اگر کسی نمیخواد داستان بازی براش اسپویل بشه به هیچ وجه این تاپیک رو دنبال نکنه .
چیزی مونده که لیک نشده باشه؟به نظرم ما هنوز نصف داستانم نمیدونیم ، امیدوارم بیشتر از این لیک نشه ، چون دیگه فاتحه ما خوندست![]()
دیگه اگه بخوان ایده ال های sjw ایی توی این دنیا تا خرخره باشه باید جنبه واقعه گرایانه بودن داستان رو گل بگیرن.این بحث ترنس بودن خیلی مسخرست![]()
اخه توی دنیای خراب شده و اخرالزمانی، کجا میان عمل و هورمون پیدا کنن که بصورت فیزیکی بدن اونقدر تغییر کنه
بنده خدا مونث هست و همه دختر ها و زن ها قرار نیست ناز و هلو به همراه tiddies باشن
با این بحث لیک بازار، سونی بیاد بازی رو همون دیجیتالی منتشر کنه خیلی بهتره الان![]()
این بحث ترنس بودن خیلی مسخرست
اخه توی دنیای خراب شده و اخرالزمانی، کجا میان عمل و هورمون پیدا کنن که بصورت فیزیکی بدن اونقدر تغییر کنه![]()
درسته ولی خوب به نظر من منطق میگه توی یه همچین دنیایی، پزشک ها و تجهیزات پزشکی رو نگه میدارن برای موارد مهم (مثلا همون ساخت واکسن و استفاده از الی که داستان شماره 1 بود)اما توی نسخه اول توی چپتر اخر یه بیمارستان به همراه کلی پزشک و جراح میبینیم. پس اگر میخواسته عمل کنه امکاناتش بوده
حالا اینکه چطور و برای چی اینکارو کرده who knows![]()
LG = Lesbian-Gayبچه ها Lg ,یعنی چی؟sjw یعنی چی
فرستاده شده از Mi 9Tِ من با Tapatalk
الجیبیتی - ویکیپدیا، دانشنامهٔ آزادبچه ها Lg ,یعنی چی؟sjw یعنی چی
فرستاده شده از Mi 9Tِ من با Tapatalk