اگر کسی نمیخواد داستان بازی براش اسپویل بشه به هیچ وجه این تاپیک رو دنبال نکنه .
اصا اگه همین الان توی زمان سفر کنیم و همین تاپیک رو برای نسخه اول بزنیم و یه تیکههایی از داستانش رو لو بدیم باز هم خیلیا هستن که زیر سوالش میبرن و حال نمیکنن. این وضعیت مثل این میمونه که به کسی که فصل اول گات رو نصفه دیده بیای رد ودینگ رو نشون بدی.میدونی من اصلا نمیخوام قانعت کنم که پلات مضخرف نیست. خودشون هم گفتن که انتظار دارن نظرات بسیار متضادی بین فنا بوجود بیاد الانم واقعا همین شده یه عده خوششون اومده یه سری هم نه. فقط ازت میخوام به یه نکته توجه کنی. شماره اول هم پلات خاصی نداشت. یه پدری دخترشو از دست میده. بیست سال بعد یه دختری رو بهش میدن ببره تا یه جایی در طول این سفر رابطه بین ایندو قوی میشه تا جایی که اون مرد همه چیز رو فدای اون دختر میکنه که جایگزین دختر خودش کرده
اگر پلات قسمت اول رو بررسی کنیم رسما فیلم هندیه چیزی که شاهکارش میکنه نوع روایتشه نه صرفا پلاتش. در این مورد هم همینه مطمئنم چیز خوبی در میاد
چیزی خودم رو آزار میده حسیه که از این پلات دارم. مردن جوئل با اینکه قابل حدس بود ولی واقعا درد آوره. درسته یه کاراکتر فیکشنه ولی خوب به هر حال خیلی باهاش خاطره داریم همه
ولی یه نکته هم بگم واقعا ناتی داگ جیگر داره. کمتر بازی سازی پیدا میشه همچین ریسکی بکنه.
کار از جیگر گذشته ، رسما دو تا ت...م دارن اندازه پیک نیکولی یه نکته هم بگم واقعا ناتی داگ جیگر داره. کمتر بازی سازی پیدا میشه همچین ریسکی بکنه.
این که شخصیت قابل بازی عوض میشه فقط یک قسمت کوتاه هستشلیکجدید اومده که الی نمیمیره ولی چندان بهتر از قبلی نیست به نظرم . چیزی که مشخصه قسمتای خیلی مهم بازی لیکنشده
هنوز از جمله اندینگ. خلاصه تا عرضه بازی باید صبر کرد
View attachment 138978
نوپ. بازی کلا نیمه اولش با الی و نیمه دوم با ابی قراره بریم.طولانی هم هستاین که شخصیت قابل بازی عوض میشه فقط یک قسمت کوتاه هستش
حالا میدونی بخش خیلی ریسکی قضیه کشتن جوئل نیست. اینکه تو باید نصف بازی رو با قاتل جوئل بازی کنی خیلی ریسکه. شما فکر کن کوجیما کاراکتر شماره 2 رو عوض کرد تازه ریدنی که تو تیم سالید اسنیک بود هنوزم که هنوزه فنای MGS ولش نمیکنن حالا فرض کن شما باید با قاتل جوئل بازی کنی. یعنی خیلی بخودشون اطمینان دارن که شخصیت پردازی کردن که تو در نهایت بتونی با ابی ارتباط برقرار کنی. تروی بیکر گفته بود که شما در نسخه دوم همه چیز رو مورد سوال قرار میدی به همه چی شک میکنی یعنی حتی شاید آخر بازی حق بدی به ابی.کار از جیگر گذشته ، رسما دو تا ت...م دارن اندازه پیک نیک![]()
با تایم لاین لیک شده میخونه ولی به نظر میاد که بر اساس بقیه لیک ها نوشته شدهلیکجدید اومده که الی نمیمیره ولی چندان بهتر از قبلی نیست به نظرم . چیزی که مشخصه قسمتای خیلی مهم بازی لیکنشده
هنوز از جمله اندینگ. خلاصه تا عرضه بازی باید صبر کرد
View attachment 138978
مگه چی دیدی ؟وای خدای من برای من لیک شد یدون اینکه اصلا خبر داشته باشم. دارم میسوزم ها. هم برای اینکه لیک شد بازی هم برای اتفاقاتی که تو بازی قراره بیفته. لعنت تو روحت نیل دراکمن
همه ی حدساییم که میزدیم غلط بود