PlayStation *SPOILER ALERT* گفتگو در مورد داستان The Last of Us Part II (پست اول با دقت خوانده شود)

• Thread starter Thread starter Nima
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز
اگر کسی نمیخواد داستان بازی براش اسپویل بشه به هیچ وجه این تاپیک رو دنبال نکنه .

اقا من حس میکنم الی نمیمره . جول و دیانا احتمال زیاد میمیرن و ما با الی انتقام میگیریم

بازی به شدت ساختارشکنانست ، یعنی نمونشو تو تاریخ نداشتیم . گرافیک بازی هم فرارتر از هر از هر چیزیه که تا الان دیدیم

فقط امیدوارم این لیکها تو نمرات بازی تاثیر نذاره

اقا من حس میکنم الی نمیمره . جول و دیانا احتمال زیاد میمیرن و ما با الی انتقام میگیریم

بازی به شدت ساختارشکنانست ، یعنی نمونشو تو تاریخ نداشتیم . گرافیک بازی هم فرارتر از هر از هر چیزیه که تا الان دیدیم

امیدوارم این لیکها تو نمرات بازی تاثیر نذاره
الی و دیانا احتمالا نمیمیرن اون آقای abbey ول میکنه میره
داستان هم تو تاریخ بوده :D چرخه نفرت و اینا که تو انیمه هم حتی شیرش دوشیده شده
اینکه در مورد انتگونیست و اینا هم نهایتش تو بازی های دیگه شماره بعدی جا عوض میشد اینجا وسط بازی عوض میشه :-" الان پروتوتایپ هم ساختار شکنانه حساب میشه؟

یکی تمام بازی رو داره گویا
تو برزیل
چطور دستش رسیده رو نمیدونم ولی خب هروقت اراده کنه باقی بازی رم میده بیرون

تنها حالت ـش اینه که یکی از کنسول های مجموعه رو کش رفته باشه طرف :دی
من نمیدونم این برزیلیا چه پدر کشتگی با سونی دارن! اون از پلی 3 که درجا هک ـش رو تحویل ملت دادن، اینم از این که اگر اراده کنه میتونه کل walkthrough بازی رو یه جا مثل تورنت اپلود کنه =))

• Smile
Reactions: Mmsv80
من نخوندم پستارو فقط اون اوایل دیدم همه افسردگی گرفتن :Dکسی میتونه نقل قول کنه بگه که این ناراحتی از شدت تاثیر گذاری و ناراحت کننده بودن داستانه یا گند زدن به داستان؟

الی و دیانا احتمالا نمیمیرن اون آقای abbey ول میکنه میره
داستان هم تو تاریخ بوده :D چرخه نفرت و اینا که تو انیمه هم حتی شیرش دوشیده شده
اینکه در مورد انتگونیست و اینا هم نهایتش تو بازی های دیگه شماره بعدی جا عوض میشد اینجا وسط بازی عوض میشه :-" الان پروتوتایپ هم ساختار شکنانه حساب میشه؟
حالا بازی میاد میفهمی ساختار شکنانه بوده یا نه . :D

• Smile
Reactions: mobin.hb96
من نخوندم پستارو فقط اون اوایل دیدم همه افسردگی گرفتن :Dکسی میتونه نقل قول کنه بگه که این ناراحتی از شدت تاثیر گذاری و ناراحت کننده بودن داستانه یا گند زدن به داستان؟

بحث سر اینه که به نظر میاد شیوه روایت رو از نو کوبیدن ساختن! و خب خیلی ها خوششون نیومده "فعلا". زمانی که گیم اومد، ری اکشن اکثر همین دوستان مخالف دیدنیه :D

• Like
Reactions: GHOST OF SPART
بعد از جنگشون مرحله مزرعه و سانتا باربارا هم هست اینجا احتمالا بعد مبارزه الی بیخیال abby میشه و با دینا میرن خانواده تشکیل بدن همونجوری که دینا ازش خواسته بود
bf0ac920bba99bc74457cdbc6e867fbb.jpg

Sent from my SM-N960F using Tapatalk
یعنی فیلم هندی میشه :D شاید ادامش بره برای شماره بعدی یا اینای که لو رفته فقط نصف بازی باشه

ترکیبی از هر دو ... اما به نظرم کفه ی ترازو بیشتر به سمت تراژدی سنگینه و البته شیوه ی عجیب روایت داستان که میتونه از نظر خیلی ها من جمله خودم در مرز خرابکاری یا رستگاری باشه

• Like
Reactions: GHOST OF SPART
یعنی فیلم هندی میشه :D شاید ادامش بره برای شماره بعدی یا اینای که لو رفته فقط نصف بازی باشه
جول همون مراحل اول بازی کشته میشه الی کل بازی دنبال abby داره میره که انتقام بگیره یجا دینا بهش میگه بیخیال شو بریم خانواده تشکیل بدیم که الی میگه نه باید انتقام بگیرم ولی سر همون مبارزه که دینا تا سر حد مرگ کتک میخوره احتمالا الی هم بیخیال چرخه انتقام میشه چون نمیخواد دینا رو از دست بده این داستان منطقی تره تا یه داستان که هی هرطرف انتقام میگیره

جول همون مراحل اول بازی کشته میشه الی کل بازی دنبال abby داره میره که انتقام بگیره یجا دینا بهش میگه بیخیال شو بریم خانواده تشکیل بدیم که الی میگه نه باید انتقام بگیرم ولی سر همون مبارزه که دینا تا سر حد مرگ کتک میخوره احتمالا الی هم بیخیال چرخه انتقام میشه چون نمیخواد دینا رو از دست بده این داستان منطقی تره تا یه داستان که هی هرطرف انتقام میگیره

Sadness and sorrow در پس زمینه پخش میشود :-":D

اره من هم همین فکر رو میکنم. احتمالا توی اپیلوگ مثل نسخه اول دوباره کنترل الی رو بدست بگیریم و با اینکه زنده مونده اما شاهد یه هدی اندینگ هم نیستیم چون هم جول رو از دست داده و دینا هم احتمالا جنین اش سقط شده.
دینا که نمرد فقط بیهوش شد ضربه ایم به شکمش نخورد احتمالا جنین هم زندست
این داستان چرخه انتقام کلیشه ترین چیزیه که بازی بخواد تعریف کنه همین داستان بیخیال گذشته شدن بخاطر دینا بهتره

واقعا سونی پیش خودش چی فکر کرده که‌ تو این وضعیت فعلی دنیا اومده بازی رو داده دست تستر اونم تو کشور بی در و پیکر برزیل بعدش انتظار داشتن بازی لیک نشه. عمرا هم دستشون به طرف برسه . واقعا مدیریت سونی تو این مدت خیلی بد بوده از هر نظر

• Like
Reactions: only sony

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or