اگر کسی نمیخواد داستان بازی براش اسپویل بشه به هیچ وجه این تاپیک رو دنبال نکنه .
الی و دیانا احتمالا نمیمیرن اون آقای abbey ول میکنه میرهاقا من حس میکنم الی نمیمره . جول و دیانا احتمال زیاد میمیرن و ما با الی انتقام میگیریم
بازی به شدت ساختارشکنانست ، یعنی نمونشو تو تاریخ نداشتیم . گرافیک بازی هم فرارتر از هر از هر چیزیه که تا الان دیدیم
امیدوارم این لیکها تو نمرات بازی تاثیر نذاره
یکی تمام بازی رو داره گویا
تو برزیل
چطور دستش رسیده رو نمیدونم ولی خب هروقت اراده کنه باقی بازی رم میده بیرون
حالا بازی میاد میفهمی ساختار شکنانه بوده یا نه .الی و دیانا احتمالا نمیمیرن اون آقای abbey ول میکنه میره
داستان هم تو تاریخ بودهچرخه نفرت و اینا که تو انیمه هم حتی شیرش دوشیده شده
اینکه در مورد انتگونیست و اینا هم نهایتش تو بازی های دیگه شماره بعدی جا عوض میشد اینجا وسط بازی عوض میشهالان پروتوتایپ هم ساختار شکنانه حساب میشه؟
من نخوندم پستارو فقط اون اوایل دیدم همه افسردگی گرفتنکسی میتونه نقل قول کنه بگه که این ناراحتی از شدت تاثیر گذاری و ناراحت کننده بودن داستانه یا گند زدن به داستان؟
یعنی فیلم هندی میشهبعد از جنگشون مرحله مزرعه و سانتا باربارا هم هست اینجا احتمالا بعد مبارزه الی بیخیال abby میشه و با دینا میرن خانواده تشکیل بدن همونجوری که دینا ازش خواسته بود![]()
Sent from my SM-N960F using Tapatalk
بله بله، همچو جوایز اسکارحالا بازی میاد میفهمی ساختار شکنانه بوده یا نه .![]()
من نخوندم پستارو فقط اون اوایل دیدم همه افسردگی گرفتنکسی میتونه نقل قول کنه بگه که این ناراحتی از شدت تاثیر گذاری و ناراحت کننده بودن داستانه یا گند زدن به داستان؟
جول همون مراحل اول بازی کشته میشه الی کل بازی دنبال abby داره میره که انتقام بگیره یجا دینا بهش میگه بیخیال شو بریم خانواده تشکیل بدیم که الی میگه نه باید انتقام بگیرم ولی سر همون مبارزه که دینا تا سر حد مرگ کتک میخوره احتمالا الی هم بیخیال چرخه انتقام میشه چون نمیخواد دینا رو از دست بده این داستان منطقی تره تا یه داستان که هی هرطرف انتقام میگیرهیعنی فیلم هندی میشهشاید ادامش بره برای شماره بعدی یا اینای که لو رفته فقط نصف بازی باشه
جول همون مراحل اول بازی کشته میشه الی کل بازی دنبال abby داره میره که انتقام بگیره یجا دینا بهش میگه بیخیال شو بریم خانواده تشکیل بدیم که الی میگه نه باید انتقام بگیرم ولی سر همون مبارزه که دینا تا سر حد مرگ کتک میخوره احتمالا الی هم بیخیال چرخه انتقام میشه چون نمیخواد دینا رو از دست بده این داستان منطقی تره تا یه داستان که هی هرطرف انتقام میگیره
Sent from my SM-N960F using Tapatalk
دینا که نمرد فقط بیهوش شد ضربه ایم به شکمش نخورد احتمالا جنین هم زندستاره من هم همین فکر رو میکنم. احتمالا توی اپیلوگ مثل نسخه اول دوباره کنترل الی رو بدست بگیریم و با اینکه زنده مونده اما شاهد یه هدی اندینگ هم نیستیم چون هم جول رو از دست داده و دینا هم احتمالا جنین اش سقط شده.