین تیم بوده و یکی از دلایلی که خیلی از استدیوها و ناشرها جلوگیری میکنن از این کار بخاطر همین لیک شدنها است. ظاهراً برزیل خیلی سابقه خرابی تو این موضوع داره.
خود لیک کننده تو استریماش گفته که ورژن بازی پولیش نشده و صرفا ابتدایی ترین ورژن ممکنه.
99 درصد transشرط میبندم این شخصت دو جنسه هترا سکشوالی یه چیزی توهمین مایه ها باشه![]()
من بعید میدونم ترنس باشه ، اخه دیگه خیلی کلیشه ای میشه ، یعنی هر چی LGBT بیاری تو بازی خیلی کلیشه ای میشه .99 درصد trans
تو resetera یه بحث جالب شکل گرفت
یکی اومد گفت
I've heard from somewhere that according to the 4chan leak that Abby is trans. Can anyone confirm this?بقیه ریج زدن که gross توهین کردی
Because if this is true, then this is really, really gross
بعد طرف جوابی داد دهن همه بسته شد
A physically bigger trans woman beating the shit out of two smaller cis women has rather obvious negative connotations especially when you are realising it into a world where people still say trans women shouldn’t be allowed in women’s only spaces as it’s not safe for women. It’s really not a good look or portrayal of trans women when trans women being violent to cis women is a negative stereotype of trans women that has had real world implications to destroying their rightsداستان قسمت سوم هم لیک شده
Elie on a revenge mission to kill Abby but got tricked...caught..tied up in bed and viciously assaulted by Abby while wishpering in her ears you're mine now
پیدا کردنش راحته اتفاقا ولی برزیل هم تو این مسائل تقریبا قوانین کپی رایت و ایناش در حد ایران خودمونه و بی در و پیکراقا نمیتونن این کسی که لیک کرده پیدا کنن ؟ پرتش کنن تو زندانی جایی ؟
خدایی من یکی دارم اتیش میگیرم که یک نفر بزنه زحمت چند ساله ناتی داگ اینجوری به فاک بده بره و بعدش راست راست راه بره و زندگیشو بکنه.
این بی وجود چطور میتونه با وجدانش کنار بیاد اخه . بی شرفی هم حدی داره به خدا .
با توجه به تریلرا و لیک هایی هم که تا به حال اومده تم بازی همون مردستیزی و فمینیستی و حمایت بیش از اندازه از کامیونیتی LGBTهاست. آنچنان عجیب هم نیست.من بعید میدونم ترنس باشه ، اخه دیگه خیلی کلیشه ای میشه ، یعنی هر چی LGBT بیاری تو بازی خیلی کلیشه ای میشه .
چرا مرد ستیزی ؟ حالا تو بازی هایی که با مردا میریم جلو یعنی اونا هم زن ستیزن ؟با توجه به تریلرا و لیک هایی هم که تا به حال اومده تم بازی همون مردستیزی و فمینیستی و حمایت بیش از اندازه از کامیونیتی LGBTهاست. آنچنان عجیب هم نیست.
هر زنی که هیکلش اینجوریه ترنس نیست کهمثل اینکه ترنس هستن![]()
تو هیچ لیکی نگفته الی میمیره. مطمئنم الی انتقام مرگ جوئل میگره، ولی نمیمیره.من با توجه به تریلرهای قبلی و مصاحبه های نیل و ... حدس میزدم که به احتمال ۸۰٪ جول کشته میشه تو بازی . اینش تابلو بود دیگه ، همه حدس میزدیم .
ولی اینکه الی بمیره دیگه خیلی مسخرست به نظرم ، امکان مردن الی صفره .
تو آنچارتد 4 هم این تفکرات نیل به چشم میخورد ولی نتونسته بود درست حسابی اجراشون کنه چون تنها کارگردان پروژه نبود.چرا مرد ستیزی ؟ حالا تو بازی هایی که با مردا میریم جلو یعنی اونا هم زن ستیزن ؟
تام رایدر هم مرد ستیزه ؟
این مرد ستیزیو یکی برام روشن کنه لطفا![]()