اگر کسی نمیخواد داستان بازی براش اسپویل بشه به هیچ وجه این تاپیک رو دنبال نکنه .
کلیپارو از اینجا ببیناقا من لیک ها رو پیدا نکردم یکی از دوستان اون چند لیک مهم رو بذاره ما هم ببینیم چه خبره
اخ گفتی برای همین ازبزرگ نمایی این جریانات بشدت متتنفرم... شخصیت ها باید شخصیت باشن نه تابلو تبلیغاتی!اصلا مگه مهمه از چه گرایش جنسی باشه؟ وقتی تو دنیای داستان مهم نیست و روی روابط بین شخصیت ها تاثیری نداره، دیگه کلا چه اهمیتی داره؟
مهم پرداخت اون شخصیته
من جای سونی باشم همین چند روزه تاریخ انتشار بازی رو اعلام میکنم مخصوصا اینکه نباید دیر هم باشه. همون تاریخ قبلی باید بازی رو عرضه کنه مگرنه خیلی به ضررش میشه.چیزی که مشخصه بازی از نظر فنی فراتر از هر چیزیه که تا الان دیدیم
فقط میمونه داستان بازی و نحوه روایتش . تو این مورد هم که ناتی داگ استاده . پس نگرانی وجود نداره
پ.ن : اقا من هنوز منتظر واکنش سونی و ناتی داگم چرا صداشون در نمیاد ؟
یکی میگفت بهترین کار اینه چیزی نگن چون مردم بیشتری در جریان قرار میگیرن و میرن سمت دیدن لیک ها
والا تو فیلمی که دیدم صداش شبیه زنا بود ، چون ترنسا صداشون یه جوریه ، مابین پسر و دخترن
پشمااام عجب چیز خفنیه این abby الی بیچاره عین جوجه میمونه پیش ایناین ابی ترنس هم نباشه خیلی کرکتر OP هست. طوریکه دست الی میگیره و میشکنه، ده نفر دیگه هم مثل الی بریزند سرش حریفش نمیشن.
View attachment 138938
مگر اینکه مثل دینا توی همین صحنه غافلگیرش کنند. در کل بنظرم اگر روی بک استوریش خوب کار بشه میتونه کرکتر جذابی باشه و بدم نمیاد اگر پارت سومی در کار باشه پروتاگونیست اصلی باشه. اما خب همین الان هم خیلی ها بخاطر اینکه ظاهرا قاتل جول هست ازش متنفر هستند.
این قضیه که Abby دختر این جراحست ملت کشف کردن یا لیکره گفته ؟
جول که جراح میکشتی همه عمر
دیدی که چگونه دختر جراح، جول کشت
Sent from my iPhone using Tapatalk
جدا شاید یک شب از خواب بیدار شده با خودش گفته من پسرم یا دخترم یا هر کوفتی...دیگه براساس گفته های اون دوستان ما باید چیزی نگیم، به همین سادگیView attachment 138939
دوستان sjw میگن شما هروقت اراده کنی از احمد پور مخبر میتونی سوییچ کنی لارا کرافت بشی
این قضیه که Abby دختر این جراحست ملت کشف کردن یا لیکره گفته ؟
یه عکس صبح دیدم شبیه حالت factions بود پیداش نمیکنم
ولی اگه درست باشه یکی از دلایل تاخیر میتونه همون درخواست مولتی پلیر از جانب فن ها باشه
احتمال داره فلاش بک باشه حالا منتظر میشیم بیاد و ببینیم . ولی بعید نیست همونطور که گفتم جول اونجا کشته نشه
Sent from my Redmi Note 8 Pro using Tapatalk