PlayStation *SPOILER ALERT* گفتگو در مورد داستان The Last of Us Part II (پست اول با دقت خوانده شود)

• Thread starter Thread starter Nima
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز
اگر کسی نمیخواد داستان بازی براش اسپویل بشه به هیچ وجه این تاپیک رو دنبال نکنه .

میدونی من اصلا نمیخوام قانعت کنم که پلات مضخرف نیست. خودشون هم گفتن که انتظار دارن نظرات بسیار متضادی بین فنا بوجود بیاد الانم واقعا همین شده یه عده خوششون اومده یه سری هم نه. فقط ازت میخوام به یه نکته توجه کنی. شماره اول هم پلات خاصی نداشت. یه پدری دخترشو از دست میده. بیست سال بعد یه دختری رو بهش میدن ببره تا یه جایی در طول این سفر رابطه بین ایندو قوی میشه تا جایی که اون مرد همه چیز رو فدای اون دختر میکنه که جایگزین دختر خودش کرده

اگر پلات قسمت اول رو بررسی کنیم رسما فیلم هندیه چیزی که شاهکارش میکنه نوع روایتشه نه صرفا پلاتش. در این مورد هم همینه مطمئنم چیز خوبی در میاد
چیزی خودم رو آزار میده حسیه که از این پلات دارم. مردن جوئل با اینکه قابل حدس بود ولی واقعا درد آوره. درسته یه کاراکتر فیکشنه ولی خوب به هر حال خیلی باهاش خاطره داریم همه

ولی یه نکته هم بگم واقعا ناتی داگ جیگر داره. کمتر بازی سازی پیدا میشه همچین ریسکی بکنه.
اصا اگه همین الان توی زمان سفر کنیم و همین تاپیک رو برای نسخه اول بزنیم و یه تیکه‌هایی از داستانش رو لو بدیم باز هم خیلیا هستن که زیر سوالش میبرن و حال نمی‌کنن. این وضعیت مثل این میمونه که به کسی که فصل اول گات رو نصفه دیده بیای رد ودینگ رو نشون بدی.

جوئل که میمیره
الی رو هم که بانوی ترنس میزنه شل و پل میکنه دستش رو هم قلم میکنه
دینا هم که حامله شده
ابی هم که ننه الی نیس
دیگه چیزی مونده که اسپویل نشده باشه؟ :D
فقط کم مونده واکترو بازی بیاد بیرون =))=))

• Smile
Reactions: kamyy
لیک‌جدید اومده که الی نمیمیره ولی چندان بهتر از قبلی نیست به نظرم . چیزی که مشخصه قسمتای خیلی مهم بازی لیک‌نشده
هنوز از جمله اندینگ. خلاصه تا عرضه بازی باید صبر کرد

View attachment 138978
این که شخصیت قابل بازی عوض میشه فقط یک قسمت کوتاه هستش

این که شخصیت قابل بازی عوض میشه فقط یک قسمت کوتاه هستش
نوپ. بازی کلا نیمه اولش با الی و نیمه دوم با ابی قراره بریم.طولانی هم هست
————
@Love Console ‌اون‌کنسول وار مسخره رو حداقل به این تاپیک نکش دیگه.بازی رو هم خوشم میاد جوری ساختن آدمایی مثل خودت سریع تریگر میشن

کار از جیگر گذشته ، رسما دو تا ت...م دارن اندازه پیک نیک :D
حالا میدونی بخش خیلی ریسکی قضیه کشتن جوئل نیست. اینکه تو باید نصف بازی رو با قاتل جوئل بازی کنی خیلی ریسکه. شما فکر کن کوجیما کاراکتر شماره 2 رو عوض کرد تازه ریدنی که تو تیم سالید اسنیک بود هنوزم که هنوزه فنای MGS ولش نمیکنن حالا فرض کن شما باید با قاتل جوئل بازی کنی. یعنی خیلی بخودشون اطمینان دارن که شخصیت پردازی کردن که تو در نهایت بتونی با ابی ارتباط برقرار کنی. تروی بیکر گفته بود که شما در نسخه دوم همه چیز رو مورد سوال قرار میدی به همه چی شک میکنی یعنی حتی شاید آخر بازی حق بدی به ابی.
اینکه باس آخر بازی هم الیه. خییییییییییییییییییلی جیگر میخواد اینکار یعنی اگر موفق نشن اون حس رو در تو بوجود بیارن چجوری میخوای با الی مبارزه کنی. شایدم حتی بکشیش. اینه که من بشخصه واقعا نگرانم.

لیک‌جدید اومده که الی نمیمیره ولی چندان بهتر از قبلی نیست به نظرم . چیزی که مشخصه قسمتای خیلی مهم بازی لیک‌نشده
هنوز از جمله اندینگ. خلاصه تا عرضه بازی باید صبر کرد

View attachment 138978
با تایم لاین لیک شده میخونه ولی به نظر میاد که بر اساس بقیه لیک ها نوشته شده

این برازیلیا یه بیسوادهایی در مورد زبان انگلیسی هستن هرت از پرت حالیشون نیست، من یه مکالمه انگلیسی ساده میکردم طرف ربع ساعت بعدش جواب میداد بعدم میگفت انگلیسی سخته برامون، یکی نیست بگه ما که فارسی زبانیم چی براما اسونتره یا شما؟ خلاصه از هرچی برزیلی هست زده شدم البته رتبه اول آلمانیها هستن که هیچ ملیتی از اونا بدتر نیست مخصوصا انگلیسی یاد نمیگیرن چرا؟ چون معتقدند بقیه دنیا باید آلمانی یاد بگیرن زبان ما (آلمانی) از انگلیسی بین المللی تره

• Like
Reactions: kamyy
وای خدای من برای من لیک شد یدون اینکه اصلا خبر داشته باشم. دارم میسوزم ها. هم برای اینکه لیک شد بازی هم برای اتفاقاتی که تو بازی قراره بیفته. لعنت تو روحت نیل دراکمن
همه ی حدساییم که میزدیم غلط بود
مگه چی دیدی ؟

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or