اگر کسی نمیخواد داستان بازی براش اسپویل بشه به هیچ وجه این تاپیک رو دنبال نکنه .
ابی میخواد از جوئل انتقام بگیره دلیلش هم اینه که ابی دختر اون دکترست که تو شماره اول جوئل آخر بازی تیغ جراحی رو میکنه تو گردنش دقیقا تو اطاق عمل بالا سر الی. ابی میدونسته که الی کیه چون باباش بهش گفته بوده همچین موردی رو قراره عمل کنه رد الی رو میزنه و از طریق الی جوئل رو پیدا میکنه و انتقام باباش رو میگیرهباید ببنیم چرا جول کشته میشه ؟ احتمالا قضیه انتقامی چیزی باشه . باید داستان زندگی abby ببینیم ، احتمالا بهش حق میدیم .
یه دیالوگی بود که میگفت : ممکنه کار تو با گذشته تموم شده باشه ولی گذشته هیچوقت ولت نمیکنه .
به نظرم گذشته جول یا کاری که قبلا کرده باعث میشه این بلا سرش بیاد
دوجنسه
Shemale دوجنسه نیست؟ فرق ترنس با شیمیل چیه؟اشتباه متوجه شدید ، ترنس کسی هست که از نظر فیزیولوژی مشکلی نداره ، اما از نظر روحی خودش رو جنس مخالف با جنس فیزیولوژیش می دونه . به عنوان مثال پسری که خودش رو زن میدونه اما از نظر فیزیولوژی کاملا مرد هست.
در ضمن اصطلاح دوجنسه به موجودی میگن که ااندام تولید مثلی هم نر و هم ماده رو داشته باشه که در انسان چنین چیزی نداریم . و اصطلاح درست بین جنسی یا اینترسکشوال هست.
ترنس از نظر فیزیولوژی مشکلی نداره یعنی زن ترنس اندام جنسی و بدن مردانه داره اما از نظر روانی خودش رو زن میدونه که برای کمک به این افراد تحت عمل جراحی و هرمون درمانی قرار میگیره . در Shemale ترنسی هست که عمل جراحی برداشتن آلت مردانه رو انجام نداده و فقط خودشو شکل زنها درست کرده.Shemale دوجنسه نیست؟ فرق ترنس با شیمیل چیه؟
به شدت پلات مزخرفی حالا هی بیا بگو مهم نیستابی میخواد از جوئل انتقام بگیره دلیلش هم اینه که ابی دختر اون دکترست که تو شماره اول جوئل آخر بازی تیغ جراحی رو میکنه تو گردنش دقیقا تو اطاق عمل بالا سر الی. ابی میدونسته که الی کیه چون باباش بهش گفته بوده همچین موردی رو قراره عمل کنه رد الی رو میزنه و از طریق الی جوئل رو پیدا میکنه و انتقام باباش رو میگیره
بازی عرضه نشده بعد وایس پرزیدنت استدیو بیاد به رندوم گای توییتر جواب پس بده؟ لول
اره چطور مسي پاي پست ارات كامنت ميدهبازی عرضه نشده بعد وایس پرزیدنت استدیو بیاد به رندوم گای توییتر جواب پس بده؟ لول
درسته ولی خوب به نظر من منطق میگه توی یه همچین دنیایی، پزشک ها و تجهیزات پزشکی رو نگه میدارن برای موارد مهم (مثلا همون ساخت واکسن و استفاده از الی که داستان شماره 1 بود)
برای من خیلی خیلی تخیلی میشه که وسط اون گیر و دار بیان رو یکی عمل تغییر جنسیت و ... انجام بدن، و کلی سال بهش هورمون و ... بدن
: ))))))))))))))))))))))یه پاکت سیگار فقط باید بذاریم کنار هر موقع رسیدیم به صحنه جوئل بزنیم بیرون خودمون خالی کنیم برگردیم الی رو از وسط جر بدن هم برای من مهم نیست، درد اینه جوئل قراره توسط مشتی تینیجر ریقو و شاشو کشته بشه اونم جلو برادر و دختر ناتنیش... هعی...
میدونی من اصلا نمیخوام قانعت کنم که پلات مضخرف نیست. خودشون هم گفتن که انتظار دارن نظرات بسیار متضادی بین فنا بوجود بیاد الانم واقعا همین شده یه عده خوششون اومده یه سری هم نه. فقط ازت میخوام به یه نکته توجه کنی. شماره اول هم پلات خاصی نداشت. یه پدری دخترشو از دست میده. بیست سال بعد یه دختری رو بهش میدن ببره تا یه جایی در طول این سفر رابطه بین ایندو قوی میشه تا جایی که اون مرد همه چیز رو فدای اون دختر میکنه که جایگزین دختر خودش کردهبه شدت پلات مزخرفی حالا هی بیا بگو مهم نیست