PlayStation *SPOILER ALERT* گفتگو در مورد داستان The Last of Us Part II (پست اول با دقت خوانده شود)

• Thread starter Thread starter Nima
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز
اگر کسی نمیخواد داستان بازی براش اسپویل بشه به هیچ وجه این تاپیک رو دنبال نکنه .

باید ببنیم چرا جول کشته میشه ؟ احتمالا قضیه انتقامی چیزی باشه . باید داستان زندگی abby ببینیم ، احتمالا بهش حق میدیم .
یه دیالوگی بود که میگفت : ممکنه کار تو با گذشته تموم شده باشه ولی گذشته هیچوقت ولت نمیکنه .
به نظرم گذشته جول یا کاری که قبلا کرده باعث میشه این بلا سرش بیاد
ابی میخواد از جوئل انتقام بگیره دلیلش هم اینه که ابی دختر اون دکترست که تو شماره اول جوئل آخر بازی تیغ جراحی رو میکنه تو گردنش دقیقا تو اطاق عمل بالا سر الی. ابی میدونسته که الی کیه چون باباش بهش گفته بوده همچین موردی رو قراره عمل کنه رد الی رو میزنه و از طریق الی جوئل رو پیدا میکنه و انتقام باباش رو میگیره

• Like
Reactions: only sony
دوجنسه

اشتباه متوجه شدید ، ترنس کسی هست که از نظر فیزیولوژی مشکلی نداره ، اما از نظر روحی خودش رو جنس مخالف با جنس فیزیولوژیش می دونه . به عنوان مثال پسری که خودش رو زن میدونه اما از نظر فیزیولوژی کاملا مرد هست.
در ضمن اصطلاح دوجنسه به موجودی میگن که ااندام تولید مثلی هم نر و هم ماده رو داشته باشه که در انسان چنین چیزی نداریم . و اصطلاح درست بین جنسی یا اینترسکشوال هست.

اشتباه متوجه شدید ، ترنس کسی هست که از نظر فیزیولوژی مشکلی نداره ، اما از نظر روحی خودش رو جنس مخالف با جنس فیزیولوژیش می دونه . به عنوان مثال پسری که خودش رو زن میدونه اما از نظر فیزیولوژی کاملا مرد هست.
در ضمن اصطلاح دوجنسه به موجودی میگن که ااندام تولید مثلی هم نر و هم ماده رو داشته باشه که در انسان چنین چیزی نداریم . و اصطلاح درست بین جنسی یا اینترسکشوال هست.
Shemale دوجنسه نیست؟ فرق ترنس با شیمیل چیه؟

Shemale دوجنسه نیست؟ فرق ترنس با شیمیل چیه؟
ترنس از نظر فیزیولوژی مشکلی نداره یعنی زن ترنس اندام جنسی و بدن مردانه داره اما از نظر روانی خودش رو زن میدونه که برای کمک به این افراد تحت عمل جراحی و هرمون درمانی قرار میگیره . در Shemale ترنسی هست که عمل جراحی برداشتن آلت مردانه رو انجام نداده و فقط خودشو شکل زنها درست کرده.
The term has been used by some psychologists to refer to transgender women who have transitioned, but have never undergone genital surgery

ابی میخواد از جوئل انتقام بگیره دلیلش هم اینه که ابی دختر اون دکترست که تو شماره اول جوئل آخر بازی تیغ جراحی رو میکنه تو گردنش دقیقا تو اطاق عمل بالا سر الی. ابی میدونسته که الی کیه چون باباش بهش گفته بوده همچین موردی رو قراره عمل کنه رد الی رو میزنه و از طریق الی جوئل رو پیدا میکنه و انتقام باباش رو میگیره
به شدت پلات مزخرفی :D حالا هی بیا بگو مهم نیست:D

توی رست ارا یه بحثی هست دارن میگن احتمالا اون کات سنسی که دینا با الی صحبت میکنه و ازش میخواد نره بعد از مبارزه الی و دینا با ابی هست.چون یکی صحنه رو دقیق بررسی کرده و متوجه شده دینا توی اون صحنه دقیقا همون سمت شونه اش که lev بهش شلیک میکنه یه اثر جراحت داره.
یعنی الی بعد از اون مبارزه هنوز هم دنبال انتقام از ابی هست.wtf؟
در هر صورت خیلی گیج کننده هست و تا بازی نیاد مشخص نیست تایم لاین چطوریه و چی به چیه.

