PlayStation *SPOILER ALERT* گفتگو در مورد داستان The Last of Us Part II (پست اول با دقت خوانده شود)

• Thread starter Thread starter Nima
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز
اگر کسی نمیخواد داستان بازی براش اسپویل بشه به هیچ وجه این تاپیک رو دنبال نکنه .

من که اعصابم از این تاخیرها خورد شد اومدم تاپیک اسپویل برام مهم نیست، تاخیر اعصابمو خراب کرده دوست دارم هرچی بیشتر از بازی بدونم اسپویل برام مهم نیست بیشتر روایت گیم پلی مهمه تا داستان

من 3تا ویدئو کلا ازش دیدم ،در مورد داستان بنظرم نباید نگران بود ،چون بازی های دراکمن و نوگتی همیشه از لحاظ داستانی مشکلی نداشتن ولی مشکلی که بنظرم باید نگرانش بود این که حداقل از این 3تا ویدئو این جور برداشت میشد که هنوز فاصله خیلی زیادی تا انتشار بازی داریم چون واقعا گرافیک پایین بود گیم پلی هم که پر از باگ بود ،فقط موندم چطور دراکمن وقتی دوباره تاخیر زدن امد گفت بازی اماده اس وفقط یکسری باگ را دارن برطرف میکنن ومیخان خیلی زود منتشرش کنن،بااین ویدئوهای که ازش امده حداقل باید یکسال تا انتشار بازی ،باقی مونده باشه،واقعا این همه سال چیکار میکردن!

Last edited by a moderator:
من 3تا ویدئو کلا ازش دیدم اونم همون 3تای بود که گیمفا گذاشته بود ،در مورد داستان بنظرم نباید نگران بود ،چون بازی های دراکمن و نوگتی همیشه از لحاظ داستانی مشکلی نداشتن ولی مشکلی که بنظرم باید نگرانش بود این که حداقل از این 3تا ویدئو این جور برداشت میشد که هنوز فاصله خیلی زیادی تا انتشار بازی داریم چون واقعا گرافیک پایین بود گیم پلی هم که پر از باگ بود ،فقط موندم چطور دراکمن وقتی دوباره تاخیر زدن امد گفت بازی اماده اس وفقط یکسری باگ را دارن برطرف میکنن ومیخان خیلی زود منتشرش کنن،بااین ویدئوهای که ازش امده حداقل باید یکسال تا انتشار بازی ،باقی مونده باشه،واقعا این همه سال چیکار میکردن!
این لیک‌ها قدیمی‌ان و برای ۶ ۷ ماه پیشن اصا. بعد کیفیت ویدیوها به اون پایینی چجوری برداشت کردین که کیفیت جالب نیست چون من اون لیک جنگل رو دیدم پرام ریخت

این لیک‌ها قدیمی‌ان و برای ۶ ۷ ماه پیشن اصا. بعد کیفیت ویدیوها به اون پایینی چجوری برداشت کردین که کیفیت جالب نیست چون من اون لیک جنگل رو دیدم پرام ریخت
مشکلات خودشو داشت. کامل مشخص بود حتی اون جنگل که شما میگید.

بازی ۱۹ June منتشر میشه

As our teams at Sony Interactive Entertainment and Worldwide Studios approach development milestones and confront a world changed by COVID-19, we find ourselves having to adapt to today’s ever-changing environment. Amidst some disruptions to our working styles, we wanted to provide an update to PlayStation gamers who are eager to learn when our next exclusive titles will arrive to PlayStation 4.

As we begin to see an ease in the global distribution environment, I am pleased to confirm that The Last of Us Part II will arrive on June 19. And Ghost of Tsushima will follow on July 17.

بازی ۱۹ June منتشر میشه

As our teams at Sony Interactive Entertainment and Worldwide Studios approach development milestones and confront a world changed by COVID-19, we find ourselves having to adapt to today’s ever-changing environment. Amidst some disruptions to our working styles, we wanted to provide an update to PlayStation gamers who are eager to learn when our next exclusive titles will arrive to PlayStation 4.

As we begin to see an ease in the global distribution environment, I am pleased to confirm that The Last of Us Part II will arrive on June 19. And Ghost of Tsushima will follow on July 17.
دیشب تو تاپیکش گفتم بازی تاخیرش به یکماه نمیرسه

• Like
Reactions: last of amir
دوستان من کل تایپک رو خوندم و واقعا تو نسخه اول با جول خو گرفته بودم و از این خبر نابود شدم، فقط یک چیزی رو مابین حرفاتون نهفمیدم، ترنس یعنی چی دقیقا؟؟؟

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or