PlayStation *SPOILER ALERT* گفتگو در مورد داستان The Last of Us Part II (پست اول با دقت خوانده شود)

• Thread starter Thread starter Nima
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز
اگر کسی نمیخواد داستان بازی براش اسپویل بشه به هیچ وجه این تاپیک رو دنبال نکنه .

قشنگ زدن پکوندن ناتی بنده خدا رو این همه سال زحمت بکشی همش بریزن تو نت به نظرم تو فروشش هم تاثیر بدی میزاره.
احتمال داره یه تاخییر مشتی بزنن داستان عوض کنن

به نظرم ما هنوز نصف داستانم نمیدونیم ، امیدوارم بیشتر از این لیک نشه ، چون دیگه فاتحه ما خوندست :D
چیزی مونده که لیک نشده باشه؟:D
اینکه جول میمیره خودش میتونست یکی از حساس ترین و بهترین قسمت های بازی باشه ولی الان که خودمون بازی کنیم، همش منتظر این میشیم که جول بمیره. مسخره-س واقعا. تجربه بازی نابود میشه.

با اختلاف بدترین، غیر منتظره ترین (به شکل مزخرف) و چرت و پرت ترین چیزی بود که می‌تونستم بخونم. (مرگ جول و داغون شدن الی و... رو اتفاقا همه پیش بینی میکردیم اما این سیرک ترنس رو حتی توی خواب شبش هم کسی فکرشو نمیکرد)
و مشکلمم به هیچ عنوان با مرگ جول و دیگران نیست. با agendaـی شخمی نیل دراکمن هستش که آخرشم به راحتی read توی داستان بازی به این خفنی. :|
یعنی باید خیلی روی شخصیت این نره غول کار کنن (از 0 تا 100 بازی) که همه کاراش توجیه پذیر و قابل قبول باشه. هرچقدرم روایت کارای nd عالی باشه باز هم نمیتونم این مورد رو درک کنم...
به غیر از 2 نفر که یکیشون هم توی این فروم دیدم اتفاقاً، هیچ کسی رو پیدا نکردم از دیشب تاحالا که راضی باشه از این قضیه...
حالا نمیدونم رو فروش بازی قراره تاثیر بذاره یا نه اما واقعا هم حرکت لیکر حرکت مزخرفی بود، هم حواشی که داخل استودیو پیش اومده مسائل کم و کوچیکی نیستن.
درباره الی هم تا جایی که میدونم ترجمه کردن (از زبان آلمانی) که نمیمیره تهش...

پ.ن: نحوه اسپویل شدن منم خیلی جالب بود. رفته بودم یوتیوب یه ویدیوی بی ربط به گیمینگ ببینم یهو یارو زیرش نوشته بود TLOU 2 is like Halo 5 but at least chief didn't die :))

این بحث ترنس بودن خیلی مسخرست :-"
اخه توی دنیای خراب شده و اخرالزمانی، کجا میان عمل و هورمون پیدا کنن که بصورت فیزیکی بدن اونقدر تغییر کنه :-":-":-"

بنده خدا مونث هست و همه دختر ها و زن ها قرار نیست ناز و هلو به همراه tiddies باشن :-":-":-"

با این بحث لیک بازار، سونی بیاد بازی رو همون دیجیتالی منتشر کنه خیلی بهتره الان :-"

واقعا سورپرایز شدم از پلات. باید خیلی گردنت کلفت باشه دنیا و شخصیتایی که ساختی و همه هم بهش راضین رو بخوای ازشون رد شی و ریسک کنی و گسترشش بدی. پیر نشی دراکمن:D
ینی همه چیمو برا اون لحظه که Abby منفورترین آدم کل فرنچایزه برا پلیر و یهو کنترلش میاد دستت میدم(البته اگه اسپویل نشده بودم). ته دلت خالی می‌شه سر میشی و سازنده هم همینو می‌خواد. بعد کم کم می‌ری جلو دل می‌بندی به کاراکتر جدید و باورت نمی‌شه داره این اتفاق می‌افته. الی و جول دورتر دورتر می‌شن و تو الان دیگه خیلی هم باهاشون یک دل نیستی در عوض بیشتر طرف کسی هستی که پیش از این به خونش تشنه بودی. اگه حسی رو میخوای منتقل کنی که یونیک و سنگین و ذاتا خشن ولی پیچیده‌تر و آگاهی دهنده‌تره چه اهمیتی داره که مثلا سمپاتی منو با با جول و الی قطع کنی. دراکمن بجای فن سرویس دادن داره از دلبستگی شدید به الی و جول استفاده می‌کنه که یه قدم جلوتر ورداره. پیر نشی:D
از اون پلاتایی بود که اسپویل شدن رو تجربه خیلی تاثیر داره و خیلی ضعیفش می‌کنه و الانم شده و دیگه نمیشه کاریش کرد. خیلی باعث دلگیریه وقتی به سازنده‌ها فکر می‌کنی خستگی روشون موند. امیدوارم وقت ریلیز حسابی تحویل گرفته بشه و فضایی بفروشه حداقل.