درسته ولی خوب به نظر من منطق میگه توی یه همچین دنیایی، پزشک ها و تجهیزات پزشکی رو نگه میدارن برای موارد مهم (مثلا همون ساخت واکسن و استفاده از الی که داستان شماره 1 بود) :-"
برای من خیلی خیلی تخیلی میشه که وسط اون گیر و دار بیان رو یکی عمل تغییر جنسیت و ... انجام بدن، و کلی سال بهش هورمون و ... بدن :|

اره درسته خیلی با عقل جور در نمیاد. اما با چیز هایی هم که از کرکتر دیدیم خیلی بعید نیست. :D

یعنی فاک آقا فاک !
یارو ویدیو مکالمات بین الی و دوست دخترشو گذاشته بود میگفت این کات سین اصلا اسپویل نداره نگو گوساله انگلیسی هیچی بارش نیست ما هم به اعتماد اون رفتیم یکم انیمیشن ببینیم و شد آنچه نباید میشد :))
حالا که اسپویل شد گند زده شد رفتم کل اسپویلا رو خوندم
آقا عجب خط داستانی داره
چطوری میتونین به داستان بازی ایراد بگیرید ؟
واقعا دمشون گرم خیلی دل و جرات به خرج دادن

خیلی جالبه بعد از اینکه گفتن داستان بازی خیلی تاریکه و خیلی از طرفدارا از ما متنفر میشن و این داستانا
بعدش که تریلر ها رو با دقت نگاه میکردی یجورایی تو خود تریلر های رسمی بازی داشتن داد میزدن که جوئل قرار بمیره.
سر همین من ته دلم مطمئن بودم جوئل بمیر نیست که نیست
حدس میزدم احتمالا باید منتظر باشیم الی مورد تجاوز قرار بگیره و کشته بشه و این قضیه خیلی سیاه بودن داستان و بحث تنفر طرفدارا اینجا شکل بگیره
ولی خب مثل اینکه همونطور که از تریلر های اصلی هم میشد حدس زد جوئل گوشت قربانیه تو این داستان و بعدش قرار تو بزرگترین پیچش ممکن تو خط داستانی بریم و از زاویه دید قاتل این کارکتر محبوب به دنیای TLOU نگاه کنیم و درکش کنیم. اگر موفق بشن روایت داستانی رو از دید Abby جوری در بیارن که بتونیم قتل جوئل رو درک کنیم بدون شک با یک شاهکار تمام و کمال حداقل از نظر داستانی طرفیم. شوخی نیست یه همچین کارکتر محبوبی رو بکشی بعد پلیر رو ببری از دید قاتل روایت داستانی رو تجربه کنه ، شخصیت پردازی تو این سطح واقعا یک عملیات غیر ممکنه کامله.

بعد اندینگ اگر قرار باشه با شخصیت Abby برید رو به روی الی قرار بگیرید یعنی آقا دیوانگی
یعنی اینکه باید تو خطوط داستان Abby برای پلیر از الی و جوئل رو هم محبوب تر و موجه تر باشه
اگر چنین اتفاقی رخ بده و موفق باشه رسما باید سناریو این بازی رو ببرن سر کلاس های فیلمنامه نویسی تدریس کنن
کسایی که تو این قضیه سر رشته دارن میدونن گره گشایی قبل از نقطه اوج یعنی چه کار وحشتناک سختی که به ندرت تو کار در میاد و هر وقت شدنی بوده یک شاهکار رو شاهد بودیم

اگر به کیفیت کار ND شک داشتم میگفتم عمرا از پس چنین چیزی بر نمیان
ولی حالا که پای این استدیو وسطه یجورایی با اینکه اسپویل شدن داستان به خیلی چیزا گند زد ولی از یک سمتم برای من هایپ ماجرا رو برد بالا !

یه پاکت سیگار فقط باید بذاریم کنار هر موقع رسیدیم به صحنه جوئل بزنیم بیرون خودمون خالی کنیم برگردیم :( الی رو از وسط جر بدن هم برای من مهم نیست، درد اینه جوئل قراره توسط مشتی تینیجر ریقو و شاشو کشته بشه اونم جلو برادر و دختر ناتنیش... هعی...
: ))))))))))))))))))))))

به شدت پلات مزخرفی :D حالا هی بیا بگو مهم نیست:D
میدونی من اصلا نمیخوام قانعت کنم که پلات مضخرف نیست. خودشون هم گفتن که انتظار دارن نظرات بسیار متضادی بین فنا بوجود بیاد الانم واقعا همین شده یه عده خوششون اومده یه سری هم نه. فقط ازت میخوام به یه نکته توجه کنی. شماره اول هم پلات خاصی نداشت. یه پدری دخترشو از دست میده. بیست سال بعد یه دختری رو بهش میدن ببره تا یه جایی در طول این سفر رابطه بین ایندو قوی میشه تا جایی که اون مرد همه چیز رو فدای اون دختر میکنه که جایگزین دختر خودش کرده

اگر پلات قسمت اول رو بررسی کنیم رسما فیلم هندیه چیزی که شاهکارش میکنه نوع روایتشه نه صرفا پلاتش. در این مورد هم همینه مطمئنم چیز خوبی در میاد
چیزی خودم رو آزار میده حسیه که از این پلات دارم. مردن جوئل با اینکه قابل حدس بود ولی واقعا درد آوره. درسته یه کاراکتر فیکشنه ولی خوب به هر حال خیلی باهاش خاطره داریم همه

ولی یه نکته هم بگم واقعا ناتی داگ جیگر داره. کمتر بازی سازی پیدا میشه همچین ریسکی بکنه.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or