دوستان متوجه هستن که ناتی‌داگ قرار نیست جوری پیش بره که فن‌ها میخوان دیگه؟:-@
دراکمن خودش خالق تمام این شخصیت‌ها و این دنیاس و مطمئننا خودش صلاح کار رو بیشتر از فن‌ها میدونه و خودزنی نمیکنه. قبلا هم گفته بودن که داستان بازی خیلی عظیمه ولی نگران نباشید ما از پسش برمیایم. اگه میخواین چیزی رو بسازه که دلتون میخواد که خب برای چی منتظر بازی‌این؟ تصور کنین دیگه اون سکانس‌های دلبخواهتونو. بعد من مشکلی نمیبینم با مرگ‌ها. از زمانی که بازی معرفی شد بیشتر تئوری‌های خود بچه‌ها هم حتی حول محور این مرگ ها می‌چرخید و همه راجبش حرف میزدن که چقدر میتونه بازی بی‌رحم بشه. حالا که بازی اونطوریه دارین هیت میدین؟
عجب
دراکمن هم ۳ سال پیش گفت که احتمالا فن‌ها از این بازی خوششون نمیاد و متنفر میشن و راست هم گفته بود.
انگار همه انتظار دارن که تهش جوئل و الی با خوبی و خوشی با هم زندگی کنن.
و دوست دارم ایده‌هاتون رو هم بدونم که چجوری غیر از این روش میشد بازی رو دارک کرد. خیر سرش بازی آخرالزمانیه

آخرین ویرایش:
من فکر میکردم که جمعیت LGBT ها کمتر از اون چیزیه که من فکر میکنم
اما با دیدن نظرات اینجا متوجه شدم یا هستن خیلیا بقیه هم اکثرا مدافع این داستان هستن

وقتی که تم بازی رو نیل دراکمن برد سمت LG بازی و این حرفا Read توش رفت
.
.

۱٪ فکر نکنید بروس خودش خواسته استدیو رو ترک کنه این نیل دراکمن بی همه چیز مریض ذهنی و روانیه طرف قشنگ مشکل داره و البته مشخصهه که چرا همه ی ادما استدیو رو فید میکنن این بی شرف رو میارن بالا خیلی پشتش گرمه :)

اخر نصف فن بیس این بازی LG میشن

اخه توی دنیای خراب شده و اخرالزمانی، کجا میان عمل و هورمون پیدا کنن که بصورت فیزیکی بدن اونقدر تغییر کنه :-":-":-"

بنده خدا مونث هست و همه دختر ها و زن ها قرار نیست ناز و هلو به همراه tiddies باشن :-":-":-"

با این بحث لیک بازار، سونی بیاد بازی رو همون دیجیتالی منتشر کنه خیلی بهتره الان :-"
دیگه اگه بخوان ایده ال های sjw ایی توی این دنیا تا خرخره باشه باید جنبه واقعه گرایانه بودن داستان رو گل بگیرن.
دوستان به این توجه نمیکنن نژاد ها متفاوتن و اینکه بانوان آسیایی یک عده اشون توی این ناحیه با کمبود مواجه هستن:دی

• Like
Reactions: Kiarash_united7

اما توی نسخه اول توی چپتر اخر یه بیمارستان به همراه کلی پزشک و جراح میبینیم. پس اگر میخواسته عمل کنه امکاناتش بوده :D
حالا اینکه چطور و برای چی اینکارو کرده who knows :D

اما توی نسخه اول توی چپتر اخر یه بیمارستان به همراه کلی پزشک و جراح میبینیم. پس اگر میخواسته عمل کنه امکاناتش بوده :D
حالا اینکه چطور و برای چی اینکارو کرده who knows :D
درسته ولی خوب به نظر من منطق میگه توی یه همچین دنیایی، پزشک ها و تجهیزات پزشکی رو نگه میدارن برای موارد مهم (مثلا همون ساخت واکسن و استفاده از الی که داستان شماره 1 بود) :-"
برای من خیلی خیلی تخیلی میشه که وسط اون گیر و دار بیان رو یکی عمل تغییر جنسیت و ... انجام بدن، و کلی سال بهش هورمون و ... بدن :|

بچه ها Lg ,یعنی چی؟sjw یعنی چی

فرستاده شده از Mi 9Tِ من با Tapatalk
LG = Lesbian-Gay
sjw = social justice warrior = افرادی که بیش از حد همش در مورد برابری همه ی انسان ها (صرف نظر از جنسیت، ملیت و ... ) حرف میزنن و به قولی گندش رو در میارن :-"

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or